welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op wo jun 13, 2018 12:30 am


Het was haar soms een raadsel waarom Asher nog steeds de titel Lord of Isla de Juegas droeg. Wellicht kwam het omdat het uiteindelijk toch de beste keus van het eiland was. De overgrote meerderheid kampte daar namelijk met een flink drankprobleem. In vergelijking viel het dan vaak nog met Asher mee.  Toch had ze zich regelmatig zorgen gemaakt over hem. Vooral als hij ’s nachts weer eens op pad ging met een flink aantal glazen op. Het zou vast niet de eerste keer zijn dat iemand verongelukte tijdens een dronken wandeling naar huis. Bovendien was je als stadhouder een gewilde prooi voor overvallers. Gelukkig wist Asher zich altijd goed te redden in dronken toestanden. Toen Sierra hem vertelde dat het wellicht tijd was om te slapen liet hij weten dat ook wel een goed idee te vinden. Het zou vast niet lang meer duren voordat de zon weer op zou komen. ”Goodnight,” sprak ze zachtjes, terwijl ze de deken nog iets verder over zichzelf trok. Ergens verwachtte ze even dat Asher een arm over haar heen zou slaan, maar dat gebeurde niet. Het leek erop dat Asher alweer in slaap was gevallen. Sierra sloot toen ook maar haar ogen om een poging te doen om in slaap te vallen. Hopelijk zou ze op tijd wakker worden, want ze werd op tijd weer op het kasteel verwacht.
 Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op wo jun 13, 2018 12:54 amAsher wist ook wel dat ze weg zou zijn wanneer hij zijn ogen de volgende ochtend weer zou openen. Hij had niet verwacht haar zover te kunnen krijgen dat ze in zijn huis zou overnachten, maar hier was ze nu toch, tegen beter weten in. Het conflict tussen hen tweeën was nog allesbehalve opgelost, maar op dit moment leek het even alsof alles niet meer uitmaakte. Toch zouden hun wegen straks weer scheiden en Asher vroeg zich af hoe de dingen vanaf dan zouden lopen. Er was een kans dat ze elkaar nog eens tegen het lijf zouden lopen nu ze in Brightwater Keep woonde, maar vroeger of later ging hij er toch weer vandoor. De realisatie dat ze echt uit zijn leven kon verdwijnen als hij niet ingreep, begon langzaam maar zeker te dagen. Zachtjes wenste hem een goedenacht en vanaf daar bleef het ijzig stil. De tijd leek voorbij te kruipen terwijl hij zichzelf in slaap probeerde te manen, maar het leek er niet op dat dat zou gaan lukken. Uiteindelijk raakte het kleine beetje geduld dat hij had op. Hij schoof wat dichter naar haar toe, waarna zijn hand een weg over haar heupen zocht. Zijn gezicht kwam gevaarlijk dichtbij het hare, al hield hij zich nog in om zijn lippen op die van haar te zetten. Wat een idioot idee.


Sierra
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 217
IC posts : 175

Character sheet
Age: 22
Occupation: (ex) Courtisane
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: A kiss while dying

op zo jun 17, 2018 7:01 pm


Niet lang nadat ze in slaap was gevallen werd ze weer gewekt. Een warme hand streelde over haar heupen en deze kon van niemand anders zijn dan van Asher. Diezelfde had ondertussen zijn weg naar haar gevonden en lag gevaarlijk dichtbij. Een warme rilling trok door haar lijf heen. Ze wilde de aanraking negeren, maar voelde zich ook enigszins erdoor aangetrokken. Voordat ze er erg in had was ook haar hand op zoek naar zijn lichaam. ”Asher?” vroeg ze alsof ze geen idee had dat hij het was. De spanningen tussen hen was ze allang weer verdwenen.
 Gesponsorde inhoud

Re: A kiss while dying

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum