welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

As free as a bird [Sobek] Empty As free as a bird [Sobek]

op za apr 07, 2018 4:08 pm
As free as a bird [Sobek] Image

Zuzana Bryant

De druk bezochte straten in Sunfall waren niet zo druk meer nu het donker begon te worden. De dagen werden langzamerhand warmer en langer. De zon verwarmde de straten en inwoners van het mooie plekje ergens in Rhoynar. Zanna had die dag de reis terug naar haar nieuwe huis, waar ze samen met Kaz woonde, nog niet gemaakt. De straten van Sunfall waren haar thuis geweest voor enkele zware weken. Voordat Kaz haar had gevoden en hoewel hij niet de meest onschuldige persoon ter wereld was, was hij ergens toch goed voor haar. Voordat ze Kaz had gehad, had ze zich af en toe bij de priesters van Sol getoond. Vooral Hathor kende ze goed, de blondharige vrouw was iemand waar ze naar op keek. Iemand waarvan ze de juiste manieren had geleerd, immers was het leven op straat een crimineel leven. Een leven waarin alleen de sterksten overleefden. De zon, de machtige gouden bol die in de lucht hing, was verdwenen, in zijn plaats hing nu de maan. Het was een halve maan, voldoende schijnsel maar nog steeds een zwak licht dat ze kon gebruiken om zich te navigeren.

Het water van de vele smalle kanalen, kabbelde rustig terwijl er hier en daar boten aangemeerd waren. Het was maar goed dat ze de stad kende, anders was ze al wel verdwaald of was ze makkelijk ergens tegen aan gebotst of gestruikeld over een losliggend touw en ander rommel. Zanna had Hathor die dag opgezocht en hoewel ze de jonge vrouw vertrouwde, sprak het kind niet graag over Kaz. Immers was hij degene die haar beschermde in het harde leven op straat. Met het warmere weer werd het wel iets makkelijker. Immers liep ze niet meer het directe gevaar op onderkoeling of ziekte. Haar lange bruine haren waren verwilderd door de achterstallige verzorging. Zanna kon zich niet herinneren wanneer ze voor de laatste keer een kam door haar lange haren had gehaald. Meestal hield ze het een poos los hangen of in een mismaakte vlecht over haar schouder hangen.

De heldere lucht had plotseling plaats gemaakt voor wolken. Donderwolken die onheilspellend het zwakke maanlicht verzwakten. Het schijnsel kwam nauwelijks meer door het dikke wolkenpakket heen. Ook de sterren verdwenen achter de donkere wolken, en de wind nam toe. Zanna onderdrukte een geërgerd geluidje, waarna ze haar armen stevig om haar middel heen klemde. Haar donkerbruine ogen gleden een tikkeltje nerveus naar de hemel. Als er een ding was waar het meisje slecht tegen kon was het een nachtelijke onweersbui. Zeker een die zo onverwachts kwam. Dikke, vette druppels vielen uit de hemel waardoor haar kleding binnen enkele seconden al doorweekt was en het achtjarige kind had maar één keuze. Een schuilplek vinden. Met korte snelle passen liep het meisje de hoek om, in de buurt van de grote kerk van Sol waarna ze tegen een man op botste. Even bleef ze een tikkeltje verdwaasd staan waarna ze de bekende kledij van de priesters van Sol in zich op nam. Haar donkere bruine ogen gleden naar het gezicht van de desbetreffende man. Waarna ze haar hoofd boog en een stap opzij zette. "Excuse me, Mister Sacrados," Fluisterde Zanna. Ze mocht zijn voornaam dan niet weten, maar kende wel de gemeenschappelijke achternaam die alle priesters deelden.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

As free as a bird [Sobek] Empty Re: As free as a bird [Sobek]

op ma apr 09, 2018 1:17 pm
De man had een drukke dag gehad. Hij was naar een familie van een stervende, oudere vrouw geweest en had zijn helende krachten gebruikt om haar te genezen van wat wonden die ze had opgelopen bij een val tijdens het uit bed komen. Het oudere vrouwtje was zo fragiel, zo dichtbij het einde, dat elk beetje pijn te veel was. Ze wilde gewoon rust die laatste dagen en Sobek had besloten te helpen. Samen hadden ze gebeden tot Sol en hierna was hij doorgegaan naar een ander wijk, waar hij iemand had genezen die in gevecht was geraakt en stevige bloedingen had, die maar niet leken te stoppen.

Nu was hij kapot. Het gebruiken van krachten klonk zo simpel, maar het voelde alsof het de energie uit hem trok. Hij wist dat er mensen waren die dachten dat het makkelijker was dan een wond behandelen zoals elke andere dokter zou doen, maar integendeel. Na een dag als dit kon hij de klok rond slapen. Het voelde alsof hij drie dagen zonder enige slaap was gegaan, maar het was het allemaal waard. Allemaal in naam van Sol.

‘Excuse me, Mister Sacrados,’ klonk er, waardoor Sobek uit zijn gedachten werd getrokken. “Hello,” sprak hij, lichtelijk verbaasd iemand tegen te komen in de hevige regen. “Shouldn’t you be heading home, child?” Zijn blik gleed naar haar warrige haren en hij fronste. Ah…  
we have arrived
@ Zuzana ☼


x
avatar
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

As free as a bird [Sobek] Empty Re: As free as a bird [Sobek]

op ma apr 23, 2018 9:01 pm
As free as a bird [Sobek] Image

Zuzana Bryant

De man leek de lichte botsing niet eens op te merken. Hij was waarschijnlijk moe, waarvan wist ze niet. Hoe moest zij weten wat een priester van Sol zoal deed. Ze wist enkel dat ze hen respecteerde en het geloof van de god van de zon aanhield. Zonder de zon was er niets, daarbij had ze leren houden van de gouden bol, zeker toen ze net op straat was beland. De warme stralen, zorgden voor een betere stemming op straat alsmede een prettige warmte die s'nachts aanhield en waardoor ze niet met dekens hoefde te gaan sjouwen. Zanna gebruikte haar aangeleerde manieren om zichzelf te excuseren tegenover de priester; waardoor hij haar verbaasd begroette. "Hello," Sprak hij waarschijnlijk had hij niet verwacht dat iemand nog zo laat op straat zou zijn, daarbij was het echt hondenweer. Zanna rilde lichtjes van de koude druppels die haar kleding hadden doorweekt. Ook al was ze vaak ver van huis, dit soort momenten deed haar er toch wel naar wensen. "Shouldn't you be heading home, child?" Vroeg hij terwijl zijn blik over haar gezicht en verwilderde haren heen gleed. Zijn frons ontging Zanna niet waardoor ze haar schouders ophaalde. Het was wel haar plan om ooit naar huis te gaan, maar of ze die nacht nog weer aan Kaz' zijde zou staan was nog maar de vraag. Ze wou Hathor niet te snel verlaten, niet nadat de vrouw zo bezorgd was geweest om haar onderkomen. Ze was een poosje weg geweest en had geen contact gehad met de blonde vrouw, iets waar ze nu al weer spijt van had. Echter had Zanna niet veel keuze gehad. Kaz had haar zien stelen en nadien had hij haar een aanbod gedaan die ze niet had kunnen af staan. Ze had nu eenmaal hulp nodig en volwassene vertrouwde ze niet. Met een goede reden. Al hoewel, als ze iemand vertrouwde waren het de priesters wel. Iemand werd geen priester door gemeen te zijn, toch? "I..," Begon ze een tikkeltje ongemakkelijk. "I was just going there." Loog ze, haar bruine ogen gleden van zijn gezicht naar de grond. De regendruppels hadden al flinke plassen gecreëerd. Het was best wel ironisch, waar ze zich voorgenomen had niet al te veel te liegen tegen Hathor, loog ze nu tegen een van haar collega's. "I thought most priests would not be on the streets in this weather." Sprak ze zachtjes, bedenkelijk. Ze kon zich niet voorstellen dat ze op dit tijdstip in dit weer naar buiten zou willen gaan voor het werk. Ongeacht hoe voldoend het was, ergens bleef Zanna een jong kind.

Zanna probeerde vaak de aandacht te verplaatsen of juist te trekken naar dingen die niet zo van belang waren. Om zou uit het zogenaamde spotlicht te blijven of juist mensen af te leiden van anderen die iets deden wat niet kon. De laatste keer dat ze in de nacht zo lang op straat was geweest in Rhoynar, was toen ze Romeo gered had van een mes in zijn rug. Het jonge meisje onderdrukte een korte rilling. Ook al zou ze het niet toegeven, het bezorgde haar nog steeds nachtmerrie's. Tenminste als ze alleen was, een kind van haar leeftijd was breekbaar en hoewel ze niet zozeer bang was voor de dood, keek ze er ook niet naar uit. Haar armen sloeg ze stevig om haar middel heen om zo nog een beetje warmte te behouden, ze klemde haar kaken op elkaar aangezien er anders een klapperend geluid van haar tanden te horen zou zijn. Ze wou niet te lang blijven staan, ze wist dat de priesters van Sol veel wisten over de straten en hij waarschijnlijk zo door haar leugens heen zou prikken. Als ze zei dat ze zichzelf zou redden zou hij haar vast niet geloven. Iedereen wist hoe de straten waren.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

As free as a bird [Sobek] Empty Re: As free as a bird [Sobek]

op ma apr 30, 2018 4:05 pm
Het was anders dan gewoon moe zijn. Het voelde alsof het helen van anderen letterlijk de energie uit hem zoog, alsof hij met meerdere medische problemen kampten die ervoor zorgden dat hij op instorten stond, maar toch niet toe was aan slaap. Het was een fysieke vermoeidheid die soms enkele dagen bleef hangen voor hij zich weer volledig fit voelde. Maar, het was het allemaal waard. Zelfs al was het maar een klein gebaar… Het bracht mensen hoop en hij voelde zich vereerd dat hij degene was die hen deze hoop kon brengen, alles in naam van Sol.

Het meisje sprak dat ze onderweg was naar huis en dat ze dacht dat de meeste priesters niet buiten te vinden zouden zijn in dit weer. Sobek glimlachte. “That’s right, but I had a busy day and was just heading back home,” sprak hij met een lichte glimlach, terwijl zijn blik viel op haar armen, welke ze om haar middel sloeg. “How about I walk you home? You shouldn’t be out at this time, it’s dangerous.” Ze zag er… koud uit. Waar hij liever had dat ze even op zou warmen in de kerk, waar altijd plaats was voor een kind, wilde hij haar ouders niet ongerust maken. Hij verwachtte dat ze haar zo snel mogelijk terug wilden zien, iets wat absoluut begrijpelijk was.
we have arrivedx
avatar
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

As free as a bird [Sobek] Empty Re: As free as a bird [Sobek]

op ma apr 30, 2018 5:27 pm
As free as a bird [Sobek] Image

Zuzana Bryant

Misschien was het haar geluk dat de man voor haar zo moe oogde. Waarschijnlijk had hij anders al lang door haar leugens heen geprikt. Immers was het ongewoon en ongepast om een kind van haar leeftijd met dit weer en zo laat op straat te zien. Ze sprak hem aan met het gebruikelijke respect dat enkel een inwoner van Sunfall op kon brengen voor de Priesters van Sol. Ze miste de zon, hoewel de regen vast niet geheel ongewenst was voor de boeren, vond zijzelf dit niets. Het was koud, nat en haar kleding was doorweekt. Haar verstopte tas met kleding was niet in de buurt, waardoor ze met gemak koude kon vatten. Dat alles wist de man natuurlijk niet, ze kende de Priesters goed genoeg om te weten dat ze haar zouden helpen als ze het vroeg. Echter durfde ze hem niet om hulp te vragen; want hij was een man. Ze had het niet zo op de meeste mannen die de leeftijd van haar vader bedroegen. Ergens vroeg ze zich af wat hij zo laat op straat nog deed. De priester glimlachte bij haar opmerking waarna hij antwoordde. "That’s right, but I had a busy day and was just heading back home," Sprak hij met dezelfde lichte glimlach nog op zijn gezicht. Het meisje had inmiddels haar armen stevig om haar middel heen geslagen om nog iets van warmte te kunnen bewaren. Ze hoopte dat ze zijn aandacht op een ander onderwerp kon vestigen dan haar huisvesting. Want anders moest ze iets verzinnen, hem proberen te verliezen in de donkere en natte straten  van Sunfall. "How about I walk you home? You shouldn’t be out at this time, it’s dangerous." Verklaarde hij, duidelijk een tikkeltje bezorgd. Haar lange haren plakten aan haar smalle gezicht en haar donkerbruine ogen namen hem in zich op. Hij leek veilig, daarbij wat had ze te vrezen van een Priester? Niets, toch? Hathor was ook te vertrouwen en als ze haar kon vertrouwen waarom zou ze hem dan niet kunnen vertrouwen. Maar hij bleef een man, en mannen hielden zich niet aan hun woord. Ze kende dan ook alleen haar vader en wat dat betreft hield Kaz zich wel aan zijn woord, aan hun afspraak. Maar dat betekende niet dat ze de man voor haar zomaar kon vertrouwen. Daarbij, hij zag er zo moe uit, haar warme, onschuldige ogen richtte ze op die van hem waarna ze haar hoofd schudde. "You look to tired," Verklaarde ze alsof dat een goede reden was. Hij oogde te vermoeid om veel langer op deze straat rond te zwerven en daarbij had ze hier geen thuis meer, behalve de straten en een hoekje waar ze veilig kon zitten. Mits ze die in het donker terug vond en niemand hem had ingepikt. Ze beet haar tanden nog steviger op elkaar, al kon ze niet voorkomen dat ze licht klapperden. Waarna ze haar haren uit haar gezicht haalde met een van haar koude handen. "My home is far away, not near the church." Vervolgde ze. Dat was geen leugen, want ze had geen huis, behalve het huis van Kaz dat niet in de buurt was.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

As free as a bird [Sobek] Empty Re: As free as a bird [Sobek]

op za mei 05, 2018 1:19 pm
It is my duty to help,” sprak de man met een lichte glimlach toen het meisje zei dat hij er te moe uit zag om haar naar huis te brengen. Hij begon met alles wat ze zei minder in haar woorden te geloven, te zien dat hij er gelijk in had dat ze iets te verbergen had. Toen ze dan ook zei dat ze ver van hier woonde, besloot hij voor haar neer te knielen, zich minder groot makend zodat ze beiden hun nek minder hoefden te buigen om tegen elkaar te spreken.

Sweetheart,” begon hij, zijn hoofd even lichtjes schuddend. “If home is far, how will you get home tonight?” Zijn blik bezorgd, zijn stem zacht. Sobek was gemaakt om te helpen, had niets kwaads in de zin. Na ruim twintig jaar als priester kon je ook niet anders verwachten. “If you do not have a place to stay, the church always has a place for you.” Ze was welkom, zou met open armen ontvangen worden. Niet alleen door hem, maar ook door de vrouwen van de kerk, vrouwen die geen kinderen zouden krijgen vanwege hun taken als priesters. Sommigen waren maar al te blij om voor zo’n jong ding te kunnen zorgen. Het gaf een zekere voldoening, immers. Hij wilde nog niet zeggen dat hij niet van plan was haar hier achter te laten, maar als het kind zou blijven verbergen wat er aan de hand was, wist de man dat hij uiteindelijk geen keuze zou hebben.
we have arrivedx
avatar
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

As free as a bird [Sobek] Empty Re: As free as a bird [Sobek]

op do mei 10, 2018 11:52 am
As free as a bird [Sobek] Image

Zuzana Bryant

"It's my duty to help," sprak de manmet een lichte glimlach op zijn gezicht. Eentje die Zanna geruststelde. Immers betekende het dat hij haar opmerking niet als aanvallend had beschouwd. "But...", Begon het meisje op een zwakke toon, waarna ze even diep adem haalde. "But don't you have a duty towards yourself as well?" Vroeg ze zachtjes, terwijl ze haar donkere ogen neersloeg. Immers kon een Priester anderen niet helpen als hij niet voor zichzelf zorgde. Zanna wist dat hoe langer ze met de man sprak, hoe meer vragen hij zou krijgen en hoe groter de kans dat hij door haar leugens heen prikte. Ze wou niet liegen, maar de waarheid vertellen was ook geen optie. Ze wou hem niet vertellen over Kaz en de dingen die ze had gedaan om te overleven. Koude rillingen liepen over haar rug heen, en haar inmiddels doorweekte kleding plakte aan haar smalle, fragiele lichaam vast. Zanna verklaarde enkel dat ze ver weg woonde; in de hoop dat de man haar niet zou volgen naar het huis van Kaz. Daarbij wou niemand lang op straat staan als het donker was en de regen met bakken uit de lucht kwam. Ze moest het hem meegegeven, de Priesters konden best vastberaden zijn. Zo ook deze man, hij knielde voor haar neer, waarop het meisje hem met grote onschuldige ogen aan keek.

"Sweetheart," Begon hij waarop het meisje haar tanden steviger op elkaar beet, de koude was vervelend, ze voelde het prikken in haar vingers, bijten op haar huid. Hij schudde zijn hoofd. "If home is far, how will you get home tonight?" Vroeg hij, zijn blik bezorgd. Zanna wist dat hij zich zorgen zou blijven maken als ze hierop naar waarheid antwoorde. Ze was niet van plan die nacht naar huis te gaan, integendeel juist. Ze was namelijk van plan om een van haar vroegere slaapplekken in Sunfall op te zoeken en daar uit te rustten. Zijn zachte stem kalmeerde haar en het meisje haalde hierdoor haar schouders licht op. "I won't. I know some safe places and streets where I can hide," Verklaarde ze, zacht bijna onhoorbaar alsof het de normaalste zaak van de wereld was. "If you don't have a place to stay, the church always has a place for you." Verklaarde de man. Immers wist iedereen dat de Priesters er alles aan deden om kinderen en onschuldigen te beschermen en helpen. Toch was Zanna niet vlug van vertrouwen. De basis die ieder kind nodig had, kende ze niet. Niet de warmte van thuis en ook al vertrouwde ze Hathor, betekende het niet dat ze veel van haar en haar collega's wou vragen. Het meisje bewoog haar verkrampte vingers iets waarna ze ongemakkelijk van de Priester naar de straat keek. Zanna stapte onbewust iets dichter naar de Priester toe waarna ze de stof van zijn kleding met een hand vastpakte en zo bescherming zocht van de gure wind. Haar lichaam trilde, in een poging de warmte vast te houden. Iets waarin ze nog niet geheel succesvol was. "I don't want to worry Hathor," Fluisterde ze zachtjes tegen de oudere Priester. Als er iets was dat ze wou voorkomen was dat het. Ze had zichzelf nog niet voorgesteld, maar dat zou vast nog komen. Het meisje keek hem vanonder haar donkere wimpers aan voordat ze vermoeid met haar andere hand in haar ogen wreef. Ze was kwetsbaarder dan ze toe wou geven.
Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

As free as a bird [Sobek] Empty Re: As free as a bird [Sobek]

op wo mei 30, 2018 12:09 pm
De man schudde zijn hoofd kort toen het meisje hem vroeg of dat niet ook voor hem gold. “I have already been helped by Sol countless times,” sprak hij met een kleine glimlach, “it is my duty to return this favor to others. I will be okay.” Hij zou zich wel redden. Vermoeidheid ging over na een goede nachtrust en die zou hij uiteindelijk wel krijgen. Misschien niet vandaag, misschien niet morgen, maar uiteindelijk zou hij een dag hebben waarop hij even kon liggen en niet uit bed hoefde te komen. En zelfs dan zou hij die rust waarschijnlijk niet nemen. Alleen de gedachte al maakte de man onrustig.

Een zucht kwam uit de mond van Sobek. “I am sure Hathor will be a lot more worried if I told her that I let you run off alone, to hide on the streets,” sprak hij kalm. Hij was blij dat ze dit eruit had gelaten, want nu kon hij die kaart optrekken. Hathor was één van de vriendelijkste personen die hij kende en het meisje zou alles laten vallen om een kind als deze te helpen. Ze zou het absoluut geen probleem vinden, net als dat Sobek dit geen probleem vond. De deuren van de kerk stonden altijd open en hij zou zijn nachtrust elke keer weer uitstellen als hij hierdoor iemand kon helpen. Vooral als diegene die hulp nergens anders leek te krijgen.
we have arrived


x
avatar
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

As free as a bird [Sobek] Empty Re: As free as a bird [Sobek]

op do mei 31, 2018 9:58 pm
As free as a bird [Sobek] Image

Zuzana Bryant

De man schudde zijn hoofd toen zs zich hardop af vroeg wie er voor hem de plicht droeg en of hij voor zichzelf zorgde. Natuurlijk zou hij zelf wel over voldoende eten en drinken bezitten en een plek hebben om te slapen. Echter hield ze hem nu van zijn mogelijke rust af, het was al laat. Als haar vader nog geleefd had, had Zanna bij hem gewoond. Iemand zou hem toch wel een hulpende hand bieden, of ontvingen ze dat nooit als Priesters zijnde? Het was allemaal wel erg verwarrend zo laat op de avond, in de stromende regen  Zanna was moe, haar handen wreven in haar ogen en enkel de koude wind en heftige regenbui hielden haar wakker. Rillingen trokken door haar lichaam heen, het was koud. De gure wind werd niet tegengehouden dooe haar relatief dunne en doorweekte kleding. Alles plakte aan haar ietwat te dunne lichaam vast, ze was niet goed doorvoed door het zware leven al was ze ook niet graatmager. "I have already been helped by Sol countless times," Verklaarde de Priester met een kleine glimlach. Het meisje fronste, hoe kon Sol hem helpen? De zon had toch geen armen en benen? "it is my duty to return this favor to others. I will be okay." Het meisje knikte alsof ze het begreep al kende ze niet alle ins en outs van het geloof. Ze geloofde wel in Sol, haar donkerbruine ogen gleden langs zijn gezicht en ze knipperde tegen de vermoeidheid en regendruppels die in haar ogen prikten; doordat ze nog steeds iets omhoog keek. Ondanks het feit dat hij zich voor haar had neer geknield.

Onbewust zocht Zanna bescherming op bij de oudere man. Hij was aardig en kalm, iets dat het meisje nodig had om hem langzaam in vertrouwen te nemen. Daarbij hielp het ook wel dat hij net zoals Hathor een Priester was; en hierdoor onder het kopje vriendelijk viel. Niet alleen dat, Priesters hielpen velen en dat was haar ook niet ontgaan. Zijn zachte stem kalmeerde haar, al was het niet zozeer aan haar vermoeide houding op te merken, ze trilde te erg om haar spieren wat rust en ontspanning te gunnen. Ondanks het feit dat zijn gestalte haar iets beschermde tegen de gure wind. Vanonder haar donkere wimpers keek ze hem aan, terwijl een zucht zijn mond verliet en Zanna met haar handen uitgeput in haar ogen wreef. "I am sure Hathor will be a lot more worried if I told her that I let you run off alone, to hide on the streets," Sprak hij kalm, zodra ze over de vrouw begon. Ze wou haar geen onnodige zorgen bezorgen, echter wist het meisje ook niet hoe ze hulp aan moest nemen dat zo vrijelijk gegeven werd. "It is not that dangerous. If you stay away from most criminals and do not mingle in with them that often." Mompelde het meisje haar gedachten hardop. Nu, het was niet geheel de waarheid, ze had zichzelf meer dan eens in gevaar gebracht. Zoals het moment waarop ze Romeo had geholpen toen hij had geprobeerd van een voor haar onbekende te stelen. Hij had die nacht bloedend op straat kunnen liggen. Het was een zwak excuus en duidelijk dat het meisje zich langzaam gewonnen gaf. Ze verborg haar gezicht vermoeid in de kleding van de Priester, waarna ze de stof van zijn shirt steviger in een van haar handen vast klemde. Haar verwilderde haren, waren schoner dan voorheen maar zorgden er ook voor dat koude druppels haar eigen kleding doorweekte als de regen dat nog niet had gedaan en zo af en toe tussen haar schouderbladen belandden. "It is cold." Mompelde het meisje vermoeid en zacht met haar gezicht verborgen tegen de buik van de Priester aan waardoor de klanken wat wegvielen en hij haar misschien lastiger kon verstaan. Zanna voelde zich ellendig, de koude natte kleding zou ervoor kunnen zorgen dat haar immuunsysteem verzwakte of misschien zelfs voor een verkoudheid of griep. Daarbij aten straatkinderen ook niet gezond en zou ze nooit zomaar eten van iemand aannemen. "What is your name Mister Sacrados?" Vroeg het meisje waarna ze hem met haar onschuldige blik aankeek, eem die behoorlijk breekbaar oogde. Ze wist dat hij haar zonder pardon mee kon sleuren als hij wou. Mannen waren gevaarlijk, dat had ze van haar vader geleerd...Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Gesponsorde inhoud

As free as a bird [Sobek] Empty Re: As free as a bird [Sobek]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum