welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Finian Jørgen
Member
Real name : Hannah
Aantal berichten : 20
IC posts : 5

Character sheet
Age: 17 y/o
Occupation: Conspiracy theorist
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

House of cards Empty House of cards

op wo apr 11, 2018 7:30 am
-- Please moon, forget to fall down--


Het was een rustige Zaterdagochtend dat de jongen eindelijk bij de plek instapte. Hij wist nu precies welke kanten hij op moest, en wat voor werk hij moest gaan doen zodra hij Jasper’s kantoor binnenstapte. Hij was heus wel geïnformeerd dat de man nog nieuw was aan dit heel gedoe. En soms had Finian momenten dat hij dacht dat hij meer de ander dingen leerde dan andersom bedoeld was. Maar hij had genoeg geduld. En bovendien vond hij het niet zo erg, bij de vorige familie moest hij dag en nacht schrijven, voor geen enkele reden. Dus nu, met wat rust in zijn vrije uurtjes, was het toch wat beter. Jasper was gelukkig niet zo een streng type, dat zag Finian als een poging om rond te kloten en op tafels te springen. Maar hij kreeg altijd zijn taken op tijd af.

De jongen klopte aan de deur. Hij had al een map gevonden in zijn kamer. Het was niet specifiek om Jasper trots zijn werk te laten zien. Het was meer dingen die Finian zelf had uitgevogeld. ‘Saaie’ theorieën over allerlei mysterieuze hoaxes en verhaaltjes. Die soms zo goed waren uitgelegd, dat het net zo goed een echt verhaal zou kunnen zijn.
Hij keek door de map, om er zeker van te zijn dat alles goed en zorgvuldig op volgorde stond. Van a tot z, dat had hij altijd gewild. Als hij alles goed op volgorde had, was zijn brein ook al minder chaotisch. Finian probeerde nog snel zijn haar goed te zetten, zag hij er überhaupt verantwoordelijk uit?+tag Jasper Ethelwin

   When the day met the night
Jasper Ethelwin
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 105
IC posts : 50

Character sheet
Age: 31 years old
Occupation: Governor of Sunfall
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

House of cards Empty Re: House of cards

op zo apr 15, 2018 6:40 pm
The higher the mountain the higher I climb

Waar hij vroeger op zaterdagochtenden vaak zijn roes van de vorige avond probeerde uit te slapen, zat Jasper nu aan zijn bureau, verkerend in een staat van semi-productiviteit waarbij zelfs de grote keramieken mok koffie voor zijn neus niet tegen leek te helpen.

Het was de nieuwe gouverneur nog steeds een raadsel hoe de oude regering van Sunfall het zo lang uit had weten te houden – elke nieuwe boekband die hij openmaakte leek uit meer fouten te bestaan dan de vorige en hij hield zichzelf maar voor dat hij nog een paar minuten moest werken voordat hij weer terug zijn bed in kon kruipen en aan zichzelf kon verantwoorden dat hij vandaag iets gedaan had.

Het was de onverwachte klop op de deur die hem deed schrikken. Verdwaasd keek Jasper op van de perkamenten boekrol, niet eens meer wetend waarvoor de papieren eigenlijk bedoeld waren, voordat hij zijn donkere ogen op de deur richtte. Het was de man een raadsel wie exact op dit moment van de dag bij hem kon aankloppen, vooral omdat de bezoeker zijn of haar naam niet aankondigde, en Jasper bad tot elke god in de hemel (zelfs tot Sol, zo wanhopig was zijn gedachtegang op het moment), dat er geen priester of priesteres voor zijn deur stond om hem opnieuw het ‘ware geloof’ te prediken zoals Hathor enkele weken geleden gedaan had.

Gelukkig. Minimaal één van de godheden tot wie hij een schietgebedje had gedaan had zijn gedachten gehoord. Toen hij de deur opendeed en daar, tot zijn vreugde, het gezicht van de jongen zag die met het grote deel van het oude personeel meegekomen was als zijn persoonlijke assistent, bleven zijn gedachten blanco, en Jasper weet het maar aan de te sterke wijn die hij gisteren gedronken had, als onderdeel van een wijnproeverij voor de lenteoogst van dit jaar. De jongen, wiens naam Jasper op dit moment tot zijn grote schaamte compleet ontschoten was, was het prototype van een perfecte persoonlijke assistent te noemen: het werk dat de nieuwe gouverneur hem gaf, leverde hij altijd op tijd en perfect gemaakt in. ’…Finn?’ Hij sprak de naam van de jongen aarzelend uit, ongetwijfeld fout, fronste zijn wenkbrauwen iets nadat hij zijn keel schraapte. ’Come in.’ Jasper schonk hem nog een klein glimlachje toe – hopend dat zijn uitgesproken naam iets in de richting kwam van de echte naam van zijn assistent - terwijl hij de deur voor de jongen wat verder opendeed en opzij stapte.
tag: finian jorgen  
BY MITZI


House of cards XzUu1zY
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum