welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Gast
Gast

Keith Blacke Empty Keith Blacke

op vr mei 04, 2018 12:48 pm
Keith Blacke
NICKNAMES:
-
AGE:
23 years
BIRTHDAY:
???
GENDER:
male
MAGIC:
Werewolf
SPECIES:
human
FACE CLAIM:
Luke Pasqualino
PLAYER:
Kiki
Keith is geboren als weerwolf. In zijn tienerjaren begonnen de veranderingen ondanks dat hij dit zelf nog niet wist. Na zijn verandering had hij geen herinnering meer van de moorden die hij die avond had gepleegd. Keith heeft in zijn weerwolfvorm zijn eigen ouders vermoord en kwam er de dag erna achter. Jarenlang koesterde hij diepe haat tegen het monster dat zijn ouders vermoord had om er later achter te komen dat hij zelf het monster was. Vanaf zijn 18e herinnert hij zich wat er tijdens zijn shift gebeurd en kan hij (met veel moeite) het enigzins reguleren. Ook heeft Keith zichzelf aangeleerd om in zijn weerwolfvorm te kunnen praten, dit oefende hij tijdens de volle maan alleen in een grot. Meestal zondert hij zich af in de bossen als de transformatie begint en als het beest in hem echt iets wilt doden dan gaat hij meestal voor dieren.
Als iemand hem heel erg overstuur weet te krijgen triggerd dit ook een shift waarin hij zichzelf soms niet kan controleren. Keith is nog jong en heeft veel te leren over zijn andere vorm. Hij kan soms een heethoofd zijn, maar hij weet wel wat hij wil. Hij is erg slim en handig en weet zich wel te redden.
 
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Keith Blacke Empty Re: Keith Blacke

op vr mei 04, 2018 12:50 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

Keith Blacke Tumblr_inline_odefuuK3iq1s3vc1u_540
Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum