welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Flynt Northcott
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 12
IC posts : 5

Character sheet
Age: 39 y/o
Occupation: Horse breeder and -trader
Residence : D’auvignon, Navarre
Profiel bekijken

Ain't it a shame Empty Ain't it a shame

op za apr 21, 2018 10:50 pm
In the bleak
midwinter
Het was voor Flynt en zijn lieve dochtertje Elisabeth weer eens tijd om op pad te gaan, want papa had een nieuw paard op het oog dat hij wel zag zitten. Hij had besloten om te paard het ander dier op te gaan halen want als hij heel erg eerlijk was, was hij die dag simpelweg te lui om een dier in te spannen en met de kar te gaan. Hij had ook geen zin om Dominic er voor op te trommelen vermits hij de man een dag vrij gegeven had. Hij wist dat Dom toch ging komen, maar dan pas in de namiddag. Flynt zadelde een grote vos en aaide het paard over de hals. "Kom, jongen, dan heb je straks wat gezelschap." Hij leidde het dier de stal uit en liet hem op het erf stilstaan. "Elly, ben je klaar?" riep hij over het erf heen en uit het hoofdgebouw kwam een negenjarig meisje dat best klein was voor haar leeftijd. Met haar blonde haren en vrolijke snoet leek ze net op haar moeder. Met een glimlach hielp Flynt haar op de vos, waarna hij ook opsteeg en de teugels in zijn handen nam. Met een klikje van zijn tong en de sporen vertrok het paard.

Ze waren al een dik uur onderweg toen Elly begon te klagen dat ze zadelpijn had en dat ze wat wou drinken. Hoewel hij inwendig haar even vervloekte omdat hij verder wou rijden om zijn nieuwe paard op te gaan halen, stemde hij in en liet hij hun rijdier halthouden. Hij steeg af en hielp zijn dochter ook van het paard af. Het meisje dartelde rond terwijl haar vader op een boomstronk ging zitten. Hij gaf haar de drinkfles waarvan zij gretig dronk. "Niet alles, we hebben nog de rest van de reis voor de boeg", sprak hij terwijl hij weer rechtstond om het paard vast te zetten aan een boom. "Ja, papa." Hij knikte naar haar en nam weer plaats op de boomstronk. "Blijf in de buurt en maak me over een kwartiertje wakker, oke?" De man trok zijn pet wat voor zijn ogen en leunde achterover. Hij had 's nachts slecht geslapen. Hij had nachtmerries gehad over zijn overleden vrouw Phoebe en over hoe haar familie zich tegen hem gekeerd had. De man dacht dat zijn ogen sluiten wel een goed idee was. Maar niet te lang! Ze moesten nog verder.

Toen hij wakker werd, trok hij verdwaasd zijn pet van voor zijn ogen uit. Hij keek nog eens rond zich. Ze zaten aan de rand van een bos, het pad liep er vlak naast. Elly zat netjes naast hem, maar had hem niet wakker gemaakt terwijl er minstens al drie kwartier voorbij gegaan was. "Waarom heb je niets gezegd?" vroeg hij haar, en ze haalde haar magere schoudertjes lichtjes op. "Het paard was weg, ik dacht niet dat het nog nut had." Flynt keek haar aan en knipperde met zijn ogen. "Het paard is weg?" Ze knikte. "Ja, hij liep het bos in." Hij haalde diep adem en forceerde zichzelf om kalm te blijven. "In het vervolg maak je me wakker, oké?" Het blond ding knikte opnieuw, en de man liet zich terug op de boomstam vallen. Toen zag hij een figuur naderen. "Hé, heeft u ons paard ergens zien lopen?" vroeg hij aan de figuur, hopend dat die hen de juiste richting uit kon wijzen.

+ DarrenAin't it a shame 2r5q6no
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Ain't it a shame Empty Re: Ain't it a shame

op zo apr 22, 2018 12:36 pm


 Ondanks dat hij zijn hele leven opgegroeid was in de grote stad hield hij van de natuur. Het kwam dan ook regelmatig voor dat hij te paard of gewoon lopend door de bossen struinde. Niet alleen kon je even je hoofd leegmaken tijdens zo’n wandelingetje, maar het was ook zijn remedie tegen katers. Niet dat die als sneeuw voor de zon verdwenen, maar de hoofdpijn leek sneller af te zakken als hij door de bossen kuierde. Nu liep hij daar weer. Zonder kater, maar dat mocht de pret niet drukken. Onderweg was hij nog gestopt bij een waterstroom en had hij een aantal flinke teugen genomen van het verkoelende water. Hij had zich wel eens afgevraagd waarom hij niet gewoon ergens in het bos was gaan wonen. Hier waren geen verleidingen die hem in de weg stonden.  Geld deed er niet toe, dus had hij het ook niet nodig. Ondanks alle voordelen had hij nooit de keus durven te maken. Waarschijnlijk, als puntje bij paaltje kwam, verkoos hij het stadsleven toch wel. Bovendien zou hij geen afscheid kunnen nemen van alle genotsmiddelen die hier afwezig waren.

Een lange tijd liep hij daar alleen. Zo nu en dan stopte hij, want dan had hij weer eens iets interessants gezien. Ondanks zijn stadse jeugd had hij een vrij goede kennis van planten en kruiden. Hier ging het niet alleen om planten en kruiden die een goede werking bij mensen hadden, maar vooral bij paarden. Zo had hij duizendblad aangetroffen wat hij wel eens gebruikte bij zieke dieren. Nadat hij de plant uit de grond had getrokken en had opgeborgen in zijn heuptas, vervolgde hij zijn weg weer. Darren had nog amper een paar passen gezet voordat hij opeens twee gedaantes zag opdoemen in de verte. Eenmaal dichterbij zag hij dat het oudere man ging met een kind. De man was opgestaan en zijn kant op gelopen toen hij hen genaderd was. Zijn gezicht was zorgelijk en dat bleek dan ook toen hij vroeg of hij hun paard had zien lopen. ”Nee, ik heb niets gezien,” luidde zijn antwoord. Het was hem vast wel opgevallen als paard zijn pad had gekruist. ”Sinds wanneer bent je het kwijt?” Normaliter had Darren het zichzelf niet zo aangetrokken als iemand iets kwijt was, maar het ging hier om een paard. Gezien zijn voorliefde voor deze dieren wilde hij maar al te graag helpen.

Ain't it a shame Untitled_9
Flynt Northcott
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 12
IC posts : 5

Character sheet
Age: 39 y/o
Occupation: Horse breeder and -trader
Residence : D’auvignon, Navarre
Profiel bekijken

Ain't it a shame Empty Re: Ain't it a shame

op zo apr 22, 2018 1:18 pm
In the bleak
midwinter
Hij liet niet merken aan zijn dcohtertje dat hij gefrustreerd was door het feit dat ze hem niet wakker gemaakt had toen hun paard zich los had weten te krijgen. Ze zal het ook niet slecht bedoeld hebben, maar hij vond het nog altijd een beetje dom van haar vermits ze normaal best een slim kind was. Waarschijnlijk dacht ze dat ze goed deed door het paard zich te laten verplaatsen op vrije voet. Jammer genoeg zag ze niet in dat dit wou zeggen dat ze dan met zijn tweeën te voet verder moesten gaan, en dat hij een goed paard verloren was. Flynt verzamelde de drinkfles terug en begon op de grond te kijken naar sporen van de hoeven, maar dat was moeilijk doordat Elly rond had zitten springen en dansen terwijl hij sliep. Hij had al bijna spijt van zijn beslissing om zijn dochter mee te nemen. Hij had haar evengoed achter kunnen laten bij Dominic, als hij die geen vrij gegeven zou hebben. Of hij had haar naar zijn moeder kunnen brengen, die hield toch van haar kleindochter. Dan had hij gewoon door kunnen rijden en was er nu helemaal niets aan de hand. Het was een spijtige zaak dat je niet de tijd kon terug draaien.

Toen hij even later vanaf zijn boomstam een man zag naderen, liep hij diens richting uit. Hij vroeg de figuur of die toevallig zijn paard had zien lopen. De ander antwoordde dat die het paard niet gezien had. De paniek nam weer een beetje toe terwijl hij luisterde naar wat de ander nog te zeggen had. Hij vroeg hoelang hij het paard al kwijt was. Flynt draaide zich om naar Elisabeth die ook naar hen toe gelopen was. Hij maakte een gebaar met zijn hoofd dat ze antwoord moest geven. "Tien minuutjes nadat je was gaan zitten." Zuchtend keerde Flynt zich weer richting de man. "Een dik halfuur geleden dus." Hij draaide zich richting het bos en hield een hand boven zijn ogen, hopend dat dit hemeen beter zicht gaf of dat hij zich zo beter kon concentreren. "Nu kan hij overal zijn", sprak de man met de snor.Ain't it a shame 2r5q6no
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Ain't it a shame Empty Re: Ain't it a shame

op zo apr 22, 2018 1:53 pm


 Misschien hield hij wel meer van paarden dan van mensen. Meermaals had hij een band gehad met een van zijn rossen die niet te vergelijken was met banden die hij met andere mensen had. Hij kon zich nog goed herinneren toen hij op jonge leeftijd een veulen geschonken kreeg van zijn vader. Een sierlijke en levendige hengst die hij destijds, met de hulp van zijn vader, Nero had genoemd. Als zes jarige jongen had hij erop leren rijden, maar door een noodlottig ongeluk, waarbij Nero een van zijn benen gebroken had, moest hij had laten afmaken. Huilen deed Darren niet, maar hij wist nog goed hoe hij toen met tranen in zijn ogen had toegekeken hoe zijn vader het dier uit zijn lijden had geholpen. Jarenlang had hij zichzelf hiervan de schuld gegeven, want hij was diegene geweest die het dier door de bossen liet crossen en daardoor liet struikelen.

Ondanks dat het momenteel niet ging om een van zijn dieren maakte hij zich wel zorgen. Wie weet was het dier wel op de vlucht geslagen en zou het in blinde paniek ergens heen zijn gestormd. Achter de man kwam een meisje vandaan, wie vermoedelijk zijn dochter was. Het paard bleek al minstens een half uur verdwenen te zijn. De man concludeerde dan ook dat het dier overal kon zijn. ”Schrok het dier ergens van? Als het gewoon op onderzoek uit is gegaan loopt het vast wel ergens hier rond.” Paarden waren vluchtdieren en zouden bij het minste of geringste op de vlucht slaan. In dat geval zou dit een moeilijke zoekactie worden. Mocht het dier uit nieuwsgierigheid op onderzoek zijn uitgegaan dan hadden ze een goede kans om het terug te vinden.

Ain't it a shame Untitled_9
Flynt Northcott
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 12
IC posts : 5

Character sheet
Age: 39 y/o
Occupation: Horse breeder and -trader
Residence : D’auvignon, Navarre
Profiel bekijken

Ain't it a shame Empty Re: Ain't it a shame

op zo apr 22, 2018 4:54 pm
In the bleak
midwinter
De man had zijn paard dan wel niet gezien, maar hij leek wel geïnteresseerd in helpen zijn paard terug te vinden. Hij vroeg dan ook wanneer hij zijn paard kwijt geraakt was. Die vraag speelde de vader door aan zijn dochter. Elly zei dat het paard verdwenen was tien minuten nadat Flynt besloten had om even zijn ogen te sluiten. Hij herformuleerde dat door tegen de andere man te zeggen dat dat dus een dik halfuur geleden was. Ook zei hij dat het dier nu overal kon zijn. Zijn ogen spoorde het bos af in de hoop daar ergens een beweging te zien. Gelukkig was het een vos paard en geen zwart dier. Zwart zou moeilijk te vinden zijn in een dichtbegroeid bos. Hij stopte met naar het bos te kijken toen hij terug de stem van de voorbijgangerhoorde. Zijn donkere blik verplaatste Flynt naar de ander. Die vroeg of het dier ergens van schrok en zei dat als het paard gewoon op onderzoek gegaan was, het vast nog wel in de buurt rondliep. Daar had de man een goed punt. "Hij wou een eindje verder gras gaan eten dus had ik de knoop wat losser gemaakt," zei Elly, "en toen trok hij zich los maar ik dacht dat hij wel zou blijven staan omdat hij dat thuis ook altijd doet." Flynt knikte enkele keren en gaf zijn dochter een klopje op de schouder op haar te bedanken voor de informatie. "Ik heb hem het bos in zien wandelen", voegde de blondine er nog aan toe. "Wel, zo te horen is hij niet geschrokken dus dat is toch al een pluspunt. En als Elly hem het bos in heeft zien wandelen, zal hij wel op te sporen zijn", zei Flynt tegen de man. Hij wist niet of de man mee zou helpen zoeken of dat hij zijn wandeling zou voortzetten, dus even wist de oudere man niet goed wat te zeggen of te doen. "Ik denk dat ik en mijn dochter zodadelijk best naar ons paard gaan zoeken als hij nog in de buurt is", sprak hij, waarna hij weer even twijfelde. "Mag ik er van uitgaan dat u ook kennis heeft van paarden, oordelend bij uw vragen?" vroeg hij toen maar, omdat hij toch wel benieuwd was.Ain't it a shame 2r5q6no
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Ain't it a shame Empty Re: Ain't it a shame

op zo apr 22, 2018 6:29 pm


 De man reageerde vrij kalm voor iemand die zojuist zijn paard was kwijtgeraakt. Darren stelde zich liever niet voor hoe hij zou reageren als een van zijn dieren verdwenen was. Waarschijnlijk alles behalve kalm. Zijn paarden waren alles voor hem, en niet alleen omdat ze voor hem een bron van inkomsten verzorgden. Sommigen verklaarden hem voor gek, maar als hij even niet lekker in zijn vel zat dan waren het zijn paarden die zijn klaagzangen moesten aanhoren.

Ondertussen werd zijn vraag deels beantwoord door het meisje. Het dier was niet geschrokken, maar gewoon op onderzoek uit gegaan. De man maakte dan ook op dat hij makkelijk op te sporen zou zijn en hij straks op zoektocht zou gaan met zijn dochter. Darren knikte even. Als het aan hem lag was hij er meteen achteraan gegaan. Het bos waarin ze zich nu bevonden was vrij uitgestrekt en het paard kon alle kanten op zijn gegaan. De man vroeg of hij kennis had van paarden gezien de vragen die hij zojuist gesteld had. Darren knikte. ”Dat kun je wel zeggen ja,” sprak hij kalmpjes. ”Ik heb een fokkerij in volbloeden vlak bij de rand van de stad,” lichte hij toe. Zijn vader was er ooit mee begonnen en na diens dood was het Darren geweest die het doorgezet had. Ondertussen had hij een mooie bloedlijn ontwikkeld met sterke paarden. Een aantal daarvan liepen races in de hogere klasses. ”En jij?” Darren kende de meeste fokkers en trainers van paarden wel in de omgeving gezien hij vol in de handel zat, maar hij kon natuurlijk wel eens eentje over het hoofd zien.


Ain't it a shame Untitled_9
Flynt Northcott
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 12
IC posts : 5

Character sheet
Age: 39 y/o
Occupation: Horse breeder and -trader
Residence : D’auvignon, Navarre
Profiel bekijken

Ain't it a shame Empty Re: Ain't it a shame

op di apr 24, 2018 9:03 pm
In the bleak
midwinter
Elly had antwoord gegeven op de vraag van de man waarna Flynt haar bedankt had door haar een schouderklopje te geven. Hij was blij om te horen dat het paard enkel op onderzoek uit was, want een geschrokken paard terugvinden zou een stuk moeilijker zijn dan een paard datgewoon wat rond aan het kuieren was. De man knikte kort toen FLynt zei dat hij zodadelijk met zijn dochter op onderzoek zou uit gaan. Hij voelde wel ergens aan dat hij zijn paard terug zou vinden. En zoniet, ooit zou hij weer opduiken en dan zou hij hem vinden ook. De man met de snor vroeg aan de ander of die kennis had van paarden. Die zei dat hij dat wel kon zeggen en vertelde dat hij een fokkerij met volbloeden had bij de rand van de stad. Flynt probeerde zich de fokkerij voor de geest te halen. Hij was redelijk vergeetachtig en had de laatste tijd niet veel contact gehad met andere fokkers, waardoor hij de fokkerijen en de namen van de fokkers wat door elkaar begon te halen of begon te vergeten. Maar het kon wel dat hij wist welke fokkerij van deze man was, maar dat was hij het even kwijt. Voordat de vraag werd teruggespeeld knikte de man als antwoord, en vervolgens knikte Flynt opnieuw als antwoord opde teruggespeelde vraag. "Ja, iets buiten D’auvignon heb ik een fokkerij", zei hij. "Maar nu pas doelbewust bezig, en zo lukt het wel." Flynt had ook niet echt een naam voor zichzelf gemaakt. Hij had zijn fokkerij dan wel al even, maar hij had er nooit echt aan gedacht een status voor zichzelf op te bouwen. Hij was al een goede tien jaar bezig, maar was de laatste jaren pas goed bezig. Met die status opbouwen was hij nu bezig, daarom ook dat hij onderweg was om een paard te gaan kopen. Maar toch zou hij het altijd wat voor zijn plezier blijven doen. Hij haalde nu zijn grootste geld uit paarden verkopen en vond dat ook prima zo. Trainen voor races waren ze nu ook wel mee bezig, maar ze waren nog niet klaar om deel te nemen. Terwijl hij met de jongere man aan het spreken was, liep Elly richting het bos. Ze begon daar de rand van het bos te bekijken in de hoop dat ze het paard van haar vader terug kon vinden voor die klaar was met spreken met de andere man. Toen hij gebries uit het bos hoorde komen, keek hij opzij en zag dat Elisabeth met een hand om de teugel heen een paard uit het bos leidde. "Ik zag beweging in het bos en was gaan kijken", zei ze. Flynt wandelde naar haar toe en nam de teugels over. Meteen controleerde hij het paard op wonden of andere dingen die niet juist leken. Over zijn lichaam heen had hij geen schrammetjes of wonden, dus dat was al goed. Voorzichtig controleerde hij de benen van zijn dier en keek hij of er niets pijnlijks vastzat in de hoeven. Er zat niets in wat er niet in mocht zitten, maar toch peuterde hij een klein takje los, gewoon voor het geval dat. Hij wandelde enkele passen naar de man toe met wie hij zonet nog aan het praten was. "Gezond en wel", zei hij terwijl hij op de hals van het paard klopte."Flynt Northcott, Elisabeth en een nog naamloos dier", stelde de man zichzelf, zijn dochter en het paard voor. "Maar ik zal hem naar u noemen, vermits u toch de moeite wou doen ons te helpen", voegde Flynt er half grappend en met een glimach aan toe.

OOC: wow een beetje een flauwe manier van paard terugvinden mijn excuses!Ain't it a shame 2r5q6no
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Ain't it a shame Empty Re: Ain't it a shame

op ma mei 07, 2018 5:36 pm


 Al van kinds af aan het vrij duidelijk geweest dat hij diegene zou zijn die de fokkerij over zou nemen van zijn vader. Toen zijn vader kwam te overlijden had hij ook geen moment getwijfeld om het roer over te nemen. Naast vrouwen en drank waren deze dieren zijn lust en zijn leven. Ondertussen kon men ook gerust de conclusie trekken dat hij het best wel goed deed. Een aantal van zijn eigen gefokte volbloeden liepen zelfs in de grotere races mee. Daarnaast had hij nog een aantal fokmerries die ook een noemenswaardig race verleden kenden en mooie en succesvolle veulens weer op de wereld zetten. Met de meeste van zijn dieren had hij een zeer goede band. Hij zou dan ook volledig in paniek raken als er eentje kwijt was. Natuurlijk zou dat niet alleen emotioneel gezien een flinke klap zijn, maar zijn paarden waren ook waardevol als het ging op geldwaarde.

De man bleek hetzelfde voor de kost te doen en ook over een fokkerij te bezitten. Eentje vlak buiten de stad D’auvignon. Darren was enigszins nieuwsgierig naar de paarden die hij fokte, maar nog voor hij die vraag kon stellen zag hij vanuit zijn ooghoeken het meisje wat de man bij zich had aan komen lopen. Ze was niet alleen, want begeleid aan de teugels had ze een paard meegenomen. De man stapte er meteen op af om het dier te checken, maar concludeerde al gauw dat het in goede staat verkeerde. Toen hij dat eenmaal gedaan had richtte hij zich weer tot Darren. De man begon zich plots voor te stellen. Zijn naam luidde Flynt Northcott en die dochter die hij met zich mee had genomen was Elisabeth. Het paard had geen naam, maar Flynt liet weten het te willen vernoemen naar hem. ”Dan zal het vanaf nu Darren heten,” stelde hij al grijnzend vast. Hij stapte op het paard af en liet even zijn handen over zijn als glijden. ”Waarvoor fok je ze als ik vragen mag?” Wellicht zouden de twee iets voor elkaar kunnen betekenen.


Ain't it a shame Untitled_9
Flynt Northcott
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 12
IC posts : 5

Character sheet
Age: 39 y/o
Occupation: Horse breeder and -trader
Residence : D’auvignon, Navarre
Profiel bekijken

Ain't it a shame Empty Re: Ain't it a shame

op za mei 12, 2018 11:01 pm
In the bleak
midwinter
Hij was aan het vertellen aan de andere man dat hij ook een fokkerij had. Een halve minuut nadat hij de woorden uitgesproken had, kwam van uit het bos zijn dochtertje met het paard aan de teugel vasthoudend. De oudere man ging snel naar het dier toe om het te controleren, en toen dit gebeurd was begaf hij zich weer naar de man. Hij stelde toen - een beetje ongevraagd maar ach, hoe leer je ander mensen kennen? - zichzelf en zijn dochter voor. Hij zei dat hij het paard naar de man zou vernoemen, vermits het dier nog geen naam had. De man zei al grijnzend dat het paard vanaf dan Darren zou heten. Flynt lachte en knikte. Oké, dat was geregeld dan. De man vroeg waarvoor hij zijn paarden fokten. "De races. Dat vindt ik het interessantst, het is tenminste een uitdaging." Vroeger fokte hij gewoon paarden voor het werk, dus stevige, brede paarden. Daar was niets uitdagend aan. Je had gewoon sterke beesten nodig. Maar hij hield toch meer van de snelle, smalle dieren die zich zo mooi over de racebaan heen konden manouvreren. En dat was wel een uitdaging, want het was een kwestie van hetb este uit generaties paarden halen. Daarom was hij op dat moment onderweg naar het paard dat hij ging kopen met Elisabeth. Het was een goede racehengst en hij had hem nodig, voor iemand het in zijn hofd zou halen om er een ruin van te maken. "Jij?"Ain't it a shame 2r5q6no
Darren Tymber
Member
Aantal berichten : 46
IC posts : 29

Character sheet
Age: 28
Occupation: Studmaster
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Ain't it a shame Empty Re: Ain't it a shame

op di mei 29, 2018 11:06 pm


 Het was altijd goed om collega’s te leren kennen. Wie weet kwamen ze nog wel eens van pas en kon je elkaar helpen waar nodig. Echter realiseerde Darren zich ook wel dat zij concurrentie voor hem vormden. Wellicht hadden zij ook zeer succesvolle paarden die races liepen. Flynt leek hem geen directe bedreiging voor hem. Zoals eerder aangegeven was hij nog maar kortgeleden begonnen met het gericht fokken. Bovendien kon hij er niet eens voor zorgen dat zijn dieren niet ontsnapten. Wel leek hij, net zoals Darren, gefocust te zijn op de racetak. ”Een uitdaging is het zeker,” merkte Darren op. ”Ik ben er zelf mee opgegroeid. Mijn vader had altijd al een fokkerij gefocust op volbloeden. Deze heb ik na zijn overlijden overgenomen.” Het was nog maar kortgeleden dat hij de fokkerij in handen had gekregen. Gelukkig had hij door de jaren heen de kneepjes van het vak geleerd en wist hij wat hij moest doen. Toch mistte hij iemand die hem soms van adviezen voorzag. ”Ik ben ook bezig om een gokbedrijf op te starten,” voegde hij er uiteindelijk nog aan toe. Met paardenraces was veel te verdienen. Niet alleen met het prijzengeld, maar vooral met de gokwereld die erachter zat.
Ain't it a shame Untitled_9
Gesponsorde inhoud

Ain't it a shame Empty Re: Ain't it a shame

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum