welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Valdís Magnidóttir
Member
Aantal berichten : 13
IC posts : 2

Character sheet
Age: 35 years
Occupation: Farmer / Painter
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Reborn of the She-King Empty Reborn of the She-King

op za apr 14, 2018 10:32 pm
VALDÍS MAGNIDÓTTIR
Fríða náttin er ein eimur.  Stjørnugrús, nú vaknar heimur.  Nakin standi eg.  Eina her.

Reborn of the She-King MJKRnkW


Het was ochtend. Ze was zeeziek. De dag begon goed.

Er werd hard op de vrouw haar deur gebonsd. Ze schoot recht overeind en kwam met haar hoofd tegen het schuine dak terecht. Het hout weergalmde door haar hersenen. Kreunend bracht ze haar hand naar haar hoofd. Auw. Het voelde alsof er elk moment een bult kon ontstaan. "Madam, get dressed, we are there." De vrouw kreunde als antwoord en ging terug liggen. Het bed was vrij geïmproviseerd. Het matras was van hooi en lag op een paar houten paletten. Het kussen was om een mysterieuze manier verdwenen. Ze hunkerde naar haar eigen bed, met een deken van wolvenhuid en gevuld met ganzendons, en het kussen was haar man. Een steek ging door haar buik. Ze draaide zich om en wenste iets om vast te houden. Al was het maar een dweil ofzo. Er werd weer op de deur gebonsd, iets dringender nu. Een zucht rolde over haar bleke lippen. Ze ging recht zitten, proberend om niet op het lage plafond te mikken. Ze sliep naakt. Een oude gewoonte. De vrouw keek rond en zag haar kledij over de leuning van een houten stoel hangen. Haar voeten maakten krakende geluiden toen ze over de houten vloer liep. Ze nam eerst het doek waarmee ze haar borsten afspande. Niet dat er geen bloed meer door kon, maar als ze vaster zaten was het makkelijker om bijvoorbeeld te rennen. Daarna liet ze een wijde tuniek over haar hoofd heen glijden. Het was gemaakt op haar maat en dus perfect. Ze haalde de leren riem van de leuning en deed die aan om de tuniek niet te wijd te maken. Daarna liet ze een soort poncho over zich heen glijden die haar ook perfect paste. Het was heel licht en wijd. De stof was in het midden iets minder doorschijnend. Het hele kledingstuk was zwart en hoewel het er mooi uitzag, leek het ook onhandig. Dit was niet zo, met onmerkbare gespjes kon ze haar kledij aanpassen aan waar ze was. In het bos bijvoorbeeld kon het makkelijk scheuren of kon een dier het irritant vinden dat ze er stond te waaien en wegrennen. Toen ze eenmaal aangekleed was, zonder schoenen weliswaar, duwde ze de deur open. Ontbijten was geen optie, want vanaf ze was gaan staan was ze al zeeziek geworden van het geschommel van de boot. Dan maar naar voren aan de boot. De vrouw wandelde naar de voorkant van het dek. De kapitein had gelijk, land was in zicht. Ze waren nu officieel in The Bay of Fire, als ze de naam nog juist had. Het was dan ook 13 jaar geleden toen ze daaruit vertrok. Ze had gedacht Fallen Skies nooit meer terug te zien, maar toch stond ze hier.

t i m e s k i p

De boot was aangemeerd en lag nu eindelijk rustig te dobberen. De jonge vrouw rook eindelijk terug de lucht van land, de lucht van kust en van bos. Ze kon niet snel genoeg af die vreselijke boot zijn. Dat bleek dan maar weer een eigenschap te zijn die ze niet van haar vader had gekregen. Ze bedankte de kapiteit, gruwelde stilletjes om hem en liep het loopdek af. Ze had niets moeten betalen, maar wel zeg maar in natura. Het leven was makkelijker met een ding tussen je benen zeg maar. Haar voeten begroeven zich in het witte zand. Ze had niet veel bij, alles was opgebrand. Het enige wat was overgebleven waren haar herinneringen en daarmee trok ze door het land. Het was gelukkig niet ver, minstens een dag lopen. Dat betekende dat ze in de avond zou aankomen in haar stad. Ze had de laatste tijd ook niet veel Engels meer gesproken vermits Godrun zijn eigen taal had gehad, wat ze geestestaal noemden en ze dat in combinatie met Faroese had gesproken. Nu sprak ze officieel vier talen en was haar dialect waarschijnlijk erg hoorbaar.

+ Lexa + Open (je mag ook in het Engels antwoorden ;D)


Reborn of the She-King OhcVi2x
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Reborn of the She-King Empty Re: Reborn of the She-King

op ma apr 16, 2018 1:06 pm
fiercer than fire
Ahh, hoe ze thuis had gemist! De brunette haalde haar paard een aantal keer aan, terwijl ze met een glimlach haar blik over het de kust liet glijden. Ze had een tijd doorgebracht in Rhoynar, dus om nu thuis aan te komen was geweldig, liet haar zien hoeveel meer ze het natuurlijke Vanaheim apprecieerde dan ze ooit van de zee zou houden, hoe… vreemd dit ook zou klinken voor mensen zoals het volk in Rhoynar, maar dat maakte niet uit. Het Vanaheimse volk werd sowieso als… apart gezien. Het primitieve volk, the savages. Ze hadden geen idee dat er zoveel meer schuil ging achter hun oude cultuur en tradities.

Are you okay?” Lexa hief haar wenkbrauwen bij het zien van een onbekende, terwijl ze haar paard zacht op de nek klopte. “You know any village is… quite the travel from here?” ging ze door. De zwarte, herkenbare make-up zat niet op haar gezicht omdat ze dit in Rhoynar beter niet kon doen. Aangezien ze deze vrouw nooit ontmoet had, verwachtte ze dus niet als Commander herkend te worden. Ze verwachtte, in alle eerlijkheid, ook eigenlijk niet dat deze vrouw bekend was met het gebied - anders had ze haar vast wel eens ontmoet, toch?
tag: Valdís
notes:~


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Valdís Magnidóttir
Member
Aantal berichten : 13
IC posts : 2

Character sheet
Age: 35 years
Occupation: Farmer / Painter
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

Reborn of the She-King Empty Re: Reborn of the She-King

op za apr 21, 2018 10:01 pm
VALDÍS MAGNIDÓTTIR
Fríða náttin er ein eimur.  Stjørnugrús, nú vaknar heimur.  Nakin standi eg.  Eina her.

Reborn of the She-King MJKRnkW


Ze stond nog steeds op het strand, haar gezicht was in de wind gekeerd. Ze haalde de knot uit haar haar en liet het over haar schouders vallen. Het was wit, weer een zeer noordelijk kenmerk. Soms verlangde ze naar bruin haar. De donkere, verzadigde kleur had iets opwindends, beter dan het saaie witte haar allesins. Of rood, rood was ook leuk. Haar gedachten werden ruw onderbroken door “Are you okay?”. Haar hoofd schoot naar opzij. Ze haalde opgelucht adem toen het een meisje bleek te zijn. Vooral het jonge ervan, als ze voor een meer volwassen vrouw had gestaan had haar hoofd misschien naast haar voeten gelegen. Haar blik ging naar het paard dat aan een pol gras in het zand knabbelde. Valdís knikte op de vraag, of eerder bevestiging van de jonge vrouw. Ze bekeek haar wat beter. Haar manier van doen en spreken waren duidelijk Vanaheims, haar klederdracht ook. De noorse vrouw liet haar ogen alles opnemen, tot ze bij een soort riem kwam. Haar adem stokte in haar keel. Ze keek terug naar het gezicht. Valdís haar ogen werden groter. Natuurlijk! Het kind dat ze herinnerde schoot voor haar ogen. Feitelijk was ze nog niet zo veel veranderd, alleen barser, misschien meedogenlozer. "I am okay... thank you!", sprak ze aarzelend. Ze moest een beetje zoeken op de woorden omdat ze Engels zo lang niet meer had gesproken. Haar benen trilden toen ze door haar knieën ging. Niet omdat ze bang was, maar eerder omdat ze dat al lang niet meer gedaan had. "You've grown Lexa, it is nice to see you again." Ze hield een pauze voor de naam omdat ze die even moest herinneren. Het was dan ook lang geleden dat ze Vanaheim had achtergelaten en toen was zij nog in training.


Reborn of the She-King OhcVi2x
Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Reborn of the She-King Empty Re: Reborn of the She-King

op ma apr 30, 2018 4:11 pm
fiercer than fire
Toen de vrouw door haar knieën ging, was de brunette duidelijk even van haar stuk gebracht. Ze had een flinke tijd door gebracht in Rhoynar en in alle eerlijkheid was ze een veel… kalmere leider geweest dan haar voorganger, was het maar zelden zo dat iemand door zijn knieën moest zonder dat ze hen beveelde respect te laten zien, simpelweg omdat ze hadden laten zien veel te respectloos te zijn. Dat een vreemdeling dit deed, was dan ook vrij ongewoon.

Het had dan ook geen verrassing moeten zijn dat dit geen vreemdeling was, maar iemand die bekend was met Vanaheim. “We’ve met?” besloot ze te vragen. Je kon het haar niet kwalijk nemen.. De afgelopen jaren waren druk geweest en ze had vooral de afgelopen weken veel aan haar hoofd gehad. Het was onderhand een verrassing dat ze überhaupt nog iemand herkende. “I’m sorry, it must have been quite a while. Where have you been?” besloot ze te vervolgen. Het was niet ongewoon voor iemand om even uit Vanaheim te vertrekken, maar voor jaren zonder terug te komen? Dát was ongewoon.
tag: Valdís
notes:~


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Gesponsorde inhoud

Reborn of the She-King Empty Re: Reborn of the She-King

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum