welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Syrax Salix
Member
Aantal berichten : 25
IC posts : 10

Character sheet
Age: 50 years
Occupation: Een door elven gesmeden zwaard, een Handboog van het soepelste hout soort, wat kleding en wat geld.
Residence : Een huisje ergens aan de rand van Vanaheim
Profiel bekijken

Syrax Salix Empty Syrax Salix

op za apr 07, 2018 7:12 pm
Character Chart
Naam: Syrax Salix
Betekenis: geen
Bijnaam: Sy
Betekenis: geen
Geboortedatum: 07-08.
Magie: Summoning.

Physical appearance
Leeftijd: 50.
Lengte: 195 cm.
Lichaamsbouw: Slank en tenger, maar licht gespierd.
Oogkleur: Blauw en groenig rond zijn pupil.
Huidskleur: Blank.
Haarkleur: Brlond.
Haarstijl: Kort met lichte krul slag, soms stekelig bij het ontwaken.
Fysieke beperkingen: Geen.

Personality
Goede eigenschappen: Avontuurlijk, Neemt geen blad voor zijn mond maar weet precies wanneer hij zijn mond moet houden, behulpzaam, vriendelijk, charmant, flexibel, gevoelig voor vijandige vibraties die andere afgeven als ze zonder woorden Syrax niet mogen.
Slechte eigenschappen: Soms arogant, Neemt geen blad voor zijn mond maar weet precies wanneer hij zijn mond moet houden, lange tenen hebbend, niet tegen ruzie kunnend.
Grootste vreugde: In alle rust van de natuur te genieten
Grootste angst: Dat iemand zijn vorm van magie ontdekt
Vaardigheden: Kan zijn magie goed gebruiken, want hij traint die in het geheim waar niemand dan aanwezig is en hij is een snelle leerling. Verder kan Syrax zijn ware gedachtes goed verbergen nog de drang om een monster op te roepen als iemand hem tot het uiterste drijft, enkel zijn afkeer voor die persoon is dan in zijn ogen te lezen.
Grootste zwakte: Baby dieren, Sy kan het niet helpen, maar hij smelt steeds weer bij het aanzien van deze schattige dieren.
Heeft spijt van: De dood van zijn vader, waar Syrax schuld voor draagt maar niemand weet dit.
Grootste prestatie: Zijn magie voor de buitenwereld te verbergen.
Grootste geheim: Zijn Summoning magie, verder heeft Syrax niets om geheim te houden.
Motivatie: In leven blijven en zijn familie te voeden.

Past
Geboorteplaats: Vanaheim
Kindertijd: Syrax was een vrolijke jonge zelfs toen zijn zusje geboren werd, maar dat veranderen naar een meer serieuze jongeman toen hij op een magie training met zijn vader naar een afgelegen plek ging samen met zijn vader om uit te vinden welke magie soort hij had. De eerste paar keer lukte het hem niet om zijn magie op te roepen, maar zijn vader bleef volhardend en dwong de magie van zijn zoon tot actie over te gaan. Echter leiden dit tot de dood van de vader van Syrax. De ogen anders zo helder blauw geweest veranderde compleet tot een stel bloed rode ogen toen de magie in de jongen van 16 jaar toen ten tonelen kwam. Een portaal naast Syrax verscheen en er kwam een groot harig monster uit die vol punten en naalden zal die meteen zonder afwachten de vader greep en samen met hem van het stenen plateau sprong de puntige rotsen te gemoed. Echter verdween het monster zodra Syrax weer bij zinnen was en naar de rand toe rende en daar zichzelf nog net kon weer houden over de rand te slippen. De kreet van zijn vader was al verstomt toen de 16 jarige tiener bij de rand aan gekomen was. Daar zag hij iets gruwelijks. Een schouw spel dat voor niemand te beschrijven was. Uit angst voor zijn magie en wat men daar van zou vinden verzweeg Syrax dit voor iedereen, maar vluchten naar huis om hulp te halen. Hulp die te laat zou komen aangezien zijn vader al dood op de bodem aangekomen was doorboord door verschillende scherpe rotsen. Hij vertelde alleen dat hij met zijn vader aan het trainen was geweest en ze zo in hun training op gegaan waren dat Syrax zijn vader achteruit gestoten had met alles wat hij in zich had gehad. De dood van hun vader werd als ongeluk beschouwd en alleen Syrax wist wat de waarheid was. het was misschien een ongeluk geweest, maar Syrax vertelde voortaan aan iedereen dat hij geen magie bezat en alles op eigen kracht deed. Maar of iedereen dit geloofde?
Jeugdheld: Zijn vader die altijd een dappere en moedige strijder was geweest.

Family
Vader: Arbon Salix +
Moeder: Selena Salix
Zusje: Tereny Salix

Overig:
Heimelijk traint Syrax zijn magie op de eenzaamste plekken om ontdekking te voorkomen, want hij weet hoe mensen over Summoning magie gedacht en gehandeld word. Maar toch wil hij het niet afleren en zichzelf ermee kunnen verdedigen en als het nodig is andere volkeren ermee beschermen
Dacosta Laendaerys
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 599
IC posts : 46

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Syrax Salix Empty Re: Syrax Salix

op za apr 07, 2018 7:13 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

I'll show them what happens,
When you put a dragon in a cage
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum