welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Tengiz El Jaouhari
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 10
IC posts : 6

Character sheet
Age: 35
Occupation: Arena Owner
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Past Transgressions Empty Past Transgressions

op zo mei 06, 2018 2:11 am

find what you love

and let it kill you

Een diepe frons rustte op zijn gezicht terwijl hij zichzelf door de gigantische stapel brieven werkte die er die ochtend voor hem geleverd waren. Afwezig strook hij over het hoofd van de ontzettend dikke kat die naast hem lag te spinnen en met een zucht wierp hij de laatste brief op de bijzettafel naast hem. Wederom geen succes. Niet al te lang geleden had hij in een dronken opwelling zijn favoriete slavin vergokt en natuurlijk had hij er op den duur spijt van gekregen. Toch had hij het als een klein probleem gezien. Hij was steenrijk en iemand als hij wist dat een flinke som geld genoeg was om ieder probleem op te lossen. Desondanks werd hij elke dag belaagd door slecht nieuws. Niemand leek haar te kunnen vinden en voor het eerst in zijn leven kreeg hij eens niet wat hij wilde.

Zijn glas werd zonder woorden bijgevuld door een slavin, terwijl een ander op hem af kwam lopen met het nieuws dat hij bezoek had. Tengiz reageerde niet, op een opgetrokken wenkbrauw na. Zijn zus, blijkbaar. Een onverwacht bezoek, al kwam het wel gelegen. Ergens had hij wel behoefte aan wat gezelschap. “Let her in,” mompelde hij, terwijl hij opstond en richting de ontvangsthal liep. Zodra hij een blik op het gezichtje van zijn jongere zusje wierp, verscheen er een verwelkomende grijns op haar gezicht. “My dear sister,” zei hij geamuseerd, al was er een lichte hint van sarcasme in zijn toon. Tengiz hield van zijn familie, tot op zekere hoogte. “To what do I owe the pleasure?” Het was geen geheim dat Aliyah en Tengiz’ tweelingzus niet bepaald goed met elkaar op konden schieten, al vond Tengiz zelf het soms hoogstens amuserend. Alle familiedrama entertainde hem wel, tot op het punt dat hij er zelf bij betrokken werd.

& Aliyah
BY MITZIPast Transgressions U7bXg2D
Aliyah El Jaouhari
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 12
IC posts : 5

Character sheet
Age: 29
Occupation: ~
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Past Transgressions Empty Re: Past Transgressions

op ma mei 14, 2018 8:07 pm
Tengiz. Niet de makkelijkste van de familie. Of, in ieder geval… Ze had zelf altijd een dikkere band gehad met Mukthar. Bijna tot aan het punt waar ze voor een tweeling werden aangezien. Ook met haar vader ging de jonge vrouw erg goed, terwijl ze met haar zus wat in de knoop leek te liggen. Tengiz daarentegen… Hij leek vooral meegesleurd te worden in de drama, maar hield zich erbuiten. Voor zover hij de kans kreeg, tenminste. Vaak klopte ze niet bij hem aan, maar voor sommige dingen was het makkelijker om naar hem te gaan dan naar haar beschermende broer of vader.

Ze was dan ook blij binnengelaten te worden en stapte kalm het kantoor van Tengiz in. Zijn begroeting was weer… even typisch. Bijna alsof hij blij was haar te zien, maar ergens niet helemaal. Ze zette zich kalm op een stoel neer en begon met de ring om haar vinger te spelen. “I’ve been thinking of leaving Valyria for a while,” sprak ze kalm. Het kwam niet vaak voor dat ze dat deed en iets vertelde haar dat haar vader er ook niet al te blij mee zou zijn. “What would you recommend?” Was het te verwachten? Eigenlijk wel. Ze had al een tijd geen familiedrama meer gehad en nu verveelde ze zich, dus wilde ze er gewoon even vandoor. Het was alsof ze de drama nodig had om te functioneren. Zonder was het leven te simpel, met een papa die je alles gaf wat je hebben wilde.
a queen without a throne
Tengiz El Jaouhari
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 10
IC posts : 6

Character sheet
Age: 35
Occupation: Arena Owner
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Past Transgressions Empty Re: Past Transgressions

op ma jun 11, 2018 7:31 pm

find what you love

and let it kill you

Het liefst bleef hij slechts een toeschouwer bij alle familiedrama, maar zo nu en dan was het niet te voorkomen dat hij er toch bij betrokken werd. In dat geval koos hij toch meestal de kant van zijn eigen tweelingzus, want dat had hij immers altijd al gedaan. Zij had echter weer een bloedhekel aan hun jongste zusje, al had Tengiz tot op de dag van vandaag geen enkel idee waarom. Sommige mensen lagen elkaar gewoon niet, en dat bleek maar weer. Hij wist dan ook zeker dat zijn tweelingzus niet bepaald blij zou zijn dat hij zijn dag met Aliyah zou doorbrengen. Sinds zijn verloving waren ze echter enigszins uit elkaar gegroeid en op dit moment kon het hem eigenlijk niet meer zoveel schelen wat zijn tweelingzus van hem dacht.

Geheel oprecht klonk zijn begroeting niet, maar dat was maar zelden zo. De meeste mensen brachten hem toch alleen maar een bezoekje wanneer ze iets van hem moesten hebben en Tengiz vroeg zich af of dat deze keer ook het geval zou zijn. Hij betwijfelde het echter. Aliyah kreeg alles wat ze wilde en meer van hun vader. Dat ze het lievelingetje was, viel maar moeilijk te ontkennen. Misschien dat zijn tweelingzus het daarom zo op haar had voorzien. Nonchalant kwam ze voor hem zitten en opperde dat ze eraan zat te denken om even uit Valyria te vertrekken. Tengiz trok een nieuwsgierige wenkbrauw omhoog. “Really now?” reageerde hij even. Hun vader zat er hoogstwaarschijnlijk niet op te wachten. Hij greens even toen ze hem om een aanbeveling vroeg. “Navarre if you prefer civilized people,” suggereerde hij als eerste. Navarre was wel een van zijn favoriete bestemmingen. “Vanaheim if you don’t .” Geen ideale vakantiebestemming. De mensen waren niet bepaald verwelkomend, maar de cultuur was uiterst interessant. “I take it Valyria is starting to bore you?” vroeg hij vervolgens. Het was de laatste tijd namelijk vrij stil geweest wat de familie El Jaouhari betrof.
BY MITZIPast Transgressions U7bXg2D
Aliyah El Jaouhari
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 12
IC posts : 5

Character sheet
Age: 29
Occupation: ~
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Past Transgressions Empty Re: Past Transgressions

op wo jun 27, 2018 1:05 pm
Aliyah was zelf ook niet de makkelijkste. Ze deed niets voor de kost, maar leefde als een echte dame van het geld dat de mannen binnen brachten. Toch had ze niet de kans om er goed van te genieten. Of, dat was in ieder geval wat ze zichzelf aan had geprobeerd te praten. Ze was verveeld. Veilig, absoluut. Iets wat lang niet iedereen was. Gelukkig, op een manier. Ze was tot dusverre nog niet in een huwelijk geforceerd door haar vader, iets wat haar met de dag verbaasde en ze keek niet uit naar de dag waar dit wel zou gebeuren. Maar, alsnog had ze weinig. Ze had geen doel, geen nut. En waar ze niet wilde werken, hunkerde de dame af en toe naar wat spanning. Iets wat ze haalde uit haar woordenwisselingen met haar oudere zus, maar als het een tijdje kalm was, zoals nu, dan steeg de verveling naar haar hoofd en kreeg ze… andere plannen.

Zoals een vakantie. Tengiz leek ietwat verbaasd, maar suggereerde al snel twee langen. Navarre of Vanaheim. Ze sloeg één been over de ander en hief haar wenkbrauwen. Ze was niet al te bekend met de culturen van andere landen, maar Vanaheim was… niet wat ze als suggestie verwachtte. Al waren zijn woorden aardig duidelijk geweest in wat ze daar kon verwachten. Uncivilized people. Hij vroeg haar of Valyria haar verveelde en ze knikte een keer, onderdrukte de neiging om dramatisch te gapen. “Nothing is happening,” klaagde ze. “So I thought a holiday might be a good change of pace.” Een voorzichtige glimlach trok over haar gezicht. Ze was zich er wel van bewust dat ze waarschijnlijk geen toestemming zou krijgen, tenzij ze wel een heel goede reden had.
a queen without a throne


Stones taught me to fly
Love taught me to lie
Life taught me to die
So it’s not hard to fall
Gesponsorde inhoud

Past Transgressions Empty Re: Past Transgressions

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum