welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Beware the hunter's blade ~ Empty Beware the hunter's blade ~

op do mei 03, 2018 11:52 am
Allison had gehoord van een Supernatural hunter die zich in Valyria bevond, dus was ze hierheen afgereisd. Er waren niet veel mensen die het op durfden te nemen tegen wezens die veel sterker waren dan de algemene mens, waardoor het nieuws over een hunter altijd als muziek in de oren klonk voor de jonge Allison. Het zou een flinke reis zijn, vooral aangezien het minder makkelijk was om Valyria te bereiken via schip dan Falkreath of Rhoynar was en de jonge vrouw had nooit geleerd op een paard te rijden, maar ze moest het er maar mee doen.

Het was dan ook geen wonder dat ze in een wat minder enthousiaste mood was dan ze eerder was geweest, toen ze eenmaal aan was gekomen in het welbekende Valyria. Het voelde vreemd om er binnen te stappen. Allison had niets met het huidige Regime, een koning en koningin die achter hun muren door de angst van hun draken dachten alles maar te kunnen regelen. Maar, op het moment ging het goed. Er was geen oorlog gaande en er was… een zekere rust aan de gang, dus niemand klaagde, iedereen liet de familie hun gang gaan. En ook Allison had betere dingen te doen, andere mensen om haar focus op te leggen, voor ze enige interesse zou hebben in de Royale Familie.

Nu moest ze alleen haar hunter nog vinden, Het was laat in de avond - iets waarvan ze had gehoord dat het een betere tijd was om de vrouw te vinden. Niet vreemd ook… In het uur van de nacht kwamen de meesten monsters naar buiten, wanneer de mensen binnen waren en maar een enkeling zich naar buiten waagde, zijn leven riskerend aan één van deze monsters. De vrouw nam haar neus even tussen duim en wijsvinger, terwijl ze over de lege straat liep. Dus, dit kon nog wel eens even gaan duren zo. Wat was het leven toch makkelijk geweest als ze in deze tijden al internet hadden gehad en ze de vrouw gewoon een mailtje kon sturen…
& Sekhmet
set fires just to watch them burn


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum