welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Sunset Greenleaf
Member
Real name : Julya
Aantal berichten : 9
IC posts : 1

Character sheet
Age: 19
Occupation: Sailor
Residence : Rhoynar
Profiel bekijken

Battle Scars [Octavia] Empty Battle Scars [Octavia]

op vr sep 29, 2017 2:14 pm
Haar shiftvorm was de vorm waar het meisje het meest in te vinden was. De grijze wolvin verplaatste zich een stuk sneller dan de menselijke gedaante kon - behalve als ze op zee was natuurlijk. Ze had de laatste jaren wel gemerkt dat ze als wolf niet goed tegen het zeemansleven kon. Dus op zee bleef ze in haar menselijke vorm.
Maar voor nu liep ze op 4 poten door haar thuishaven, de haven van Rhoynar. Ze was hier vaak, kende de straten van onder tot boven, van begin tot eind. En eerlijk is eerlijk, af en toe wist ze een konijn van de handelskramen weg te trekken. En sommige handelslieden herkenden haar, andere niet. Het grote litteken wat dwars over haar rug liep was voor vele het merk waaraan ze wisten dat het Sunset was. Dat had ook al een paar keer haar leven gered. Niet iedereen vind het leuk als een wolf zomaar iets van de handelskraam trekt namelijk.

Nu liep het dier op een drafje door de straten, keek de handelskramen na, maar één blik was genoeg om Sunset door te laten lopen. Ze was hier nu niet voor eten - de laatste tijd was ze niets tekort gekomen. Ze was hier nu omdat ze weer afgesproken had met Octavia. En ze kon niet wachten om haar weer te zien. Ze hadden afgesproken aan de rand van de stad, waar aan het water nog een stuk bos te vinden was. Dat was één van hun vaste plaatsen, eigenlijk. Tot nu toe had niemand nog door gehad dat de twee een relatie hadden. Iets wat Sunset graag zo wilde houden.
Octavia
Member
Real name : Red
Aantal berichten : 84
IC posts : 17

Character sheet
Age: 18 years old
Occupation: Assasin/weapon maker/horse breeder
Residence : Mothers heart
Profiel bekijken

Battle Scars [Octavia] Empty Re: Battle Scars [Octavia]

op zo okt 01, 2017 10:07 am

And all the kids cried out
"please stop your scaring me"


Met haar zwaard op haar rug liep ze langs de bomen van Rhonar, op zoek naar een goede boom om in te gaan zitten, wachtend op Sunset. Ze trok een afkeurende blik bij het idee dat ze een shapeshifter aan het daten was en klom Octavia de boom in. Eenmaal in de boom liet ze haar benen naar beneden bungelen aan beide kanten van de boomstam en leunde ze met haar rug tegen de boom aan. Ze wilde niet in de stad zijn en ook net aan de rand van de stad was het druk, dus was de assasin en weapon maker in een boom gaan zitten. Sunset kwam daar vanzelf wel achter.

Al snel zag ze de grijze wolvin uit het stadje komen en besloot Octavia uit de boom te springen. Zacht grinnikte ze, de rest mocht de shapeshifter zelf doen.

TAGGED » words » note » THANKS
if she had a name, it has been long since been lost
she would be known only as a servant of evil.
One of a number.
One of the hundred.


Accounts:
Aphrodite & Octavia & Asteria Bourbon & Rae

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum