welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
 • Glossary

 • Tutorial

  Een duidelijke, en niet al te lange uitleg over het forum kan je hier vinden. Dit board is het belangrijkst om goed door te lezen zodat je precies weet wat wel en niet kan.

  01. Introduction...
  wo 27 sep - 12:44
  Dacosta Laendaerys Laatste bericht bekijken
 • Bestiary

  Een duidelijke en uitgebreide uitleg over alle mensensoorten, dieren en magie kan je hier terugvinden. Je kan altijd een van de teamleden een pm sturen, mocht je een geweldig idee hebben wat hier niet tussenstaat.

  01. Species
  wo 16 aug - 21:56
  Larethian Akesh Laatste bericht bekijken
 • World Travel Guide

  De vele gebieden en steden op Fallen Skies zijn behoorlijk uitgebreid en verschillen van elkaar. Hier kan je van elk gebied en stad. de informatie vinden die je zoekt!

  02. Navarre
  do 8 maa - 23:11
  Vestyn Tenebrae Laatste bericht bekijken
 • Mededeling & Sticky

Gebruikers op dit forum: Geen

Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum