welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Enzo Bourbon
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 15
IC posts : 7

Character sheet
Age: 40 years
Occupation: Head of the House
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Blood in the water

op zo mei 27, 2018 10:11 am
you'll have to rise above the best
prove yourself your spirit never dies
Er waren taveernes voor het normale voetvolk en er waren taveernes waar alleen mensen met wat meer geld op zak hun hoofden lieten zien. Niet omdat de drankjes er zo duur waren, maar omdat er vaak wel meer gebeurde dan enkel een glas whiskey. Dan had hij het ook niet over vrouwelijk gezelschap wat te koop was, daarvoor moest je toch heel ergens anders zijn. Enzo was er nooit vies van geweest om bloed aan zijn handen te hebben, iets wat hij constant had. Hij durfde zijn mouwen wel op te stropen en zichzelf in shady deals te werken. Nee, de plaats waar hij naar binnen stapte was alles behalve de doorsnee taveerne. Zijn mondhoek trok scheef omhoog, alles was nog precies zo als een aantal maanden geleden, toen hij voor het laatst een bezoek had gebracht aan Rhoynar. Het was een typische avond en langzaam maar zeker drupten er meer mensen binnen. Een kwestie van tijd voordat het eerste kaartspel zou beginnen of de eerste mensen smoezend aan een tafeltje gingen zitten om zaken te bespreken. Er kwamen hier mensen met geld, en Enzo had daar genoeg van in zijn bezit. Met een kalme blik in zijn ogen had hij plaatsgenomen aan één van de vele tafeltjes, om voorlopig de kat uit de boom te blijven kijken. Hij had geen specifieke afspraak staan voor deze avond en zou wel zien wat er op zijn pad kwam. Rustig nam hij een slok van zijn whiskey, om het glas daarna weer op tafel te plaatsen en wat naar voren te leunen op de tafel, terwijl zijn ogen traag door de ruimte heen gingen.
notes: outfit, allison
mayday mayday

this ship is

slowly sinking

i cannot stop this

sickness taking over

it takes control and

drags me into nowhere
Allison Lenier
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Blood in the water

op zo mei 27, 2018 1:21 pm
I have no heart, just ice and stone
Made up of nails and teeth and bone
And I know exactly what I'm for. To hurt and destroy and nothing more. So hear my battle cry, I'm out for blood to claim what's mine. Finally questioning if I am my own worst  enemy.
Binnenkort zou alles veranderen. De blondine kwam net terug van een korte reis naar Falkreath. Het idee om Falkreath voor zo’n lange tijd te verlaten stond haar niet helemaal aan, maar ze had besloten haar huis te behouden. Geld was het probleem niet en het kleine huisje, ver van de steden, zou een mooi toevluchtsoord zijn wanneer ze het nodig had. Als ze daar ooit nog tijd voor had, tenminste. Maakte ze wel de juiste beslissing? Was dit niet te veel? Gedachten als deze sijpelden haar hoofd binnen, een reden dat ze vandaag had besloten rustig aan te doen. Ze was moe. Mentaal meer dan fysiek.

Het was een bewuste beslissing geweest om deze taveerne op te zoeken. In anderen was het volk… onguur, om het op z’n zachtst te zeggen. Als jonge vrouw kon je je daar beter niet bevinden tenzij je je mondje bij je had. In een taveerne als deze, daarentegen… Het was een plek waar contacten werden gelegd. De eerste indruk was dus enorm belangrijk. Haar haren, vandaag roze van kleur, hingen los over haar schouders. Het korte jurkje wat ze aan had liet haar knieën zien, iets wat natuurlijk ronduit schandelijk was. Ook de reden dat ze haar kleding meestal voor zich liet maken. Of aanpassen, op z’n minst. Ze zou nog niet dood gevonden willen worden in een jurk die alles verborgen hield.

De jonge vrouw nam plaats aan een tafel zodra ze een glas rum had besteld. Ze bewoog het glas wat heen en weer tussen haar vingers, langzaam een slok nemend en haar ogen even sluitend toen de rilling over haar armen gleed. Nooit zou ze wennen aan die verschrikkelijke smaak die het met zich meebracht, maar vandaag had ze even behoefte aan het effect dat de drank zou geven.

NOTES, ~
TAGS, enzo


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum