welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
 • Out of Character

 • Chat

  Voor chats, spelletjes en eigenlijk alles wat jij je maar kan bedenken kan je hier komen. In dit board kan eigenlijk alles wat geen art is.

  The morning afte...
  Vandaag om 11:59 am
  Mae-Ann Ellasdór Laatste bericht bekijken
 • Art corner

  Alle creativiteit kun je hier kwijt! Van tekeningen tot verhalen, het wordt allemaal hier geplaatst, dit hoeft niet eens te maken te hebben met de RPG. Zo kan je nieuwe technieken leren maar ook setjes aanvragen en shopjes openen voor van alles.

  art art art
  ma feb 19, 2018 8:30 am
  Eideard Breckinridge Laatste bericht bekijken
 • Affiliates

  Ken je nog een leuke site of forum, dan kun je deze hier promoten.

  World of Hearts ...
  di feb 27, 2018 9:44 am
  Alluci Littlewood Laatste bericht bekijken
 • Mededeling & Sticky

Gebruikers op dit forum: Geen

Moderators

Geen

Permissies van dit forum:

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum