welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Kailee Rietz
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 21
IC posts : 8

Character sheet
Age: 23 y/o
Occupation: Smuggler/pirate
Residence : The Rhoynar harbour
Profiel bekijken

Tonight tonight Empty Tonight tonight

op di apr 24, 2018 5:08 pm"The risk I took was calculated, but man, am I bad at math."

Pluk de dag, zegt men altijd, en dat was precies wat Kailee die dag gedaan had. Hij had met zijn bemanning de zeeën weer een getrotseerd en had daarbij mooi buit gemaakt: ze hadden een tiental kratten rum gestolen van een ander schip nadat ze de bemanning van dat schip afgedreigd hadden. Verder was het een zeer boeiende dag geweest door de nieuwelingen die Kai toe gelaten had op zijn schip. Ze praten altijd zo stoer als ze nog op de grond staan, maar ze waren nog geen uur weg en de eerste hing al over de rand heen zijn maaginhoud de zee in te braken. De ander kon beter tegen de golven, maar had toch ook zijn maag moeten legen. Grinnikend had Kailee toegekeken.  

Toen de avond viel, was de jongeman met het opgeschoren haar al weer in zijn leuke huisje in de haven van Rhoynar. Hij hield enorm veel van zijn huis en voelde zich er ook helemaal thuis. Hij had zich op een stoel laten neervallen terwijl zijn eten op het vuur stond. Hij dacht na over hoe de dag verlopen was en over wat hij nog zou gaan doen die avond. Er was genoeg te doen in Rhoynar. Hij zou niet naar Seere kunnen gaan, want het was een beetje overdreven omdaar helemaal voor te gaan varen, maar hier in de buurt waren ook leuke pubs. De geur van vis vulde zijn woonkamer langzaamaan en zijn maag begon te rommelen. De kerel hees zich recht uit zijn stoel en liep naar zijn keuken, waar hij zijn avondeten voltooide en vervolgens opat.

Met een lange, nette jas die tot aan zijn knieholtes reikte en zijn handen in zijn broekzakken wandelde hij door de straten. Hij wist al naar welke pub hij zou gaan. Daar waren altijd genoeg mensen, en ook genoeg aangename gezichten om naar te kijken. Hij was er vaste klant, met tussenpauzes wanneer hij reisde, maar hij kende er toch wel wat mensen. Kai knikte naar de bekende gezichten die hij zag toen hij door de deur liep en ging aan op een barkruk zitten. Hij knikte met een lach naar de barman en bestelde rum. Uit de zak van zijn jas haalde hij een pakje sigaretten, waarna hij er eentje opstak. Niets ging boven rum en sigaretten, op een goed gesprek na dan misschien. Of was dat gesprek alleen maar goed als er sigaretten en rum bij aan te pas kwamen? Toen hij er bijna een oordeel over geveld had, werd hij uit zijn gedachten gehaald door een glas dat voor hem neer gezet werd. Hij legde wat muntjes op de tafel en schoof ze naar de barman toe. "Steek de overschot maar ik je eigen zak", knipoogde hij waarna hij zijn lippen aan het glas zette en genoot van de rum die door zijn slokdarm ging.

+ AphroditeTonight tonight 25f0q9u
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Tonight tonight Empty Re: Tonight tonight

op za apr 28, 2018 12:41 pm

I love the smell
of you on my clothesMet wallen onder haar ogen liet Aphrodite zich op het bed vallen "Just a short nap." mompelde ze en al snel was ze inslaap gevallen, haar normale kleding nog aan.

Een aantal uur later werdt ze wakker en keek ze in de spiegel. Haar vingers gleden over haar sleutelbeen waar een aantal dagen daarvoor nog duidelijke tekens waren te zien van die nacht. Paarse neck, rommelig haar, een hoop alcohol en een man of vrouw om hasr gezelschap te houden. Dat waren de beste nachten. Althands, volgends Aphrodite was dat zo. Een kleine glimlach speelde op haar lippen toen ze een snelle douche nam en zich omkleedde. Nog snel pakte ze wat geld uit haar beurs voordazt ze haar huisje verliet en naar de pub ging.

Haar vingers gleden over de rand van haar glas toen ze rondkeek, opzoek naar iemand die zich misschien ook we wou vermaken. Een smalle grijns speelde op haar lippen toen ze iemand zag en pakte haar glas op. "Here goes nothing," murmelde ze toen ze naast hem ging zitten aan de bar en haar glas op de rand plaatste. Haar haar zat zoals gewoonlijk alle kanten op en om eerlijk te zijn had Aphrodite het opgegeven om het te temmen. Met haar hand maakte ze een smal gebaar naar de barman dat ze zometeen nog een drankje wou en stootte perongeluk haar glas van de bar, over de schoot van Kailee. "I'm so sorry," zei ze en pakte een paar doekjes van de bar.

-flutlove is powerful,
Tonight tonight Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Kailee Rietz
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 21
IC posts : 8

Character sheet
Age: 23 y/o
Occupation: Smuggler/pirate
Residence : The Rhoynar harbour
Profiel bekijken

Tonight tonight Empty Re: Tonight tonight

op zo apr 29, 2018 7:22 pm"The risk I took was calculated, but man, am I bad at math."

Hij was een pub binnen gewandeld en had zijn sigaret opgestoken, nadat hij rum besteld had. Hij had de barman betaald en gezegd dat die het wisselgeld maar in eigen zak moest steken. Hij zat rustig te genieten van zijn rum, en zijn gedachten dwaalden een beetje af. Het was fijn om nog eens in zijn eentje wat te drinken, maar als hij morgen met een kater wakker werd, werd hij toch liever wakker naast iemand. Dan kon hij zijn frustraties om die persoon uitwerken, vermits Kai niet goed met katers om kon gaan. Hij was dan de hele dag een wandelend lijk. Maar toch hield hij wel van katers, omdat hij ze met een heel puberale mindset een bewijs vond van een geslaagde avond. De jongeman werd uit zijn gedachten gehaald toen hij een meisje naar de bar toe zag komen. Ze had wild haar en een mooi gezichtje. Een vermakelijk gezichtje om naar te kijken. Ook een aangenaam gezichtje. Ze kwam naast hem zitten en gebaarde dat ze nog een drankje wou. Toen ze haar hand terug bewoog, duwde ze haar glas - dat ze risky op de rand van de bar gezet had - om. De inhoud van het glas viel over Kailees schoot heen. Het meisje zei dat het haar speet en nam wat doekjes. In eerste instantie steeg de woede al snel, maar hij dwong zichwelf kalm te blijven en plakte een mooie glimlach op zijn gezicht. "Geen probleem, liefje", zei hij, waarna hij de doekjes van haar aannaam en zijn schoot begon te drogen. "Vertel me je naam, koop me een drankje, hou me even gezelschap en het is je zo vergeven." Hij knipoogde naar haar en stak zijn sigaret tussen zijn lippen in zodat hij zijn schoot verder kon drogen. Terwijl hij dit deed inhaleerde hij de rook en blies die vervolgens door zijn mondhoek weg. Gelukkig was hij er snel bij en had hij zijn schoot droog weten te krijgen voor het drankje te diep in zijn broek gedrongen was.Tonight tonight 25f0q9u
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Tonight tonight Empty Re: Tonight tonight

op di mei 01, 2018 11:39 am

I love the smell
of you on my clothesZe haalde een hand door haar bos krullen en bloosde "geen probleem, liefje" zei hij en nam de doekjes van haar aan om zijn schoot droog te maken. "Vertel me je naam, koop me een drankje, hou me even gezelschap en het is je zo vergeven." 'Dite keek naar hem door haar wimpers en bloosde meer. "I can do that," zei ze en glimlachte. Zeker met zijn laatste wens, het gezelschap houden, had ze geen problemen. Hij had een knap gezicht en was vast geen slecht gezelschap, zeker niet als ze beide wat uit de deal kregen. Nogmaals maakte ze een smal gebaar met haar hand dat ze nog een glas wou voor de man naast haar en keek hem weer aan. "I'm so, so sorry, I probably ruined your pants." Ze sprak snel en liet haar vingers nerveus over de rand van de bar glijden.

De barman had hun al redelijk snel twee nieuwe drankjes gegeven en Aphrodite betaalde hem van geld wat ze van iemand anders had geleend. Snel zetten ze het glas aan haar lippen en nam een slokje, genietend van het brandende gevoel wat het gaf in haar keel. "I'm Aphrodite. Who are you? I don't think I've seen you around here before?" Hoewel ze vaak in de bar kwam vergat ze gezichten redelijk snel. Nog steeds met licht rode wangen keek ze hem aan terwijl ze haar glas verder op de bar zetten.love is powerful,
Tonight tonight Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Kailee Rietz
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 21
IC posts : 8

Character sheet
Age: 23 y/o
Occupation: Smuggler/pirate
Residence : The Rhoynar harbour
Profiel bekijken

Tonight tonight Empty Re: Tonight tonight

op di mei 01, 2018 8:48 pm"The risk I took was calculated, but man, am I bad at math."

Hij zag dat het jonge meisje moest blozen toen hij haar liefje noemde en ook toen hij haar de deal voorstelde. Dit deed hem lichtjes grinniken en hij knikte vriendelijk toen ze zei dat ze dat wel kon. Hij beantwoorde haar glimlach door zelf ook te glimlachten en maakte een gebaar met zijn handen dat moest aangeven dat alles dan in orde was en dat er verder geen problemen waren. Ze gebaarde dat ze nog glazen wou naar de barman. Ze zei dat het haar speet maar Kai trok een schouder op en schudde zijn hoofd zachtjes. "Ach, een keer wassen en het zal allemaal wel meevallen", antwoordde hij om haar gerust te stellen. De barman zette de drankjes neer en gauw dronk Kai zijn eerste glas rum leeg. Toen pakte hij één van de twee glazen die de brunette besteld had en begon daar tevreden aan. "Kailee Rietz is de naam," beantwoordde hij haar vraag, "Maar zeg maar Kai." Hij knipoogde naar haar."En ik kom hier toch wel regelmatig. Kom jij hier dan vaak? Je ziet er niet van hier uit, Aphrodite." Hij vond het leuk om mensen hun naam te gebruiken in gesprekken, zekers als het namen waren die leuk over de tong heen rolden.Tonight tonight 25f0q9u
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Tonight tonight Empty Re: Tonight tonight

op do mei 03, 2018 9:10 pm

I love the smell
of you on my clothesZe pakte een pluk van haar haar en begon daar een beetje mee te spelen terwijl ze naar hem luisterde. Een kleine glimlach speelde op haar lippen terwijl ze hem in zijn ogen aankeek. Aphrodite beet op haar lip en liet haar ogen afdwalen naar zijn lippen terwijl hij sprak en bloosde opnieuw. "No I'm not, Kailee" Zei ze en keek naar haar glas totdat de rode kleur van haar wangen verdwenen was en keek hem weer aan. "I'm from Navarre, but that's not important" Zei Aphrodite met een kleine grijns op haar lippen. Het enige wat ze wou was beide genoeg drinken en de volgende ochtend naast elkaar wakker worden. Ze hoefde hem daarna niet zozeer weer te zien, maar hij hand een knap gezicht en leek haar interessant. "Let me at least make sure your pants are clean and washed? I feel terrible." Zuchtte ze zachtjes en keek naar de grond.love is powerful,
Tonight tonight Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Kailee Rietz
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 21
IC posts : 8

Character sheet
Age: 23 y/o
Occupation: Smuggler/pirate
Residence : The Rhoynar harbour
Profiel bekijken

Tonight tonight Empty Re: Tonight tonight

op za mei 05, 2018 7:18 pm"The risk I took was calculated, but man, am I bad at math."

Hij amuseerde zich rot, ook al had dit mooie meisje net een glas over zijn broek heen gegooid. Terwijl hij sprak, prulde zij nonchalant met haar haar en glimlachte ze naar hem. Hij zag dat ze op haar lip beet en bloosde, waarna ze zei dat ze inderdaad niet van hier was. Er viel even een stilte voor ze verder ging met praten, en tijdens die stilte nam hij een nieuwe trek van zijn sigaret, waarna hij een slok dronk. Ze kwa dus van Navarre, maar vond dat niet belangrijk. Oké, hij zou er niet naar vragen dan. Mocht hij haar nog ooit terug zien, dan zou hij dat wel doen. Maar mocht hij haar nooit meer opnieuw zien, amuseerde hij zich liever met haar dan dat hij haar geschiedenis en verblijfplaats wist. Hij knikte dus enkel met een speelse glimlach als reactie op wat ze gezegd had. Hij lachte zacht toen ze zuchtte. "Oké, maar hoe wil je dat doen? Ik ga niet helemaal naar Navarre gaan zodat jij mijn broek kan wassen", zei de jongeman plagend. "Je kan h'm wel bij mijn thuis komen wassen, daar staan ook nog genoeg flessen. Dat is goedkoper dan de rest van de avond hier muntjes over tafel rollen." Hij dronk zijn glas leeg en duwde zijn sigaret uit. "Wat zeg je daar van?"Tonight tonight 25f0q9u
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Tonight tonight Empty Re: Tonight tonight

op wo mei 09, 2018 12:35 pm

I love the smell
of you on my clothes"Oké, maar hoe wil je dat doen? Ik ga niet helemaal naar Navarre gaan zodat jij mijn broek kan wassen", Aphrodite grinnikte en knikte. "Je kan h'm wel bij mijn thuis komen wassen, daar staan ook nog genoeg flessen. Dat is goedkoper dan de rest van de avond hier muntjes over tafel rollen." De man dronk zijn glas leeg en duwde zijn sigaret uit. "Wat zeg je daar van?" Ze knikte nogmaals en keek dronk haar glas ook leeg. "Sounds good, Murmelde ze en stond op. Ze glimlachte naar hem en knipoogde terwijl ze haar wijs- en middelvinger snel over zijn lippen liet glijden. Tot zo ver lukte het aardig. Ze had 'perrongeluk' haar glas over zijn broek heen gegooid en nu ging ze met hem mee naar huis. Ookal was het misschien echt alleen maar om zijn broek te wassen, dan nog had hij misschien wel wat bruikbare spulletjes thuis die hij niet zou missen tot de volgende ochtend. Ze drukte haar lippen zachtjes tegen zijn wang voordat ze naar buiten liep en haar armen over elkaar terwijl ze buiten op hem wachtte.love is powerful,
Tonight tonight Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Kailee Rietz
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 21
IC posts : 8

Character sheet
Age: 23 y/o
Occupation: Smuggler/pirate
Residence : The Rhoynar harbour
Profiel bekijken

Tonight tonight Empty Re: Tonight tonight

op za mei 12, 2018 10:41 pm"The risk I took was calculated, but man, am I bad at math."

Hij vroeg wat ze van zijn idee vond terwijl hij zijn glas leegde en het terug op de toog neerzette. De doffe klap maakte een einde aan zijn aanwezigheid hier. Zelfs als ze niet mee zou gaan, zou hij de pub verlaten. Hij zou dan elders zich gaan vermaken. Ze knikte echter en dronk haar glas leeg. Mooi, dat was geregeld dan. Hij grinnikte toen ze opstond en haar vingers op zijn lippen liet gaan. Vervolgens kreeg hij haar lippen nog tegen zijn wang, waardoor hij haast als een afhankelijk lammetje achter haar aan ging. Ze liep een klein stukje voor hem en door het volk in de pub werd er even een afstand gecreeërd tussen hen twee. Aphrodite stond al buiten te wachten op hem met gekruiste armen. "Mevrouw", zei hij uitnodigend terwijl hij zogezegd galant zijn arm naar haar uitstak zodat ze kon inhaken. Zijn huis was niet zo ver, het was maximum maar een vijf minuten wandeling.

Kailee viste zijn sleutel uit de zak van zijn jas en stak de sigaret die hij onderweg naar zijn huis had opgestoken tussen zijn lippen. Hij inhaleerde terwijl hij de sleutel omdraaide en de deur opende. Hij stak licht aan en maakte een uitnodigend gebaar naar het meisje dat ze binnen mocht komen. Hij deed zijn jas uit en hing die aan de kapstok naast de deur. Kai rookte verder en liet zich in zijn luie stoel vallen. "En nu, prinses?" vroeg hij met een schuine glimlach.

OOC: hope u don't mind the timeskip
Tonight tonight 25f0q9u
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Tonight tonight Empty Re: Tonight tonight

op zo jun 03, 2018 8:56 pm

I love the smell
of you on my clothes


Een kleine glimlach speelde op haar lippen toen hij haar volgde. "Mevrouw" zei hei en stak zijn arm naar haar uit zodat zij zou kunnen inhaken, wat ze deed.

Ze keek naar hem toen hij de sleutels uit de zak van zijn jas haalde en liep naar binnen toen hij het gebaar maakte dat ze naar binnen kon gaan. Hij had zijn jas aan de kapstok gehangen en liet zichzelf op een stoel vallen. "En nu, prinses?" Ze glimlachte en ging naar hem toe. "Now?" Grinnikte ze en ging met een hand door zijn haar terwijl ze op zijn schoot hing zitten met beide benen aan een kant van hem. "We'll have some fun." Knipoogde ze.love is powerful,
Tonight tonight Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Gesponsorde inhoud

Tonight tonight Empty Re: Tonight tonight

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum