welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Ravir Hargrove
Member
Real name : Jara
Aantal berichten : 32
IC posts : 6

Character sheet
Age: 28 years old
Occupation: Captain's right-hand
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Ravir Hargrove

op do apr 26, 2018 5:51 pm


.Every salty pirate
GENERAL||

Name: Ravir Hargrove
Nickname: Rav
Age: 28 years old
Parents: Grace Rowley {mother} x Gordias Hargrove {father}
Siblings: Midas Hargrove {big brother}
Other family: Beatrice Hargrove {niece}
Species: Human
Magic: -
Residence: Isla de Juegas

PERSONALITY||

Ravir is de wat rustigere versie van de Hargrove broertjes. Hij is de rechter hand van zijn broer en zal Midas altijd op de eerste plek zetten, samen met The Night Jewel. Rav is echter wel een stuk instabieler dan zijn broer, wat hem ook gevaarlijker maakt. Het is ook daarom dat Ravir vaak de 'vuile' klusjes voor zijn broer opknapt, het niet erg vind om zijn handen vies te maken. Van stelen tot ontvoering tot moord, Ravir doet het met liefde. Zijn loyaliteit is bijzonder sterk en dat maakt hem een heel gedreven persoon. Verder is Rav mysterieus, gesloten, impulsief en moeilijk te doorgronden. Hij kan van het een op het andere moment van stemming of mening veranderen en voelt weinig tot geen empathie. Ook spijt is een gevoel dat hij vrijwel niet kent. Alleen zijn beste vriend en broer kennen zijn goeie kant, humor en vriendelijkheid.

HISTORY||

Ravir, tweede zoon van Grace Rowley en  Gordias Hargrove was als kind al een rebels jong. Hij haalde veel streken uit en nam altijd problemen met zich mee. De jongen had het niet slecht thuis, de familie was niet rijk maar ook niet arm. Toch was hij altijd op zoek naar meer, naar beter en voelde sterke jaloezie als een ander het beter had. Ravir verloor zijn vader al vroeg uit zijn leven, waardoor hij onwijs close geworden is met zijn broer. Midas was zijn voorbeeld, zijn houvast en hoewel het leeftijdsverschil niet ontzettend groot is, voelde het als een soort vader figuur die hij vroeger miste. Rav had al vanaf kinds af aan een sterke vriendschap met Dante en samen stonden de jongens berucht om hun kattenkwaad. Echter had niemand verwacht dat de twee veel koelbloediger en moordlustig waren dan hun uiterlijk weg gaf.
Rav had net de leeftijd bereikt van 15 winters jong, toen hij samen met Dante opzoek was naar rijkdommen in een buurt niet ver van die van hun. Het plan om simpelweg te stelen veranderde toen de huiseigenaar thuis kwam en de tieners betrapte. Ravir en Dante overmeesterde de man, waarbij Rav net een stapje te ver ging. Impulsief en zonder spijt maakte hij een eind aan de man zijn leven, terwijl Dante verder zocht naar rijkdommen. Zijn eerste moord, die hem gebracht heeft naar de plek waar hij zich momenteel bevindt: aan Midas zijn zijde op The Night Jewel.

needs a beautiful mermaid.
Thank you Sarah!


Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Ravir Hargrove

op za apr 28, 2018 6:54 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies


Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum