welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Octavia
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 84
IC posts : 17

Character sheet
Age: 18 years old
Occupation: Assasin/weapon maker/horse breeder
Residence : Mothers heart
Profiel bekijken

Home sweet home [& Breckinridge family] Empty Home sweet home [& Breckinridge family]

op vr mei 25, 2018 4:36 pm
ge smak daun
gyon up nodotaim


Octavia had het zowaar voor elkaar gekregen dat ze een vrije dag had en besloot daar dan ook zeker gebruik van te maken. Ze was snel langs de paarden geweest voordat ze besloot naar het Breckinridge huis te gaan, waar ze de meeste van de familie waarschijnlijk zou aantreffen.

Half boos brommend gooide ze de deur open en stormde ze naar binnen. Al die idioten in Vanaheim konden niet één keer normaal doen. Snel haalde ze een hand door haar haren een haalde de veren eruit. Wie gooit er dan ook een kip rond? Ze zuchtte en ging aan de tafel zitten terwijl ze met haar wijs- en middelvingers over haar slapen wreef.

& Breckinridge family

» words » note » THANKS
if she had a name, it has been long since been lost
she would be known only as a servant of evil.
One of a number.
One of the hundred.


Accounts:
Aphrodite & Octavia & Asteria Bourbon & Rae

Syrena Nyissa
Member
Real name : Marielle
Aantal berichten : 38
IC posts : 20

Character sheet
Age: 23
Occupation: Painting pretty faces
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Home sweet home [& Breckinridge family] Empty Re: Home sweet home [& Breckinridge family]

op zo jul 15, 2018 11:33 pm
 
doe, rabbit, dove
syrena
Na haar korte ontmoeting met haar vader was ze hem gevolgd naar het ouderlijk huis. Het huis wat zo ontzettend veel herinneringen met zich mee droeg dat het haar soms teveel werd. Ze miste het, ze miste haar familie om haar heen, maar ze wist ook dat ze haar atelier in Navarre niet kwijt wilde. Schilderen was haar passie geworden. Een waar ze haar geld mee kon gaan verdienen. Haar eerste opdracht was al binnen. Een portret van de hertog en hertogin van Devonshire en wellicht zouden er meer gaan volgen. Dat was ook een van de redenen dat ze naar Vanaheim was afgereisd. Om de kleuren die ze nodig had voor haar volgende schilderij hier te zoeken. Althans, de bestanddelen ervan. Ze hield het kleine schetsboek tussen haar vingers terwijl ze wat twijfelend naar de krabbels op het blad keek en liet zichzelf iets verder onderuit op de bank zakken. Om vervolgens de pen tussen haar vingers door te laten gaan en deze op de kleine tafel voor haar te leggen. Haar ijsblauwe ogen blijven gericht op het papier terwijl ze met haar ene hand een blonde lok weet te vinden en deze rond haar vingers wikkelt. Lichtelijk verzonken in gedachten hoe en op welke manier ze zou gaan beginnen met het schilderij schrikt ze op wanneer de deur op een luide manier wordt geopend. Vrijwel direct zet ze zichzelf rechtop en ziet de bron die het geluid veroorzaakte. Haar blik kantelde iets terwijl ze haar zus naar binnen zag komen en ze zichzelf met een zucht op een stoel bij de tafel liet zakken.  Octavia, what's wrong?

Have a heart that never hardens,
a temper that never tires
and a touch that never hurts
Rhett Breckinridge
Member
Real name : Femke
Aantal berichten : 13
IC posts : 5

Character sheet
Age: 15 years
Occupation: Aspiring hero
Residence : Mother's Heart
Profiel bekijken

Home sweet home [& Breckinridge family] Empty Re: Home sweet home [& Breckinridge family]

op wo jul 18, 2018 7:17 pm

Dancing in a swirl of golden memories
The loveliest lies of allHet was al lang geleden sinds Rhett zo snel een paard had afgezadeld. Zijn vader was net terug thuisgekomen van zijn ochtendronde en had direct een dringende patiënt om te verzorgen, waardoor hij Ebony even in de handen van Rhett had toevertrouwd met de mededeling dat Syrena al naar binnen was gegaan. Het was al een tijdje geleden sinds de jongen zijn oudere zus nog had gezien, wat hem al te meer een reden gaf om het donkere paard zo snel mogelijk af te zadelen. Ondanks zijn snelheid maakte hij geen fouten in het afzadelen en na het paard nog een liefkozende kriebel op de hals te hebben gegeven, liep hij met het zadel op zijn arm en het hoofdstel om zijn schouder het huis binnen. De tuigage van de paarden werd namelijk binnenshuis bewaard: De kleine hooischuur was niet veilig genoeg voor dergelijke spullen en bovendien bleef dit het huis van een dokter in Mother’s Heart, waar huizen klein van stuk bleven.

Met zadel en al deed Rhett dus de deur van het huis open met zijn ene vrije hand, waarbij hij direct begroet werd door twee maar al te bekende gezichten. "Hey there, sisters! Long time no see," begroette hij hen met zijn gebruikelijke vrolijkheid, waarna hij de deur achter zich dicht deed en naar de zadelhouders vlak bij de deur liep waar hij begon met het terug ophangen van het zadel en hoofdstel. Hij kon immers maar moeilijk bij deze reünie gaan zitten met een zadel op schoot.Octavia
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 84
IC posts : 17

Character sheet
Age: 18 years old
Occupation: Assasin/weapon maker/horse breeder
Residence : Mothers heart
Profiel bekijken

Home sweet home [& Breckinridge family] Empty Re: Home sweet home [& Breckinridge family]

op do jul 19, 2018 10:02 am
ge smak daun
gyon up nodotaim


Ze had niet door dat er al iemand in her huis was toen zij er naar binnen stormde en sprong dan ook op toen Syrena ineens wat zei. "Octavia, what's wrong?" Met samengeknepen ogen keek ze haar aan. "Nothing." Bromde ze en relaxde weer iets. Met haar lange vingers wreef ze weer over haar slapen. Welke idioot heeft dan ook zo'n grote bek tegen de commander? Zachtjes zuchtte ze en keek over haar schouder toen de deur open ging. "Hey there, sisters! Long time no see," met een kleine, bijna onzichtbare, glimlach keek ze naar Rhett en haalde haar handen door haar haar om de vlechtjes er uit te halen. "Hey Rhett," sprak ze als groet terug en trok een wenkbrauw op toen ze het tuig zag in zijn armen. "Ebony? There's nothing wrong with her right?" Vroeg ze voor de zekerheid. Waarschijnlijk moest haar vader gewoon werken of iets en had zijn paard aan Rhett gegeven om af te zadelen, maar je wist het nooit zeker.

» words » note » THANKS
if she had a name, it has been long since been lost
she would be known only as a servant of evil.
One of a number.
One of the hundred.


Accounts:
Aphrodite & Octavia & Asteria Bourbon & Rae

Gesponsorde inhoud

Home sweet home [& Breckinridge family] Empty Re: Home sweet home [& Breckinridge family]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum