welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Tengiz El Jaouhari
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 10
IC posts : 6

Character sheet
Age: 35
Occupation: Arena Owner
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Perfect Places Empty Perfect Places

op zo mei 06, 2018 2:12 am

find what you love

and let it kill you

Al gapend staarde hij naar zijn eigen spiegelbeeld, dat vervolgens compleet onenthousiast naar hem terugkeek. Vandaag zou zijn aanstaande schoonzus op bezoek komen en heel veel zin in dat soort betekenisloze formaliteiten had hij eigenlijk niet. Hij had namelijk wel een aantal ideeën van hoe hij zijn middag beter kon spenderen dan met een of ander verwend nest dat uitgehuwelijkt was aan zijn broer. In bed, bijvoorbeeld. Elke dag was het weer bijzonder zwaar om afstand te doen van zijn gigantische bed en diens satijnen dekens. Gelukkig had hij een heel hof aan slaven dat hem daarbij hielp.

Ongeduldig wachtte hij tot een tweetal van zijn slavinnen eindelijk klaar was met het corrigeren van zijn kleding, voordat hij zich omdraaide en de kamer uitliep. Overal waar hij ging stonden ze voor hem klaar. Deuren werden voor hem opengehouden en met een knip van zijn vingers kwam er een willekeurige dienaar aanzetten met een nieuw glas wijn, mocht hij daar zin in hebben. Natuurlijk nam hij het allemaal maar voor lief. Op een langzaam tempo liep hij de gangen van het gigantische huis door, waarop hij uiteindelijk terecht kwam in een van de vele woonkamers. Eenmaal daar werd hem direct een glas wijn ingeschonken en zijn recente post werd hem voorgelegd. Tengiz ging zitten en haalde de eerste beste slavin aan. “I’m expecting company, make sure she’s received well.” De slavin knikte en ging er meteen vandoor. Maëlys was er vandaag niet, dus hij zou het alleen moeten doen. Ondanks dat Ivy zijn toekomstige schoonzus was, boeide het hem bijzonder weinig wat ze van hem dacht, al was hij wel volledig van plan haar in de watten te leggen. Hij wilde haar laten zien wat hij had, wat zijn familie had. Puur en alleen omdat het kon.

& Ivy 
BY MITZIPerfect Places U7bXg2D
Ivy de Vincentis
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 11
IC posts : 4

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Aristocrat
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Perfect Places Empty Re: Perfect Places

op za jun 02, 2018 12:24 pm
counting bones of your casualties
dig up demons like a sweet addiction
Hier op de rug van haar witte merrie stelde ze nog aardig wat voor. De rode stof van haar jurk was een opvallende verschijning in het landschap van Valyria, wat voornamelijk bestond uit zand en rotsen. Een aantal dagen geleden had ze de grote stad verlaten en was ze, samen met haar kleine gezelschap, in de richting gegaan van het huis wat toebehoorde aan haar toekomstige schoonbroer. Ze keek er niet bepaald naar uit, ook omdat haar ontmoeting met haar verloofde niet bepaald rooskleurig was verlopen. De familie had geld, dat was een ding dat zeker was, maar om eerlijk te zijn vond Ivy er maar weinig aan. Het was dat ze niets tegen de wil van haar ouders in te brengen had, in zekere mate, want anders was ze allang pleitte geweest.

Maar nu ze met beide benen op de grond stond en door een aantal andere mensen, hoogstwaarschijnlijk slavinnen, als ze het zo zag, werd begeleid door de gangen van het grote huis werd het pijnlijk duidelijk dat ze qua lengte niet heel veel voorstelde. Dat stond in stevig contrast met haar mondje, die ze altijd wel bij zich had. Ivy was niet iemand die zich makkelijk aan de kant liet wuiven en zei negen van de tien keer wel waar het op sloeg. Ze was goed ontvangen en ze hoopte dat Tengiz niet net zo’n zuurpruim zou zijn als zijn jongere broer, al betwijfelde ze dat ten zeerste. Ivy keek nog kort naar de slavin die haar gebaarde dat ze de woonkamer in kon wandelen en dat deed de jonge vrouw dan ook, om haar ogen vervolgens naar de andere aanwezige te laten gaan.
notes: dress
please wrap your drunken

arms around me and i'll

let you call me yours tonight

'cause slightly broken

is just what I need
Tengiz El Jaouhari
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 10
IC posts : 6

Character sheet
Age: 35
Occupation: Arena Owner
Residence : Valyria
Profiel bekijken

Perfect Places Empty Re: Perfect Places

op ma jun 11, 2018 8:05 pm

find what you love

and let it kill you

Alles zag er smetteloos uit. Het was iets dat Tengiz met de jaren voor lief was gaan nemen. Alles, maar dan ook echt alles, werd voor hem gedaan. Zo nu en dan vroeg hij zich af wat hij in hemelsnaam moest als hij dit luxe leventje plotseling kwijt zou raken. Hij begreep niet hoe andere mensen het deden. De arme zielen die ronddwaalden in de grote steden, bedelend om geld zodat ze wat afdankertjes van de slagers en boeren konden kopen. Nee, zo’n leven was niet voor hem weggelegd. Hij zou liever rijk sterven dan arm moeten leven.

Terwijl hij op zijn allerliefste schoonzusje wachtte, opende hij de bovenste brief van de stapel die hem aangereikt werd. Even voelde hij zijn hard in zijn keel kloppen terwijl hij het zegel verbrak. Hij liet zijn ogen over de regels glijden en al snel werd hij belaagd door een gigantische golf van teleurstelling. Ze hadden haar nog steeds niet gevonden. Met een lichte frons op zijn gezicht legde hij de brief weer op de bijzettafel, al verdween deze expressie al snel toen Ivy de woonkamer binnenwandelde. Tengiz zette even een glimlach op zijn gezicht bij het zien van de rode verschijning. Ze had tenminste gevoel voor stijl. “Ivy,” groette hij haar, terwijl hij overeind kwam en naar haar toe liep. “How wonderful to meet you.” Hij trok haar even mee in een omhelzing en plaatste vervolgens twee vluchtige kussen op weerskanten van haar gezicht. “Can I offer you anything to drink?” Ze zou wel dorst hebben nu. De woestijn was niet bepaald een fantastisch klimaat om in te reizen.
BY MITZIPerfect Places U7bXg2D
Gesponsorde inhoud

Perfect Places Empty Re: Perfect Places

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum