welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
avatar
Member
Real name : Bo
Aantal berichten : 172
IC posts : 63

Character sheet
Age: 40 [Immortal]
Occupation: Fallen King
Residence : D'auvignon
Profiel bekijken

Afwezigheid als admin  Empty Afwezigheid als admin

op ma mei 21, 2018 10:33 pm
Hey all!
Sommige van jullie zullen het misschien al wel hebben gezien hier of op discord dat ik gewoon lid ben. Ik heb wegens persoonlijke redenen besloten even afstand te doen van het admin zijn, en een stap terug gedaan tot lid. Voel je vooral niet bezwaard om vragen te stellen, mijn pm-box staat open.

Daarnaast ga ik met Thriumph ook afstand doen van Navarre, die door een ander lid vervangen gaat worden. Hier omheen zal ook genoeg te plotten zijn, en zal er ook genoeg geplot worden. Mochten er ook hierover vragen zijn, stuur me ze gerust. Ook kunnen er vragen aan het team gesteld worden omtrent het plot, ingevingen en ideeën zijn altijd welkom.

Love,
Bo
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum