welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Lucian Valiar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 26
IC posts : 12

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Mercenary bear
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

There is a swelling storm Empty There is a swelling storm

op di mei 01, 2018 12:46 am
death is the wish of some
the relief of many and the end of all
Met een tevreden grijns rond zijn lippen wandelde hij het kamp binnen. Lucian ging en kwam wanneer hij wilde, struinde op zijn tijd wat over de vlaktes van Vanaheim heen maar kwam uiteindelijk wel weer terug in de Mothers Heart. Hij klaarde de vuile klusjes voor hen die geen bloed aan hun handen wilde, meestal voor een humaan bedrag. De man was de moeilijkste niet en ging gewoon zijn gangetje, genoot er zo hier en daar van om wat individuen te irriteren en daar bleef het ook wel bij. In zijn handen hield hij een afgebroken stuk van een honingraat. Het was zijn nieuwste vangst en de rest had hij deze middag al naar binnen gewerkt. Immers was hij een beer, een echte zoetekauw. Honing was één van de dingen waarmee je hem altijd wakker kon maken. Je hoefde het maar onder zijn neus door te halen en je had zijn onverdeelde aandacht, zo simpel was hij nu eenmaal om te kopen.

Lucian liet zich zakken op een boomstronk die waarschijnlijk wel vaker gebruikt werd als zitplaats in het kamp, waarna hij weer verder kluifde aan de honing en bedenkelijk zijn hand bekeek. Hij leek er ongeschonden vandaan te zijn gekomen, een voordeel wanneer hij dat soort roekeloze acties uitvoerde als een beer. Zijn ogen gingen naar de lucht, die steeds wat donkerder leek te worden, het zou niet lang meer duren voordat ze een regenbui over zich heen zouden krijgen. Terwijl hij zijn ogen op de lucht gericht hield merkte hij ook nog iemand anders op. Een persoon passeerde hem en hij zou Lucian niet zijn om elke mogelijkheid tot contact aan te nemen. “Do you want some? I have more of it.” Een geamuseerde grijns speelde rond zijn lippen terwijl hij naar de zak keek die hij naast zich had neergezet, waarin zich nog wat resten van de honing bevonden.
notes: lexa first


 

Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

There is a swelling storm Empty Re: There is a swelling storm

op wo mei 02, 2018 12:32 am
fiercer than fire
Oh, wat had ze Vanaheim gemist! Waar er geen gekke piraten waren die je via een touw omhoog trokken zodat je op een hoogte vast zat en niet meer naar beneden durfde. Nee, niets zou ooit tippen aan de rust en vrede (ahem) van Vanaheim, waar ze de mensen kende, wist wat ze kon verwachten en respect van haar volk had. Je wist niet hoe veel je van je thuis hield tot je er een tijdje weg was, immers, en Lexa had Vanaheim in tijden niet zo lief gehad als ze op dit moment deed.

‘Do you want some? I have more of it,’ klonk er, Lexa op laten kijkend. Toen een man, enkele jaren ouder dan zij, haar blik ving, hief ze haar wenkbrauwen. “Some of what, exactly?” vroeg ze, licht geïnteresseerd. Het gebeurde maar zelden dat iemand in Vanaheim iemand anders eten offerde en als het gebeurde, was het meestal een maaltijd geofferd uit respect. Maar zelden offerde iemand zijn snack te ‘delen’, dus verwachtte ze eigenlijk ergens dat hij een zak gefrituurde insecten had om haar te laten schrikken. Na tijd door te hebben gebracht met Romeo, vertrouwde ze immers zeer weinig.  
tag: big bear
notes:~


Laatst aangepast door Lexa op do mei 03, 2018 12:52 pm; in totaal 1 keer bewerkt


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Lucian Valiar
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 26
IC posts : 12

Character sheet
Age: 28 years
Occupation: Mercenary bear
Residence : Vanaheim
Profiel bekijken

There is a swelling storm Empty Re: There is a swelling storm

op do mei 03, 2018 9:45 am
death is the wish of some
the relief of many and the end of all
Nu hij eenmaal wist waar de bijen hun honing opsloegen was hij er zeker van dat hij nog wel een paar keer terug zou gaan. Het zou niet zo zijn dat hij anderen de precieze locatie door zou geven, anders zou zijn voorraad veel sneller verdwenen zijn dan de bijen het konden aanvullen. Toch had hij een redelijke hoeveelheid meegenomen, eigenlijk veels te veel voor hem alleen. De eerste de beste persoon die langs hem liep werd dan ook aangesproken. Even dacht hij dat de persoon door zou lopen, maar deze stopte en trok haar wenkbrauw naar hem op. Lucian had haar eerst niet herkend, maar zo’n gezicht was moeilijk om niet te kennen, zeker niet voor iemand die vaak in de Mothers Heart te vinden was.

“I’ve been raiding the bees this morning,” zei hij met een brede grijns terwijl hij weer verder ging aan zijn zoete snack. Met zijn vrije hand wees hij naar de zak die naast hem stond, waarin zich een redelijk aantal stukken van de honingraat bevonden. “There’s nothing better then some fresh honey.” Geamuseerd keek hij haar aan, benieuwd of ze op het verzoek in zou gaan of dat ze met haar ogen zou rollen en door zou lopen. Welke uitkomst het ook zou hebben, Lucian zou toch niet zo makkelijk opgeven, niet nu ze eenmaal was gestopt.
notes: none


 

Lexa
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 559
IC posts : 503

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

There is a swelling storm Empty Re: There is a swelling storm

op do mei 03, 2018 12:58 pm
fiercer than fire
… Bijen. Honing. Lexa’s wenkbrauw trok nog verder omhoog, voor zover dit in ieder geval mogelijk was. Was deze man nou echt serieus tegen haar aan het praten, voorstellend of ze wat van zijn honing wilde? Was dit alles één stomme grap of werd de bevolking van Vanaheim nou echt met de dag vreemder? Lexa zuchtte een keer en wreef even met haar vinger over haar slaap. Hoofdpijn. Gebrek aan goede nachtrust. Maar, daar kon ze nog wel even mee leven. Niet dat ze onderhand veel tijd had om slaap in te halen. Ze was maanden weggeweest uit Vanaheim, dus als ze haar gezicht nu niet wat meer tussen het volk zou laten zien, zouden ze zich zorgen gaan maken, zich afvragen waar hun leider was. En dat kon ze niet hebben. Zodra de savages dachten dat hun leider er niet voor hen was… Wilden de mannetjes nog wel eens dominantie laten zien. En dat was geen leuke situatie.

You’re seriously offering… honey?” Het ongeloof was in haar stem hoorbaar. Dit was ook precies de reden waarom Vanaheim haar favoriete plek in de wereld was, maar ook waarom ze zo af en toe echt een paar weken er tussen uit moest voor ze gillend gek werd hierzo.  
tag: Honey
notes:~


Our tainted history
Is playing on repeat
But we could change it
if we stand up strong
and take the lead
Gesponsorde inhoud

There is a swelling storm Empty Re: There is a swelling storm

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum