welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
opmerkingen
Heb je een opmerking, klacht of compliment die je graag anoniem wilt maken naar het team? Dat is nu mogelijk!

Vul dit Google Form in en we zullen je opmerking zo snel mogelijk behandelen en verwerken!
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Aantal berichten : 6
IC posts : 2

Character sheet
Age: 50 years
Occupation: Een door elven gesmeden zwaard, een Handboog van het soepelste hout soort, wat kleding en wat geld.
Residence : Een huisje ergens aan de rand van Vanaheim
Profiel bekijken

New things, brings new ways.

op zo apr 15, 2018 8:43 pm
Hoewel het weer niet echt mee zat de laatste dagen zag het er nu enkel dreigend uit alsof er een stortbui los zou kunnen barsten. Toch liet hij zich er niet door tegen houden. Hoewel de jungle hem niet echt een vrije doorgang wilde geven. Het paard dat hij bij zich had droeg een kostbaar item met zich mee. Een oud document. De eigenaar wilde niet mee wegen verschillende redenen, maar Syrax kon wel horen dat het allemaal smoesjes waren. De man wilde de veiligheid van zijn stad gewoon niet verlaten. Natuurlijk waren er gevaarlijke stukken in dit land, maar daar had Sy wel een hulpje bij om daar doorheen te geraken. Maar hoewel de elf wel opletten of er niemand in de buurt zou zijn om zijn magie te kunnen aanschouwen. Niemand in zijn geboorte land kende zijn magie behalve zijn vader, maar die was gestorven door zijn toedoen. Syrax stapte af en nam zijn paard aan de teugel en trok daarna zijn zwaard om de ranken en het dichte kreupelhout weg te hakken. Het was altijd vervelend om door dit oerwoud te moeten reizen! Elke keer als hij hier kwam moest Syrax steeds weer bij snoeien van het pad dat hij eerder al gehakt had. Heel even snoof Mistic en draaide met haar oren. Syrax stopte en luisterde alert, maar zag toen niet veel later een grote grazer op een afstand van 5 meter rechts van zijn stand plaatst bewegen en even dreigend snuiven. Toch blijf Sy staan en wachten geduldig tot het dier weer veilig het groen van de jungle in was gedoken. Het was vast op geschrikt geweest door zijn gehak in de vegetatie. De stat waar hij wezen moest lag nog enkele kilometers tussen hier en de plek waar Syrax nog druk bezig was zijn weg vrij te maken.

@Zuzana Bryant
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum