welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Until the world ends Empty Until the world ends

op za apr 28, 2018 12:47 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Na enkele dagen in Aztlan te hebben verbleven, was het tijd voor de werkelijke reden van zijn bezoek aan de hoofdstad. Een audiëntie bij Zaleera Rayen, Queen of Nymmerwell. Nadat hij verkozen was als nieuwe Master of the Brotherhood, had hij uiteraard de koningin een raaf gestuurd met het nieuws dat hij nu heerser van Forlindon was. Dat was wel zijn plicht, gezien het elfenvolk de familie Rayen officieel had geaccepteerd als hun overste. Iets wat ze al die tijd terug hadden gedaan om hun vredesakkoord te bezegelen en een nieuw tijdperk in te gaan voor zowel het elfenvolk als de mensen die in Nymmerwell leefden. Het was dus een officieel staatsbezoek, en hij moest toegeven dat hij toch wel iets van zenuwen voelde. Hij kon zich herinneren dat hij de koningin wel een paar keer had gezien, toen hij destijds met Oropher eenzelfde soort bezoek had gepleegd.

Maar deze keer zou hij het woord moeten voeren. Zachtjes overlegde hij nog met zijn moeder, die hij meegevraagd had als raadgeefster en deels ook morele support. Al was het niet de bedoeling dat zij straks mee naar binnen ging. Eenmaal bij het paleis aangekomen werd ze vriendelijk verzocht te wachten in een comfortabel uitziende ruimte terwijl enkele wachters hem dieper het paleis in brachten.

&Zaleera RayenUntil the world ends Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Until the world ends Empty Re: Until the world ends

op di mei 01, 2018 2:39 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Toen de raaf was gekomen met de mededeling over de stand van zaken in Forlindon wist ze dat ze vroeg of laat bezoek zou krijgen van de elven. De verstandhouding tussen hen was voor zo lang zij leefde altijd redelijk goed geweest, al hielden beide volkeren zich meer op in eigen kringen dan zich actief met elkaar te mengen. Sommige mensen hadden een hekel aan elven, sommige elven hadden een hekel aan mensen, dat zou niemand tegen kunnen gaan, maar als de norm was om elkaar te accepteren dan hielden de meesten zich daar wel aan. Vandaar dat het zo belangrijk was dat ze de nieuwe master van Forlindon in persoon zou kunnen spreken, want ieder persoon had een ander karakter. Arvindr was haar niet totaal onbekend, maar ze kon niet zeggen dat ze hem persoonlijk kende. Daar zou weldra verandering in komen.

De deuren van de troonzaal gingen open en binnen stapte een aantal wachters in felle kleuren, de elven meester achter hen. Zaleera haar troon lag op een verhoging die deed denken aan een kleine, lage versie van de piramides die buiten stonden, vanwege de treden en de versieringen in het steen. De zaal was warm verlicht door zonlicht en de fakkels die aan de muren brandde. Zoals op veel plaatsen in Aztlan stak de elf af tegen de bouwwerken en de anderen in de ruimte. Zaleera knikte naar een aantal wachters als teken dat ze konden vertrekken. Ze achtte het niet nodig op dit moment een volle zaal te hebben, aangezien ze het niet wilde doen overkomen dat de master van Forlindon niet werd vertrouwd. "Arvindr Manwë, de nieuwe meester van Forlindon, welkom in Aztlan," begroette ze hem.


Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Until the world ends Empty Re: Until the world ends

op di mei 01, 2018 5:02 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Het paleis was uiteraard indrukwekkend. Maar dat was heel Aztlan voor hem. De elf was alleen maar jungle gewend. De boomhutten die zij in de toppen van de oudste bomen hadden gebouwd, waren gemaakt uit hout. En hoewel de meeste elfen veel moeite staken in het kunstzinnig afwerken ter decoratie, was het toch heel anders dan deze omgeving. Vooral de felle kleuren waren opvallend meer aanwezig. Zij hadden ook kleurige wandkleden, en natuurlijk ook de felgekleurde planten en vogels. Maar hier lag de nadruk nog extra op die aspecten, en was er minder groen aanwezig. Tot de uniformen van de wachters die voor hem liepen toe, leek alles wel te stralen.

De troonzaal kwam hem bekend voor, maar dat wilde niet zeggen dat hij toch niet nog even rond keek voor hij zijn blik op Queen Zaleera vestigde. De wachters werden weggestuurd en hij liep nog enkele passen vooruit. "Arvindr Manwë, de nieuwe meester van Forlindon, welkom in Aztlan," Begroette de vrouw hem. De elf boog zijn hoofd, waarna hij zich terug statig rechtte. ”My Queen. Namens mijzelf en mijn gevolg dank ik u voor uw gastvrijheid”, Sprak hij, klaar en duidelijk. De zenuwen die hij daarnet had gevoeld, waren nog steeds aanwezig, maar hij vermoedde dat die naarmate het gesprek vorderde wel verder zouden afzwakken.Until the world ends Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Until the world ends Empty Re: Until the world ends

op vr mei 04, 2018 12:28 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Zaleera knikte met een glimlach toen ze werd bedankt voor haar gastvrijheid. Het was niet meer dan normaal om degelijke hofflijkheid te tonen naar iemand die toch een erg belangrijke positie bekleedde binnen Nymmerwell en al helemaal als het ging om de verstandhouding tussen mens en elf. Hoewel niet elke voorganger van hen het ermee eens was geweest, was Zaleera ervan overtuigd dat een goede verstandhouding voor hen beide van belang zou zijn. Als iemand de regenwouden zou moeten beschermen dan zouden ze daar toch het beste samen in staan. ”Voelt u er iets voor om verder te spreken tijdens een wandeling door de tuinen?” vroeg ze aan hem terwijl ze wenkte naar de zijdeuren in de zaal die na een korte gang zouden leiden tot de tuinen die bij het paleis hoorde. Vol van vruchten, kleurrijke bloemen en vogels, hielden de tuinen al evenveel kleur als de stad zelf. Zeker wanneer ze met meesters van steden en landen sprak vond ze het prettiger om dit te doen in een iets meer neutrale omgeving. Wanneer men niet vijandig overkwam stond ze liever op gelijke hoogte. ”Ik zou allereerst graag vragen hoe het Oropher Manwe vergaat?” Bij het noemen van de voorganger van Arvindr, waarvan ze had vernomen dat hij plotseling ziek was geworden, nam haar stem een serieuzere toon aan. Haar verstandhouding met de elf was goed geweest en had het pact tussen mens en elf nooit verstoord. Ze was oprecht nieuwsgierig naar zijn situatie.


   
Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Until the world ends Empty Re: Until the world ends

op di mei 08, 2018 5:18 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Ook al was hij een stuk ouder dan zijn uiterlijk liet denken, nog steeds kwamen er situaties op zijn pad die hem wel degelijk jong en onervaren lieten voelen. Zoals nu, op zijn eerste officiële audiëntie bij de heerser van Nymmerwell. Het was niet iets wat hij ooit verwacht had mee te maken. En toch was vandaag dat moment aangebroken. En hoewel hij ouder was dan haar, hij was duidelijk nog niet zo gewend aan zijn positie als zij. Ze straalde als het ware royaliteit uit. Het zou evenwel aan haar bloedlijn kunnen liggen, want de heerschappij was ook hier iets wat op de volgende generatie werd doorgegeven. Maar ergens was het sowieso ook gewoon ervaring. Iets wat bij hem momenteel nog ontbrak.

Gelukkig kende hij wel respect en communicatie. De elf knikte bij haar voorstel. ”Graag”, Liet hij met een kleine glimlach weten. Hoe mooi de troonzaal ook was.. Niks liet hem beter voelen dan de buitenlucht en omringd zijn door natuur. Hij liep met haar mee richting de deuren, zijn tempo aanpassend aan het hare. ”Helaas is er weinig verandering in zijn toestand. De ziekte die hem getroffen heeft, is voor ons en onze bondgenoten tot nu onbekend. We vrezen inmenging van magie, wat de zaak bemoeilijkt. Maar tegelijkertijd gaat het ook niet slechter, dus we hopen dat we genoeg tijd hebben om verder naar een geneesmiddel te zoeken”, Schetste hij de situatie. Het deed hem plezier dat ze naar zijn neef had gevraagd. Het toonde dat ze wel degelijk begaan was met het welzijn van al haar onderdanen. Een visie die hij uiteraard met haar deelde.Until the world ends Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Until the world ends Empty Re: Until the world ends

op zo mei 13, 2018 2:24 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
De elf liet weten dat hij graag een wandeling door de tuinen zou maken, waarna ze opstond en van de verhoging afdaalde, om naast hem te lopen. De deuren werden voor hen geopend, en vervolgens stapte ze de buitenlucht in. Zaleera kon zich af en toe nog verbazen over het lengte verschil tussen mens en elf, maar ze liet er zich niet door hinderen in het gesprek. De vrouw luisterde aandachtig toen Arvindr haar vertelde over de toestand van zijn neef. Een toestand die niet verslechterde noch beter leek te worden. Het was niet de eerste keer dat een leider getroffen werd door iets onverklaarbaars, maar dat maakte het niet minder zorgwekkend. "Ik hoop dat er een geneesmiddel gevonden kan worden. Schroom het niet te vragen mocht er hulp vanuit Aztlan nodig zijn," antwoordde ze. Haar uitdrukking werd nog iets serieuzer. "Het is verontrustend dat men er nog niet veel wijzer uit geworden is. Mocht het iets zijn dat nog over slaat op anderen, of het met opzet is veroorzaakt," merkte ze op. Het was niet onlogisch om de mogelijkheid erbij te halen dat dit een gerichte aanval had kunnen zijn, zeker aangezien er magie in het spel leek te zijn. Dat zou de man naast haar eventueel ook in gevaar brengen. Hoe hij naar haar overkwam was het iemand waar ze wel mee samen zou kunnen werken.


   
Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Until the world ends Empty Re: Until the world ends

op vr jun 22, 2018 9:09 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Het verbaasde hem niks dat er uiteindelijk wel iemand zou zijn die niet akkoord was met de politiek die Forlindon beoefende. Ze bemoeiden zich immers met het hele continent zonder inmenging van buitenstaanders te tolereren. Hun alliantie met Aztlan was er een die generaties voor hun gesmeden was, en die liep al die tijd gewoon goed. Verder was er geen invloed van eender welke heerser dan ook. Het was nu eenmaal hoe het werkte en hoe het al die tijd voor hen had gewerkt, dus waarom zouden ze er iets aan veranderen? Arvindr was ook niet van plan om hun manier van leven om te gooien nu hij de nieuwe Master was.

Al vreesde hij wel dat de vorige net slachtoffer was geworden van hun systeem. Hij kon moeilijk geloven dat hij zomaar ziek was geworden, gezien de betere natuurlijke weerstand van zijn volk. Na zijn verhaal, bood de Queen de hulp van Aztlan aan. ”Ik zal bij deze dan maar aannemen dat ons bondgenootschap na deze machtswissel nog steeds voortgezet wordt?” Besloot hij van onderwerp te veranderen. Het was namelijk de voornaamste reden van zijn bezoek, uitzoeken in hoeverre hun samenwerking nog vanzelfsprekend was.Until the world ends Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Zaleera Rayen
Member
Real name : WazBeer
Aantal berichten : 129
IC posts : 21

Character sheet
Age: 32 Years Old
Occupation: Queen of Nym
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Until the world ends Empty Re: Until the world ends

op wo jun 27, 2018 7:12 pm
Never announce your moves before you make them
In ancestral paths we tread
Het vogelgefluit in de tuin zorgde altijd voor een betere sfeer tijdens het praten, dat was althans hoe Zaleera er over dacht. Niet dat het deze dag zeer nodig was, maar het kon nooit kwaad om ondertussen je blik even te laten rusten op de fel gekleurde vogels die hier in de bomen zaten. ”Ik zie geen reden om het bondgesnoodschap tussen Aztlan en Forlindon teniet te doen wanneer daar geen reden toe is. Ik hoop dat men daar in Forlindon hetzelfde over denkt,” antwoordde ze toen Arvindr het onderwerp veranderde. Er was jaren lang oorlog geweest tussen mens en elf, maar ondertussen ook jarenlange vrede en samenwerking. Enkel iets met grote impact zou dat kunnen veranderen als het aan haar lag, het was geen pact waar ze onvoorzichtig mee om ging. Om Nymmerwell te laten functioneren zoals dat het nu deed, was het nodig dat beide volkeren toch enigszins met elkaar overweg konden.  


   
Zaleera Rayen, Queen of Nym


   
Arvindr Manwë
Member
Real name : Wölf
Aantal berichten : 57
IC posts : 41

Character sheet
Age: 56 y/o (25)
Occupation: Master of the Brotherhood
Residence : Forlindon [Brotherhood]
Profiel bekijken

Until the world ends Empty Re: Until the world ends

op wo jun 27, 2018 7:51 pm

TO PURSUE OUR IDEALS
no matter the cost

Als hij niet zo zenuwachtig was geweest, had hij vast meer van de tuinen kunnen genieten dan nu. Hij hield zijn expressie onder controle langs de buitenkant. Hopelijk zag ze er niet recht doorheen. Echt veel ervaring had hij niet. De elf was er ook nog steeds van overtuigd dat dit tijdelijk zou zijn. Hij hoopte nog altijd dat Oropher gewoon weer zou genezen en zijn taken weer op zich zou kunnen nemen als hij hersteld was. In tussentijd hield hij de zaken draaiende, maar hij was niet van plan echt een heel eigen beleid door te voeren. Gewoon verder doen waar ze mee bezig waren en maar hopen op het beste.

Daarom was dit gesprek ook belangrijk. Arvindr knikte op haar woorden. ”Wij elfen staan er niet voor bekend om heel drastische veranderingen door te voeren op een korte tijd”, Glimlachte hij. Ze leefden nu eenmaal een stuk langer, waardoor tijd een heel ander perspectief bood op zaken dan bij mensen. ”Ik garandeer onze loyaliteit aan de kroon. Als u de assistentie van the Brotherhood nodig heeft, kunt u op ons rekenen”, Deelde hij mee, om het nog even officieel te maken.Until the world ends Tumblr_opl3n4ZUZo1qee94po1_400
Gesponsorde inhoud

Until the world ends Empty Re: Until the world ends

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum