welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Aphrodite
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 54
IC posts : 14

Character sheet
Age: 21
Occupation:
Residence : Navarre
Profiel bekijken

The smell of roses [Rinzler] Empty The smell of roses [Rinzler]

op za apr 28, 2018 1:25 pm

I love the smell
of you on my clothesHet was nog redelijk vroeg toen Aphrodite naar buiten ging en besloot een wandeling te maken. Niks langs, gewoon ergens misschien wat te eten halen en daarna weer naar huis. Dat was het plan. De zon was voor die tijd van de dag al redelijk warm en Aphrodite liep rond met een kleine glimlach op haar gezicht.

Al snel was ze de tijd uit het oog verloren en was her middag geworden. Ze was op een bankje gaan zitten in de zon en had haar benen in de kleermakerszit terwijl ze haar duif op haar wijsvinger had zitten. Met haar andere hand aaide ze zijn witte verenkleed en glimlachte. "Come on Tyche," mompelde ze naar de duif en grinnikte zachtjes

+Rinzler
- flutlove is powerful,
The smell of roses [Rinzler] Fc7b1c232a0f586de7ba60ce1ecba0fc_bf7a302d9323c40a35848fb3e07647d6
It can bring even the gods to their knees
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum