welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op za okt 28, 2017 10:52 am
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Nadat ze die twee woorden had uitgesproken had ze in feite haar goedkeuring gegeven voor dit alles. Waar ze mee bezig was, dat wist ze helemaal niet. Het was niet slim, dat wist ze wel. Als iemand dit te weten zou komen dan konden beide problemen krijgen. Hij met zijn vrouw, zijzelf met haar reputatie. Het was namelijk nooit gunstig als een eventuele toekomstige man zou weten van haar momentjes met andere mannen. Immers was ze een lady, ze had een status om hoog te houden. Maar Freyja was ook nog jong, iets wat het gevoel om de regels te negeren des te sterker maakte. Natuurlijk speelde de alcohol ook nog een rol, maar ze was niet zo dronken dat ze geen besef meer had. Het was eerder een middel wat haar gevoelens versterkte. Nee, ze was er met haar hoofd bij, iets wat het nog fouter maakte. Ergens vroeg ze zich af hoe het zou zijn als ze hem na dit bezoek ooit nog tegenkwam. De vrouw had niet het idee dat ze hem ooit nog normaal aan zou kunnen kijken – maar dat was eigenlijk ook een zorg voor later, dus zette ze het uit haar hoofd.

Haar hart leek sneller te kloppen bij elke keer dat zijn vingers over haar huid heen streken. Het was wel duidelijk dat ze hem net zo graag wilde als hij haar. Toen ze haar rode lokken over één schouder legde en ze haar rug naar hem toedraaide, richtte ze haar blauwe ogen op de muur. Ze kon voelen hoe hij de rits beetpakte en deze langzaam naar beneden trok, terwijl zijn lippen haar nek en schouders bewerkte. Freyja sloot haar ogen en ademde zachtjes een keer hoorbaar uit, waarbij ze haar hoofd een beetje naar de zijkant bewoog om hem meer ruimte te geven. De rits was nu volledig open en de jurk werd over haar schouders geschoven. Plotseling voelde ze zich enorm kwetsbaar, al kwam dat voornamelijk omdat dit de eerste keer was dat ze zo ver was gekomen. Het was allemaal nieuw voor de jonge vrouw. Voor een moment werd ze dan ook overspoeld door een lichtelijke onzekerheid. Hij draaide haar weer naar zich toe en voordat ze het wist had hij haar opgetild en met haar rug tegen de muur aan gedrukt. Het was koud, dat zeker, waardoor ze kort rilde. Automatisch had ze haar armen weer om zijn nek geslagen, om vervolgens haar lippen weer vurig op die van hem te drukken. “Still think you’re going to freeze to death tonight?” vroeg ze hem op een plagerige toon, haar stem nog altijd wat gedempt. Ondertussen waren haar handen naar zijn kraag gegaan, het was niet eerlijk dat ze hier de enige was wiens kleding op de grond lag.
notes: outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op zo okt 29, 2017 2:37 am
Violent delights have violent ends

Don’t stop. Meer bevestiging dan dat had hij niet nodig. Het was het kleine beetje dat hem over de rand duwde, om zichzelf over te geven aan wat voor hem stond. Aan wie voor hem stond. Ergens vroeg hij zich af hoe het tot hier had kunnen komen. Hun ontmoeting was behoorlijk formeel geweest, en op een of andere reden was het toch zodanig uit de hand gelopen dat ze nu hier waren. Niet dat hij het erg vond, natuurlijk. Normaal had hij de alcohol de schuld gegeven, maar zijn tolerantie was wel zo groot dat drie bekers ale hem niets leken te doen. Hij vroeg zich af hoe erg Freyja ongeveer onder de invloed was. Of ze bewust wist waar ze mee bezig was, of dat hij tegen de ochtend een of andere dronken fout zou zijn geweest. Op dit moment maakte het hem niet zo veel uit welke van de twee het was.

Het geluid van haar ademhaling deed zijn hart sneller slaan. Ze gaf hem de ruimte en hij nam dan ook de vrijheid om ieder stukje huid te sieren met zijn aanwezigheid. Alsof hij haar markeerde voor ieder die na hem zou komen. Ik was hier eerst. Toen haar jurk de grond raakte, nam hij een moment om haar in zich op te nemen. Haar slanke, bleke lichaam stond in sterk contrast met de felrode haren die op galante wijze over haar schouders gedrapeerd waren. Er was iets oprechts om iemand zo te zien staan. Open en bloot, compleet eerlijk. Hij merkte het vleugje onzekerheid, maar vond het allesbehalve terecht. Ze was prachtig. Hij tilde haar op, voelde haar overal om zich heen. Hun lippen ontmoetten elkaar opnieuw, en Asher zocht iedere vorm van houvast bij haar heupen. Toen Freyja haar mond opendeed om te spreken, keek hij haar weer aan. Op het horen van haar woorden liet hij haar een scheve grijns zien. “I think I might have a fighting chance,” liet hij haar geamuseerd weten. Haar handen gingen naar de kraag van zijn shirt. Hij duwde zijn lippen nogmaals op de hare, terwijl hij haar richting het bed droeg en haar daar neerlegde. Hij trapte zijn laarzen uit en maakte korte metten met het dunne shirt dat hij aanhad. Het zach eruit als een prachtig plaatje. Lady Freyja van Hillerød op een bed van dierenvachten, alleen voor hem. Het wakkerde iets in hem aan. Iets waar hij maar weinig controle over had. Hij kroop bovenop haar, gebruikte zijn handen om haar lichaam te verkennen en liet een spoor van slordige kussen en markeringen achter.

Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op zo okt 29, 2017 12:08 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Ondanks dat ze niet vaak in grote hoeveelheden alcohol dronk, was het nog niet genoeg geweest om haar volledige besef uit te schakelen. Wel had het haar iets meer moed gegeven, want normaal zou ze de deur niet gesloten hebben, zou ze hem niet hebben aangemoedigd om door te gaan met wat hij aan het doen was. Ergens betwijfelde ze of hij al genoeg ale op had om echt onder invloed van de alcohol te raken, wat het nog fouter maakte. Het was iets waar ze misschien spijt van zou krijgen, en misschien ook wel niet.

Ze kon niets anders zeggen dan dat ze genoot van de aandacht die ze kreeg. Geen enkel stukje huid bleef onaangeroerd en ze gaf hem nog iets meer de ruimte om ermee door te gaan door haar hoofd wat te kantelen. Het duurde niet lang voordat haar jurk op de grond lag en ze kon er niets aan doen dat ze zich even wat ongemakkelijk voelde. Hij leek er weinig last van te hebben, want hij tilde haar op en plaatste haar rug tegen de koude muur aan, iets waardoor ze de gedachtes al snel weer liet varen. Zijn stevige handen hielden haar bij haar heupen omhoog, terwijl ze zelf haar benen rond zijn middel geslagen hield en haar armen rond zijn nek had geslagen, beide voor houvast. Hij zei dat hij nu misschien wel een kans maakte om de nacht door te komen, waarop ze zachtjes grinnikte en zijn kraag beetpakte. Hun lippen raakte elkaar opnieuw en ze streek zacht door zijn korte haren heen. Haar rug kwam los van de koude muur en ze voelde hoe hij haar in de richting van het bed droeg, om haar daar neer te leggen. Nog altijd klopte haar hart in haar keel, en ergens was ze blij dat ze het slot op de deur had gedaan. Stel je voor dat er nu iemand binnen zou komen om het plezier te verpesten, dat zou echt een domper zijn. Toen hij bovenop haar kroop voelde ze zich weer iets minder koud, puur omdat hun lichamen elkaar nu warm hielden. Voor een kort moment gingen haar vingers over zijn borstkas, een plaats waaraan je kon zien dat hij al redelijk wat meegemaakt had in het leven. Het waren de kleine littekens van oude wonden, dingen die haar porseleinen huid niet had. Freyja kwam overeind en dwong hem mee in deze beweging, waarbij ze voor de zoveelste keer haar lippen op die van hem drukte. Het was alsof ze er geen genoeg van kon krijgen. Haar vingertoppen gingen over zijn borstkas naar beneden, om vervolgens te eindigen op zijn riem. Automatisch versnelde haar hart weer een beetje, terwijl ze deze in een simpele beweging losmaakte. Kort schoten haar blauwe ogen naar zijn gezicht, waarna ze haar hoofd wat kantelde en haar lippen zacht in zijn nek drukte.
notes: outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op zo okt 29, 2017 4:27 pm
Violent delights have violent ends

Voor even leek zijn hoofd compleet vrijgemaakt van Sierra. Iets dat hem de laatste tijd maar weinig gebeurde. Wellicht had de afstand tussen hen hem enigszins goed gedaan. Nog steeds was hij in tweestrijd over het hele gedoe. Hij wilde haar vergeten, omdat het zo veel makkelijker zou zijn als hij niet iedere seconde van iedere dag aan haar dacht. Aan de andere kant wilde hij haar nooit loslaten, op geen enkele manier. Het leek bijna op een verslaving, een obsessie. In een wanhopige poging haar van zich af te zetten, stortte hij zich op iedere vorm van genot die hij kon vinden. En het lukte, al was het maar voor even.

Voor nu had die afleiding de vorm aangenomen van Freyja. Hij probeerde zich op haar te storten. Alsof het aanbidden van haar lichaam hem er tijdelijk van weerhield om ook maar iets voor iemand anders te voelen. Alsof het hier en nu het enige was wat er bestond. Alleen zij en hem. Iemand die voor hem zo onbereikbaar had geleken stond nu voor hem op de meest kwetsbare manier van allemaal. Tijd om zich af te vragen waar hij dit aan verdiend had, had hij niet. Hij werd geclaimd door iets instinctiefs en kon zich vervolgens op nog maar een ding concentreren: het onmiskenbare gevoel in zijn onderbuik. Hoewel haar benen op zijn heupen rustten, kon hij het niet helpen om nog dichterbij haar te willen zijn. Hij drukte haar dichter tegen de muur aan, duwde zijn ruwe handen steviger in haar zachte heupen, kuste haar nogmaals en droeg haar vervolgens naar het bed. Nadat hij zich van zijn laarzen en shirt had ontdaan, daalde hij opnieuw op haar neer om haar af te schermen van de kou. Aldaar liet ze haar vingers over zijn borstkas strijken. Deze was met de tijd getekend geraakt door allerlei littekens. Van de helft wist hij niet eens meer hoe hij ze gekregen had. Steekwonden, bargevechten, ongelukken op zee, markeringen over zijn rug van een vrouw met iets te scherpe nagels. Het waren te veel herinneringen om te moeten onthouden. Uiteindelijk kwam ze overeind, forceerde hem mee in die beweging, iets dat hij maar al te graag deed. Haar vingers vervolgden hun weg naar beneden om te eindigen op zijn riem. Even ving hij haar haar blik, voordat haar gezicht in zijn nek verdween. Hij had haar aanmoedigend aangekeken. Zijn rechterhand schoof door haar haren heen terwijl hij zijn hoofd kantelde om ruimte voor haar te maken. Een wankele, onvrijwillige zucht verliet zijn keel. Zijn nek was een behoorlijk gevoelige plek, en zijn lichaam liet hem dit dan ook duidelijk weten. Met zijn vrije hand greep hij naar de dierenvacht die het bed bedekte, om op die manier zijn frustratie kwijt te kunnen. Zijn andere hand vergreep zich in Freyja’s haren.

Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op zo okt 29, 2017 6:12 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Een echte Lady zou niet om zo’n manier met haar gasten om moeten gaan, maar er was iets fout gegaan in hun gesprek wat ervoor zorgde dat ze nu hier waren. Er ontsnapte wat lucht uit haar mond toen hij haar nog steviger tegen de muur aan drukte en ze de aanwezigheid van zijn handen op haar heupen nog beter voelde. Ze verstevigde de grip die haar handen hadden op zijn kleding en voelde hoe haar rug los kwam van de muur. Oh nee, nu hij al zoveel van haar had gezien was ze ervan overtuigd dat ze hem nooit meer normaal aan zou kunnen kijken. Om meerdere redenen..

Haar vingers gingen traag over zijn borstkas naar beneden, om bij zijn riem te stoppen. Ondertussen bevond haar andere hand zich nog altijd op zijn schouder. Voor een moment had ze hem aangekeken, en zijn blik was genoeg geweest om haar actie door te zetten. Het moment dat ze haar lippen in zijn nek plantte ontdeed ze hem van zijn riem, die met een zacht gerinkel naast het bed op de grond kwam te liggen. Haar bovenlichaam drukte tegen die van hem aan, het menselijk contact zorgde ervoor dat ze de kou die toch wel in de kamer hing niet meer voelde. Met kleding aan was het aangenaam hier, zeker omdat het haardvuur de nodige hitte afgaf, maar zo zonder iets was het net iets te veel van het goede als je het haar vroeg. Terwijl ze bezig was met het bewerken van zijn nek voelde ze hoe zijn hand zich in haar rode haren drong, iets wat ze alles behalve erg vond. Al snel had ze door dat dit zijn gevoelige plek was, dat was te horen aan de zucht die hij produceerde. Het was een extra aanmoediging voor haar om door te gaan. De kracht die hij uitoefende op haar haren zorgde ervoor dat ze niet lang daarna haar lippen van zijn nek af haalde en haar hoofd wat omhoog bracht.  Ondertussen was ze weer wat van positie veranderd, ze was op zijn schoot geklommen en duwde hem nu zachtjes achterover. Freyja slikte kort, terwijl haar vingers weer over zijn borstkas heen gingen en stopten bij de rand van het laatste kledingstuk, het was tijd dat die ook op de grond kwam te liggen. Dat eenmaal gedaan te hebben bewoog ze zich weer terug naar zijn hoofd om opnieuw haar lippen in zijn nek te drukken, om omhoog te werken tot in de buurt van zijn oor. “Don’t try to hold back..” fluisterde ze zachtjes, lichtelijk uitdagend, om vervolgens haar lippen via zijn wang naar zijn mond te gaan en daar te eindigen met een zoveelste zoen.
notes: outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op zo okt 29, 2017 9:06 pmViolent delights have violent ends

Dit was ongetwijfeld de beste handelsontmoeting die hij ooit had gehad, zo veel was zeker. Er waren weinig Lords en Ladies die hun gasten op zo’n uitbundige wijze ontvingen en Asher was dan ook zeker niet van plan om erover te klagen. Hij had verwacht dat hij tijdig alleen gelaten zou worden. Vervolgens zou hij een of twee taveernes bezoeken, iets gaan drinken met het grootste deel van zijn bemanning. Eventueel rolde hij vervolgens nog naar dat ene bordeel dat Freyja hem had aangeraden. Tegen die tijd zou hij wel lam genoeg zijn om seks te hebben met een semi-aantrekkelijke prostituee. Vandaag had hij het echter getroffen.

Ondanks het feit dat hij het grootste deel van de dag het gevoel had gehad dat hij dood aan het vriezen was, voelde zijn huid op dit moment behoorlijk warm aan. Om een of andere reden voelde hij altijd een beetje koortsig aan in dit soort situaties. De intentie achter zijn blik was duidelijk geweest. Dat ze zijn riem op de grond gooide, merkte hij niet eens, sinds hij bijna op hol sloeg van het overschot aan sensaties. Haar lippen in zijn nek, haar borsten die tegen zijn borstkas aandrukten, haar haren in zijn hand en haar vingers op de juiste plaats. De zoen in zijn nek voelde net iets te goed aan en ergens voelde hij de neiging om haar aan haar haren terug te trekken voordat hij zichzelf helemaal verloor. Ze trok zich terug en een lage grom van zijn kant volgde het verlies. Ondertussen was ze op zijn schoot gaan zitten, haar benen aan weerszijden van zijn heupen. Hij werd zachtjes achterovergeduwd en liet zich braaf zakken. Ergens vond hij het wel opwindend als ze de controle enigszins overnam. Hij vroeg zich af of dit haar eerste keer was. Haar handen gleden opnieuw naar beneden, deze keer om hem ook van zijn laatste kledingstuk te ontdoen. Toen dat gedaan was, bracht ze haar lippen weer terug naar die plek. Hij haalde diep adem en zijn handen gleden omhoog, van haar heupen, tot over haar billen en volgden vervolgens hun weg via haar ruggengraat naar boven. Hij wilde iedere centimeter van haar lichaam aangeraakt hebben tegen de tijd dat ze klaar waren. De woorden die ze fluisterde, leken een knop om te zetten. Ze zoende hem opnieuw, en zijn rechterhand kwam op haar keel te rusten. Hij duwde zijn tong naar binnen, om haar op die manier nog beter te kunnen proeven. Ondertussen verplaatste hij haar weer zodanig dat ze onder hem kwam te liggen, waarop hij haar lichaam opnieuw begon te verkennen met zijn mond. Met zijn handen zette hij haar polsen vast tegen het matras en in haar nek liet hij een gulle zuigzoen achter, iets om hem aan te kunnen herinneren voor de komende week. Zijn greep op haar polsen werd weer zwakker naarmate hij zijn weg naar beneden vond. Zijn volgende stop was bij haar borsten, waar hij met zijn tong over de erogene zone streek en er vervolgens met koude adem overheen blies. Voor hij zijn weg verder naar beneden vervolgde, keek hij haar nog een laatste keer aan met een vragende blik. Of ze het allemaal wel goed vond.

Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op zo okt 29, 2017 10:55 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Het was de eerste keer dat ze helemaal alleen een lord had moeten ontvangen – en je kon wel zeggen dat het niet bepaald gelopen was volgens plan. Aan het begin van de dag had ze zich voorgenomen om formeel te blijven en er zo voor te zorgen dat de verdragen die haar vader had gemaakt in stand bleven. Je zou wel kunnen stellen dat het niet helemaal volgens de planning verlopen was. Heilige Odin, elk persoon in die kasteel zou haar hoofd tegen de muur willen slaan als ze er ooit achter zouden komen hoe dom en naïef ze was geweest deze avond. Gewillig liet Asher zich door haar achterover drukken, een dingetje waar ze over had getwijfeld om het te doen. Ze wist niet goed waar ze mee bezig was. Hell, om eerlijk te zijn deed ze maar wat.

Handig wist ze het laatste kledingstuk op de grond te krijgen en vrijwel meteen zorgde ze ervoor dat ze weer boven hem hing, om haar lippen weer in zijn nek te planten. Zijn handen verkenden ondertussen haar lichaam, waarbij ze kort haar ogen sloot, maar doorging met het bewerken van zijn nek. Toen ze haar lippen opnieuw op die van hem drukte voelde ze zijn ruwe hand op haar keel rusten en tot haar lichte verbazing nu ook zijn tong die die van haar raakte. Echter herstelde ze zichzelf al snel weer en ging ze erin mee. Voordat ze het wist had hij de rollen weer omgedraaid en lag haar rug op de zachte ondergrond van dierenvachten. Haar polsen werden stevig vastgepind tegen het matras en ze haalde een keer hoorbaar adem toen hij een zuigzoen in haar nek achterliet. Ze zou haar best moeten doen om die te verbergen de komende week, want om eerlijk te zijn had ze geen idee hoelang die dingen bleven zitten. Zodra de grip op haar polsen zwakker werd maakte ze van de situatie gebruik om haar nagels in de dierenvachten te zetten. Haar ademhaling was onregelmatig toen hij zich een weg naar beneden werkte. De combinatie van zijn tong en koude adem zorgde ervoor dat ze haar hoofd wat naar achter boog en haar adem inhield, terwijl ze de dierenvachten nog iets steviger beetpakte. Het leek even alsof hij stopte en met een schuin oog keek ze naar de man, die haar vragend aankeek. Freyja beet kort op haar onderlip, waarna ze haar hoofd weer naar achter liet vallen en een keer zwaar ademhaalde, als dat geen duidelijke bevestiging was wist ze het ook niet meer. “Don’t stop..” herhaalde ze haar woorden van eerder weer, dit keer zat het meer tegen het smekende aan. Als hij nu zou stoppen dan was het de duivel in persoon, zeker nu ze niets anders wilde op dit moment dan hem.
notes: outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op zo okt 29, 2017 11:25 pmViolent delights have violent ends

Het vuur flakkerde zachtjes en wierp hun schaduwen op de in duisternis verhulde muur. De rest van de ruimte werd gevuld door hun ademhaling. Iets dierlijks viel over hem heen toen hij haar hand op haar keel legde. Even voelde hij de neiging om zijn vingers om haar hals heen te wikkelen en haar naar adem te zien happen. Het duurde hem allemaal echter veel te lang. Hij wilde haar hebben, maar wist dat hij geduldig moest zijn. Ze was jong, fragiel, onervaren. Het was niet de bedoeling dat hij haar pijn ging doen, althans niet te veel. Tijdens de tongzoen werkte hij haar van zich af, zorgde hij er weer voor dat hij bovenop terechtkwam. De perfecte positie om zich toe te geven aan iedere hormonale lust. Om ieder stukje van haar in zich op te nemen, om een deel van zichzelf in haar achter te laten. Met een tevreden grijns liet hij een van zijn vingers over de paarsige plek strijken die hij in haar nek had achtergelaten. Hij zou ervoor zorgen dat ze hem hierna nog lang zou zien en voelen, zelfs nadat hij Falkreath had verlaten. Haar onregelmatige ademhaling stimuleerde hem alleen nog maar meer. Het was een verslavend iets, de controle die hij nu over haar lichaam leek te hebben. Hoe haar hele lichaam verdraaide onder zijn aanraking. Voor hij zich nog verder naar onderen verplaatste, vroeg hij in stilte om haar goedkeuring, die hij luid en duidelijk kreeg. Met een donkere grijns liet hij zich van het bed zakken, waar hij op zijn knieën aan de rand ging zitten. Hij trok Freyja aan haar heupen naar zich toe, legde haar benen over zijn schouders heen. Zijn hoofd liet hij tussen haar benen verdwijnen, hij plaatste kussen op de binnenkant van haar bovenbeen. Hier en daar zette hij zijn tanden even kort in haar bleke huid, totdat hij uiteindelijk bij die heilige plek terecht kwam. Zijn rechterhand rustte op haar heup, terwijl hij de linker ferm op haar onderbuik had liggen. Ze kon geen kant op. Hij bewerkte haar met zijn tong, terwijl de haren van zijn baard langs haar dijen schuurden. Aan haar ademhaling hoorde hij wat hij wel en niet moest doen, en na een tijdje bracht hij zijn rechterhand terug om twee van zijn vingers bij haar naar binnen te duwen. Zijn blik was op haar gefixeerd, reagerend op ieder teken van genot. Zelf begon hij enigszins ongeduldig te worden, er was immers nog iets anders dat zijn uiterste aandacht vroeg, al wilde hij er zeker van zijn dat Freyja er klaar voor was.

Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op ma okt 30, 2017 12:04 am
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Zelf had ze nooit gedacht dat ze er aan het einde van de dag zo bij zou liggen. Verder dan een simpele kus was ze nog nooit gekomen, puur omdat haar vader wel duidelijk had gemaakt dat ze ongeschonden moest blijven totdat ze oud genoeg was om met de man te trouwen die hij voor haar in gedachten had gehad. Wie dat geweest was zou een raadsel zijn, en ergens vroeg Freyja zich af of de andere persoon ervan had geweten. Er was een kans dat hij vandaag of morgen ineens voor haar kasteeldeuren stond, en dan was het nog maar de vraag hoe ze erop zou reageren. Nu ze de Lady van deze stad was kon ze doen en laten wat ze wilde. Haar moeder had geen macht meer over haar, haar vader was er niet meer om haar te vertellen wat ze moest doen.

De roodharige vrouw volgde elke kleine beweging die hij maakte, en zo ook toen hij na haar bevestiging met een grijs van het bed af zakte en op zijn knieën ging zitten. Haar hartslag bereikte een nieuw record toen hij haar naar achter trok en haar benen over zijn schouders heen werden gelegd. Het gevoel dat iemand anders op deze manier de macht over haar had voelde niet eens zo heel slecht, zeker niet omdat zij tegenwoordig de persoon was die de bevelen uitdeelde. Ze voelde zijn tanden zachtjes in haar bovenbeen en sloot haar ogen weer, terwijl ze het allemaal liet gebeuren. Hoe dichter hij bij die speciale plek kwam, hoe sneller en onregelmatiger haar ademhaling weer werd. Gezien hij zijn rechterhand op haar heup had en de andere op haar onderbuik, kon hij elke kleine hakkel in haar ademhaling voelen. Een zachte kreun rolde over haar lippen en ze had het gevoel dat ze binnen no-time de dierenvachten met haar nagels zou doorboren als hij zo doorging. Ze klemde haar kaken op elkaar en probeerde haar onderrug lichtjes te krullen, wat door zijn stevige handen tegengehouden werd zodat ze op haar plek bleef liggen. Haar ademhaling was gejaagd en ze voelde dat haar lichaam steeds onrustiger werd. Toen hij zijn hand bewoog had ze niet verwacht wat zijn volgende actie zou zijn. Haar benen klemde zich steviger rond zijn nek toen hij twee van zijn vingers bij haar naar binnen duwde. Ze probeerde zich een beetje in te houden, maar de iets hardere kreun die haar keel nu verliet was een teken dat het haar niet meer lukte. Het liefst zou ze haar nagels in zijn rug willen zeggen en hem dicht tegen zich aandrukken, maar daarvoor was hij te ver buiten haar bereik, dus moesten de dierenvachten het maar ontgelden. Haar hoofd kantelde zich een kwartslag en ze sloot haar ogen weer, terwijl ze hard op haar lippen beet in een poging niet al te veel geluid te maken, iets wat verdomd moeilijk leek te zijn door wat hij met haar deed. Straks zou ze het halve kasteel nog bij elkaar schreeuwen, en dat had ze nu liever ook weer niet.
notes: outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op ma okt 30, 2017 2:15 pmViolent delights have violent ends

Het was allemaal zo fout, op zo veel manieren. Ze waren allebei stadhouders, zouden beter moeten weten dan zich zo te gedragen. Hij was getrouwd, al had dat hem nooit eerder tegen weten te houden. Om nog maar niet te beginnen over het leeftijdsverschil dat tussen hen in zat. Het waren het soort dingen waar hij niet aan dacht wanneer de gemoederen verhit waren. Wellicht dat hij er later eens goed over na zou denken en dan tot de conclusie zou komen dat het toch enigszins stom van hem was geweest. Maar misschien ook wel niet. Op dit moment was hij te tevreden over zichzelf om daar ook maar aan te denken.

Zo nu en dan was het bevrijdend, bijna euforisch, om de controle eens over te geven aan iemand anders. Voornamelijk wanneer er een hele stad van je afhing. Om iemand anders aan het roer te laten en je volledig over te geven. Hij zou liegen als hij zei dat hij er zelf zo nu en dan niet van genoot. Daarentegen was het minstens net zo fascinerend om diezelfde macht over iemand te hebben. Hij liet zich de weg wijzen door de geluiden die ze maakte. Elke zucht, elke kreun, elke hapering in haar ademhaling liet hem weten waar hij moest zijn, en hij maakte er dan ook werk van om die specifieke plekken meerdere malen te bezoeken. Een typisch geval van positieve bekrachtiging. Toen zijn hand in het spel kwam, voelde hij haar benen dichter om zijn hals verstrikken. Nogmaals wist hij een goddelijk geluid uit haar te trekken, en even vroeg hij zich af of iemand haar gehoord zou hebben. De muren waren vrij dik, maar iemand die toevallig over de gang had gelopen, had luid en duidelijk mee kunnen krijgen wat er hierbinnen gaande was. Niet dat hij dat erg vond, natuurlijk. Hij bleef haar verder bewerken met zijn mond, terwijl hij een derde vinger naar binnen duwde. Hij strekte haar uit, liet zijn vingers draaien en duwen en deed alles wat hij kon om haar haar hoogtepunt te laten bereiken. Asher was er zelf immers ook wel aan toe.

Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op ma okt 30, 2017 3:09 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Freyja deed haar best om ervoor te zorgen dat ze niet al teveel geluid maakte, immers was het enorm gênant als een voorbijganger iets mee zou krijgen van dit onderonsje. Niet dat ze zouden weten dat het hun Lady was, maar toch. Een ding waar ze totaal niet bij stil had gedaan waren haar handmaidens, die haar elke avond hielpen met het uitkrijgen van bepaalde ingewikkelde jurken die ze soms droeg, om nog wat na te praten over de dag en meer dingen die vrouwen onder elkaar besproken. Deze avond zou ze niet in haar kamers zijn, het was dus maar te hopen dat ze goed waren in het houden van hun mond. Anders zou dat in de toekomst nog wel kleine problemen op kunnen leveren.

Haar hoofd was daar alles behalve bij, want haar volledige aandacht werd opgeëist door Asher. Op dit moment voelde ze zich machteloos, compleet in de ban van de dingen die hij met haar deed. Het leek wel alsof haar lichaamstemperatuur gestegen was tot het kookpunt. Licht ongecontroleerde bewegingen van haar lichaam waren het gevolg van de nieuwe toevoeging. Het zou niet zo lang meer duren totdat hij zijn doel bereikt had. Elke spier in haar lichaam leek zich uit het niets samen te trekken. Voor een moment verstevigde de grip van haar benen rond zijn nek, zette ze haar handen nog steviger in de dierenvachten die het bed bekleedde en holde ze haar rug. Een gesmoord geluid kwam uit haar keel zetten en haar adem stokte kort in haar keel. Het tevreden gevoel wat haar lichaam overstroomde was ook nieuw voor haar, maar het zorgde ervoor dat haar lichaam zich weer langzaam begon te ontspannen. Buiten adem streek ze met haar vingertoppen over de vachten heen, waarna ze traag haar ogen opende en hem aan probeerde te kijken. Ergens had ze wel het vermoeden dat hij wist dat dit haar eerste keer zou zijn, haar lichaam leek het uit te stralen. De afwachtende blik in haar ogen bevestigde dit nog een keer, hij was hier degene met veel meer ervaring en dat had ze kunnen voelen. Wat ze net van hem had gekregen was niet genoeg, ze wilde meer. Net een verwend kind wat nooit tevreden was met wat ze kreeg – al was ze dat misschien ook echt wel.
notes: outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op ma okt 30, 2017 7:09 pmViolent delights have violent ends

Mocht iemand hen dan toch horen, Asher had niet het gevoel dat iemand de aanname zou doen dat het Lady Freyja zelf was die van die obscene geluiden maakte in zijn vertrek. Ze waren een vrij onconventioneel stel met zijn tweeën, al zei hij het zelf. Er was wellicht iemand die opmerkte dat ze nu toch al enige tijd weg was, en dat ze voor het laatst met hem gezien was, maar hij had geen idee wat voor conclusies daaruit getrokken zouden worden. De ironie ontging hem tevens niet van het feit dat ze hem een tijdje terug nog had verzocht om van haar personeel af te blijven, en nu lag ze hier zelf, compleet overgegeven aan zijn genade.

Zelfs in een situatie als deze hadden de geluiden die ze maakte iets zachtaardigs en onschuldigs. Hij zou liegen als hij zei dat hij er niet van genoot om haar zo voor zich te hebben. Hoe haar nagels in de dierenvachten klauwden, hoe ze de controle over haar ademhaling verloor. Haar lichaam draaide en krulde voor hem, totdat het leek alsof iedere spier in haar lichaam zich tegelijkertijd aanspande. Haar onderrug verloor contact met het bed en het geluid dat ze hem liet horen – alleen voor hem – zorgde ervoor dat er een zelfingenomen grijns op zijn gezicht verscheen. Hij rechtte zijn rug en sloeg haar gade terwijl ze weer tot rust leek te komen. Ondertussen veegde hij de rug van zijn hand langs zijn mond. De afwachtende blik waarmee ze hem aankeek, liet hem vervolgens ook al genoeg weten. Hij werkte zichzelf weer omhoog, dichter naar haar toe, het bed op, waar hopelijk zijn eigen verlossing stond te wachten. Opnieuw kroop hij bovenop haar, ondersteund door zijn eigen armen. Op dit moment was hij niet echt meer in staat om ergens anders aan te denken dan zijn eigen, dus zonder enige vorm van waarschuwing duwde hij haar benen uiteen en liet zichzelf in haar zinken. Een wankele zucht verliet zijn keel, alvorens hij verder door drukte. Hier had hij iets te lang op gewacht.

Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op ma okt 30, 2017 9:12 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Morgenochtend mocht ze wel oppassen dat niemand de paarse plek in haar nek zou zien, iets wat nog grote moeite zou kosten om de hele dag volledig bedekt te houden. Haar kraag hoefde maar een klein beetje te verschuiven en het was al zichtbaar, niet echt ideaal dus. En dan was er nog het feit dat ze haar handmaidens de mond moest snoeren, waarschijnlijk zou ze met één of andere vage reden komen dat ze tot diep in de nacht bezig was geweest met.. werk. Het leek er tevens op dat ze haar eerdere woorden niet bepaald consequent was nagekomen.

Zachtjes nahijgend bleef ze op het bed liggen, terwijl ze toekeek hoe de ander weer recht kwam te staan en na een afwachtende blik van haar kant al snel weer dichter naar haar toe kwam. Haar hoofd had nog altijd een flinke blos, puur omdat ze zichzelf misschien wel lichtelijk schaamde voor haar luidruchtigheid eerder. Daarbij was ze redelijk nerveus voor iets waarvan ze wist dat het komen ging, wat ze tevens wel wilde, maar het bleef een beetje angstaanjagend op een andere manier. Freyja krabbelde terug op het bed, zodat ze haar hoofd op één van de zachte hoofdkussens neer kon leggen. Ze voelde hoe hij haar benen beetpakte en deze uit elkaar duwde. Het gebeurde zonder enige waarschuwing en ze klemde dan ook haar kaken even stevig op elkaar. Freyja kon er niets aan doen dat de tranen even in haar ogen sprongen toen ze hem bij haar naar binnen voelde komen. Haar nagels zette ze dan ook net iets steviger in zijn arm dan nodig was, puur om hem nog even te laten weten dat hij haar pijn deed op dit moment. Toch wist ze zichzelf redelijk snel te herpakken en verschoven haar handen van zijn armen naar zijn nek, om hem dichter tegen zich aan te trekken en haar ogen te sluiten. Terwijl ze dat deed ademde hoorbaar uit in de buur van zijn oor, waarna ze met haar lippen kort zijn nek weer raakte – het was wel duidelijk dat ze ondertussen door had waar zijn zwakke plek zat. Haar benen hadden zich in die van hem verwikkeld en haar handen gleden af naar zijn rug, waar ze lichte krasjes op zijn huid achterlieten.
notes: outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
avatar
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op ma okt 30, 2017 10:51 pmViolent delights have violent ends

Het was een uitkomst dat hij zo dadelijk lekker zijn gang kon gaan, terwijl Freyja zich druk mocht gaan maken over hoe ze dit allemaal ging verbergen voor iedere ziel in het kasteel. Het maakte hem immers bijzonder weinig uit op dit moment wie het allemaal wel en niet wisten. Hij kon zich de giechelende handmaidens al voorstellen wanneer ze erachter zouden komen wat hun Lady gedaan had. Ze waren zo onvolwassen op die manier.

Ondertussen was Asher volledig de capaciteit verloren om ook maar een samenhangende gedachte te vormen. Zijn haar zat ondertussen behoorlijk in de war en een laagje zweet bekleedde zijn zongebruinde huid, die op zijn beurt weer verhelderd werd door de rood-oranje tinten van het haardvuur. Hij kwam weer op haar af, op de manier waarop een roofdier zijn in het nauw gedreven prooi benaderde. Ze liep weer enigszins rood aan, in een combinatie van opwinding, zenuwen en schaamte. Ze krabbelde terug, zorgde dat ze comfortabeler terecht kwam met haar hoofd op het kussen. Alsof dat haar zou beschermen tegen het ongemak dat weldra zou komen. Ongeduldig duwde hij haar benen, die nu redelijk bedekt waren met allerlei soorten markeringen, uit zijn weg en claimde vervolgens wat van hem was. Zodra hij bij haar binnendrong, voelde hij hoe ze haar nagels in zijn arm zette. Het deed hem even wat dieper ademhalen, maar erg vond hij het eigenlijk niet. Haar handen verschoven richting zijn nek, waarna ze hem dichter naar zich toe trok. Asher begon te bewegen, eerst langzaam, om haar aan het gevoel te laten wennen. Hij verhoogde zijn tempo toen hij haar lippen opnieuw in zijn nek voelde. Het was een gevoel om helemaal gek van te worden. “Right there, right there,” spoorde hij haar aan, opnieuw met iedere stoot van zijn heupen. Ondertussen plantte ze haar nagels weer in zijn rug, waarop hij een lage kreun liet horen. “Fuck…” Het kwam er bijna meer uit als een ademhaling dan als een woord, met een lang uitgetrokken klinker. Een van zijn handen ging naar de paarse plek in haar hals, streek er even overheen. Ze was van hem nu.

Freyja Skarsgård
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 656
IC posts : 375

Character sheet
Age: 20 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

op di okt 31, 2017 12:28 am
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Na deze nacht zou het laatste beetje onschuld uit haar lichaam zijn verdreven, sommige noemde het ook wel een echte vrouw worden. Toch was ze altijd al volwassener geweest dan de meeste van haar leeftijdsgenoten, die vaak totaal andere zorgen aan hun hoofd hadden gehad. Zeker de laatste paar jaar was ze vaker betrokken geweest tussen formele discussies die haar ouders gevoerd hadden. Over het uithuwelijken van hun enige dochter onder andere, voor haar onbekend aan wie. Freyja had amper verstand van het besturen van een stad, laat staan een stad die rijkdommen had die door haar beschermd moesten worden. Ergens was ze bang dat het allemaal in elkaar zou storten. Hun economie, wie weet hun muur wel, letterlijk. Het leek er niet op dat de Jarl en zijn familie het erg goed met haar voor hadden. Dat allemaal waren zaken die ze gelukkig uit haar hoofd wist te zetten. Eventjes dacht ze niet meer aan de andere hoogstaande mensen, aan het volk wat elke beweging die ze maakte leek te volgen. Nee, vannacht was haar aandacht voor een specifiek iemand, en zijn aandacht volledig voor haar.

Hij maakte haar gek. De controle over haar eigen lichaam was weggevallen en hij nam duidelijk de leiding in dit alles, iets wat ze helemaal niet erg vond aangezien hij toch meer ervaring had. Veel vrouwen dachten daar liever niet aan, dat ze niet de enige waren waar de ogen van de desbetreffende man ooit op gericht waren geweest. Freyja zag het als een kans, als een soort zekerheid dat hij wist wat hij aan het doen was. Toen ze hem voelde was ze daar opeens niet zo heel zeker meer over, en automatisch zette ze haar nagels iet wat hard in zijn armen. Omdat ze niet de intenties had hem open te gaan krabben als één of andere vervelende kat, liet ze haar handen naar zijn nek glijden en greep hierdoor de kans om hem naar zich toe te trekken, om hem vervolgens tegen zich aan te drukken. Hij begon te bewegen en ze moest toegeven dat het een naar gevoel was, in het begin dan toch. Zodra ze zich wist te ontspannen voelde het al wat beter, en dat liet ze hem weten door haar lippen opnieuw in zijn nek te drukken. Het zorgde ervoor dat hij het tempo verhoogde, en bij elke stoot kwam er een zware ademhaling of gedempt geluid uit haar keel zetten. Krampachtig hield ze zich aan hem vast door haar nagels in zijn rug te plantten. Hij liet haar duidelijk weten dat ze door moest gaan met het bewerken van zijn nek, en dat deed ze dan ook. Toen hij over de plek in haar hals streek liet ze één van haar handen in zijn donkere haren glijden, om op deze manier ervoor te zorgen dat hij haar recht aan kon kijken. Elke millimeter van haar huid leek in brand te staan, zo warm voelde ze op dit moment aan. Ze zocht zijn ogen op en hield kort zijn blik vast, waarna ze haar lippen iet wat slordig op de zijne drukte, maar niet van lange duur. Ze trok zich terug en beet zachtjes op zijn onderlip, waarna ze haar hoofd weer in het kussen liet rusten en een keer zwaar ademhaalde. Heilige Odin, ze hoopte echt dat er rond dit tijdstip niemand meer in dit gedeelte van het kasteel rondwandelde.
notes: outfit
and if you're still

breathing you're the

lucky ones 'cause most

of us are heaving

through corrupted lungs
Gesponsorde inhoud

[M] Still Waters - Pagina 4 Empty Re: [M] Still Waters

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum