welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Elayne
Member
Real name : Waz
Aantal berichten : 39
IC posts : 31

Character sheet
Age: 20
Occupation: ~
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Daylight Empty Daylight

op do mei 10, 2018 8:43 pm
Er was niemand te gast in huis, dus Elayne kon gerust de woning in het bos verlaten. Haar gezicht was opgemaakt, al was het niet zo goed als Allison dat kon doen, haar jurk bedekte al haar littekens zoals altijd wanneer ze naar buiten ging. Ze was altijd voorzichtig, zoals haar was opgedragen. Als iemand haar lichaam zou zien dan zouden ze haar weghalen. Het was niet goed als iemand de littekens zag en dus zou ze er alles aan doen dat te voorkomen. Terwijl ze het naaldbos in stapte, zwiepte ze een mand heen en weer. Ze had daar wat eten in gestopt voor een picknick. Het was maar iets kleins en wat er in zat was simpel. Ze kon wat de basis betrof wel voor zichzelf zorgen, anders zou ze het nooit overleefd hebben wanneer Allison vertrok. Haar andere hand was uitgestoken en sloot zich om wat voor een ander gewoon lucht was, maar voor haar hield ze de hand vast van een van haar vrienden. Een andere metgezel van haar, eentje die voor de buitenwereld wel zichtbaar was, was de enorme hond van Allison. Juno ging bijna altijd met haar mee als ze het huis verliet, om op haar te passen. Dat had Allison hem opgedragen en dat had hij haar verteld. Juno nam zijn taak altijd erg serieus. Soms vond ze hem iets te strikt, maar uiteindelijk deed hij het ook alleen maar om zijn werk goed te doen. Ze kon het hem niet echt kwalijk nemen.

Eenmaal op een plaats in het bos gekomen waar de sneeuw niet door de bomen heen gedrongen was en de bodem nog vrij bleef, hield Elayne stil en spreidde het kleedje uit. ”Katarina, will you help me find a spot for everything?” vroeg ze aan de vriendin die ze had meegenomen. Ondertussen begon ze met het uitstallen van het eten dat ze bij zich had. Het was vooral wat fruit en ander kant en klaar voedsel. Echt koken of iets in die richting was ze niet heel goed in. Toen alles klaar lag ging ze samen met Katarina en Juno zitten. ”Do you want something as well, Juno?” vroeg ze aan de hond. Hij schudde zijn hoofd en Elayne glimlachte even. Even serieus als altijd. ”Please enjoy the food, Katarina!” Haar vriendin wenste haar hetzelfde toe, waarna Elayne een appel pakte en hier een hap uit nam. Het was een mooie dag vandaag, al was het ook leuk geweest als Allison ook mee had gekund. Niet dat Katarina geen leuk gezeldschap was, maar het was toch altijd net iets meer speciaal als Alli wat leuks met haar kwam doen.
Open

Agnar Heglund
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod
Profiel bekijken

Daylight Empty Re: Daylight

op zo mei 13, 2018 8:55 pm

Vanaf jongs af aan ging hij al de bossen van Falkreath in om vallen op zetten. In het begin kon hij er niets van en ving hij ook amper iets, maar nu kon gerust over zichzelf zeggen dat hij toch redelijk professioneel was als het om passief jagen ging. Passief, want het enige wat hij deed was de val opzetten en dan wachten tot er iets in zou lopen. In het verleden ging hij er ook nog we eens met pijl en boog erop uit, maar Agnar was wat jagen betrof liever lui dan moe. Hij was momenteel op weg naar een van de vallen die hij opgezet had. Eentje waar hij veel hoop op gevestigd had, want de vorige keer leverde deze plek hem een flinke haas op. Echter waren de meeste dieren ook niet op hun achterhoofd gevallen en leerden ze al gauw dat ze bepaalde plekken moesten vermijden. Terwijl Agnar op weg was naar de plek waar hij de val had uitgezet hoorde hij plotseling een stem. Wat er werd gezegd kon hij niet horen, maar wel dat het ging om de stem van een vrouw. Even later zag hij vanuit de verte een meisje zitten op een kleedje met een hond. ”Looks like I am missing out on something,” merkte hij al grijnzend op toen hij het tweetal genaderd was. Allerlei lekkernijen waren zorgvuldig uitgestald. Zoveel dat hij niet kon geloven dat het allemaal voor haar zelf was.  

Elayne
Member
Real name : Waz
Aantal berichten : 39
IC posts : 31

Character sheet
Age: 20
Occupation: ~
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Daylight Empty Re: Daylight

op do mei 17, 2018 6:54 pm
Elayne keek om toen ze een stem hoorde. In haar enthousiasme over het picknicken had ze niet gemerkt dat er iemand door de sneeuw aan was komen lopen. Hij merkte op dat het erop leek dat hij wat misliep. De jonge vrouw keek even snel naar Katarina en Juno, om vervolgens haar blik weer op de vreemdeling te laten vallen. Ze was niet zo goed wanneer het om vreemden ging. "Uhm, hello sir," begon ze, haar stem zacht. "Me and my friends are having a picknick, would you care to have some food?" vroeg ze vervolgens. Netjes blijven, dat was in eerste instantie de truc. Zeker als ze geen problemen voor zichzelf wilde veroorzaken. "You don't mind right, Katarina?" vroeg ze aan haar vriendin. De andere jonge vrouw schudde van nee. Juno was op zijn hoedde, maar dat was hij altijd wanneer er een onbekende bij haar in de buurt was. Als het moest zou hij er alles aan doen om de man weg te jagen.
Agnar

Agnar Heglund
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod
Profiel bekijken

Daylight Empty Re: Daylight

op di mei 29, 2018 11:55 pm

De dame leek even te schrikken van zijn plotselinge verschijning en het duurde ook even voordat hij een response van haar kreeg. Ze liet weten dat ze aan het picknicken was met haar vrienden, maar zover Agnar kon oordelen zag ze alleen haar en de hond zitten. Wellicht had de dame zich versproken. Ze bood hem wat van het eten aan wat uitgestald stond op haar kleedje en vroeg toen aan haar hond, die blijkbaar Katerina heette, of dat goed was. ”That is a generous gesture, but you should enjoy it first. And your dog Katerina of course,” liet hij haar weten. De noorman had op zich wel trek in iets lekkers, maar wilde enigszins nog wat fatsoen tonen voordat hij zomaar eten aannam. ”I am Agnar by the way.” Nu hij toch uitgenodigd leek te worden voor een picknick kon hij zich ook wel eventjes voorstellen.  

Elayne
Member
Real name : Waz
Aantal berichten : 39
IC posts : 31

Character sheet
Age: 20
Occupation: ~
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Daylight Empty Re: Daylight

op vr jun 08, 2018 11:57 am
De ander leek nog een tikkeltje terughoudend over het aannemen van haar offer, maar het leek erop dat dit vooral uit beleefdheid was. Elayne glimlachte en schudde haar hoofd lichtjes. "Oh, I think you misunderstood. This is Juno," zei ze terwijl ze naar de hond wees, "And this is Katarina," waarna ze met haar hand naar de jonge vrouw gebaarde. Men haalde haar vrienden wel vaker door elkaar als ze hen voorstelde, maar ze vond het niet erg om het nogmaals uit te leggen. De man stelde zich vervolgens voor als Agnar. "Pleasure to meet you Agnar. My name is Elayne," zei ze met een knikje. Ze pakte zelf een appel en wreef die even langs haar jurk. "Don't be afraid to pick anything you like."
Agnar

Agnar Heglund
Member
Real name : Irini
Aantal berichten : 189
IC posts : 123

Character sheet
Age: 25
Occupation: Viking
Residence : Falkreath - Hillerod
Profiel bekijken

Daylight Empty Re: Daylight

op zo jun 17, 2018 3:30 pm

Blijkbaar mankeerde hem iets aan de oren, want de hond heette niet Katerina, maar Juno. Naar zijn weten had ze zojuist toch echt de naam Katerina uitgesproken. De twee namen leken ook in geen velden of wegen op elkaar. De dame zelfs liet weten Elayne te heten. ”Pleasure to meet you,” sprak hij met een kleine glimlach op zijn gelaat. Ondertussen liet Elayne weten dat hij gerust wel wat mocht pakken. Hij had zich voorgenomen om te wachten tot het tweetal klaar was, maar nu ze het zo aanbood was de verleiding groot. ”Sure,” zei hij, terwijl hij door zijn knieën zakte en op de zijkant van het kleedje ging zitten. ”It looks great!” Zijn ogen zochten ondertussen naar het gerecht wat hij als eerst zou gaan proeven. Uiteindelijk bleven ze hangen bij een stuk vlees wat er lag, waar hij vervolgens een stuk van nam en opat.
Gesponsorde inhoud

Daylight Empty Re: Daylight

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum