welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Ada Leoving
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 24
IC posts : 6

Character sheet
Age: 22 y/o
Occupation: Seamstress and hunter
Residence : Vanaheim, but always on the road
Profiel bekijken

Images du futur Empty Images du futur

op ma apr 16, 2018 7:54 pm
De riemen die van de kar naar Sleipnir liepen, stonden strak. Het grote, bonte paard trok kalm en zonder moeite de kar voort. Ada zat op die kar te genieten van het zonlicht dat op haar kortgeschoren hoofd viel. Ze hield van de zon. Achterin de kar had ze een hele hoop kleren liggen. Nu het weer beter was had ze uit allerlei fijne stofjes jurken en hemden kunnen maken. Van alles was er wel wat: hemden uit goedkoop stof, hemden uit zijde, jurken met een subtiele print, blauwe jurken, paarse jurken, korte jurken, lange jurken, ... Ada wist dat Rhoynar een goede plaats was om haar spullen te gaan verhandelen. Waar er water was, waren er altijd veel mensen. Waar veel mensen waren, was veel werk. En waar veel werk is, zijn er veel nieuwe kleren nodig. De jongedame met het kortgeschoren haar reed in stilte verder.

Na een drietal uren verder gereden te hebben, kwam ze aan in een dorpje. Ze reed tot in het midden van het dorpje en stapte daar uit haar kar. Aan de teugel begeleidde het meisje haar paard naar een stal, waar ze de riemen los deed en hem afzadelde. De kar liet ze voor de deur van de stal staan. Ze rolde de rand van haar lange, lichtbruine jurk om tot het een rok was die tot aan haar knieën kwam en liep de stal binnen. Daar droogde ze Sleipnir af met droog hooi en gaf ze hem voedsel. Na dit gedaan te hebben liep ze het gebouw binnen dat bij de stal hoorde. Een inn dus, merkte ze al snel op. Ze huurde er een kamer voor een nacht en betaalde voor de stal.

Ada had een poosje vrij genomen. Ze zou straks wel haar spullen verkopen, als de mannen terug waren van het werk. Wie weet kon ze dan ook nog jaaggereedschap verkopen. Ze wandelde door het dorpje heen en bekeek de mensen de er woonden. Ze zagen er wel vriendelijk uit, maar sommige mensen keken haar wat vreemd aan door de metalen ringen in haar neus en door de bolletjes aan weerszijde van haar neusbrug. Ze was er zelf helemaal gewoon aan. Ze zag het als een eerbetoon aan haar thuis: Vanaheim. Na rondgelopen te hebben, liep ze terug naar haar kar. Ze haalde er een houten tafelblad uit en zette daar haar tafeltje mee op. "Wil je me helpen?" vroeg ze aan een voorbijganger terwijl ze naar haar kar knikte. Ze had veel kledij die er op gelegd moest worden, en hulp vragen kon nooit kwaad.

+ WRAP (hopelijk ben je er wat mee!)


Images du futur 2hzpjxu
Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Images du futur Empty Re: Images du futur

op za apr 21, 2018 12:34 pm
DHet was een warme, rustige dag. Zo’n dag waarop Sobek erop uit trok, richting één van de vele dorpen waar hij vaker kwam, om zijn geloof te verspreiden. Zoals altijd werd hij met open armen ontvangen, luisterden de mensen vol aandacht naar zijn woorden, waarna hij gevraagd werd om zijn helende gaven te gebruiken op een kind, wie gewond was geraakt in een spel. Hij aaide het meisje over haar hoofd en vertelde haar de volgende keer beter op te letten en dat Sol over haar zou waken, wat een enthousiaste knik had gegeven. Het hielp enorm. Wanneer iemand pijn verloor, was het aanpraten van hoop vaak zoveel makkelijker. Ze voelden zich goed, apprecieerden het gebrek aan ongemak. Ze luisterden naar de woorden over Sol en vroegen hem om met hen te bidden voor een tijd vol geluk.

‘Wil je me helpen?’ Een vraag die de priester altijd op dezelfde manier beantwoorden zou. Hij keek op, zijn blik vallend op een kortgeschoren jongedame. Hmm, ongebruikelijk. De meesten waren zo trots op hun lange haren, dat ze nog wel eens vergaten dat ze het beter op konden binden wanneer ze bezig waren. De piercings van de vrouw zagen er niet bepaald gemakkelijk uit, maar hij zou nooit oordelen. Hij vond het een wonderschoon iets dat mensen voor zichzelf uit kwamen, zich onderscheiden van de rest.

Maar natuurlijk,” sprak de man daarom, voor hij een stapel kledij oppakte en het op de tafel neer legde. “Dit is een aanzienlijke hoeveelheid,” sprak hij met een lichte glimlach, voor hij nog een stapel oppakte. Hij vroeg zich af of ze dit allemaal zelf had gemaakt, of dat ze alleen de verkoop zelf deed.  
we have arrived


x
Ada Leoving
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 24
IC posts : 6

Character sheet
Age: 22 y/o
Occupation: Seamstress and hunter
Residence : Vanaheim, but always on the road
Profiel bekijken

Images du futur Empty Re: Images du futur

op zo apr 22, 2018 1:36 pm
Ze was niet op het beste moment aangekomen in het dorpje want de mannen waren nog aan het werk en de op de straten liepen vooral kinderen rond die samen aan het spelen waren. De moeders zaten thuis en waren aan het koken want het zou niet meer heel erg lang duren voor de mannen naar huis kwamen en dan waren er hongerige magen te stillen. Ze had de omgeving verkend door rond te wandelen in het dorp. Ze voelde zich hier wel goed, er hing een leuke sfeer in het dorp ook al wierpen sommige mensen haar dan vreemde blikken toe. Dat deed haar vrij weinig vermits ze altijd al trots geweest was op zichwelf en haar uiterlijk.

Na even door het dorp gedwaald te hebben, keerde ze terug naar haar kar waar ze een houten tafel uit haalde en die opzette naast haar kar. In haar kar lagen een hele hoop kleren en ze kon best wel wat hulp gebruiken met die uitstallen op de tafel. Er kwam op dat moment ook iemand voorbij en aan die persoon vroeg ze vriendelijk of die haar wou helpen. Ze was blij toen ze hem maar natuurlijk hoorde zeggen. Ze glimlachte en knikte hem dankbaar toe toen hij een stapeltje kleren oppakte en die neerlegde op de tafel. Zelf deed ze dit ook. Ze keek op van haar tweede stapel kleren toen ze de man hoorde zeggen dat het een aanzienlijke hoeveelheid was. Bescheiden glimlachte ze terug. "Een mens moet ergens de kost mee verdienen", sprak ze terwijl ze de kleren neerlegde en wat begon te ordenen op de tafel.

Toen de stapeltjes allemaal mooi op de tafel lagen en ze alles netjes geordend had, keek ze de man aan. In tegenstelling tot haar bleke huid had hij een donkerdere huid en bruine ogen. Ze vroeg zich af waarom hij in Rhoynar was want het leek niet alsof hij hier woonde, maar daar kon ze ook niet over oordelen natuurlijk. Hij kon verhuisd zijn of gewoon aan het reizen zijn, zoals zijzelf. "Dank u zeer", zei ze met een glimlach waarna ze haar hand uitstak. "Ik heet Ada, mocht u willen mag u een kledingstuk uitkiezen en meenemen want ik kan u op geen andere manier bedanken voor de hulp die u mij geboden hebt."
 


Images du futur 2hzpjxu
Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Images du futur Empty Re: Images du futur

op ma apr 30, 2018 4:00 pm
De jonge vrouw zei dat een mens ergens de kost mee moest verdienen en Sobek lachte even kort. “Dat is waar, jongedame,” zei hij hoofdschuddend. Het was een goede manier van de kost verdienen, beter dan de manieren die sommige andere jonge dames hadden gevonden. Het deed hem zeer om ze in het bordeel te zien en als hij kon, probeerde hij ze altijd een betere baan te bieden, een toekomst waar ze meer mee konden dan de duisternis die hen daar te wachten stond… Niemand verdiende dat.

Toen alles opgeruimd was, bedankte het meisje hem. Ze stelde zich voor als Ada en zei dat hij een kledingstuk mocht uitkiezen, omdat ze geen andere manier van bedanken had. “Maak je geen zorgen, jonge Ada,” sprak hij, stem kalm als altijd. “Mijn hulp komt niet met een prijs.” Hij hielp niet omdat hij een compensatie verwachtte - hij hoopte enkel dat anderen zo’n goede daad zouden onthouden en zelf iemand zouden helpen zonder een compensatie te verwachten. “Heb je deze kleding zelf gemaakt?”  
we have arrived


x
Ada Leoving
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 24
IC posts : 6

Character sheet
Age: 22 y/o
Occupation: Seamstress and hunter
Residence : Vanaheim, but always on the road
Profiel bekijken

Images du futur Empty Re: Images du futur

op za mei 05, 2018 2:16 pm
Nadat ze hulp gevraagd had met het uitladen van haar wagen, had ze al haar kledingstukken netjes tentoongesteld en klaargelegd voor de verkoop. Ze hoopte dat de mensen van dit stadje haar spullen waarderden en wouden aankopen, anders moest ze verder reizen en dubbel zo veel verkopen. Ada had tegen de man gezegd dat ze toch ergens haar kost mee moest verdienen en had naar hem gelachen toen hij haar hoofdschuddend gelijk gaf.

Het haast kale meisje bedankte de man en stelde zich voor. Ook zei ze dat de man een kledingstuk uit mocht kiezen als hij wou. Kalm zei hij dat ze zich geen zorgen moest maken en dat hij nietshoefde voor zijn hulp. Hij vroeg of ze de kleding zelf gemaakt had. Ze knikte. "Ja, dat is mijn beroep. Kleding maken en dan vervolgens rondreizen om het te verkopen." Ze glimlachte. "Maar ik maak ook jagersuitrusting en -middelen, want met kledij alleen overleef ik niet."
NOTESNOTESNOTES


Images du futur 2hzpjxu
Sobek Sacrados
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 21
IC posts : 16

Character sheet
Age: 43 years already
Occupation: (Daddy) Priest of Sol
Residence : Sunfall
Profiel bekijken

Images du futur Empty Re: Images du futur

op za mei 05, 2018 2:40 pm
Je bent een getalenteerde dame,” sprak Sobek, zijn stem gevuld met oprecht interesse. Hij besloot de stapels kleren even door te kijken, alles op zijn plek terug leggend unlike het vele volk dat op de straten liep. Hij legde af en toe een kledingstuk over zijn arm - voor mannen, voor vrouwen, klein, groot… Het was duidelijk niet voor hem. Het waren allen stukken die wat makkelijker leken te zitten, kledij die hij kon doneren. Op deze manier zou hij de dame steunen door van haar te kopen en hadden ze weer wat kledij in de kerk liggen, voor wanneer iemand het moeilijk had, of gewoon even wat nodig had. Het leven op straat was ruw en een schoon paar kleding leek sommigen al de hoop te geven die ze gewoon even nodig hadden om vooruit te gaan.

Hoeveel zou dit kosten?” vroeg hij met een vriendelijke glimlach, de jongedame aankijkend en de kleding in haar richting houdend, zodat ze zou kunnen zien wat hij precies had gepakt. “Ik denk dat de kerk er erg blij mee zal zijn,” vervolgde hij, gewoon, voor het geval ze zou denken dat hij een gekke fetish had waarbij hij vrouwenkleding aan zou doen.
we have arrived


x
Ada Leoving
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 24
IC posts : 6

Character sheet
Age: 22 y/o
Occupation: Seamstress and hunter
Residence : Vanaheim, but always on the road
Profiel bekijken

Images du futur Empty Re: Images du futur

op za mei 05, 2018 7:08 pm
De man zei dat ze een getalenteerde dame was, wat haar bescheiden naar beneden deed kijken. "Dank u", sprak ze. Ze keek toe hoe hij tussen de kleren heen keek en alles netjes terug op zijn plaats legde. Dat apprecieerde ze enorm. Ze was al in stadjes geweest waar ze haar kledij van de stoffige bodem kon gaan oprapen. Of waar de kleren met scheuren er in terug gelegd werden. Hoe je in drie seconden een scheur maakt in een jurk, is haar nog altijd een raadsel. De priester legde nu en dan een kledingstuk over zijn arm en keek dan verder.

Met een glimlach op zijn lippen vroeg hij hoeveel de kledingstukken zouden kosten. Ze boog wat voorover en keek wat hij allemaal aan haar toonde. "Vier zilverstukken. En dat hoop ik ook! Hopelijk kan het iemand helpen die het nodig heeft." Ze glimlachte. Ada volgde zelf geen geloof, maar ze was altijd al gefascineerd door het principe en de goedheid van de meeste priesters en mensen binnen een geloof. Ze hadden altijd zo veel over voor andere mensen en waren een waar voorbeeld voor hoe naastenliefde toegepast moest worden. "Waar is uw kerk?" vroeg ze hem toen, geïnteresseerd in zijn geloof en de plaats waar het uitgeoefend kon worden.
NOTESNOTESNOTES


Images du futur 2hzpjxu
Gesponsorde inhoud

Images du futur Empty Re: Images du futur

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum