welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
Lente neemt haar intrek. In deze tijden wordt niet alleen het weer vele malen beter, maar ook zijn er meer en meer jonge dieren buiten te vinden. Perfect als je op zoek bent naar een huisdier of.. duistere gedachten hebt.
current event
Door de plotse hitte over het gehele land beginnen de ijslagen in het hoge noorden te smelten. Waardoor vervolgens meerdere rivieren overstromen wat meer als genoeg problemen met zich mee kan brengen voor de gewone man.
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

donation
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Om Fallen Skies reclamevrij en optimaal bespeelbaar te houden is er een mogelijkheid om via Paypal te doneren. Alle donaties worden teruggestoken in het forum en het is niet verplicht om te doneren.
Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Member
Aantal berichten : 3
IC posts : 1

Character sheet
Age: 16 years
Occupation: Traveling
Residence : Around Navarre
Profiel bekijken

the underdog

op di mei 15, 2018 7:29 pm
Life a livin' hell, puddles of blood in the streets
Het was donker, zo donker dat je bijna geen hand voor ogen kon zien. Maanlicht scheen door de bomen op de grond en verlichtte het pad waar een jongeman op liep. Finley had de avond ervoor bij een boer in de schuur mogen slapen maar moest vandaag weer weg zijn voordat zijn vrouw er achter kwam dat hij een of ander kind in zijn schuur
had liggen. Daarom liep hij nu door de bossen, in de hoop snel het volgende dorp tegen te komen om in elk geval tussen de mensen te zijn. Ver kon het niet meer zijn, hij had iets terug op een heuvel lichten van vuur in de verte gezien. Op zijn rug bonkte zijn rugzak met daar in alles wat hij had aan kleren, eten en andere dierbare dingen. Opeens bevroor de jongen in zijn eigen voetsporen. Hij had iets gehoord. Het kon de angst zijn die een spelletje met hem speelde, maar toch voelde hij zich bekeken. Angstig draaide hij zich om. "Hello? Is someone there? Don't play tricks with me." klonk het met een nogal beverige stem. Zijn hand rustte op het kleine mes dat aan zijn riem geknoopt zat. Niet dat hij daar veel schade mee zou aanrichten, maar hij kon in elk geval zichzelf proberen te verdedigen.
@judas, komt u maar
››MONTY‹‹
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum