welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Hodr
Member
Real name : Esmée / Ez
Aantal berichten : 51
IC posts : 24

Character sheet
Age: 21 y/o
Occupation: Pagan priest, skald
Residence : Falkreath, Skørravir
Profiel bekijken

Vegvísir Empty Vegvísir

op di mei 08, 2018 7:40 pm
Hnífunum stingur inn
Stab the knives in
Vandaag zou een interessante dag worden. Hij had besloten om naar Hillerød te reizen. Hij had gemist waarom er ruzies waren tussen de inwoners van Skørravir en Hillerød, en hij wou er heen reizen om te kijken wat er aan de hand was. De jonge priester was er niet zeker van dat hij de antwoorden daar ook effectief ging vinden, maar heel erg veel maakte het hem niet uit. Hij was niet iemand die snel haatte. Zeker niet als het om Falkreath ging. Hij zag alle inwoners hetzelfde. Hij vroeg zich af of zijn mening daarover nog zou gaan veranderen. Was de priester wel welkom in Hillerød? Toen hij pas geboren was, woonde hij niet ver buiten de stad. Maar hij was verhuisd naar Skørravir zodra hij oud genoeg was om voor zichzelf te zorgen. Hij ging wel nog op bezoek bij zijn familie, maar die bezoekjes waren de laatste tijd ook erg verminderd. Hodr nam zichzelf voor om op de terugweg even op bezoek te gaan.

De jongeman was heel erg vermoeid toen hij in Hillerød aankwam. Door het feit dat hij blind is, kon hij niet paardrijden. Daarom moest hij alle afstanden te voet afleggen, vermits hij niet van plan was een kar te huren en iemand hem te laten rijden. Hij had Fenrir, Fenrir kende de weg door haast heel Falkreath heen. Hij wandelde de stad door en snoof de sfeer op. Alles was hier anders. Er ging hier een andere elektriciteit in de lucht, vond hij. De priester voelde ook dat zijn hond niet op zijn gemak was. Misschien omdat ze nog nooit effectief deze stad binnen geweest waren. Voor het eerst in eenentwintig jaar betreedde hij deze stad. Hodr trok de kap van zijn mantel over zijn hoofd om zich beter beschermd te voelen. Het was makkelijk om je snel onveilig te voelen, zeker als je blind was. Zou iemand merken dat hij niet van hier was, maar van de andere grote vikingstad?

OOC: Agnar Heglund
BY MITZI


Vegvísir 1_zpswupfp4m1
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum