welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Enzo Bourbon
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 15
IC posts : 7

Character sheet
Age: 40 years
Occupation: Head of the House
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Our reckoning has just begun Empty Our reckoning has just begun

op za mei 26, 2018 11:26 am
you'll have to rise above the best
prove yourself your spirit never dies
Oh wat had hij een bloedhekel aan deze stad. Hij was dan ook niet van plan om hier langer te blijven dan nodig was, maar er was geen ontkomen aan dat de hoofdstad nu eenmaal de plaats was waar hun grote klanten verbleven. Als oudste Bourbon had hij de touwtjes in handen en was het aan hem om bepaalde zaken in persoon af te handelen. Zijn bezoek zou dan ook van korte duur zijn en om het zichzelf iets aangenamer te maken had hij zijn dochter meegenomen. Een aantal dagen verbleven ze nu al in de hoofdstad van Navarre, over een paar dagen zouden ze weer terugkeren naar hun eigen nederzetting, ergens in de bossen van het land.

Ondanks dat hij deze stad liever zag branden, had hij ook hier een huis. Hij was niet van plan om zijn gasten te ontvangen in een taveerne of iets anders waar mensen uit de lagere klasse kwamen. Het was een flink huis in de wat rijkere buurten van de stad, maar stond normaal leeg. De afgelopen paar dagen had hij het gebouw laten schoonmaken en met de gordijnen die waren opengeslagen zag het huis er al veel beter uit. Vandaag was een belangrijke dag en hij had Rosalie opgedragen zich fatsoenlijk voor de dag te brengen. Met een rustige pas wandelde hij de trap van de bovenste verdieping af, zijn ogen op zijn mouw gericht die hij met zijn andere hand wat fatsoeneerde. Zijn blik kroop langzaam omhoog en hij liet zijn wijsvinger over de leuning van de trap gaan, om te controleren dat al het stof verdwenen was. Hij zat er niet op te wachten dat zijn gasten zouden stikken in die rommel.
notes: outfit, rosalie
Rosalie Bourbon
Member
Aantal berichten : 11
IC posts : 10

Character sheet
Age: 20
Occupation: Whiskey
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Our reckoning has just begun Empty Re: Our reckoning has just begun

op za mei 26, 2018 4:56 pm
ROSE BOURBON
don't let me die here

Rose kwam niet graag naar de stad. Ze wist niet bepaald waarom maar er hing altijd een vreemde sfeer in de hoofdstad, een sfeer die haar vader ook geen goed deed uiteindelijk. Ooit ging ze hem er wel eens naar vragen, gewoon om te kijken of er werkelijk een reden achter zat maar voor nu moest ze zorgen dat ze fatsoenlijk voor de dag ging komen bij de afspraak die zijn vader had. Het was dat er werkelijk iemand van belang voor de zaak kwam, anders had Enzo het kunnen schudden. Als er een ding was wat Rose altijd deed dan was het fatsoenlijk voor de dag komen, dat hoefde haar vader haar recht niet te vertellen. Om eerlijk te zijn kon ze niet wachten om terug naar huis te gaan, in de hoop dat haar tantes ook weer terug zouden zijn van hun avontuur waar zij niet op mee mocht. Erg gemeen van ze.

Bedenkelijk keek Rose naar de jurken die uitgespreid lagen op het bed. Eerder die dag had ze enkele mensen naar de stad gestuurd, nadat ze natuurlijk van haar vader te horen had gekregen wat hij ging aan doen. Dat gaf haar dan weer de kans om enerzijds te clashen met haar vader of alles in harmonie te laten over vloeien. Om hem gelukkig te houden had ze verscheidene bordeaux jurken laten aanrukken en was het nu enkel een kwestie van kiezen. Met haar vinger op haar lip geplaatst bekeek ze de jurken grondig. Een aantal waren er te kort, dat waren er die ze mee zou nemen naar huis, maar het was zeker niet goed voor de bespreking die later zou volgen. De keuze viel uiteindelijk op een korte jurk, al hoorde er bij die jurk wel een doorzichtige sleep van zijde bij. Perfect voor deze gelegenheid.

Rosalie was uiteindelijk na haar haar te fatsoeneren en de laatste toetsen op haar jurk, zoals een klein goud riempje dat ze om haar middel had gedaan, uit haar kamer gewandeld. Haar donkere ogen gleden kort door de met zonlicht verlichte gang. Het was een mooi huis, een imposant huis. Maar vooral een huis dat uiteindelijk leeg stond als ze niet in de stad waren. Het miste een beetje ziel. Met een charmante glimlach wandelde ze de trap af, beneden vond ze haar vader die aan het wachten was op oftewel haar of de gasten die spoedig zouden komen. ‘Is this decent enough for you?’ Sprak ze luchtig, waarop ze toch een warme glimlach op haar gezicht liet tevoorschijn komen.

Enzo / Outfit
Enzo Bourbon
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 15
IC posts : 7

Character sheet
Age: 40 years
Occupation: Head of the House
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Our reckoning has just begun Empty Re: Our reckoning has just begun

op vr jun 01, 2018 12:11 pm
you'll have to rise above the best
prove yourself your spirit never dies

Het zou nog een klein uurtje duren voordat hun gasten aan zouden komen, maar Enzo was een man van finesse en wilde gewoon dat alles klaar was, zodat hij zichzelf straks in zijn stoel kon laten zakken en even nergens meer over na hoefde te denken. Enzo vond het fijn om zijn hoofd leeg te kunnen maken met een goede fles whiskey, gezien hij als hoofd van de familie aardig wat druk op zijn schouders had liggen. Niet alleen wat betreft hun handel, er waren nog veel meer factoren die hij zo op kon noemen. Het was zijn taak om ervoor te zorgen dat mensen van buitenaf niets van zwakte aan hun familie merkte. Roddels verspreidde zich snel en het zou alles behalve gelegen komen wanneer zijn gasten en toekomstige handelspartners die hoorde.

Eenmaal onderaan de trap vond hij een doekje, waar hij zijn vingers aan afveegde. Hij had amper stof gevonden op de leuning, maar deed alsnog zijn handen af. De lap stof legde hij weer neer, waarna hij in de richting van de woonkamer wandelde, om te zien dat zijn dochter zich nog boven moest bevinden. Enzo besloot zichzelf alvast een glas whiskey in te schenken, gezien hij toch een redelijke alcohol tolerantie had opgebouwd door de jaren heen. Zijn aandacht werd getrokken door een luchtige stem en zijn mondhoek trok iets omhoog, terwijl hij de fles weer neerzette en zijn glas voor nu ook liet voor wat het was. De man draaide zich om naar zijn dochter, die blijkbaar ook klaar was om hun gasten te ontvangen. Rustig zette hij een aantal stappen dichter naar zijn dochter toe. Zijn enige dochter, zijn dierbare Rosalie. “You look stunning as always, ma rose.” Enzo had liever gehad dat ze er iets minder uitdagend uit had gezien, maar hij wist ook wel dat ze bepaalde invloeden van haar tantes meekreeg. En gezien hij hoopte zijn dochter wel in het gareel te kunnen houden besloot hij om zijn mond erover te houden. In een korte beweging streek hij een zwarte lok achter haar oor, waarna hij zuchtte en zich weer een weg terug naar zijn whiskey baande. “Are you ready for today?” vroeg hij haar vervolgens met een kleine grijns.
notes: outfit
mayday mayday

this ship is

slowly sinking

i cannot stop this

sickness taking over

it takes control and

drags me into nowhere
Rosalie Bourbon
Member
Aantal berichten : 11
IC posts : 10

Character sheet
Age: 20
Occupation: Whiskey
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Our reckoning has just begun Empty Re: Our reckoning has just begun

op wo jun 06, 2018 11:02 pm
ROSE BOURBON
don't let me die here

Natuurlijk vond ze haar vader met een glas whiskey. Dat was het beeld waarmee ze was opgegroeid. Elke keer wanneer ze iemand van de familie had gesproken had die andere wel altijd een glas van de drank in hun handen. Rose was er mee opgegroeid, als ze niet beter wist dan zou ze nog geloven dat haar bloed uit het goedje zou bestaan. Maar goed, ze wist goed genoeg dat er dus wel bloed in haar aderen zat en geen whiskey maar dat nam zeker niet weg dat ze vroeger wel eens had gewenst niet in de buurt te zijn van mensen die onder invloed waren, haar hele familie dus. Daar had ze zich snel genoeg over gezet tho, dus het deed er uiteindelijk helemaal niet meer toe. Haar vader wist goed genoeg hoe hij haar moest behandelen, dat was de reden van het compliment. Want ja, zij wist dat hij er uiteindelijk ook wel anders over dacht maar wat kon de man doen? Al haar kleren verbranden en er nieuwe laten bestellen zodat ze zich als een non moest gaan kleden? Dan was het drama hoor. Rose haar blik ging kort over haar vader. ‘Well, you look decent enough.’ Sprak ze met een kleine grijns. Haar vader was een man die bewust was van de mode dat moest ze hem meegeven. Alleen was hij zich niet zo bewust van zichzelf want het leek wel alsof de man vergeten was om in de spiegel te kijken. De kraag van het zwarte hemd dat hij aan had zat echt helemaal niet goed. Ze wandelde hem even voorbij om vlak achter hem halt te houden. Haar handen bracht ze even naar haar vaders nek waarna ze zorgvuldig de stof tussen haar vingers nam en deze uiteindelijk ook goed trok. ‘Decent has increased to better.’ Sprak ze met een hint van uitdaging in haar stem terwijl ze weer voor hem ging staan en toch even de tijd nam om haar armen om de man heen te slaan.

‘How ready do you need me to be exactly?’ Vroeg ze met een opgetrokken wenkbrauw. Rose moest immers wel weten wat er van haar verwacht werd. Ze was niet het soort persoon dat problemen zou veroorzaken tijdens iets wat belangrijk was voor Enzo, maar evengoed moest ze wel even te horen krijgen waarover het juist ging.


Enzo / Outfit
Gesponsorde inhoud

Our reckoning has just begun Empty Re: Our reckoning has just begun

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum