welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

A kiss while dying

op wo mei 09, 2018 3:25 amEen fles rum later voelde hij zich toch niet meer zo lekker. Nu was hij daar al lang aan gewend, maar in deze situatie lag het allemaal toch net iets anders. In de zoveelste wanhopige poging om Zypha te vermijden, had hij zijn paard opgezadeld en was hij een eind uit Brightwater Keep gereden en terechtgekomen in een landelijke taveerne waar hij nog nooit van had gehoord. Niet dat dat veel uitmaakte, ze hadden er namelijk wel gewoon rum en daarmee was het grootste deel van zijn wensen wel vervuld.

De terugweg leek nu echter wel een probleem te vormen. Om zichzelf niet al te misselijk te maken, had hij het witte paard in een trage stap vooruit gemaand. De combinatie van alcohol en het zachte hobbelen van het rijdier was echter behoorlijk slaapverwekkend en voor hij het wist, kantelde hij richting de zijkant van het zadel. De plotselinge val maakte hem wakker, maar niet bepaald op tijd. Voor hij naar enig houvast kon grijpen, was hij al halverwege de grond. Met een doffe klap kwam hij neer, maar helaas voor hem bleef het daar niet bij. Zijn voet was in de stijgbeugel blijven hangen en het paard bleef doodleuk doorlopen, waardoor Asher enkele meters over de grond meegesleept werd. Uiteindelijk gaf zijn laars mee en deze viel levenloos op de grond, gepaard met Asher’s lichaam. Verdoofd door zowel de klap als de alcohol, bleef hij maar op zijn rug liggen, terwijl hij een laag, kreunend geluid maakte. Heel veel zin om voorlopig op te staan, had hij namelijk niet.

& Sierra


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op vr mei 11, 2018 1:49 pm

Sierra kon maar niet aan haar nieuwe dagritme werken. Op Isla had ze voornamelijk in de late tot vroege uurtjes gewerkt, maar hier was dit precies andersom. Haar diensten begonnen vaak vroeg en eindigden vaak later op de dag. Echter was haar lichaam nog niet helemaal aan dit ritme gewend geraakt en kon ze ’s avonds soms moeilijk in slaap komen. Een wandeling maken hielp dan wel vaak. Gelukkig leefde ze nu in een van de betere delen van de stad waar je als vrouw prima ’s nachts alleen over straat kon. Dit was iets wat je in andere wijken beter niet kon proberen.

Nadat ze al een aantal minuten door de straten van de villawijk rondgelopen had werd het ook voor haar tijd om weer terug te keren naar huis. Wellicht dat het haar nu wel zou lukken om in slaap te vallen. Net toen Sierra zich weer richting het onderkomen van de duke wilde begeven hoorde ze achter zich het klakkende geluid van hoeven. Even dacht ze dat het gewoon de wacht was die hun nachtelijke ronde deed, maar aan de kleding van de ruiter te zien was dit niet het geval. Sierra wilde zich weer omdraaien, maar net op dat moment zag ze hoe de ruiter langzaam van het zadel leek te glijden en uiteindelijk met een flinke klap op de harde weg terecht kwam. Blijkbaar had er weer eentje te diep in het glaasje gekeken. Sierra twijfelde even of ze niet gewoon door moest lopen, maar realiseerde zich dat het wellicht wel een belangrijk persoon was hier in Brightwater Keep en dat het misschien wel slim was om deze persoon te helpen. De val had de persoon enigszins wakker geschud, want toen Sierra dichterbij kwam hoorde ze licht gekreun. ”Are you okay sir?” vroeg ze zachtjes, terwijl ze enige afstand hield van de persoon. Door het donker kon ze niet goed zien wie of wat daar lag.

 Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op vr mei 11, 2018 5:56 pmDe wereld leek een beetje om hem heen te draaien, ook al lag hij compleet stil. Het was een misselijkmakend gevoel en hij probeerde zich dan ook te focussen op één specifiek punt aan de hemel, maar ook die leek voor zijn ogen te zwemmen. Hij nam een diepe hap adem voor hij het allemaal maar opgaf en zijn ogen dichtdeed. Misschien zou iemand hem vinden, misschien niet. Hij zou hoogstwaarschijnlijk ooit weer wakker worden en wanneer dat gebeurde, zocht hij de weg terug wel weer op.

Zijn plannen werden echter verstoord door een plotselinge stem. Een stem die hem toch wel heel bekend voorkwam. “Are you okay, sir?” Het was al even geleden dat hij die stem gehoord had. Enkele weken? Maanden zelfs? Langzaam opende hij zijn ogen en kantelde zijn hoofd om haar daar te zien staan. Er verscheen een bedenkelijke frons op zijn gezicht. Hier klopte iets niet. Sierra hoorde niet in Brightwater Keep, want daar was hij, toch? Hij had haar niet meer gezien sinds de ruzie. Blijkbaar had ze het eiland dan toch verlaten. Of hij was zo dronken dat hij dingen zag die er niet waren. “You,” zei hij zachtjes. “You’re not supposed to be here.” Het kwam eruit als een vaag gemompel. De drank maakte het praten toch net iets moeilijker dan normaal. Ondertussen maakte hij geen enkele aanstalten om op te staan, hij lag hier namelijk wel lekker.


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 1:04 pm

Ontelbare keren had ze mannen meegemaakt die een aantal alcoholische versnaperingen moeite hadden om veilig en wel thuis te komen. Meestal liep Sierra er met een boog omheen. Vooral omdat ze wist dat deze mannen geen idee wat ze deden en zichzelf liever niet in gevaar bracht. Dit leek momenteel niet echt het geval te zijn, want de man was met een flinke smak op de harde ondergrond belandt. Grote kans dat hij zich flink bezeerd had, en in dat geval was het misschien wel verstandig om hem te helpen. Voorzichtig probeerde Sierra een stukje dichterbij te komen. Het kreunende geluid stelde haar in ieder geval al een soort van gerust, want dat was een teken van leven. Haar stem had zijn aandacht getrokken, want ze zag zijn hoofd in haar richting bewegen. In de duisternis was het moeilijk te zien, maar opeens realiseerde ze zich het gezicht van de man haar bekend voorkwam, want het was Asher. Sierra voelde de drang om zich om te draaien en gewoon haar weg weer te vervolgen. Hun laatste ontmoeting was alles behalve soepel gelopen en ze had ook niet echt de behoefte om hier nog een vervolg aan te geven. Desondanks bleef ze staan. Hij had haar ook herkend. ”Where do you think I am supposed to be?” Nadat hij haar had vrijgekocht had ze alles op alles gezet om het eiland waar ze al die jaren had gezeten te verlaten. Nu dat haar was gelukt en ze een vrij persoon was vond ze dat ze toch wel het recht had om te gaan en te staan waar ze wilde. ”Fuck Asher, why are you such a mess,” bracht ze na enige stilte eruit. Ze voelde een grote wrok voor hem, maar tegelijkertijd wilde ze hem niet zomaar laten liggen. Ondanks alle gebeurtenissen was hij nog steeds de man waar ze ooit zo van had gehouden.

 Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 2:34 pmHet alternatief was opstaan en naar huis gaan, waar hij ongetwijfeld verwelkomd zou worden door een ontevreden Zypha. Als hij het al naar huis zou redden, natuurlijk. Het was nog een redelijk eindje lopen en zijn paard… ja. Waar was dat beest eigenlijk? Het maakte niet uit. Hij kocht wel een nieuwe, ooit. Misschien bleef hij hier ook wel gewoon wel permanent liggen. Op dit moment leek het zo’n slecht idee nog niet. In Brightwater Keep had hij namelijk toch niks te zoeken. De stem van de persoon die op hem afkwam, herkende hij binnen een seconde, zelfs met de tussenkomst van alcohol. Toch wist hij niet zeker of ze hier daadwerkelijk was, want wat had zij hier nou eenmaal te zoeken? Het zou te toevallig zijn. Met moeite merkte hij op dat ze hier niet zou moeten zijn en natuurlijk luidde haar vraag daarna van waar ze dan wél zou moeten zijn. “I don’t know,” mompelde hij wat plompverloren. “The island.” Hij had haar namelijk nooit ergens anders gezien en zijn gedachten leken er op dit moment moeite mee te hebben om haar in een andere context te plaatsen. Asher duwde zichzelf omhoog zodat hij op de grond kwam te zitten en voelde even een doffe pijn in zijn rug. Haar opmerking deed hem even verward opkijken. “Because you left me.” Het was het enige logische antwoord, toch?


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 3:05 pm

Het antwoord van Asher triggerde haar. Natuurlijk zag hij haar liever op het eiland waar ze al die jaren in feite gevangen op had gezeten. Als hij dan alle andere vrouwen waar hij mee rommelde zat was kon hij dan weer even naar haar toe. Sierra wilde erop in gaan, maar wist dat in Asher’s huidige staat dat weinig zin had. Wellicht zei hij dat ook maar omdat hij na de zoveelste fles rum geen idee meer had wat hij zei. Echter maakte hij het haar wel erg moeilijk toen hij insinueerde dat het haar schuld was. ”Why would I stay? It is not like you cared about me,” sprak ze verbitterd. Wellicht was het te veel om van Asher te verlangen, een man die notabene ook nog getrouwd was met een andere vrouw, maar het kwetste haar dat er ook anderen waren. Dit was misschien wel wat hypocriet met het oog op de werkzaamheden die ze in het verleden uitvoerde, maar die situaties waren naar haar mening niet met elkaar te vergelijken. "You seem to have forgotten why I was there in the first place," voegde ze uiteindelijk nog aan toe.

 Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 4:06 pmHeel veel gedachten gingen er niet achter de antwoorden die hij haar gaf. Zijn aandacht lag op dit moment meer bij zijn laars die enkele meters verderop was beland en even wist hij niet meer hoe dat gekomen was. Misschien was hij toch iets harder gevallen dan hij gedacht had. De alcohol zorgde er immers voor dat hij het grootste deel van de pijn niet ervaarde. Vervolgens gingen zijn ogen naar de witte omtrek die vaag ergens aan de horizon te zien was. Zijn paard. Er was alleen geen enkele manier waarop hij het beest te pakken zou krijgen in deze toestand. Haar stem zorgde er weer voor dat zijn ogen op haar gericht werden. Waarom ze had moeten blijven? Eigenlijk had hij daar ook geen antwoord op. “I thought about you a lot,” mompelde hij, terwijl hij zijn best deed zichzelf overeind te houden. Het was wel waar. De nachten na hun ruzie had grotendeels wakker gelegen, zich afvragend of hij het allemaal wel goed gedaan had. Het antwoord was een overduidelijk nee. Haar woorden kwamen eigenlijk amper bij hem binnen en hij dacht even na over een reactie op haar opmerking voordat hij vergat wat die überhaupt inhield. “What do you do now?” vroeg hij uiteindelijk maar, want hij was echt nieuwsgierig. “I mean, you know. For work.” Ze wilde namelijk vast wel van haar leventje als courtisane af, maar veel meer had ze de wereld toch niet te bieden?


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 5:19 pm

Het was nu toch wel een aantal weken, misschien wel maanden geleden dat ze Asher voor het laatst gezien was. Hun laatste gesprek was alles behalve soepeltjes gelopen en had haar dan ook doen besluiten om zo snel mogelijk te vertrekken van Isla de Juegas. Er was geen reden meer geweest voor haar om te blijven. Uiteindelijk was ze hier in Brightwater Keep terecht gekomen. Een plek waar ze het tot nu toe prima kon vinden. Sierra had er nooit bij stilgestaan dat ze hier Asher zomaar eens tegen het lijf zou kunnen lopen. Ze wist dat hij een villa had hier op eiland waar ook zijn familie woonde. Hier kwam hij echter zelden. Althans, dat kon je gerust concluderen.

Sierra ontdekte een terugkerend patroon. Elke keer als Asher een fout beging dan liet hij haar weer meermaals weten dat hij van haar hield of dat hij haar miste. Deze keer was het niet anders. Tijdens haar afwezigheid had hij veel aan haar gedacht. Sierra voelde even een brok in haar keel opkomen. Moest ze hem nou keer op keer gewoon maar weer geloven? ”Sure you did,” mompelde ze.

Ondertussen was het Asher wonderbaarlijk genoeg gelukt om te gaan zitten. Pas nu kon je zien wat de klap teweeg had gebracht, want een klein stroompje bloed liep langs zijn kaken naar beneden. Hij vroeg haar naar wat ze nu voor werk deed. Sierra trok even haar wenkbrauw op. Moest hij daar nu echt over gaan beginnen. ”That is none of your business,” sprak ze lichtelijk geërgerd. ”I am happy now. That is all you need to know.” Inmiddels was Sierra naar het paard gelopen waarop Asher was aan komen rijden. Het dier had al die tijd braaf staan wachten een aantal meters van zijn ruiter. Sierra pakte het bij de teugels om te voorkomen dat het alsnog de benen zou nemen.


 Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 6:03 pmOndanks dat het nu al een redelijke tijd geleden was, herinnerde hij zich die avond nog maar al te goed. Alle dingen die hij gezegd en gedaan had, stonden hem nog glashelder voor ogen. Het was daarom niet moeilijk om er keer op keer over na te denken en uiteindelijk wist hij dat hij fout zat. Al realiseerde hij dat zich op dit moment helaas niet. Zijn gedachten schoten alle kanten op, behalve de goede. Daarnaast was het misschien wel beter om haar gewoon met rust te laten en haar zo heel wat ellende te besparen. Hij wilde haar leven namelijk niet nog meer verpesten dan hij al gedaan had.

In zijn poging om toenadering te zoeken, had ze maar weinig interesse. Het mocht misschien waar zijn dat hij zo’n beetje elke dag aan haar gedacht had, maar heel veel had ze er waarschijnlijk ook niet aan. Ze reageerde kortaf, ongelovig. Hij zou niet proberen om haar ervan te overtuigen.

Asher trok zijn knieën wat omhoog om daarop te leunen en volgde haar met zijn ogen. Er verscheen even een frons op zijn gezicht toen ze er even vandoor leek te gaan, al werd het hem snel duidelijk dat ze zijn paard op ging halen. Haar woorden klonken geïrriteerd en ze maakte het nog erger door hem te vertellen dat ze gelukkig was. Zonder hem. “Happy with who?” vroeg hij direct. Gelukkig was je namelijk niet alleen, of wel? Misschien had ze al iemand anders gevonden. Met redelijk wat moeite stond hij op, om vervolgens zijn verdwaalde laars van de grond te pakken. Sierra stond iets verderop met de teugels in haar handen. “Look at you. Taking care of me. Again.” Want dat was wat ze altijd al gedaan had. In het hart van alle chaos met zijn familie, zijn werk en zijn stadhouderschap had ze hem altijd een luisterend oor geboden. Een kans om alles even te vergeten. En wat had hij haar ooit gegeven?


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 6:25 pm

Wat moest ze nou met zo’n man als Asher? Het viel niet te ontkennen dat ze van hem hield en dat ze hem graag bij zich had, maar keer op keer leek hij weer de fout in te gaan. Als ze hem daar mee confronteerde gooide hij het altijd weer op hetzelfde verhaal, maar altijd leek ze het hem weer te vergeven. Elke keer had ze had gevoel dat zijn woorden oprecht waren en dat het goed zou gaan, maar dit was vaak tevergeefs.

Vrijwel direct nadat ze hem had laten weten blij te zijn met haar huidige leven vroeg hij of dat met iemand was. Het antwoord op die vraag was overduidelijk nee. Echt veel contacten hier in Brighwater Keep had ze ook niet. Daarnaast had ze in al die jaren wel genoeg mannelijke aandacht gehad. Ze kon het alleen ook prima redden. ”Don’t worry. I am not like you,” zei ze uiteindelijk.

Asher deed inmiddels een poging om weer in de benen te komen en dat leek hem enigszins te lukken. Nadat hij de laars, die tijdens de val was uitgegleden, weer van de grond had gepakt, richtte hij zijn blik weer op haar. Hij deelde nog even mee dat ze voor hem zorgde. Alweer. ”Yes, because you are a drunken fool Asher.” De teugels van het paard hield ze stevig vast. Alsof ze nog lang niet van plan was deze weer aan Asher terug te geven. Waarschijnlijk een verstandige keuze, want Asher zou in deze staat niet kunnen rijden. ”And you owe me one.” De reden dat Sierra hier stond als een vrij mens was Asher geweest. Ondanks dat hij in haar ogen een hufter was vond ze wel dat ze hem in ieder geval uit de brand kon helpen.


 Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 8:50 pmHet was hem pijnlijk duidelijk geworden dat hij nooit leerde van zijn fouten. Elke keer als er iets fout ging, voelde hij een gezonde dosis schuldgevoel en nam hij zich voor om te veranderen. Om het allemaal beter te gaan doen. Toch leek daadwerkelijke verandering er niet in te zitten, zelfs niet wanneer hij er heilig van overtuigd was dat hij ‘de ware’ voor zich had zitten. Als er überhaupt al zoiets bestond. Waarschijnlijk niet. Relaties waren hard werk, geven en nemen, en Asher leek alleen dat laatste te kunnen.

Natuurlijk wilde hij weten of er al iemand anders in haar leven was. Nuchter had hij hier waarschijnlijk niet naar gevraagd, maar zijn filter liet op dit moment wat te wensen over. Hij wilde weten of hij jaloers moest zijn of niet. Het antwoord was blijkbaar nee, al wist Sierra het wel zo pijnlijk mogelijk te brengen. Ze was hem niet. “It’s a good thing you’re not.” Daarom was hij juist op haar gevallen. Ze was altijd een stuk verstandiger geweest dan hij.

Het was een beetje wankel, maar hij stond. Het oppakken van zijn laars vergde ook behoorlijk veel moeite en hij was er vrij zeker van dat hij weer op zijn bek zou gaan als hij deze nu aan probeerde te doen. Hij liet een zucht ontsnappen toen ze hem nogmaals beledigde. Waarschijnlijk had hij het verdiend. “You really don’t have to help me,” zei hij uiteindelijk. Het was wel duidelijk dat ze niets met hem te maken wilde hebben. “I’ll get home eventually.” Wat moeizaam stapte hij vooruit, waarna hij de teugels probeerde te grijpen. De eerste poging was mis, maar bij de volgende had hij toch daadwerkelijk iets in zijn hand.


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 9:19 pm

Asher concludeerde dat het maar goed was dat zij niet zoals hem was. Iets waar ze het beiden in ieder geval over eens waren. Sierra kon haar boontjes prima zelf doppen en het in de korte periode dat ze hier was al zelfs een baantje kunnen krijgen bij de duke. Er waren er niet veel die dat konden zeggen. Het loon wat ze kreeg was weliswaar aan de lage kant, maar ze kon er prima van rondkomen. Het was in ieder geval beter dan bij The Rose.

Asher was ondertussen haar kant op komen strompelen. De alcohol was overduidelijk nog in zijn bloed aanwezig. Hij liet weten wel thuis te komen en deed een poging om naar de teugels van zijn paard te grijpen, maar die miste. De volgende poging was mislukte eveneens. In plaats van de teugels van het paard voelde Sierra hoe hij haar armen vastgreep. ”I strongly advise you not to ride. Not in your current state,” sprak ze hem streng toe. Als hij weer op zijn paard zou stappen dan zou het vast niet lang duren voordat hij er weer naast lag. Nu was het nog goed gegaan, maar een goede klap op je schedel en je was dood. ”Also, you are bleeding,” merkte ze op. Nu hij dichterbij was gekomen was het stroompje bloed wat over zijn gezicht heen liep nog duidelijk te zien.

 Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 9:40 pmEr kon veel over Sierra gezegd worden, maar ze was zeker vindingrijk. Een formele educatie had ze nooit gehad, maar ze had altijd geroeid met de riemen die ze had en zelfs het leven in de Rose had ze zich eigen kunnen maken. Ze leek altijd te weten wat ze wel en niet moest doen, wat ze wel en niet kon zeggen, wie ze wel en niet kon vertrouwen. Op Asher na dan. Hij twijfelde er niet aan dat ze hier wel op haar pootjes terecht zou komen, al wilde hij dat liever niet toegeven. Hij had altijd rondgelopen met het idee dat ze hem nodig had, maar daar was eigenlijk maar weinig van waar.

Bedenkelijk keek hij naar beneden, daar waar zijn hand haar arm even vast had gepakt. Dat waren de teugels niet. Aarzelend trok hij zijn hand weer terug terwijl ze hem adviseerde om niet te paard naar huis te gaan. Even verscheen er een kleine grijns op zijn gezicht. “Almost sounds like you care about me.” Anders was ze natuurlijk al lang weggeweest. “But fine. I’ll walk.” Ondertussen leunde hij zijn gewicht enigszins tegen het paard aan, in de hoop zo overeind te kunnen blijven staan. Het dier zelf leek het echter niet helemaal op prijs te stellen en legde zijn oren in zijn nek. Asher fronste toen ze zei dat hij bloedde. Daar had hij nou niets van gemerkt. Hij haalde zijn hand even naar zijn gezicht en veegde de rode vloeistof wat uit. In het donker kon hij amper zien hoeveel het was. “Only a little.” Hij zou het morgen wel uitzoeken. Met een lichte ruk van de teugels probeerde hij het paard mee te trekken, om vervolgens weer tot stilstand te komen. Hij had namelijk even geen enkel idee waar hij heen moest.


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 9:53 pm

Het leek erop dat Asher ook eindelijk inzag dat hij niet zomaar op zijn paard kon stappen en naar huis kon rijden. Nu was alleen nog de vraag of hij dat alleen maar zei om van haar af te zijn of omdat hij het ook echt meende. Het zou haar niets verbazen dat hij na enkele meters gewoon een poging deed om op het paard te klauteren en de rest te paard zou doen. Weer greep de stadhouder naar de teugels van het paard en deze keer had hij ze te pakken. ”Do you know where you live?” vroeg ze nadat hij duidelijk aanstalten maakte om te vertrekken. Ondanks dat je gerust kon stellen dat Asher veel ervaring had met het dronken naar huis te komen vertrouwde ze het niet helemaal. Bovendien leek hij lichtelijk gewond te zijn. ”Maybe I can help you to get there,” stelde ze voor. Moest ze dit wel doen, want ze was eigenlijk toch kwaad op hem? Nog kort geleden had hij haar weer bedrogen en nu wilde ze hem helpen. Waar had hij dit aan verdient?

 Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo mei 13, 2018 10:01 pmStiekem voelde hij een drang om zichzelf op het paard te hijsen en er vandoor te rijden, puur en alleen om haar te laten zien dat hij het wél kon. Hij had echter al moeite met normaal rechtop te blijven staan, dus in het zadel klimmen was sowieso een verloren zaak. Uiteindelijk kreeg hij de teugels dan toch te pakken en wist hij het paard enkele stappen naar voren te leiden, voordat hij zich realiseerde dat hij geen idee had waar hij was. Of waar hij heen moest. Sierra had het natuurlijk binnen een seconde door, nuchter als ze was, en vroeg of hij wist waar hij woonde. Hij grinnikte even. “Do I know where- Of course I know where I live.” Alleen nu even niet. Normaal kwam hij vanuit het centrum van de stad naar huis rollen, maar nu was hij total ergens anders en de weg was hem compleet ontgaan. Sierra bood haar hulp aan en hij voelde de neiging om zijn eigen ego te redden en de hulp af te slaan. “No need. I’ll be fine,” verzekerde hij haar, voordat hij de verkeerde kant op liep, verder richting de stad vandaan.


Gesponsorde inhoud

Re: A kiss while dying

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum