welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Costia Bourbon
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 19
IC posts : 12

Character sheet
Age: 24 years
Occupation: Whiskey™
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Honey Whiskey Empty Honey Whiskey

op vr jun 01, 2018 1:32 pm
For those who dare to hope


De vrouw slaakte een diepe zucht, terwijl ze zachtjes aan de teugels trok om het paard tot stilstand te brengen. Haar blauwe ogen scanden het gebied; het gebied dat ondertussen steeds meer bekend begon te worden. "May the gods be with me." Weerklonk haar stem zacht, alhoewel er niemand in de buurt was om het te horen. De zon was al een tijdje geleden onder gegaan, waardoor enkel het licht van de maan haar pad nog verhulde. Uiteindelijk spoorde de vrouw haar paard weer aan om verder te stappen, ze wist immers precies waar ze zich bevond. Het duurde niet meer dan een minuut, of ze sloeg een bocht om en een huis verscheen in haar zicht. Haar thuis. Na zo'n lange tijd voelde het bijna vertrouwd om weer op het terrein te komen, maar.. angst schemerde in haar ogen. Ze was lang weggeweest, te lang in de ogen van haar grote broer. En ze had hem wellicht kwaad gemaakt door een bepaalde opmerking. Streep dat 'wellicht' maar weg, ze wist maar al te goed dat hij kwaad was geweest om die opmerking. Zou hij die woede nog steeds voelen?

Bovendien was ze te laat. Ze wist niet hoeveel dagen, maar het waren er maar een paar, dus ze hoopte dat Enzo de tel niet had bijgehouden. Ze zuchtte, een blik achter zich werpend om te zien of de mensen die haar terug naar huis hadden begeleid, ook ondertussen waren aangekomen. Ze was immers even vooruit gegaan, gezien ze even tijd voor zichzelf nodig had gehad, om de moed bijeen te kunnen sparen om het huis weer binnen te stappen. Ze gaf haar paard af aan de stallen, waar een staljongen nog steeds braafjes aanwezig was. Ze bedankte hem met een glimlach voor zijn aanwezigheid, blij dat hij haar paard nu voor haar kon afzadelen en zij dit niet hoefde te doen.

Toen ze de woonkamer instapte, had ze niet verwacht dat er nog iemand van het gezin wakker zou zijn. Het kwam dan dus als een lichte schok aan toen ze licht zag branden en iemand zag zitten. Haar grote broer. "Oh.. I didn't think anyone would still be awake." Sprak ze, een beetje zenuwachtig. "Hi brother." Ze glimlachte nerveus naar haar broer, zichzelf licht vervloekend dat ze niet direct door naar haar slaapkamer was gegaan. Ze had hem tot in de ochtend willen ontwijken, eigenlijk.
Enzo  Honey Whiskey VGakVK5
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum