welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Cassian
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 29
IC posts : 25

Character sheet
Age: 15.
Occupation: Stalker.
Residence : Mother's Heart, Vanaheim.
Profiel bekijken

Trouble Empty Trouble

op za mei 12, 2018 5:53 pm


   
CONGRATULATIONS
you are being blessed by my presence


Oh no. Met grote, zilveren oogjes zat de kleine kitten voor een grote kast in een random voorraad ruimte. Zijn kopje lag in zijn nek, zo hard zat hij omhoog te kijken. Iemand had zijn favoriete snack helemaal op de bovenste plank van de kast gelegd. Waarschijnlijk hadden ze door gekregen dat iets of iemand van de honing had zitten eten. Nu kon hij er dus niet meer bij. Teleurgesteld droop de kleine kitten weer af. Als hij nu eens iemand kon vinden om die pot te pakken.. Al was de kans klein. De meesten hier wisten dat de voorraadkamers verboden gebied waren voor mensen die er niks te zoeken hadden.

Iedereen behalve.. Die buitenstaander die door de Commander was meegebracht. Hmm. Interessant. Cass had het niet zo op buitenstaanders, maar als het hem goed uit kwam, kon hij wel eens zijn vooroordelen opzij zetten. Dus ging het zwarte katertje op zoek naar de vreemdeling. Al snel vond hij hem, stil staand bij een random huis. De kitten waggelde op hem af, zijn blik op hem gefocust terwijl hij luid ging miauwen om zijn aandacht te trekken.

&HeliosTrouble QEZY7ti
Helios
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 222
IC posts : 95

Character sheet
Age: 22 // immortal
Occupation: Beast Keeper
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Trouble Empty Re: Trouble

op wo mei 16, 2018 9:36 pm
Trouble U4CJeQJ
Helios
I'm going to be the deadliest piece on the board
Met zijn rug tegen een muur van een random gebouw, leek de man diep in gedachten verzonken voor zich uit te kijken. Eigenlijk was hij gewoon de bevolking wat aan het observeren en aan het luisteren naar de gesprekken die zich in de omgeving afspeelden. De dodelijke blikken die zijn kant op werden geworden, ontweek hij netjes - maar hij vroeg zich af voor hoe lang hij dat kon. Het volk van Vanaheim leek daarbij ook niet bepaald het soort te zijn dat van een gevecht af zou wijken - wellicht was het wel link voor zowel hem als de mensen van Mother's Heart dat hij bleef, maar toch leek hij geen aanstalten te maken om al weg te gaan. Het was namelijk nou ook weer niet alsof hij iets te doen had.

Het was pas toen een luid gemiauw zijn oren bereikte, dat de man zijn blik op de grond richtte. Daar stond een zwarte kitten, een beestje dat nog zo klein was dat het bijna aandoenlijk was, maar het geluid dat het dier uitsloeg was een stuk minder aandoenlijk. Hij fronste. Well, de dieren van Vanaheim waren zeker een stuk .. vriendelijker dan de mensen. De man hield zijn hoofd wat scheef. Niet wetende wat hij er precies mee aanmoest. Wat wilde het van hem? "I'm sorry I can't help you." Sprak hij. Maar hij bleef zijn blik toch gericht houden op het dier. Er was iets.. aparts aan.


Trouble SU0US1V
EVEN THE DEVIL WAS ONCE AN ANGEL.
Cassian
Member
Real name : Wolf
Aantal berichten : 29
IC posts : 25

Character sheet
Age: 15.
Occupation: Stalker.
Residence : Mother's Heart, Vanaheim.
Profiel bekijken

Trouble Empty Re: Trouble

op zo mei 20, 2018 3:49 pm


   
CONGRATULATIONS
you are being blessed by my presence


Het klagende geluid dat hij maakte, trok bijna altijd de aandacht van wie dan ook in de buurt was. Hij had er dan ook op geoefend, om het zo perfect en effectief mogelijk te maken. Kijken waar er meest op gereageerd werd en dat in zijn voordeel gebruiken. Ook de buitenstaander leek er niet aan te kunnen weerstaan. Een vragende blik werd hem toegeworpen. "I'm sorry I can't help you." Zei de man tegen hem. Maar Cassian nam geen genoegen met dit antwoord. Hij waggelde nog iets dichterbij, drukte zijn kopje tegen het been van de bezoeker aan. Misschien moest hij hem eerst nog een beetje opwarmen voor hij zou toegeven, dus dat was precies wat hij zou doen.Trouble QEZY7ti
Gesponsorde inhoud

Trouble Empty Re: Trouble

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum