welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Larethian Akesh
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 1054
IC posts : 338

Character sheet
Age: 39
Occupation: King of Fallen Skies
Residence : The realm of Valyria
Profiel bekijken

Steden Empty Steden

op do mei 03, 2018 7:49 pm

building our empire


De afgelopen twee weken hebben wij als team het meerdere keren gehad over mogelijke oplossingen voor inactieve steden en overnames van steden. Hieronder zullen jullie dan ook de (spel)regels kunnen lezen waar je als stadhouder rekening mee moet houden en hoe je een stad over kunt nemen.

De regels:
• Ieder karakter met een stad op zijn/haar naam (dus stadhouders en diens echtgenoot/echtgenote) dienen gemiddeld twee IC posts per maand te plaatsen. Mocht je in de problemen raken in het dagelijks leven of iets anders persoonlijks hebben dan kan je dit altijd aan een van de teamleden doorgeven. Dan houden wij hier ten aller tijden rekening mee.

• Als je karakter als stadhouder trouwt geef dit even aan bij ons en met wie jouw karakter getrouwd is, zodat wij diegene eventueel toe kunnen voegen aan bepaalde borden mocht dit nodig zijn.

• Je mag meerdere steden op je naam hebben met verschillende karakters. Echter heeft een karakter maar één stad. Dit betekend dus dat als jouw karakter een stad overneemt maar al een stad heeft iemand anders aan moet stellen als leider van die stad. (dit mag dus wel jouw eigen account zijn of een account van iemand anders. Geef dit ook door aan ons.)

• Mogelijke overnames van steden zullen altijd via het team gaan. Het team beslist of een stad actief of inactief is. Een actieve stad (incl hoofdsteden) kan ook overgenomen worden, maar dit zal ook eerst aan de desbetreffende stadhouder gevraagd worden.

• Vervolgens gaat de overname van een stad altijd IC. Dit betekend dat een stadhouder zowel inactief als actief altijd de kans gegund wordt om zijn/haar stad te verdedigen.

• Een stad zal in de regel altijd overgegeven worden aan het oudste kind, tenzij dit in de stadsregels zelf anders is aangegeven. Sterft jouw stadhouder en gaat de stad naar jouw kind/een ander door jouw uitgekozen character, geef dit dan aan ons door zodat wij de juiste aanpassingen kunnen maken.


Mocht je interesse hebben in het overnemen van een stad, vul dan onderstaand lijstje in en pb hem naar een van de admins.

Naam van je karakter ;; (Torunn Rodberg)
Naam van de stad die je wilt overnemen ;; (Skørravir)
Aanmelding ;; (Het doel of plan dat je hebt, liefst zo uitgebreid mogelijk)I don't believe in no devil, 'Cause I done raised this hell
I've been the last one standing, when all the giants fell
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum