welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Conan Rosier
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 35
IC posts : 15

Character sheet
Age: 30
Occupation: Mercenary/ Quarter Master
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Black Heart

op ma mei 07, 2018 4:10 pm


Cruel Game
Met een strakke blik keek de man voor zich uit. Starend naar het water dat zachtjes heen en weer deinde tegen het schip. Wat hij had gehoord, stond hem niet bepaald aan. Wat er ook in het hoofd van Romeo om ging. Dit overtrof toch al het andere wat hij al gedaan had. Of het nu in de naam van Hem was of niet. Zijn handen rustte op de reling van het schip terwijl hij in gedachten aan het mijmeren was over of hij de jongen er wel of niet zou over aanspreken. Romeo bleef zijn kapitein, verdiende al het respect in de wereld. Maar misschien werd het toch even tijd. Uiteindelijk stapte hij maar op hem af. De blonde man stond aan het stuurwiel van het schip bezig met iets. Conan’s laarzen weerklonken luid op het hout van het schip, alsof hij bijna echt woedend was. Kort legde hij zijn hand op de schouder van de man. ‘We need to talk. About that girl, you decided to sacrifice.’

& Romeo
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op ma mei 07, 2018 4:28 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Na de activiteiten van een dag eerder had Romeo besloten om maar zo snel mogelijk Sunfall te verlaten. Het zaadje voor zijn revolutie op dit eiland was geplant, maar nu was het beter om even afstand te nemen. Zodat het kon verspreiden zonder dat hij in rechtstreeks gevaar kwam. Hij wist dat Jasper hem nooit kwaad zou doen, maar er waren er vast een heleboel die daar anders over dachten. De priestess was waarschijnlijk vlak nadat hij haar had laten gaan richting haar kerk gelopen, om verslag uit te brengen. Daar was ze wel bang genoeg voor geweest. Het zou dus niet lang duren eer de geruchten zich zouden verspreiden. En hij was nu eenmaal een persoon die snel in het oog sprong. Dus conclusie: ze moesten hier even voor een paar weekjes weg. De voorbereidingen verliepen vlotjes, tot hij iemand zijn richting uit hoorde lopen. En niet op een erg vrolijke manier. Een hand werd op zijn schouder gelegd, en Romeo richtte zijn ambere ogen op Conan. ”What about her?” Vroeg hij, neutraal maar ook een beetje onverschillig. Als hij besloten had ineens om het leven van een onbekende te gaan geven, dan wilde hij ook wel eens weten waarom.

Conan Rosier
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 35
IC posts : 15

Character sheet
Age: 30
Occupation: Mercenary/ Quarter Master
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op ma mei 07, 2018 4:39 pm


Cruel Game
‘Nothing about her. I don’t care about a filthy Sol priest.’Schudde hij zijn hoofd. For real, Sol mocht van zijn part helemaal naar de vergetelheid gebracht worden. Maar de manier kon anders. ‘You were stupidly reckless. It has been what, a day? The whole bloody city is already talking about a blonde guy covered in tattoos attacking a girl.’ Bromde hij met een lichte irritatie in zijn stem. Voor kort wierp hij een blik op de andere mensen aanwezig op het dek. ‘News like that spreads like wild fire. You might be all cosy with the governor. But it wouldn’t surprise me that by tomorrow all of Rhoynar will know. People are going to be on the lookout for you.’ Nee, maatregelen zouden er hiervoor niet getroffen worden. Niet door de governor dat zeker. Door die andere idioten die Sol aanbaden misschien, al was het nog te bedenken wat ze zouden doen. Hopen dat de sierraden van hun juwelen hen in het hoofd zouden treffen, come at me please. ‘Next time, either kill them or make sure you get their leader.’Black Heart Vaem4abo00
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op ma mei 07, 2018 5:08 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Het was wel bekend dat Conan af en toe wel eens durfde tegenspreken. Al was het nooit met slechte intenties. De man was loyaal en deed zijn job uitstekend, dus hij had nog nooit de neiging gehad om hem ergens op een onbekend eiland te dumpen en achter te laten. Iets wat hij in het verleden wel vaker had gedaan met crewleden die hun mond niet op de gepaste tijdstippen konden houden. De preek die hij van zijn quarter master kreeg, ontving hij met een neutrale houding. Geen woede, geen irritatie, hoewel dat er bij Conan wel van af leek te druipen. In minieme mate, maar toch.

Op het einde kon Romeo alleen maar zijn mondhoeken optrekken in een lichte glimlach. ”Has it not come to your mind that maybe that was my intention to begin with? I want them to talk. I want the rumours to spread. I want them to fear the Drowned God. If that means putting my own safety on the line, then so be it”, Zei hij, zijn schouders lichtjes ophalend. ”It’s not like I can’t handle myself, you know that. Also, we are leaving soon. Let them worry for a while, and come back later to finish our business. Their leader will fall, and so will their faith”, Vervolgde hij. Tot zover zijn plan. Misschien moest hij het de volgende keer echter eerst aan Conan uitleggen, om situaties als deze te vermijden.

Conan Rosier
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 35
IC posts : 15

Character sheet
Age: 30
Occupation: Mercenary/ Quarter Master
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op ma mei 07, 2018 10:13 pm


Cruel Game
De glimlach die verscheen op het gezicht van de knul deed hem zijn hoofd schudden. Man, soms kon hij zijn hoofd er echt afbijten hoor. Jeetje. Zijn woorden waren logisch, hoewel er nog veel meer achter school dan waarover de jongen het nu had. ‘All good and well that you want the rumours and everything. But hasn’t it come to mind, that you aren’t only putting yourself at jeopardy but also your fellow crew members? I can fend for myself, but if you keep provoking, heads will start to roll soon enough. Some crewmembers press concern about their safety man.’ Legde hij zichzelf uit. Er waren er al enkele geweest die vandaag naar hem toe waren gekomen. Genoeg waren bang voor repercussies van hogerop, en dan bedoelde hij niet die lapzwanzige Sol. Nee, dan duidde hij op de instanties die er de macht toe hadden om hen ten dode op te schrijven. ‘Either thin out your ranks, get rid of the weaklings, or calm down just a tiny bit.’ Het was een waarschuwing meer niet, een waarschuwing waarvan Romeo zich niets ging aan trekken. Maar hij bleef het rechtstreekse contact met de crew. ‘She better falls fast, and hard. And take that forsaken faith with her.’ Een grimas brak door op zijn gezicht. Hij had zijn plicht gedaan. Misschien niet op de manier die de crew had gewenst, maar hij wist goed genoeg dat er met Romeo weinig kans was op reden. Toch zeker als hij het in naam van Hem deed. ‘So, how hard did she cry?’Black Heart Vaem4abo00
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op ma mei 07, 2018 11:21 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Blijkbaar kwam de echte bezorgdheid niet van Conan zelf, maar van enkele crewleden die gaan klagen waren over hem bij de quarter master. Fair, dat was zijn job nu eenmaal. De klachten van de crewleden bundelen en die bespreken met hem, de captain. Het was ook de enige reden dat hij dit soort zaken van Conan pikte. Omdat hij wist dat het zijn job was, en dat hij hem daarvoor had aangenomen. Ook wel omdat hij de ander genoeg respecteerde om ook daadwerkelijk naar zijn woorden te luisteren zonder meteen de neigingen te krijgen hem overboord te schoppen. Daarnaast, de man shapeshifte in een haai. Hem in het water flikkeren was nu eenmaal niet zo effectief.

”I will take your advice into consideration”, Zei hij, meer als formaliteit. Maar hij zou inderdaad wel even extra opletten. Hoe dan ook, binnen een dagje waren ze in Brightwater Keep, en konden de leden die oprecht voor hun leven vreesden voor zijn part deserteren. Er was inderdaad geen plek voor zwakkelingen in zijn crew. ‘So, how hard did she cry?’ Vroeg Conan vervolgens. Romeo schoot in de lach bij zijn woorden. ”For a minute I was thinking she would drown in her own tears before the water even reached her knees”, Grinnikte hij. Oh, het was zeker een spektakel geweest. ”She begged for her life too, but you know, at one point they all realise I’m not the one that decides if they live or die”, Vervolgde hij. Ah, ja. Die doodsangst in haar ogen. Het was iets wat hij niet snel zou vergeten..

Conan Rosier
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 35
IC posts : 15

Character sheet
Age: 30
Occupation: Mercenary/ Quarter Master
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op di mei 08, 2018 3:18 pm


Cruel Game
Met een kort simpel knikje handelde hij dat stuk af. Hij was niet degene die andere graag op de vingers tikten, zeker niet Romeo. Gezien die nogal vreemd kon reageren soms. Niet dat zijn kapitein hem zou stabben of zou, dan moest hij het werkelijk al echt hebben uitgehangen en zelf aan het moorden zijn gegaan of zo. Maar details. Een lachende Romeo was de beste Romeo die je kon hebben, al kwam het zo weinig voor. ‘Ugh, off course she would. Scary little Sol worshipper. I bet she will have nightmares for the next following months.’ Dat en erger. Misschien kon hij volgende keer zelf wel een bezoekje gaan brengen, random een bezoekje aan een Sol priest als haai of zo. Meteen korte metten mee maken, er viel genoeg te peuzelen. Misschien moest hij ze zelf maar even snel gaan uitroeien. Spraakmakend zou het zeker zijn. ‘Yet they remain as foolish as they look.’ Klonk het verafschuwend. 'I wonder, why did He was willing to let her live.'Black Heart Vaem4abo00
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op di mei 08, 2018 3:30 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Met een simpel knikje was het onderwerp afgesloten. Romeo was blij dat de ander de situatie niet verder doordrukte. Ze hadden er eerlijk gezegd geen tijd voor. Er moest nog veel gebeuren voor het schip klaar was voor vertrek. Plus, hij wilde nog een boodschap naar Jasper sturen, om te melden dat hij even weg moest van Sunfall. Dus hij moest nog iemand vinden om die brief voor hem te schrijven, en hem naar de villa van de Governor te brengen. Maar niet voordat hij iets meer details over zijn uitstapje naar het strand deelde met zijn rechterhand. ”I hope so”, Reageerde hij. Dat was uiteindelijk wel het doel geweest. ”I don’t know His reasons, but I guess it might be because she will serve a bigger purpose than we know right now. Or, because she had her doubts in her false god. Maybe He wants to welcome her in His ranks as well”, Dacht hij luidop na. Dat zou de ultieme klap in het gezicht van de Sol Invictus zijn. Als ze hun priesters één voor één konden bekeren..

Conan Rosier
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 35
IC posts : 15

Character sheet
Age: 30
Occupation: Mercenary/ Quarter Master
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op di mei 08, 2018 3:41 pm


Cruel Game
Er was geen reden om het onderwerp nog langer te laten aanslepen dan nodig was. Nee, ze hadden nog aardig wat werk voor de boeg. Vooral het inladen van een aantal goederen nog al de rest was al zo goed als klaar. Al moest er nog wel iemand even de mannen uit de kroeg gaan halen, gezien ze nog niet voltallig waren. Niet dat hij er veel om gaf als ze achter zouden blijven, good riddance. ‘She will be a stain on this Faith. She served the false god, if she converts she deserves a solid punishment for her doubts.’ Sprak hij hoofdschuddend. Nee, het accepteren van de bekering van de priest zou hij niet doen. Het zou een zwarte vlek zijn op hun geloof. Al zouden zowel zij als de andere valse gelovers hun boete wel krijgen. ‘Do you need me to do anything else? We are almost set to sail.’Black Heart Vaem4abo00
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op di mei 08, 2018 3:49 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Blijkbaar was Conan niet zo enthousiast over het bekeren van de priestess. Hij uitte zijn ongenoegen hoofdschuddend. Romeo vestigde zijn ambere ogen even op de golven, die zachtjes tegen het hout van de Shark aan sloegen. Hij had een punt. Maar langs de andere kant, hij had met eigen ogen gezien hoe die priests rondliepen en het geloof door het strot joegen van iedereen die ze aan konden klampen op straat. ”Maybe she got forced into it, we don’t know that.. If He deems her worthy, we have no say in that”, Besloot hij uiteindelijk maar. Hun God stond niet bekend om zijn vergevingsgezindheid, maar voor hetzelfde geld was de priestess evengoed het slachtoffer van die sekte.

‘Do you need me to do anything else? We are almost set to sail.’ Sprak Conan uiteindelijk. De Captain knikte en gebaarde naar de ladder die naar het dek leidde. ”Join me in my cabin. You need to write down some words to the Governor for me”, Zei hij, iets zachter dan anders. Het was geen geheim binnen de crew dat hij ongeletterd was, maar er werd ook nooit echt luidop over gesproken. Je wist immers nooit wie er mee luisterde.

Conan Rosier
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 35
IC posts : 15

Character sheet
Age: 30
Occupation: Mercenary/ Quarter Master
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op di mei 08, 2018 4:00 pm


Cruel Game
Goed daar had hij wel zeker een punt. Maar hoe groot was die kans? Toch besloot hij er niet veel meer over te zeggen, innocent until proven different. Of iets in die aard. Al was er geen haar op zijn hoofd dat er aan dacht om de rest van die verdorven personen te accepteren moest het uiteindelijk tot zoiets komen. Even gebaarde de ander naar de ladder waarop er enkele woorden volgde. Hij besloot de andere voor te gaan op de ladder en wandelde in de richting van het kantoor van hun kapitein, al spendeerde hij er zelf ook meer dan genoeg tijd om zaken voor te leggen aan hem. Voor even bleef zijn blik rusten op enkele mannen die het dek aan het zwabberen waren, een klein deel van de mannen die hun onrust hadden geuit over de kapitein. Mannen die hij later gerust zou gaan stellen.

In het kantoor van Romeo wandelde hij naar een aparte tafel waar een inktpotje en een veer op lag. Zorgvuldig nam hij ook een blad van het kleine stapeltje dat er altijd lag. ‘So, what do I write down? Dear governor, dear ass-face?’ Een grapje natuurlijk. Hij respecteerde Jasper genoeg wat wel was geweten door de meeste op het schip.
Black Heart Vaem4abo00
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op di mei 08, 2018 4:20 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


In zijn cabin zouden ze iets meer privacy hebben dan hier op het quarterdeck. Hij vertrouwde zijn crew, dat zeker. Maar hoe minder informatie ze bezaten, hoe minder er kon uitlekken. Vooral als het om vertrouwelijke zaken als deze ging. Hij had ergens persoonlijk nog afscheid willen nemen van Maverick, maar dat zat er niet meer in. Hij wist dat het een zelfmoordmissie zou zijn om nu nog door de stad heen te lopen, alsof er niks aan de hand was. Vooral nadat Conan had gemeld dat het nieuws als een lopend vuurtje door de stad ging. Dus een brief was slimmer. Hij volgde zijn rechterhand naar het kantoor en ging naast hem tegen het bureau aan leunen. ”Please”, Grinnikte hij geamuseerd. ”No, let’s see. Dear Maverick, considering recent events I decided to leave Sunfall for an undisclosed period. If you find yourself in need of my assistance, send a raven. I will answer your call as soon as possible”, Dicteerde hij. Kort, to the point. ”Sign it with my name”, Vervolgde hij, al was dat ook redelijk obvious.

Conan Rosier
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 35
IC posts : 15

Character sheet
Age: 30
Occupation: Mercenary/ Quarter Master
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op di mei 08, 2018 4:26 pm


Cruel Game
Dat Romeo het ging aanpakken met een brief vond hij een geweldige actie van hem. Een beetje meer doordacht dan de rest van de zaken die hij zo nu en dan deed. De Shark wou hun kapitein namelijk niet kwijt, en hij al zeker niet. Toch niet door een toestand als dit. ‘You’re no fun.’ Sprak hij lachend terwijl hij begon neer te pennen wat de man zei. Krullende letters verschenen als snel genoeg op het blad. Zo nu en dan depte hij in het inktpotje zodat hij geen lelijke kraaienpoten zou krijgen op het blad. Conan’s geschrift was nog wel vrij degelijk voor het feit dat het een mannen geschrift was tho, maar hij wilde ook geen vlekken of whatever maken. Wanneer hij klaar was legde hij de veer weer neer op hut bureau. ‘Do you need me to deliver it? I can swim back to the ship if you want to sail out already.’ Stelde hij voor, dat was een makkelijke optie. Niet meteen de meest geweldige al nam hij die taak graag op zich.
Black Heart Vaem4abo00
avatar
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 373
IC posts : 289

Character sheet
Age: 25 y/o
Occupation: Retired
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op di mei 08, 2018 4:55 pm


   
WHAT IS DEAD
may never die


Op zich zou het hilarisch zijn om de brief zo te beginnen, maar het waren toch wel iets serieuzere zaken. Dus dat vroeg om een serieuze begroeting. Dus zo gebeurde het ook. Romeo keek toe hoe Conan de woorden neerschreef. Voor hem waren het gewoon streepjes en krulletjes inkt op een vel papier. Het zei hem werkelijk niks. Het was dat hij vertrouwde dat de ander zijn woorden ook exact zo neer zette zoals hij ze dicteerde. Hij kon het onmogelijk controleren. Echter voelde hij nog steeds niet de behoefte het zelf te leren. Waarom zou hij ook? Dit werkte prima. ”No, I need you here to oversee the preparations. I’ll send someone else to the villa and some guys to the town center. By the time everyone is on board, the messenger will be back”, Sprak hij. Conan’s skills konden beter ingezet worden in het scheepsruim, dus als de brief eenmaal klaar was, konden ze beter daar heen lopen.

Conan Rosier
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 35
IC posts : 15

Character sheet
Age: 30
Occupation: Mercenary/ Quarter Master
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Black Heart Empty Re: Black Heart

op di mei 08, 2018 5:00 pm


Cruel Game
‘Fine by me. Then I’ll head back outside and fix the last little things.’ Knikte hij kort. Het waren nog enkele simpele dingen, zoals de knopen checken van de zeilen en dat soort gedoe. Zorgvuldig plooide hij de brief dicht om hem vervolgens op het tafeltje te laten liggen en naar de deur te wandelen. Romeo zou zo wel volgen. Terug op het dek gaf hij letterlijk een tik tegen een persoon die aan het slabakken was. Deze schoot na kort gevloek meteen terug in actie. Zelf kroop Conan kort de mast in, om daar de knopen te gaan checken of alles wel degelijk gedaan was en ze niet zouden vertrekken met ene vallend zeil of iets in die aard.  Dat kon niet, niet op een schip als dit. Maar hij vertrouwde de crew genoeg om te weten dat ze alles tot in de puntjes correct hadden gedaan, checken kon natuurlijk altijd geen kwaad.Black Heart Vaem4abo00
Gesponsorde inhoud

Black Heart Empty Re: Black Heart

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum