welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 329
IC posts : 282

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Back in black

op do mei 03, 2018 1:19 pm
fiercer than fire
Het voelde… vrij. De brunette had de zwarte verf weer op haar gezicht zitten en grijnsde haar tanden bloot in de spiegel toen ze naar zichzelf keek. Haar tijd in Rhoynar had ze doorgebracht, gekleed als een van hen. Zonder te veel zwart, zonder de facepaint om niet al te veel op te vallen terwijl ze hier haar ding deed. Maar, terug in Vanaheim kon ze weer terug. Back in black. Haar lange bruine haren had ze weer deels vastgebonden en ze voelde zich veel veiliger met al haar wapens bij zich, in plaats van enkel het kleine mesje bij haar enkel. Nee, dit was duidelijk hoe echt leven voelde en hoe ze zich op haar gemak voelde.

Nu moest ze enkel nog even langs Arawn gaan, voor deze haar nek om zou draaien omdat ze zich al maanden zonder woord niet tot nauwelijks in Vanaheim had laten zien. Haar arme adviseur had altijd aan haar zijde gestaan en ze had de vrouw nooit zo achter mogen laten, staande voor beslissingen die eigenlijk door Lexa gemaakt moesten worden. Maar, Lexa vertrouwde de vrouw meer dan ze ieder ander in haar leven vertrouwen. Ze zou Vanaheim in niemand anders’ handen achterlaten. Ze durfde er dan ook in te geloven dat Arawn een goede adviseur zou zijn voor de Commander na haar, mocht het ooit zo ver komen…

Een diepe zucht klonk toen Lexa zich uit het huisje zette, de grote ‘straat’ van Mother’s Heart op. Ze keek even om zich heen en trok bleek weg toen ze een bekende zag. Oh, God. Nee he. Ze had haar uitleg nog niet klaar voor de advisor. ‘Sorry, ik moest echt even een schip hebben en toen bleef ik wat langer in Rhoynar hangen,’ zou het niet doen.  
tag: Arawn
notes:~


avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 41
IC posts : 26

Character sheet
Age: 33
Occupation: Advisor
Residence : Mother's Heart
Profiel bekijken

Re: Back in black

op zo mei 06, 2018 1:22 am

For those who value survival,
sentimentality is not an option.
lol error ¯\_(ツ)_/¯


Laatst aangepast door Arawn op wo mei 09, 2018 2:27 am; in totaal 2 keer bewerktavatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 329
IC posts : 282

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Re: Back in black

op zo mei 06, 2018 4:21 pm
fiercer than fire
Lexa zag haar leven voorbij flitsen toen haar blik die van Arawn kruiste. Misschien moest ze gewoon maar rennen en nooit meer terug komen. Even zuchtte ze. Oké, dat was wel heel dramatisch. Nee, Lexa was zich er goed van bewust dat Arawn haar geen kwaad zou doen. Maar uitkijken naar de mogelijke preek deed de brunette niet. Nee, ze had enkel uitgekeken naar wat rust nu ze terug was in Vanaheim en zelfs die kans zou ze niet krijgen, want ze had nog altijd geen opvolger onder haar hoede genomen. Iemand die ze zelf zou trainen, in de hoop dat deze de Conclave zou winnen. Wat je het liefst wilde als Commander, immers, was diegene kennen voor ze überhaupt een kans maakten. Dan kon je je er ook meteen vanaf werken als het kind ongeschikt was.

‘Your people needed you.’ Het deed bijna pijn. Lexa wendde haar blik af, maar richtte deze al gauw weer op Arawn. “I am sorry for leaving you by yourself, Arawn,” besloot ze te zeggen, even een lichte, verontschuldigende knik gevend. “I needed to… sort some things out,” bracht ze vervolgens uit, haar woorden zorgvuldig uitkiezend. Ze kon niet liegen tegen Arawn. Die zou door haar heen kijken. Ze kon dus maar beter gewoon zo min mogelijk zeggen. “I am here now. I trust they have been in good hands,” vervolgde ze. Alsjeblieft, Arawn. Laat het hierbij. Ze had haar Advisor al veel te lang niet gezien en wilde liever een wat… luchtiger gesprek hebben met de vrouw.
tag: Arawn
notes:~


avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 41
IC posts : 26

Character sheet
Age: 33
Occupation: Advisor
Residence : Mother's Heart
Profiel bekijken

Re: Back in black

op ma mei 07, 2018 9:14 pm

For those who value survival,
sentimentality is not an option.


Met een blik die vuur spuwde liep ze op de brunette af. Ze stapte doodleuk haar huisje uit, compleet met de kenmerkende zwarte face paint van Vanaheim, alsof ze nooit een stap buiten haar eigen land had gezet. Normaal was Arawn pure zelfbeheersing, maar op dit moment moest ze immens veel moeite doen om niet naar de ander uit te halen. Ze zou Lexa nooit pijn doen, zoveel wist ze ook wel, maar op dit soort momenten haalde de Commander het bloed onder haar nagels vandaan. Over de afgelopen jaren had Arawn namelijk aangenomen dat Lexa toch iets verantwoordelijker was geworden dan dit. Het was nooit leuk om teleurgesteld te worden.

Arawn keek de ander aan met een blik die allesbehalve onder de indruk was van haar slappe excuses. Haar expressie verzachtte echter iets toen de Commander aangaf dat ze wat dingen voor zichzelf uit had moeten zoeken. Haar rang was veeleisend en het was niet moeilijk om er zelf aan onderdoor te gaan. Hoe ze het ook wilde wenden of keren, Lexa zou haar volk niet zonder goede reden verlaten, iets dat Arawn ook wel wist. “You know I’d do anything for our people, but they need their leader. They need you,” reageerde ze uiteindelijk met een diepe zucht. “I just wish you’d tell me those things in advance.” Arawn wist immers graag waar ze aan toe was. Daarnaast kwam het nogal onprofessioneel over wanneer ze als adviseur moest toegeven dat ze geen idee had waar de Commander uithing. “But if anything, I’m glad to have you back.” Haar toon klonk al wat luchtiger, maar een glimlach kon er zoals gewoonlijk niet van af.avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 329
IC posts : 282

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Re: Back in black

op do mei 10, 2018 12:12 pm
fiercer than fire
De gedachte aan de Conclave die komen zou bekroop de jonge vrouw alweer en ze schudde het gevoel van zich af. Ze zag de blik in Arawn’s ogen, maar gelukkig leek deze iets te kalmeren. Haar woorden waren eerlijk, zoals ze van de vrouw had verwacht. Ze moest haar van tevoren waarschuwen als ze weg ging. Daar had ze gelijk in. “I will. I am sorry, Arawn.” Ze ging geen discussie voeren met haar adviseur. In haar ogen had Arawn altijd een veel geschiktere Commander geweest. Ze was… streng, maar eerlijk. Ze leek altijd te weten wat ze moest doen. Hoe veel makkelijker was het geweest als Lexa haar rang gewoon aan Arawn had kunnen geven. Over en uit.

Had Arawn ooit in haar bijzijn geglimlacht? Lexa fronste even, maar trok al gauw een wat moeilijkere blik toen ze zich herinnerde wat ze over Arawn had gezegd tegen Romeo. Een lichte grinnik ontsnapte en ze schudde haar hoofd snel. Verander het onderwerp. “So, what did I miss?” Behalve het feit dat ze toch echt een Second moest kiezen, hoopte ze maar dat er niet veel aan de gang was in Vanaheim. Dat ze niets gemist had, dat er rust was. Maar hoe vaak kreeg ze dat geluk nou.
tag: Arawn ~
notes:~


avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 41
IC posts : 26

Character sheet
Age: 33
Occupation: Advisor
Residence : Mother's Heart
Profiel bekijken

Re: Back in black

op do mei 10, 2018 1:14 pm

For those who value survival,
sentimentality is not an option.


Waarom Lexa zo plotseling de benen had genomen, wist Arawn niet. Het Conclave zat eraan te komen en daarmee een van haar grootste verantwoordelijkheden. Er was geen enkele reden waarom ze die zou mogen missen, naar Arawn’s mening. De Commander bood haar excuses aan, maar Arawn wuifde deze weg met een lichte beweging van haar hand. Excuses betekenden niets zonder navolgende verandering. En of dat zou gebeuren, zou ze de volgende keer wel zien.

Haar wenkbrauw trok even omhoog toen Lexa uit het niets begon te grinniken en ze had ernaar gevraagd als er niet meteen een vraag had gevolgd. Wat ze gemist had. Arawn zuchtte, ging de afgelopen weken even af in haar hoofd en haalde haar schouders op. “Not too much,” gaf ze toen toe. Ze kon wel boos zijn op Lexa, maar ontzettend veel belangrijks had ze niet gemist. “Some minor quarrels between civilllians, but they were easily settled.” Haar blik werd weer rechtstreeks op Lexa gevestigd toen haar ineens een vraag te binnenschoot. “There’s also the question as to whom you will choose as your Second.” Commanders leefden echter niet bepaald lang en het was dan ook belangrijk om vroegtijdig een eventuele opvolger te kiezen, mocht deze het Conclave overleven.avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 329
IC posts : 282

Character sheet
Age: 22
Occupation: Commander
Residence : Mothers watch
Profiel bekijken

Re: Back in black

op ma mei 14, 2018 8:38 pm
Ze had niet veel gemist. Lexa slaakte een opgeluchte zucht. “That’s good to hear,” sprak ze. “You’d have been a good Commander, Arawn.” Even schudde ze haar hoofd. Misschien dat, als Arawn mee had gedaan in een Conclave, ze zowaar had gewonnen. Al had Vanaheim nu voor een langere tijd iets aan de jonge vrouw. Lexa was immers van plan haar best te doen ervoor te zorgen dat de nieuwe Commander haar zou aanhouden als zijn of haar advisor. Dan was er een kans voor Vanaheim.

Arawn’s opmerking haalde Lexa’s humeur weer wat naar beneden, al knikte ze. “I’m aware,” sprak ze. “I just can’t get myself to put these children through the damn Conclave. Once I’ve chosen someone it feels so close.” Het was traditie. Het was nodig om een nieuwe Commander te kiezen. Maar, Lexa had nog steeds nachtmerries waarin ze haar eigen vrienden zag sterven. Het was wat het volk miste. Ze zagen het enkel van een afstand. Zagen niet hoe je op de weg terug een behemoth zag en je vrienden er maar niet over waarschuwde, hoorde dat ze verscheurd werden, omdat je ze anders zelf zou moeten bevechten en dat was nog veel erger. “But I’m planning to choose soon, don’t worry.
victory stands on the back of sacrifice


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum