welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

[open] Edge Empty [open] Edge

op do sep 28, 2017 2:11 pm
De glinstering van het werpmes dat zich langzaam tussen haar vingers heen bewoog leek het enige teken van licht te zijn in de schaduw van een van de gigantische bomen. De bergen had ze ver achter zich gelaten. Al heel wat dagen was ze op reis, weer weg van Vanaheim. De grenzen begonnen inmiddels te naderen. Ze had haar zinnen gezet op Rhoynar. In een plaats waar veel handel werd gedreven was er altijd wel werk te vinden. De onderwereld was op zulke plekken vaak groter maar ook lastiger. Niet een plaats waar je zomaar binnen kon lopen. Zomaar binnenlopen was nergens eigenlijk een ding. Je moest altijd op je hoede zijn, zo zat deze wereld nou eenmaal in elkaar. Bruut. Nog een reden dat ze niet zomaar zou kunnen binnenwandelen was omdat het nog best ver weg was. Te voet reizen duurde lang, maanden. Met een paard was het vele malen sneller. Het nadeel van een paard was dat ze te makkelijk te traceren waren. Daarbij waren paarden duur en kostte het veel geld om er een te onderhouden. Ze had er over nagedacht om er een van thuis mee te nemen maar de nadelen hadden niet aan het voordeel opgewogen. Geduld was een schone zaak en zij zou dan ook het geduld moeten hebben om de hele weg te lopen. Het was niet dat ze helemaal alleen was. Helemaal alleen reizen had zo zijn gevaren, helemaal als je een vrouw was. Daarom was ze ook niet compleet alleen. Een enkele roofvogel, zoals die al jaren door haar familie werden getraind. De vogels konden niet veel, ze kwamen als je ze floot maar qua commando's was dat zo goed als alles. Dat was alleen niet hun nut. Ze cirkelde rond in de lucht opzoek naar allerlei dingen, prooi, gevaarlijke dieren, wezens en ook lette ze op mensen. Je zou niet zomaar verrast worden als je een van de vogels bij je had. Zo was de vogel ook vanuit het oosten naar haar toe komen vliegen. Er bevond zich daar iets, iets dat zich onder het kopje mens stond. De plaats waar de vogel landde was een indicatie van wat het was. Er waren vier opties, vier plaatsen, twee op beide arm, waar geland kon worden. Voor nu was het nog erger op de hoede zijn dan normaal. Opletten of er iemand tevoorschijn zou komen, of het een persoon met kwaad in de zin was of niet.
Alison Winter
Member
Real name : Cat
Aantal berichten : 27
IC posts : 4

Character sheet
Age: 21
Occupation: Warrior / Hunter
Residence : Wandering
Profiel bekijken

[open] Edge Empty Re: [open] Edge

op di okt 03, 2017 10:52 pm
Eindelijk was het gelukt om een hert te vangen. Het had heel wat langer geduurd dan normaal, maar dat was overduidelijk niet haar schuld geweest. Wel was het haar probleem. Ze was een heel eind van Mother's Heart en ondanks dat ze daar lang niet altijd meer overnachtte was ze van plan geweest om dat vanavond wel te doen. Het idee was dat ze voor hen aan het jagen was, een heel hert kon ze natuurlijk nooit in haar eentje op. Punt is, ze zou het nu nooit meer voor het donker halen. Al helemaal niet als ze een dood hert met zich mee moest sjouwen, dat was gewoon niet realistisch. Dus nu was het doel om maar gewoon een slaapplek te vinden en morgen een nieuwe prooi te vangen. Ze was al een tijdje zoekend naar een goede plek, dit deel van Vanaheim kende ze immers minder goed dan de grillige bergen rondom Mother's Heart.

Al snel kwam iets opvallends haar blikveld binnen. Een licht dat niet in een vaste baan ging, maar wat leek te flikkeren. Ze sloop dichterbij om het beter te kunnen zien en al snel zag ze de lichtbron. Eigenlijk was het helemaal geen lichtbron, het was gewoon iets wat het licht weerspiegelde. Een mes. Ze herkende de gedaante zeker wel, maar ze kende haar niet goed genoeg om te bepalen of ze mazzel had om haar tegen te komen of niet. Wel wist ze dat die godvergeten vogel haar aanwezigheid waarschijnlijk allang had gemerkt, dus had ze weinig keuze buiten maar gewoon bekend te maken wat er was. Ze stuurde wel een golf van kalmte voor zich uit. Niet heel sterk, gewoon een beetje. Just in case. "Shay," begon ze, terwijl ze achter een boom vandaan kwam, "Niet schrikken. It's Alison." Mensen uit Vanaheim waren nog wel eens gewend om met messen te gooien als ze schrokken, herself included. Waar ze zich dan op zich ook wel weer tegen kon verdedigen, was het niet dat ze dat hert dus om haar schouders had hangen.


[open] Edge XSGhkW0
''Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing,
Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before''
Shay
Member
Real name : Anouk
Aantal berichten : 241
IC posts : 29

Character sheet
Age: 24 years old
Occupation: Assassin, Mercenary
Residence : Traveler
Profiel bekijken

[open] Edge Empty Re: [open] Edge

op wo okt 04, 2017 10:09 am
Een tweede keer was de vogel weggestuurd. Dat was optioneel. Er kon gekeken worden of het mogelijk gevaar zou zijn of niet. Zodra hij terug kwam en op de rechter arm landde zou alles veilig moeten zijn, linker arm stond voor gevaar. Gevaar werd bepaald door de grootte van de groep of de soort. De roofvogel landde braaf op haar rechter arm, niets erg dus. Waarschijnlijk maar een los persoon dat zich om welke reden dan ook in de bossen bevond. Niets om van op te kijken. In een rustig tempo liep Shay door in de richting van het persoon. Als het persoon ook maar een beetje getraind was dan zouden ze de glinstering van het werpmes kunnen opmerken. In de verte verscheen er een schim, dat was dus het persoon die haar vogel had gevonden. De schim besloot zich echter achter een paar bomen te verstoppen, op zich een slimme keuze. Er kwam een plots gevoel van kalmte om haar heen. Er bleven nog maar weinig opties over, de kans was groot dat ze dit persoon al kende. "Shay," sprak de schim terwijl ze dichterbij kwam. Aan de stem wist de brunette te herkennen wie het was. Het verbaasde haar echter lichtelijk dat dit persoon zo ver weg was van Mother's Heart. "Niet schrikken. It's Alison." Nee, dat wist ze nog niet. Kuch. Bovendien was 'niet schrikken' zeggen nadat het persoon had kunnen schrikken ook wat nutteloos. Shay liep dood leuk door richting de blondine zonder ook maar een woord te zeggen. "En jij dacht dat ik je nog niet door had?" sprak de brunette met een klein geamuseerd grijnsje rond haar lippen. De blondine wist van de vogels van de familie af, ze zou dus ook moeten weten dat ze al lang was opgemerkt. Enkel mensen met Visibility Control of die er op getraind waren om door de schaduwen te bewegen bleven onopgemerkt door de vogels. "De vangst verklaart de afstand," sprak ze schouderophalend waarna ze richting het hert knikte. Een grote vangst die aardig wat zou kunnen opbrengen. Dat was de enige echte verklaring om zo ver van huis te jagen.


[open] Edge Signat10
Gesponsorde inhoud

[open] Edge Empty Re: [open] Edge

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum