welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
 • Glossary

 • Tutorial

  Een duidelijke, en niet al te lange uitleg over het forum kan je hier vinden. Dit board is het belangrijkst om goed door te lezen zodat je precies weet wat wel en niet kan.

  01. Introduction...
  wo sep 27, 2017 12:44 pm
  Dacosta Laendaerys Laatste bericht bekijken
 • Bestiary

  Een duidelijke en uitgebreide uitleg over alle mensensoorten, dieren en magie kan je hier terugvinden. Je kan altijd een van de teamleden een pm sturen, mocht je een geweldig idee hebben wat hier niet tussenstaat.

  06. Vir'ava, God...
  vr mei 11, 2018 11:40 am
  Vir'ava Laatste bericht bekijken
 • World Travel Guide

  De vele gebieden en steden op Fallen Skies zijn behoorlijk uitgebreid en verschillen van elkaar. Hier kan je van elk gebied en stad. de informatie vinden die je zoekt!

  03. Nymmerwell...
  za maa 17, 2018 2:35 pm
  Arvindr Manwë Laatste bericht bekijken
 • Topics
 • Geen bericht

Gebruikers op dit forum: Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum