welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

A new kind of poison - Pagina 10 Empty Re: A new kind of poison

op vr mei 04, 2018 1:38 pm

The pull on my flesh was just too strong
Stifled the choice and the air in my lungs
Better not to breathe than to breathe a lie


Hij keek naar haar. De hele tijd al. Moest hij iets gemist hebben? Was er iets misvormds aan haar dat hij tot nu toe gewoon compleet over het hoofd had gezien? Verward trok de jongen een wenkbrauw op. Wat wilde ze? ''What are you talkinag about? You look great. Even for someone with a hangover.'' Zei hij zonder echt goed te weten of dit de juiste woorden wel waren ''And I like your hair blonde.'' Voegde hij er vervolgens met een vriendelijke glimlach nog aan toe.
Kaz pakte zijn wandelstok, die tegen de muur aangeleund stond, en opende deur voor haar. ''After you.'' Allison haalde echt de slechtste kant van hem naar boven.

BY MITZI
A new kind of poison - Pagina 10 Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

A new kind of poison - Pagina 10 Empty Re: A new kind of poison

op vr mei 04, 2018 1:51 pm
Ze zag er goed uit. Zelfs voor iemand met een kater. De blondine zuchtte een keer, gevolgd door een nog veel dramatischere zucht toen hij zei dat hij d’r haar blond leuk vond. “I’ll live with it then,” bracht ze hoofdschuddend uit. Nee, de blondine had… zich altijd willen onderscheiden van de rest. Meelopen met de massa was niets voor haar. Niet dat haar gedachtegang ook maar enigszins normaal was. Dus haar uiterlijk moest daar maar bij passen.
Nou, nou. Kaz had manieren! Hij opende de deur voor haar en met een lachje stapte ze er doorheen. “Kaz the gentleman… Who would’ve thought,” mompelde ze hoofdschuddend, terwijl ze haar jas aantrok. Op naar Brightwater Keep dan maar.
set fires just to watch them burnJe vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum