welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Tawnee Aguna
Member
Real name : Trash
Aantal berichten : 15
IC posts : 13

Character sheet
Age: 20 y/o
Occupation: Doctor Trainee
Residence : Aztlan
Profiel bekijken

Hear the lions roar Empty Hear the lions roar

op ma mei 07, 2018 11:18 am
With pride and honourHaar vader had haar een brief geschreven. Ze moest even snel langskomen voor familiebusiness. Eens in de zoveel jaren kwam de familie bij elkaar. Van over het hele land reisden ze af naar de hoofdstad, waar ze nieuws en algemene dingen met elkaar deelden. Tawnee had een bloedhekel aan deze dingen, aangezien er altijd teveel van... alles was. Het was overdreven, zoals vele dingen in Archeon... maar goed, wat kon ze eraan doen? Ze kon moeilijk een nee terug antwoorden, aangezien ze dan later in de problemen zou komen met het gezin. En nee, daar wilde ze helemaal niet mee dealen. Het was gewoon een big no-no... SIgh. Dus hier was ze dan. Na een reis van een half weekje was ze eindelijk aangekomen in haar stad, de stad waar ze was opgegroeid en sinds enkele weken al lang geen thuis meer noemde. En boi... Ze had de zon echt niet gemist. De hitte was nog erger dan in de jungle van NYmmerwell... maar toch, het was te doen. Ze had haar hele leven bijna doorgebracht in deze temperaturen... Dus het duurde maar even voordat ze weer gewoon was aan de woeste temperaturen van de woestijn.
Eenmaal aangekomen thuis had ze een kalme goedendag gewenst aan haar ouders, om vervolgens haar ruime kamer in te palmen als haar eigen grond. Voor nu had ze even privacy nodig. Nja, privacy. Ze zou even een wandeling maken, weg uit dit muffe huis. Ze had hier genoeg tijd doorgebracht en Tawnee vertikte het om hier nog een seconde langer te blijven. Met ietwat typische kleding besloot ze dan ook de woning te verlaten. Haar hoofd was ingewikkeld in linnen die haar moesten beschermen tegen de stekende zon. Haar tedere huid was ook grotendeels verborgen voor de buitenwereld. Ze was een porseleinen popje... en de zon brandde haar huid weg als ze het open bloot liet... De dame wilde helemaal niet verbranden, daarbij was het hebben van ietwat wittere huid soms beter. Ze had gelezen dat in sommige culturen een witte huid aangaf dat je van een hoog statuut was. Niet dat ze zich veel interesseerde in dat soort dingen.. Maar het zou toch mooi zijn als ze dat kon behouden. Haar huid was immers puur en glad... En dat wilde ze ook behouden zo.


And so the hunter killed the wolf...


Sean ♥-Eric
Sprawling and crawling down the body and throat, melting away the decaying and beaten down heart, drink in and sink in every bit of your life; I’m hungry for your eyes. Hey, it’s all that you had wanted and more and then you stared a scary glare into my core. A bleeding tragic heart before me and I’m starving to see more.


Eric Ó hEachtighearna
Member
Real name : Denise
Aantal berichten : 112
IC posts : 96

Character sheet
Age: 364
Occupation: Professional fucker
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Hear the lions roar Empty Re: Hear the lions roar

op ma mei 07, 2018 11:41 am
Sometimes I just really want to rip your clothes off.

Waarom hij in Archeon was.. omdat euh, het leuk waS? Nee natuurlijk niet, het was heet, de zon was stekend en het maakte hem letterlijk zwak. Hij haatte het. Om dit te vermijden, had hij maar lange kleding aangetrokken, zodat het meeste van zijn lichaan in welk geval bedekt was. Iets dat normalitier niet veel met Eric gebeurde, hij was normaal altijd heel erg open en al. Maar dat was in Falkreath, waar het negen van de tien keer donker was, en hij dus ook geen last had van de zon. Dit was heel het het tegenovergestelde. Hij wist dat dit hem maar zwak bleef maken, maar het maakte het niet veel makkelijker. Andere mensen keken hem maar raar aan, gezien hun natuurlijk allemaal al gewend waren aan de warmte. Hij niet, en het was te betwijfelen of dit ooit wel een het geval zou zijn.. waarschijnlijk niet, maar ach. Hij bleef ook dus wel altijd een beetje in de schaduw hangen.. en ook gewoon maar weer snel terug naar Falkreath, of in welk geval, een plek waar hij niet zou doodgaan van de hitte zo snel als nu. In een stad midden in de woestijn.
Zijn blik gleed over de verschillende mensen, en het was gewoon leuk nu om te zien dat iedereen wel.. iets van bloot waren gekleed. Uiteraard wist hij wel dat het heel anders zou zijn dan waar hij normaal rong aan het hangen was, maar het was gewoon leuk om de honderden verschillen te doen. Hier waren de mensen bijvoorbeeld ook niet zso een bleekscheetjes als bij Hillerod. Zijn blik gleed op een vrij jong uitziende dame, welke eigenlijk, in vergelijking met de andere mensen, nog vrij bleek was. hm, dat was interessant. hij zou bijna denken dat ze niet helemaal mens was.. maar tja, het zou hem niks verbazen als ze dat wel was.
Tawnkind <3
BY MITZI


Hear the lions roar HtHxRsVP_o
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum