welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Valdís Magnidóttir
Member
Aantal berichten : 13
IC posts : 2

Character sheet
Age: 35 years
Occupation: Farmer / Painter
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Valdís Magnidóttir } Empty Valdís Magnidóttir }

op do apr 12, 2018 3:49 pm
VALDÍS MAGNIDÓTTIR
Fríða náttin er ein eimur.  Stjørnugrús, nú vaknar heimur.  Nakin standi eg.  Eina her.

Valdís Magnidóttir } MJKRnkW


Naam } Valdís Magnidóttir
Leeftijd } 35 jaar
Geslacht } Vrouw
Geboorteplaats } Mothers Heart
Geboortedatum } 21 juli 1983
Sterrenbeeld } Kreeft
Beroep } Graanteler en schilder

Vader } Magni Ragnheiðurson
Geboorteplaats } Hillerød
Moeder } Kara Lintwood
Geboorteplaats } Mother's Heart
Broers of zussen } Nee

Haarkleur } Wit
Huidskleur } Heel licht, bijna doorschijnend
Gezichtsvorm } Vierkant
Kaaklijn } Zacht rond
Wenkbrauwen } Zeer hoog getoogd
Jukbeenderen } Diep uitgesneden en hoog
Lippen } Kleine bovenlip en gevulde onderlip
Neus } Vrij aanwezig
Oogkleur } Ijsblauw
Korte beschrijving } Valdís heeft alle kenmerken van het noorden. Haar witte, lange haren komen net tot over haar schouders en het haar is licht, maar weelderig. Haar ogen zijn ijsblauw. Ze heeft een hele bleke huid dat snel verbrand. Als er veel zon valt op haar huid worden de blauwe adertjes onder haar huid zichtbaar. Ze heeft een hoekig hoofd, maar de zachte en ronde kaaklijn maakt dat weer goed. Haar wenkbrauwen zijn zeer hoog getoogd en ze zijn kenmerkend voor haar uiterlijk. Valdís valt ook op met haar hoge en diep uitgesneden jukbeenderen. Dit is vooral te zien als ze lacht. Haar lippen zijn klein, maar ze schildert ze bijna altijd zwart. Haar neus is vrij aanwezig doordat deze ver uitsteekt en omdat ze grote neusgaten heeft.

Lichaamsvorm } Volle zandloper
Lengte } 1m78
Gewicht } 65 kg
Klederdracht } Meestal lichte, wijde kleren
Tatoeages of littekens } Ze heeft meestal witte, spirituele schilderingen over haar lichaam

Karakter } Dit wordt nog volledig uitgewerkt in de RPG en aangepast van zodra er concrete richtlijnen zijn.

Verleden }
Als kind: Valdís werd geboren in een dorpje net buiten Mother's Heart. Ze was de dochter van Kara, een krijger en nu ook jonge moeder. Kara diende al heel haar leven The Mother en ze zetelde hoog in de rangen. Deze wou ze niet verlaten en dus stuurde ze haar pasgeboren dochtertje mee naar Hillerød, waar haar vader verbleef. De naam Indra werd vervangen door een naam uit het noorden. Dit werd Valdís Magnidóttir. Het meisje groeide op in het gezellige stadje. Er waren niet echt meisjes van haar leeftijd, maar wel veel jongens. Ze kreeg dus als meisje een vrij jongensachtig karakter.

Als tiener: Toen ze veertien jaar werd nam Magni haar voor de eerste keer mee naar Mother's Heart en Mothers Watch, waar haar moeder woonde. Ze bleven er een paar maanden al vorens terug te keren. Tijdens die maanden was Valdís verliefd geworden op het warme hart van de stad en de regels. Ze keerden echter voor haar zeventien nooit meer terug.

Als puber: Ze was opgegroeid in drie talen, maar bleef na dat ene bezoekje koppig volhouden dat ze in Vanaheim hoorde en Engels hoorde te spreken. Op haar zeventien jaar gingen zij en haar vader nog eens terug. Ze verbleven er nu maar enkele dagen, maar Valdís wou graag blijven. Ze bleef bij haar moeder, die nu de oude Commander diende. Enkel mocht het meisje niet in Mothers Watch verblijven. Daar was haar rang te laag voor en daarbij keek iedereen haar vreemd aan omdat ze er helemaal niet uitzag zoals degene van Vanaheim. Ze woonde in een klein dorpje tot haar 21 jaar.

Als jong volwassene: Valdís was Fallen Skies beu. Ze had gehoord dat haar vader verdronken was op zee en ze gaf de schuld aan Halldor Skarsgård, het toenmalige hoofd van Hillerød. Haar moeder was te verdronken in haar macht terwijl een 14 jarig meisje opklom om de nieuwe Commander te worden. Ze verliet het land om naar een ander werelddeel te bezoeken. Ze kwam er een jongen tegen die in haar Astral Projection ontdekte. Samen met de jongen leerde ze om haar geest in dieren te verplaatsen. Eerst kleine diertjes en daarna sterkere wezens. Haar gave werd aangescherpt en ze leerde om te overleven in het wild. Door haar verblijf in Fallen Skies had ze geleerd om landerijen te verzorgen. Nog een pluspunt om te kunnen overleven. Zij en haar toenmalige man kregen een zoontje. Het leven leek perfect te gaan. Ze leerden ook nog eens vechten en een paar mensen sloten zich aan. Het werd een kleine commune.  

The day: Het was de dag dat haar zoontje 12 jaar zou worden en Valdís was voor hem iets gaan maken een beetje verderop omdat hij het niet mocht zien. Ze was buiten graanteler en full-time moeder ook een kunstenaar en dus was ze met aardekleuren aan de slag gegaan. Toen ze echter terug kwam bleek het mini dorpje aangevallen geweest te zijn. Als waarschuwing staken alle hoofden op een staak, waaronder die van haar man en zoontje. De vrouw vluchtte weg naar het enige land waar ze wist dat ze veilig zou zijn. Nu is ze terug na een lange reis in Fallen Skies op de plek waar haar moeder zich dood had gedronken en het 14 jarig meisje een volwassen vrouw en Commander was geworden.


Valdís Magnidóttir } OhcVi2x
Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Valdís Magnidóttir } Empty Re: Valdís Magnidóttir }

op do apr 12, 2018 10:17 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum