welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Temporary bliss Empty Temporary bliss

op do mei 17, 2018 11:56 am
I have no heart, just ice and stone
Made up of nails and teeth and bone
And I know exactly what I'm for. To hurt and destroy and nothing more. So hear my battle cry, I'm out for blood to claim what's mine. Finally questioning if I am my own worst  enemy.
Draken. Een blondine had zich op de grond neergezet. De zon was begonnen onder te gaan en de hitte was per direct een stuk minder geworden. Het volk van Valyria zou nu weer in beweging komen, zich naar buiten zetten nu de brandende zon hen eindelijk even rust gaf. Allison had het moment echter gekozen om er tussendoor te glippen, om een kijkje te gaan nemen bij deze… bijna mythische wezens. Ze was niet stom genoeg om dichtbij te komen, had echt geen doodswens. Het boek wat ze al enige tijd bij zich had gedragen rustte op haar schoot, terwijl ze met haar potlood op het boek tikte, haar bruine ogen strak gericht op deze… prachtige wezens. Bijna vergat ze waarom ze hier was. Bijna vergat ze dat dit niet gewoon een uitje was om draakjes te kijken.

Wat de blondine over het hoofd had gezien, was dat de draak waar ze naar had zitten kijken niet alleen was. Een klap klonk en vol schok schoot de blondine overeind, liet ze het waardevolle boek op de grond vallen. De paniek rees omhoog toen ze het wezen zag staan. Hij leek zijn aandacht op een prooi te hebben gevestigd, maar haar bewegingen hadden hem van haar aanwezigheid gealarmeerd en hij draaide zijn kop in haar richting. De blondine kneep haar ogen dicht. Dit was het dan.

NOTES, ~
TAGS, best queen


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Robin Akesh
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 128
IC posts : 69

Character sheet
Age: 18
Occupation: Princess of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Temporary bliss Empty Re: Temporary bliss

op ma jun 11, 2018 8:59 pm


Een wandeling was het minste wat ze kon gebruiken. De verstikkende muren van zand om haar heen lieten haar bijna duizelig worden af en toe en ze snapte niet hoe iemand het op een normale manier kon overleven in een stad. Ze hoorde hier te zijn, ver weg van mensen en omringt door natuur. Gevaar en avontuur, dat was wat haar elke dag weer riep, maar het was zo pijnlijk duidelijk dat ze dat nooit zou krijgen. Ze zat opgesloten aan haar naam en erfenis. Zelfs nu, nu ze geloofde alleen te zijn wist ze wel beter. Misschien honderd meter, misschien zelfs een kilometer, maar dichtbij genoeg was tenminste 1 wacht die haar in de gate hielt. Een iemand die haar nooit met rust zou laten.

Een gefrustreerde zucht glipte over haar lippen terwijl ze haar hoofd schudde maar opkeek toen ze de grond onder haar voeten lichtelijk voelde trillen. Gek.. Draken landde normaal nooit zo ver hier vandaan en zeker niet met zoveel agressie tenzij.. Pachua had een nest nietwaar.. hierbij in de buurt.. en er was iemand oh mijn Rah er was iemand bij zijn nest.”

Binnen een enkele seconde zette Robin het op een rennen. Zand stoof onder haar voeten omhoog terwijl ze de duinen doorploeterde. Het was nog geen tweehonderd meter verderop maar ze was zo goed als uitgeput toen ze over de laatste helling heen sprong en verdomme. Het was nog waar ook. Een jonge vrouw stond oog in oog met Pachua, de vrouwelijke partner meters verderop ook gealameerd door de vijandige houding van de draak. En de vrouw voor hem, klaar om kebab te worden.

”Pachua!”

Hijgend schoot haar stem over de grom van de draak uit terwijl ze ‘rennend’(zie sukkelend) de laatste meters overbrugde. ”Lost hi Sizaan hin Hahdrim!”(have you lost your mind) Schreeuwde ze richting de draak. De arm van de vrouw pakkende en die achter haar trekkende zodat zij tussen beide draken instond. Haar ogen gericht op de mannelijke draak, wetende dat als hij kalmeerde zijn partner dat ook zou doen en anders.. hoopte ze dat ze nog genoeg adem had om te rennen.


She's like an earthquake in human form
breaking apart everything in her way
If you pay me enough
avatar
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Temporary bliss Empty Re: Temporary bliss

op di jun 12, 2018 8:35 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
De blondine had in haar leven veel talen horen spreken, maar wat er nu geroepen was, was een nieuwe. Niet dat ze de tijd had om uit te vogelen wat het was, want ze stond nog altijd oog in oog met het wezen waar ze eigenlijk ver bij uit de buurt had moeten blijven. Ze werd naar achteren getrokken en haar ogen popten bijna uit hun kassen terwijl ze zag hoe een meisje, jonger dan zij, de draak aankeek alsof hij zou moeten luisteren. Dat geloofde je toch niet? En toen daagde het haar wie dit was. De oogkleur, de kleding. Het kon niet anders: dit was de jongste dochter van de koning en koningin. Hoe kreeg ze het toch voor elkaar. Ze trad tweemaal binnen in Valyria en ontmoette twee leden van de koninklijke familie. Wie was de volgende?

De blondine stond als bevroren, wetende dat ze niet weg kon rennen. De draak zou haar waarschijnlijk als een hapje zien en daar kwamen ze ook niet verder mee. Het laatste wat ze nu wilde, was de aandacht van het wezen terug op zichzelf trekken. Toch zette ze heel voorzichtig één stapje verder naar achteren, alsof haar lichaam haar ertoe dwong. Elke zenuw in haar lijf was klaar om te rennen, zelfs al was ze er in haar hakken niet echt op gekleed. “I swear to god, I hate Valyria,” fluisterde ze tegen zichzelf. Als dit meisje de draak kon kalmeren, dan had die echt wat van haar tegoed. If not: dan hoopte ze dat die wist waar ze heen moesten rennen.

NOTES, ~
TAGS, princess <3


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Robin Akesh
Administrator
Real name : Michelle
Aantal berichten : 128
IC posts : 69

Character sheet
Age: 18
Occupation: Princess of Fallen Skies
Residence : Archeon
Profiel bekijken

Temporary bliss Empty Re: Temporary bliss

op wo jun 13, 2018 8:09 pm


De vrouw achter haar was ineens een stuk minder stoer dan dat ze vast dacht te zijn toen ze als eerste hier heen kwam. Robin moest zich dan ook afvragen hoe je ooit zo’n idioot kon zijn om naar een drakennest te gaan. Maar goed, die zaak was nu op dit moment niet aan de orde. Met haar complete aandacht gefocust op de draak voor haar hielt ze onbewust haar adem even in. Het kon zo makkelijk nog fout gaan nu, maar toen de draak een stap naar achteren deed voor hij een luide grom losliet haalde ze diep adem en knikte langzaam. ”Stap.. naar achteren. Voorzichtig en langzaam. Hij laat je gaan. Als je rustig blijft.” Haar stem was nauwelijks meer dan een halve ademhaling. Haar ogen nog altijd gefocust op de draak terwijl ze zelf achteruit stapte, de onbekende mee naar achteren duwend.

She's like an earthquake in human form
breaking apart everything in her way
If you pay me enough
Gesponsorde inhoud

Temporary bliss Empty Re: Temporary bliss

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum