welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Moderator
Real name : Daan
Aantal berichten : 553
IC posts : 312

Character sheet
Age: 19 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Girls are not meant to fight dirty

op do mei 10, 2018 1:56 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Over een aantal dagen zou het zover zijn. Een tevreden blik was af te lezen van haar gezicht terwijl ze naar de schepen keek die gereed werden gemaakt. Ze zou afreizen naar Valyria, een besluit wat ze volledig op eigen initiatief had gemaakt, om te kijken wat de mensen daar voor haar stad konden betekenen. Ze hadden altijd al een goede positie gehad wat betreft hun economie, gezien er genoeg steden waren die hun handjes ophielden voor de diamanten die ze uit hun mijnen haalde. Het was hun grootste bron van inkomsten, op de voet gevolgd door hun handel in dierenvachten. Ze had in elk geval genoeg om het zuiden te bieden, dus was ze benieuwd wat deze haar te bieden hadden.

Freyja stond op de kade terwijl ze toekeek hoe de schepen volgeladen werden. Kleding, spullen, maar voornamelijk voedsel voor de weken op zee. Voor een moment bleef ze staan kijken, waarna ze in beweging kwam en naar een muurtje liep waar ze zichzelf ophees, ietwat verveeld. De meeste mannen waren druk bezig met het inladen van de spullen, waardoor er niet veel oog was voor de lady. Normaal liet ze haar broer dit soort zaken regelen, maar ze wilde zichzelf nog altijd bewijzen, wat de hele aanleiding voor deze reis was geweest.
notes: Outfit, allison first
show me

the most damaged

parts of your soul

and I will show you

how it still shines like gold
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 674
IC posts : 647

Character sheet
Age: 24
Occupation: Syndicate Leader, Alchemist.
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Re: Girls are not meant to fight dirty

op za mei 12, 2018 10:56 pm
Met een kalme pas had Allison zich naast de Lady van Hillerod neergezet. Haar lange, vandaag spierwitte, haren hingen in een lange vlecht over haar schouder. De bruine broek kleurde bij de jas van bont die ze droeg. Ze voelde zich volledig uit haar plaats naast de Lady, wie een lange jurk droeg, maar daar zou de blondine nooit dood in gevonden willen worden. Ze werkte niet aan haar figuur om het te verbergen in zo’n jurk. Voor geen goud.

So, you’re leaving this place all to itself in a time like this?” Allison’s wenkbrauw gleed omhoog, terwijl ze de vrouw vanuit haar ooghoeken aankeek. De Lady was jonger dan zij, iets wat opmerkelijk was. Maar, dat betekende ook dat ze levenservaring miste. Ze was immers niet bekroond tot Lady omdat ze het zo goed in het leven voor elkaar had, of omdat ze zich ergens in bewezen had. Nee… De rest was gewoon dood dus ze was de volgende in lijn. Allison had het altijd jammer gevonden hoe familie elkaar opvolgde, maar ze koesterde geen wrok tegen de jonge vrouw. Integendeel, zelfs. Ze had respect voor haar op een manier. Dat ze zich door dit alles een weg heen leek te kunnen vechten, was impressief op z’n minst. Maar, dat was onbelangrijk. Wat belangrijk was, was of Allison iets had aan deze jonge vrouw. En vice versa.  
set fires just to watch them burn


There is a new kind of poison and it's starting to spread,
I didn’t think the antidote was in my hands
avatar
Moderator
Real name : Daan
Aantal berichten : 553
IC posts : 312

Character sheet
Age: 19 years
Occupation: Lady of Hillerød
Residence : Falkreath, Hillerød
Profiel bekijken

Re: Girls are not meant to fight dirty

op wo mei 16, 2018 11:37 pm
if I'm going to die, let it happen
while there is still some of me left
Haar ogen waren op de drukke haven gericht terwijl er een zucht over haar lippen kwam zetten. Niemand leek veel aandacht voor haar te hebben terwijl ze zichzelf hier gepositioneerd had, alles in de gaten houdende wat er op haar schepen werd ingeladen. Soms kwamen er wat mensen naar haar toe, om wat vluchtige vragen te stellen over zaken die mee moesten, maar daar bleef het dan ook wel bij. Freyja was dan ook lichtelijk verrast toen er iemand naast haar plaatsnam. “There are things that need to be done, even in a time like this,” merkte de roodharige lady op tegen haar onbekende gezelschap. Het kwam niet vaak meer voor dat ze gesprekken had met andere vrouwen, gezien haar meeste handelspartners en adviseurs mannen waren. Natuurlijk waren er haar handmaidens, maar de laatste tijd merkte Freyja dat er wat meer afstand tussen hen in kwam te komen. Het was vast en zeker omdat ze nu een echte titel droeg, terwijl haar vroegere vriendinnen naar elkaar toetrokken was zij verplicht om bij allemaal audiences te zijn. Afwachtend keek ze de persoon naast haar aan, benieuwd waarom deze naar haar toe was gekomen. Blijkbaar wist de andere vrouw precies wie Freyja was, anders had ze haar woorden niet zo gekozen. Maar wie herkende de vuurrode lokken dan ook niet als die van de lady.
notes: Outfit
show me

the most damaged

parts of your soul

and I will show you

how it still shines like gold
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 674
IC posts : 647

Character sheet
Age: 24
Occupation: Syndicate Leader, Alchemist.
Residence : Falkreath
Profiel bekijken

Re: Girls are not meant to fight dirty

op do mei 17, 2018 12:40 pm
I have no heart, just ice and stone
Made up of nails and teeth and bone
And I know exactly what I'm for. To hurt and destroy and nothing more. So hear my battle cry, I'm out for blood to claim what's mine. Finally questioning if I am my own worst  enemy.
Er waren dingen die gedaan moesten worden, zelfs in een tijd als deze. Allison hief een wenkbrauw. Misschien wel. Voor iemand afkomstig uit en wonende in Falkreath, had Allison zich bijzonder weinig verdiept in de regering hier. In wie de steden runde en wat voor persoon de Jarl was. Ze wist waarschijnlijk meer van Rhoynar dan Falkreath op het moment. Maar, dat hield haar niet tegen. Ze was nieuwsgierig. Een vrouw aan de macht in een plek als deze was… nieuw. Iets wat ze niet had verwacht. Dat die vrouw jonger was dan zij, was nog een heel stuk interessanter.
Do you believe you are a good person?” Opnieuw richtte de blondine haar blik op het roodharige meisje, een blik van nieuwsgierigheid op haar gezicht leesbaar. Het antwoord op deze vraag was immers altijd interessant. In de ogen van de blondine was niemand goed. Het zat niet in de menselijke natuur om goed te zijn. Egoïsme was wat hen in stand had gehouden en wat dat altijd zou doen. Het was een manier van overleven.

NOTES, ~
TAGS, Lady redhead ~


There is a new kind of poison and it's starting to spread,
I didn’t think the antidote was in my hands
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum