welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

To the bone

op zo mei 27, 2018 4:56 pmHet was ongeveer vier uur ’s nachts en Asher dwaalde als een verloren geest door de nauwe straten van Brightwater Keep. Zijn poging om zijn thuissituatie te vermijden was behoorlijk uit de hand gelopen en op dit moment had hij geen enkel idee meer waar hij heen moest gaan. Grotendeels omdat hij de weg niet helemaal meer leek te weten. Terug naar huis gaan was geen optie. Zypha zag hem al van mijlenver aankomen en hij had geen zin om Cres weer wakker te maken met hun luidkeelse geruzie. Zijn eerste ingeving was om op zoek te gaan naar de herberg waar Skaði zat, al wist hij die zo één, twee, drie niet te vinden. Waarschijnlijk zat ook zij niet op een onaangekondigd bezoek van hem te wachten, tenminste niet in deze staat, maar waar moest hij anders heen? Uiteindelijk wist hij de juiste plek te vinden en liep hij binnen. Natuurlijk had hij geen enkel idee welke kamer hij moest hebben. Asher besloot dus maar een publieke overlast te zijn en bij elke kamer aan te kloppen totdat hij de juiste had. Het had hem een aantal boze gezichten opgeleverd en bijna een blauw oog, maar uiteindelijk leek hij dan toch de goede kamer te hebben. Althans, dat dacht hij.

& Skaði


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: To the bone

op zo jun 03, 2018 3:05 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Voor een zoveelste keer die nacht draaide de brunette zich onrustig om in haar slaap. Een klein haardvuur knetterde nog zachtjes op diens laatste krachten, iets waar specifiek op gelet was toen ze een plekje voor haar hadden gezocht in Brightwater Keep. Het voelde steeds weer raar om niet in zijn armen in slaap te vallen en ergens was ze het er niet helemaal mee eens dat hij zijn nachten thuis besteedde, maar ze wist ook wel dat het niet aan haar was daar over door te drammen. Een vaag geluid op de gang haalde haar uit haar slaap, waarna ze wat gedesoriënteerd overeind kwam en met haar ogen knipperde. Er waren stemmen te horen op de gang en langzaam gleed ze uit bed, wreef kort in haar ogen en schuifelde in de richting van de deur, die ze op een kier opende. Haar slanke benen waren zichtbaar onder het witte shirt wat ze droeg, eentje die vele malen te groot voor haar was. “Asher?” mompelde ze verbaasd terwijl ze de deur wat verder opende en zag hoe hij bij de kamer naast haar aanklopte. “What are you doing?” Bij het ruiken van de heftige geur van alcohol trok ze kort haar neus op.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: To the bone

op zo jun 03, 2018 3:19 amDe ruimte om hem heen leek bijna te bewegen en even staarde hij met samengeknepen ogen naar de deur voor hem. Deze leek steeds op hem af te komen en dan weer verder weg te gaan. Na enkele seconden kwam hij er pas achter dat het niet zozeer de muren waren die bewoog, maar gewoon hijzelf die ontzettend veel moeite had met stilstaan op dit moment. Hij klopte op de deur, maar voor deze open ging, hoorde hij een bekende stem naast zich. Het horen van zijn eigen naam zorgde ervoor dat hij zijn gezicht naar haar toedraaide en even was hij verbaasd om haar te zien. Voornamelijk omdat hij er van overtuigd was dat ze in de andere kamer zat. Toch verscheen er even een glimlachje op zijn gezicht. Toen ze vroeg wat hij aan het doen was, haalde hij zijn schouders op. Was dat niet duidelijk? “Looking for you,” verklaarde hij rustig. Hij keek langs haar heen, haar kamer in. “Can I come in?” Het was niet zozeer een vraag als een beleefdheid. Zonder op antwoord te wachten, liep hij haar kamer al in en liet hij zich met een doffe klap op haar bed vallen. Gelukkig voor hem leek het er niet op alsof iemand de deur van de andere kamer open zou gaan doen.


Skaði Vöggurdóttir
Member
Real name : Daan
Aantal berichten : 290
IC posts : 242

Character sheet
Age: 21 years
Occupation: Slave
Residence : Isla de Juegas
Profiel bekijken

Re: To the bone

op wo jun 13, 2018 12:07 am
she's all alone in a sea of stars
and I would never grow tired of her
Skaði keek wat verward naar de man, die haar eveneens verbaasd aan leek te kijken. Er verscheen een glimlach op zijn gezicht en ze trok kort met haar neus, het stonk hier naar alcohol. Hij was hier voor haar. “For me?” wist ze nog verward uit te brengen. Ze snapte niet waarom hij op dit uur naar haar op zoek was geweest. Normaal was het juist dat hij niet bij haar kon zijn, zo laat op de dag. Niet meer nu ze hier in Brightwater Keep waren. Ze mistte het ontzettend, het slapen in zijn armen, iets wat ze niet toe zou geven tegenover hem, natuurlijk. Hij vroeg of hij naar binnen mocht, maar nog voordat ze antwoord had gegeven was hij dat al. “Of course..” mompelde ze terwijl ze nog een keer in haar ogen wreef en kort een blik op de gang wierp. Vervolgens trok ze de deur weer achter zich dicht, die ze weer op slot draaide – immers wist je maar nooit wie er zomaar in je kamer kon staan – en haar aandacht uiteindelijk op Asher vestigde. Hij had zich al in de richting van haar bed bewogen en ze zag nog net hoe hij zich erop neer liet vallen. De brunette leunde lichtjes tegen de deur aan, nog lichtelijk slaapdronken. Vervolgens kwam ze dan toch weer in beweging, om zichzelf een weg in de richting van het bed te vinden en zich op de rand te laten zakken. [b]“You’re drunk..”[/b\ mompelde ze terwijl ze haar ogen zachtjes dicht liet zakken terwijl ze daar zo zat. Echt wakker was ze niet.
notes: none
just gonna stand there

and watch me burn

but that's alright

because I like

the way it hurts

just gonna stand there

and hear me cry

but that's alright

because I love

the way you lie
Asher Morrigan
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 758
IC posts : 559

Character sheet
Age: 38
Occupation:
Residence :
Profiel bekijken

Re: To the bone

op wo jun 13, 2018 11:10 pmNatuurlijk was hij hier voor haar. Voor wie anders? Zijn antwoord leek haar echter toch te verbazen. Misschien had het iets te maken met het onhandige tijdstip waarop hij besloten had om haar op te zoeken. Of met het feit dat hij hier in niet helemaal nuchtere staat was. Waarschijnlijk was dat iets waar hij zich schuldig over zou moeten voelen. Sinds ze in Brightwater Keep aangekomen waren, zag hij haar ineens een stuk minder vaak. Iets dat grotendeels zijn schuld was. Nu kwam hij haar een keer opzoeken en dan kon hij het niet eens opbrengen om nuchter te zijn. Nog voor ze hem toestemming gaf om binnen te komen, was hij al naar binnen gewandeld en had hij zich op haar bed laten zakken. Niet veel later kwam ze aan de rand van het bed zitten, om hem te vertellen dat hij dronken was. Hij zuchtte even. “I’m aware,” begon hij, op een enigszins sarcastische toon waar hij al snel spijt van kreeg. Hij beet even bedenkelijk op zijn onderlip, terwijl hij overeind kwam om naast haar te komen zitten. “I wanted to see you. But not like this.” Dit verdiende ze namelijk ook niet. “I just didn’t know where to go tonight.” Thuis was geen optie, niet na de massieve ruzie die hij met Zypha had gehad. Voor hij zelf enig idee had wat hij deed, kwam hij weer overeind. “I mean, I can leave if you want me to.” Het laatste wat hij wilde, was haar lastigvallen.


Gesponsorde inhoud

Re: To the bone

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum