welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Gwynn
Administrator
Real name : Kiki
Aantal berichten : 76
IC posts : 30

Character sheet
Age: 34 jaar
Occupation: Mercenary / Witcher
Residence : Skorravir
Profiel bekijken

Rhoynar overgenomen!  Empty Rhoynar overgenomen!

op za mei 26, 2018 12:52 am

together we shall rise

Beste leden,
Aangezien interesses wat verschoven zijn hebben we besloten om een kleine wissel door te voeren. Trystane Bayard zal niet langer Duke of Rhoynar zijn. De stad wordt overgenomen door Wrap met Allison Lenier. Kaz zal hierbij aantrouwen en samen zullen ze een hoop activiteit gaan brengen naar het land!
Vanuit het team wensen we Wrap en Cat veel succes!

Wrap en Cat staan open voor leuke ideeën hiervoor, net als het team! Deze kun je pben naar ons of via het anonieme formulier aan ons doorgeven!

Groeten,
Het Team van Fallen Skies.Rhoynar overgenomen!  TztLck5
I need a lot of your cheapest, strongest alcohol.
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum