welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Moderator
Real name : Daan
Aantal berichten : 438
IC posts : 226

Character sheet
Age: 19 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Us girls we are so magical

op za apr 14 2018, 23:38
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Soms waren er eenmaal van die dagen waarvan je hoopte dat ze zo snel mogelijk voorbij waren. De dag was goed begonnen voor haar. Het paleis was een aangename plaats om de nacht door te brengen, ondanks dat ze eraan moest wennen dat er geen haartvuur werd aangestoken en dat er geen koude wind tegen de stenen muren sloeg. Het was doodstil geweest in haar kamer vannacht en dat gepaard met de broeierige warmte was iets waar ze wel een beetje aan moest wennen. Echter was ze maar tijdelijk in Valyria, want het zou niet lang duren voordat ze de woestijnen weer achter zich zou laten en terug zou keren naar het noorden. Echter was het nog maar de vraag welk noorden. Haar mondhoeken trokken lichtjes omhoog bij de gedachte daaraan, maar al snel zakte deze weer naar beneden en richtte ze haar aandacht op het glas wijn wat voor haar neus stond.  

In haar ooghoek zag ze haar twee guards aan een tafeltje zitten. De twee waren in druk gesprek en keken zo nu en dan de kant van hun Lady op, om er zeker van te zijn dat ze in orde was. Ze had erop gestaan dat ze deze avond door wilde brengen in de stad. Archeon had zoveel te bieden en aangezien ze toch onbekend was in dit verre land kon ze wel wat onder de normale mensen komen. Freyja had het gevoel dat als ze weg wilde glippen, dat haar nog gewoon zou lukken ook. Ze deed het niet, immers had ze er op dit moment geen rede voor en had ze de energie niet om de moeite daarvoor te doen. Het enige wat ze wilde was uit het dipje komen waar ze vandaag zo plotseling in was geraakt. Misschien was het wel omdat ze teveel vrije tijd op haar agenda had gehad. Met vrije tijd ging je nadenken en bij haar zorgde diep nadenken er vaak voor dat haar humeur erop acheruit ging. Nadenken was een gevaarlijk iets. Als je niet nadacht was je dom en naïef, maar je moest ook oppassen dat het niet de overhand nam in je dagelijkse leven, anders was je net zo goed ten dode opgeschreven. Ondanks dat ze hier nog niet zo heel lang was, had ze het idee dat ze meer van de mensen in Archeon had geleerd dan in het noorden. Ze was eindelijk uit haar veilige bubbel getrokken, weg bij alles wat haar thuis vormde. Misschien was het nog niet te laat voor haar om bepaalde vaardigheden aan te leren.. misschien. Met een diepe zucht pakte ze het glas wijn en nam ze er weer een slok van, haar gezicht iets in een kleine frons trekkende omdat ze alweer vergeten was hoe sterk de wijn die ze genomen had was.
notes: Outfit, Ophelia

deep in the forest under the fog

armies surround us waiting for dark

wearing their iron masks like a shield

i know they’re coming

i know they’re here
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 88
IC posts : 51

Character sheet
Age: 20
Occupation: Handmaiden
Residence : Archeon, Valyria
Profiel bekijken

Re: Us girls we are so magical

Gisteren om 17:01
how can i be tender
with this much blood in my mouth
Nog steeds werd ze elke ochtend vol verbazing wakker dat ze daadwerkelijk in het koninklijk paleis van Archeon was. Het voelde allemaal aan als één grote droom en ergens verwachtte ze dan ook dat ze ieder moment weer in haar eigen bed in d’Auvignon wakker kon worden. Hoewel ze in eerste instantie doodsbang was geweest om naar Archeon te gaan, voelde ze zich hier nu als een vis in het water. Zowel de mensen als de cultuur hier stond haar meer aan dan hoe het er in Navarre aan toe ging, al werden hier wel een stuk meer politieke spelletjes gespeeld. Een vaardigheid die ze nog niet helemaal onder de knie had. Zo onderhand wist ze wel welke dingen ze kon zeggen en wat ze beter voor zich kon houden, maar ze was nog altijd iets te goed van vertrouwen. Een eigenschap waar met gemak gebruik van gemaakt kon worden.

Voor ze de deur uitging, liet ze haar handen zachtjes over de stof van haar jurk strijken. Een doorzichtige stof, rijkelijk versierd met allerlei borduurwerken, het soort dat in Navarre vrijwel niet te vinden was. Misschien mocht ze zich er nog niet helemaal als één gedragen, maar ze zag er wel uit als een rasechte Valyriër. Haar lange, donkere haren had ze voor het gemak opgestoken, zodat het niet in de weg zat wanneer ze werkte. Zoals gewoonlijk stuurde de koninklijke familie haar het hele paleis door voor allerlei taken. Dacosta helpen met het doen van haar haar en het arrangeren van haar kleding kostte al heel wat tijd, daarnaast werd er ook van haar gevraagd om de gasten te verwelkomen en te voorzien van alles wat ze nodig hadden. Deze keer was het haar taak om de wijnvoorraad van de gasten bij te vullen. Er werd schijnbaar redelijk wat alcohol gedronken door de lords en ladies van Fallen Skies. Met een kruik wijn in haar handen, liep ze de verscheidene kamers af, totdat haar ogen uiteindelijk op een behoorlijk kenmerkende verschijning vielen. Felrode haren en een porseleinen huid. Even verscheen er een kinderlijke glimlach op haar gezicht. Natuurlijk wist ze wie het was. Zonder pardon stapte ze op de andere dame af, ze was nou eenmaal niet echt op haar mondje gevallen. “Lady Freyja,” groette ze de ander op enthousiaste toon, gepaard met een beleefde knik van haar hoofd. Ze zag nog net de lichte frons op het gezicht van de stadhoudster toen ze een slok van haar wijn nam. “Can I offer you another glass of wine? This one’s supposed to be a little sweeter,” zei ze vrolijk, terwijl ze de kruik wat omhooghield. Ze had over de roodharige dame uit het noorden gehoord. Haar vader had haar vroeger immers alles over de grootste huizen van het continent geleerd. Nu ze zo voor haar zat, was het bijna alsof ze een beroemdheid ontmoette.

Outfit

BY MITZIVorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum