welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeeld in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Met de koude intrek van winter heeft geheel Fallen Skies wel last van de temperatuur wisseling. Maar voornamelijk in het noorden wordt het iedereen behoorlijk lastig gemaakt en kunnen spanningen dankzij het weer hoog oplopen.
current event
Met het einde van het jaar in zicht houdt Archeon haar jaarlijkse midwinter festival. Iedereen is welkom om te genieten van alles wat Fallen Skies' hoofdstad te bieden heeft.
klik hier
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum.
Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Vinci
Aantal berichten : 43
IC posts : 13

Character sheet
Age: 30 years old
Occupation: Smuggler
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Jasper Ethelwin

op do sep 28, 2017 10:39 pm
J

ASPER ETHELWINBijnaam: Maverick
Leeftijd: 30
Geboortedatum: 2 juni
Sterrenbeeld: Gemini
Seksualiteit: Homoseksueel
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Donkerbruin
Lengte: 1.75m
Stem: Link
Beroep: Smokkelaar
Wapen: Dolk
Geboorteplaats: Sunfall
Woonplaats: Brightwater Keep

Uiterlijk: Hij is zeer slank met een atletische bouw. Hoewel Jasper met zijn 1 meter 75 zeker niet tot de meest grote en intimiderende mannen behoort, weet hij op de een of andere manier toch vaak een imponerende eerste indruk achter te laten. Hij is goed te herkennen aan de sieraden die hij altijd draagt: een ketting met een gouden bedeltje om zijn nek en verschillende gouden ringen (al dan niet ingelegd met kleine edelstenen) om zijn vingers. Zijn haar draagt hij vrijwel altijd gemillimeterd tot kort, vaak met een licht baardje.

Innerlijk: Jasper draagt zijn hart op zijn tong - hij denkt niet vaak na voordat hij iets zegt, iets dat hem regelmatig in verkeerde situaties brengt. Zijn woorden zijn vaak vol van ironische opmerkingen die mensen kunnen afschrikken, al heeft hij niet vaak kwaad in de zin.

Geschiedenis: Geboren op Sunfall groeide Jasper op bij het water. Zijn vader, een respectabele koopman, leerde hem al vroeg de basisregels van het zeilen. Op zestienjarige leeftijd stierf zijn vader bij een ramp op zee - en daarmee viel meteen de stabiele factor in de familie Ethelwin weg. Jasper, die zichzelf nu als hoofd van de familie ging zien, zocht naar een manier om het gezin te onderhouden en kwam zo in contact met een aantal jonge smokkelaars in de haven van de hoofdstad. Hoewel hij zich in de eerste instantie schuldig voelde om op zo'n illegale manier geld te verdienen, leverde het zeer veel op en werd hij er zelfs goed in. Jasper noemde zichzelf Maverick en werkte zichzelf op tot een redelijk gevestigde naam in Rhoynar.
Inmiddels bezit hij een klein koggeschip genaamd Thalassa, waarmee hij verschillende smokkelwaren naar zijn vaste ligplaats in Brightwater Keep brengt.Laatst aangepast door Jasper Ethelwin op zo okt 01, 2017 10:19 pm; in totaal 1 keer bewerkti'm a phoney i'm a fake, a fraud, a snake
gimme all your love so i can fill you up with hate
avatar
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 427
IC posts : 22

Character sheet
Age: 38
Occupation: Queen of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Re: Jasper Ethelwin

op vr sep 29, 2017 9:57 pmGeaccepteerd
welkom op Fallen Skies

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum