welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.
Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 209
IC posts : 171

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Down On The Street

op vr mei 04, 2018 1:21 pm

Je zou de conclusie kunnen trekken dat ze haar even toch weer redelijk op de rit had. Nadat ze Isla de Juegas had verlaten was haar leven even onzeker geweest. Ze had geen idee wat er zou gebeuren op het moment dat ze aan zou komen in Brightwater Keep. Op dit moment had ze toch een baantje weten te fixen bij de duke. Iets wat vast niet iedereen zomaar lukte, maar haar op een wonderbaarlijke manier wel. Het was ook voor het eerst in haar leven dat ze een inkomen had. Dit zorgde ervoor dat ze regelmatig op de markt te vinden was om haar zuurverdiende geld ook weer over de balk te gooien. Ze verdiende geen vetpot, maar genoeg om zo nu en dan iets voor zichzelf te kopen. Zojuist had ze voor het eerst sinds tijden een nieuwe jurk aangeschaft. In Isla de Juegas had ze er genoeg gehad, maar dat had voornamelijk met haar werk te maken. Hier had ze maar een paar exemplaren naar toe kunnen nemen en deze waren vooral praktisch. Nu ze vaker op chiquere gelegenheden zou moeten verschijnen had ze voor zichzelf dan ook een jurk gekocht waarmee ze goed voor de dag zou kunnen komen.

Met nog een paar muntstukken in haar zak had ze besloten om nog wat lekkers te kopen. Ondertussen had ze een stalletje ontdekt waar ze heerlijke gebakjes verkochten. Sowieso was de keuze hier stukken uitgebreider dan op Isla. Sierra kon soms uren over de markt lopen en zich verbazen over alle spullen die hier aan de man gebracht werden. Daarnaast was het publiek ook een stuk diverser. Soms was even ergens plaatsnemen en de mensenstroom aanschouwen genoeg vermaak voor een hele middag.  


[&Dante]

 avatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 70
IC posts : 48

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Down On The Street

op di jun 05, 2018 11:54 pm
I don't need a weapon, I am one.
tag: Sierra // words:
Na zijn gesprek met Allison was hij meteen weer vertrokken naar Brightwater. Vooral om orde op zaken te stellen en zijn buit op de juiste plaats af te leveren. Ergens had hij nog langer in Isla willen blijven, al was het maar om weer wat meer info te verkrijgen over Asher. Maar zaken moesten afgehandeld worden, zeker voor hij aan zijn nieuwe taak ging beginnen. Dante keek kort over de mensen massa heen. Het was weer een drukke dag in de stad, maar dat was het uiteindelijk elke dag dus voor hem was dit niets nieuws. Al had de jonge man toch een vreemd gevoel in zijn onderbuik dat er vandaag iets te gebeuren stond, hoe of wat wist hij niet maar het gevoel was zeker aanwezig. Met zijn handen in de zakken van zijn leren jack wandelde hij tussen de mensen massa door, hier en daar doken angstige ogen weg bij het zien van hem. Wat er voor zorgde dat er een grimas op zijn gezicht verscheen. Man, hij kon echt genieten van de angst die sommige mensen hadden voor hem.

Uiteindelijk had hij zich een weg gebaand door de mensenmassa en was hij enkele stalletjes voorbij gewandeld. Zijn donkere ogen gleden nog steeds langs de mensen heen. Toch altijd zoekend naar iemand die hem niet bekend voorkwam, of juist het tegenovergestelde. Een gezicht dat hij eerder had gezien maakte zich herkenbaar toen een vrouw haar hoofd draaide om rond te kijken, dat was tenminste waar hij van uit ging. Een courtisane, een vrouw die ooit heel dicht had gestaan bij niemand minder dan Asher. Kon het lot hem zo goed gezind zijn? De man hield zijn gezichtsuitdrukking neutraal, ze mocht geen argwaan krijgen. De kans dat ze hem eerder had gezien was kleiner, omdat hij meestal vanuit de donkerste plekken had toegekeken als het om Asher ging. Met een rustige pas liep hij naar het stalletje, waarop hij bij aankomst vriendelijk knikte naar de persoon die achter het stalletje stond. Voor enkele seconden liet hij zijn blik over de verschillende hapjes gaan die uitgestald lagen. Om zich dan tot haar te richten. ‘So tell me, what do you like? I’m looking for some inspiration here.’


Laatst aangepast door Dante Tessaro op wo jun 06, 2018 9:17 pm; in totaal 1 keer bewerkt


avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 209
IC posts : 171

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Down On The Street

op wo jun 06, 2018 12:09 am

Normaliter wist ze altijd vrij snel haar keuzes te maken, maar niet als het ging om eten. Dan kom ze soms uren twijfelen waarvoor ze moest kiezen. Nu ze bij dit kraampje stond was het niet anders. Er waren heel wat verschillende lekkernijen uitgestald die Sierra allemaal wel lekker leken. Alleen het ze het geld niet om ze allemaal te kopen, laat staan de ruimte in haar maag. Ze merkte de enigszins ongeduldige blik op van de man die achter de kraam stond. ”Sorry, I guess I need some more time,” liet ze hem weten, zodat hij niet langer meer op haar zou wachten en andere klanten zou gaan helpen. Het zou nog wel een tijdje gaan duren voordat ze er eindelijk uit was. Plotseling werd Sierra uit haar gedachtes getrokken toen een donkere mannen stem naast haar klonk. Een wildvreemde vent vroeg haar wat zij lekker vond, want hij had inspiratie nodig. Sierra keek hem even kort aan, om daarna haar blik weer snel te wendden naar de gebakjes die voor haar stonden. ”To be honest, I like them all,” antwoordde ze uiteindelijk. Er vielen wel een aantal af, want Sierra was geen groot fan van walnoten. Daarmee viel het walnotengebakje af, maar bleven er nog wel een stuk of 20 andere over. ”Perhaps the ones with chocolate.” Chocola was immers altijd goed. Echter was het een duur product en kon ze het met haar loon amper verloven om het te kopen. ”What about you? You look like someone that prefers the ones with fruits.” Het was een wilde gok, maar misschien wel een schot in de roos.

 avatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 70
IC posts : 48

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Down On The Street

op wo jun 06, 2018 11:18 pm
I don't need a weapon, I am one.
tag: Sierra // words:
Er waren verschillende redenen waarom hij de dame in kwestie had aangesproken, werkelijk aardig zijn was er misschien zelfs ook eentje van. Het was een simpele manier geweest om haar aan te spreken, common ground zoeken was het trucje. Of het zou werken zou hij straks wel zien. ‘I must say, it is a pretty hard choice yes.’ Glimlachte hij kort. Oh ja, Dante en eten gingen als twee handen op een buik samen. Misschien wel een van zijn favoriete bezigheden die iets vrediger waren. Gebakjes waren echter iets waar hij vrij picky in was. Er moest net genoeg van alles bij zijn en zeker niet te droog. Instemmend humde hij wat. Chocolade gebakjes waren inderdaad het soort dat vrij hoog op zijn lijstje stond, vooral als het over de smaak ging. ‘You’ve got a good taste.’ Toen ze hem vroeg wat hij lekker vond en daarbij ook nog eens een gokje waagde was hij toch even onder de indruk. ‘Have you been spying on me?’ Ze moest eens weten. ‘Perhaps a mixture of those two? I don’t know either it tastes like heaven or it taste like shit.’ Sprak hij schouderophalend waarop hij even naar de man keek die nog druk bezig was met klanten. Kort haalde hij een hand door zijn gitzwarte haren waarop hij zijn blik weer vestigde op de vrouw naast hem. ‘I might need some help tho. What do you say? You let me buy a fine amount of these pastries, and we pick out the best one?’ Een voorstel waar iemand met een hart voor eten wellicht geen nee tegen zou zeggen.


avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 209
IC posts : 171

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Down On The Street

op za jun 09, 2018 4:53 pm

Een kleine grijns verscheen even op haar gezicht toen ze een compliment ontving over haar goede smaak. Deze man moest eens weten. Sierra lustte eigenlijk alles wel zolang het er maar eetbaar uitzag. Natuurlijk had ze zo haar voorkeuren, want wie had nou niet liever zoete gebakjes in plaats van een stuk droog brood. ”Does that mean I was right?” vroeg ze, terwijl ze hem even kort aankeek. Niet dat de kans daarop erg klein was geweest. Een groot aantal van de gebakjes hier bevatte vruchten. De man, wiens naam haar nog steeds vreemd was, stelde voor om wat gebakjes te kopen en daarvan de beste uit te kiezen. Sierra kon een kleine glimlach niet indrukken, want daar was ze zeker wel voor in. ”Sounds like a plan,” sprak ze lichtelijk geamuseerd. ”So I guess we will take the ones with chocolate and fruit? Or what about taking those with nuts?” Geld om zoveel te kopen had ze niet, maar als ze dit slim aanpakte hoefde ze wellicht helemaal niets te spenderen aan al deze lekkernijen.
 avatar
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 70
IC posts : 48

Character sheet
Age: 22
Occupation: Hit-man
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Down On The Street

op di jun 12, 2018 8:55 pm
I don't need a weapon, I am one.
tag: Sierra // words:
Dante grijnsde kort. ‘Is it smart to say yes?’ Een speelse blik verscheen kort in zijn ogen. Maar goed let’s get down to work. Tijd om even een goede keuze te maken tussen alle gebakjes hier, het moest een perfecte samenstelling worden van zowel chocolade gebakjes als de gebakjes met vruchten erop en misschien nog wel enkele simpele gebakjes die leuk versierd waren met slagroom. Moeilijke beslissing. ‘I’m not a big fan of nuts to be honest. But maybe also a few of the plain ones with cream on them?’ Stelde hij voor. Oh yeah, dit zag er echt goed uit. Dante deed teken naar de man die zich eindelijk weer tot hen had gewend en duidde lukraak enkele gebakjes aan zodat ze een fijne mengeling kregen van wat hij juist had gezegd. ‘So, does the lady want to make the last pick?’ Knipoogde hij vrolijk. Dit zou een aardige duit gaan kosten, maar uiteindelijk had Dante zijn persoonlijke buit enkele dagen eerder verkocht dus had hij momenteel wel net een beetje teveel op zak. Maar uiteindelijk was het wel voor een goed doel, een gecombineerd doel allicht. Zijn buik rond eten in eerste instantie, maar misschien toch ook wat meer te weten komen over haar en van Asher ook natuurlijk. ‘Dante by the way.’


avatar
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 209
IC posts : 171

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Down On The Street

op zo jun 17, 2018 8:32 pm

Ze voelde zich als een klein kind in een snoepwinkel, maar in plaats daarvan stond ze voor een bakkersstalletje. Ook nog eens eentje met een uitgebreid aanbod wat het maken van een keuze zeker niet vergemakkelijkte. De man liet weten zelf niet zo’n fan te zijn van noten en stelde voor om de gebakjes met slagroom te nemen. Sierra knikte. Zelf vond ze alles wel prima. Al helemaal omdat ze dit eigenlijk nooit allemaal kon betalen. Ze hoopte dan ook dat hij een duit in het zakje deed. ”Sure,” zei ze toen hij voorstelde dat zij de laatste keuze mocht wagen. Al vrij snel wees Sierra naar een gebakje wat ietwat achteraan stond. ”That one with the caramel topping please,” liet ze de man achter het kraampje weten. Deze was inmiddels bezig om de hele bestelling te verzamelen. Ondertussen kreeg ze te horen dat de man Dante heten. ”Sierra,” liet ze hem met een kleine glimlach weten. Haar ogen schoven alweer naar de man die bijna klaar was met de bestelling en ieder moment over kon gaan op het financiële gedeelte. Het gedeelte waarvan ze stiekem hoopte dat Dante die voor zijn rekening zou nemen.
 Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum