welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Costia Bourbon
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 19
IC posts : 12

Character sheet
Age: 24 years
Occupation: Whiskey™
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Good morning, Sunshine

op za jun 02, 2018 10:27 pm
For those who dare to hope


Het was zeker een lange nacht geweest nadat ze thuis was gekomen, maar toen de zon eenmaal weer begon op te komen, had Costia niet veel langer meer in bed kunnen blijven. Ochtenden waren nou immers heel erg prachtig in haar ogen en - ter irritatie van sommigen van haar familieleden - was ze vaak redelijk opgewekt in 's ochtends vroeg. Ze had een rustige wandeling genomen door de tuin toen de zon nog maar net opgekomen was. En oh, wat had ze het landgoed van haar familie gemist. Home, sweet home - niet waar? Het was fijn om weer terug in Navarre te zijn, zeker omdat het hier een stuk minder warm was dan de plek waar ze zo lang op zakenreis naartoe was geweest. In de ochtenden kon je hier nog wel eens genieten van de koelte, maar daar was dat niet zo. Daar was het zelfs in de ochtenden al warm en och, wat had ze het gemist.

Na haar wandeling was ze weer terug naar het gebouw gestapt, maar toen ze binnenkwam, bleek dat er nog niemand echt wakker was. Een diepe zucht rolde over haar lippen en ze besloot geduldig in een stoel te gaan zitten. Maar Costia stond niet bekend om haar geduld. Twee minuten later en ze liep al de trap omhoog naar de slaapvertrekken. De eerste deur die niet op slot stond, was die van haar op een na grote broer. Met een grote grijns klopte ze op de deur, waarna ze hem zonder pardon opengooide. "Goodmorning Max, I'm home again!" Sprak ze veel te vrolijk voor dit tijdstip in de ochtend. Ze wist dat hij soms nogal bekend stond om een slecht humeur in de ochtend, maar heck, ze had lang genoeg gewacht voor haar broers en zussen om op te staan, niet waar?
Maxie  Good morning, Sunshine VGakVK5
Maximilien Bourbon
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 65
IC posts : 63

Character sheet
Age: 32
Occupation: Bourbon Whiskey
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op za jun 02, 2018 10:51 pm

FATED TO PRETEND
this is our decision
to live fast and die young
Ergens in het diepst van de nacht was Max één of andere taveerne uit komen rollen. Gelukkig voor hem was de bar niet al te ver weg geweest van het landhuis van de Bourbons, anders was hij vannacht hoogstwaarschijnlijk niet thuisgekomen. Na een lange, moeizame rit te paard had hij uiteindelijk zijn bestemming bereikt. Het paard liet hij aan de stalknecht over, terwijl hij zelf richting de voordeur van het huis hobbelde. Ondertussen vroeg hij zich af hoeveel drankjes hij naar binnen had gewerkt, maar na een stuk of drie, vier was hij de tel al kwijtgeraakt. Het deed er eigenlijk ook helemaal niet toe, hij kon het toch wel betalen. Met enig kabaal wist hij zijn slaapkamer te vinden. Het kostte hem ruim een kwartier om zijn kleren uit te krijgen, maar zodra zijn lichaam de lakens raakte, was hij weg. Het voordeel van alcohol was dat hij binnen vijf minuten plat lag.

Hij had geen idee hoe laat het was, maar Max werd gewekt door het geluid van zijn deur die plotseling open zwaaide. In eerste instantie werd hij verwelkomd door de doffe pijn in zijn achterhoofd en de ontzettend droge mond die hij had. Een kater, typisch. Daarna hoorde hij de veel te enthousiaste stem van zijn zus. Costia, eindelijk weer thuis na een lange zakenreis. Op dit moment kon hij het echter niet opbrengen om er blij over te zijn. Max liet een geërgerde kreun ontsnappen, terwijl hij de lakens wat omhoog trok. Hij lag er namelijk een beetje ontbloot bij. “Cos, not right now, please,” mompelde hij, waarna hij zich moeizaam op zijn buik draaide om zijn hoofd in zijn kussen te begraven. “I’m dying here.” Hij had altijd al een goed gevoel voor drama gehad.
HOUSE OF BOURBON
Costia Bourbon
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 19
IC posts : 12

Character sheet
Age: 24 years
Occupation: Whiskey™
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op za jun 02, 2018 11:10 pm
For those who dare to hope


Ze stond in zijn deuropening met een grote glimlach rond haar lippen, de geërgerde kreun die van zijn kant afkwam compleet negerend. Hij stond niet bekend om zijn goede humeur het 's ochtends immers. Costia was niet snel iemand die schaamte voelde, waardoor ze zich niet veel aantrok van het feit dat hij er niet compleet bedekt bij lag. Hij trok zijn lakens al gauw verder over zijn lichaam en met een dramatische toon in zijn stem bracht hij uit dat hij stervende was. Een lach rolde over haar lippen, waarna de brunette overduidelijk met haar ogen draaide. "Well, you are not dead yet, so don't be so dramatic." Sprak ze, terwijl ze de weg naar zijn gordijnen overbrugde en deze in twee snelle halen opentrok. Max zijn kamer was nu niet langer pikzwart, maar werd eerder overgoten met het zonnelicht dat nu naar binnen scheen.

"Come on, you can sleep tonight. Look, the sun is up." Ze wees naar het raam, al was het waarschijnlijk wel duidelijk aan het feit dat de kamer nu gevuld werd met het licht van de zon. Costia was echter niet blind; ze kon al direct zien aan zijn manier van doen, dat het niet enkel een ochtenhumeurtje was waar ze mee te maken had. Een kater, wellicht? Hij had weer lopen zuipen; het was bijna gek dat, dat niet als een verassing bij haar aankwam. "Now come on rise and shine." Sprak ze, breed grijnzend. Ze kon het naast dit alles, ook gewoon niet laten om haar broer te vervelen nadat hij zo goed uit geweest was dat hij er een kater aan over had gehouden.
Maxie  Good morning, Sunshine VGakVK5
Maximilien Bourbon
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 65
IC posts : 63

Character sheet
Age: 32
Occupation: Bourbon Whiskey
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op za jun 02, 2018 11:42 pm

FATED TO PRETEND
this is our decision
to live fast and die young
Zelfs in deze toestand wilde Max haar het zien van zijn achterste besparen. Als hij nu niet de beste broer ter wereld was, wist hij het ook niet meer. De witte lakens reikten tot aan zijn middel, terwijl hij zijn gezicht in het kussen probeerde te verbergen voor het onbegrijpelijke enthousiasme van zijn zus. Misschien zou ze hem nu wel met rust laten. Ze lachte. Blijkbaar was het nog niet voorbij. “I’m truly dying, I can feel it,” mompelde hij nogmaals, al was het meeste geluid gesmoord door het kussen. Hij liet een zeurderig geluid horen toen ze abrupt de gordijnen open rukte. Vervolgens liet Costia hem doodleuk weten dat de zon op was. Hij draaide op zijn rug en legde zijn handen voor zijn ogen. “Oh, and there’s a bright light,” ging hij op dramatische toon verder. Dit was werkelijk waar het einde.

Na enkele seconden opende hij zijn ogen, al kneep hij deze al snel weer tot spleetjes. Het zonlicht deed gewoon pijn en het doffe gevoel in zijn achterhoofd werd er alleen nog maar erger van. Langzaam maar zeker raakte hij echter gewend aan het licht, al was hij nog lang niet klaar om zijn bed uit te komen. Hij zette een boze expressie op zijn gezicht, voor zover dat lukte. Stiekem was hij ook wel blij om zijn zus na al die tijd weer te zien. Max zuchtte na haar woorden en besloot zijn dramatische toneelstukje voort te zetten. “I can feel myself slipping away, Cos.” Het leek wel alsof zijn katers elk jaar erger werden.
HOUSE OF BOURBON
Costia Bourbon
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 19
IC posts : 12

Character sheet
Age: 24 years
Occupation: Whiskey™
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op zo jun 03, 2018 2:16 pm
For those who dare to hope


Costia schudde lachend met haar hoofd. Haar broer was toch wel de grootste dramaqueen van de hele familie op het moment. Ze had het echter niet kunnen laten om de gordijnen gewoon te openen, wetende dat het waarschijnlijk zijn hoofdpijn licht zou verergeren. Maar hij zou het overleven. Hij moest gewoon even opstaan en wat drinken en ontbijten en dan zou het wel weer goed komen, misschien kon Rose of Marcelle wel even een anti-kater goedje voor hem breien, als hij ze lief genoeg aankeek, echter. "Don't act as if you're a vampire now, it's just light." Costia rolde met haar ogen, waarna ze weer door de kamer stapte. Zijn boze uitdrukking had weinig effect op haar. Eigenlijk had het een tegenovergesteld effect, want het bracht nog een lach over haar lippen. Hij zag eruit als een peuter die niet zijn zin kreeg.

Ze sloeg haar armen rustig over elkaar en keek hem terug aan, haar wenkbrauwen opheffend, terwijl hij zijn dramatische spel vervolgde. "Wait, I know just the thing." En weg was ze. Enkel om een glas water voor de man te gaan vullen en weer terug te komen. Ze stak het naar hem uit. "I can throw this into your face or you'll be a big boy and drink it." Ze glimlachte, water kon helpen om wakker te worden en hij had de keuze. Gewoon drinken, of ze zou wat minder lief zijn voor haar grotere broer en het ijskoude water in zijn gezicht gooien. Well. Het had hetzelfde effect, niet waar?
Maxie  Good morning, Sunshine VGakVK5
Maximilien Bourbon
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 65
IC posts : 63

Character sheet
Age: 32
Occupation: Bourbon Whiskey
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op zo jun 03, 2018 2:47 pm

FATED TO PRETEND
this is our decision
to live fast and die young
Natuurlijk hield hij van zijn jongere zusje, maar op dit moment maakte ze het hem wel heel moeilijk. Hij besloot maar te doen alsof zijn laatste uur geslagen had, zodat Costia hem misschien zielig zou vinden en hem vervolgens met rust zou laten. Het leek echter niet te werken en ze leek hem alleen nog maar meer lastig te willen vallen. Hij kon zijn eigen glimlach echter niet onderdrukken toen hij zag dat hij haar toch een beetje aan het lachen had gemaakt. Daar deed hij het nou voor.

Na haar woorden viel hij even stil. Zijn toneelstukje was nu wel voorbij. Dat nam echter niet weg dat hij dit nog steeds helemaal  niet fijn vond. Het licht maakte de hoofdpijn alleen nog maar erger en Max wilde zich het liefst gewoon weer omdraaien en verder slapen. “You’re making me miserable,” mompelde hij op een vermoeide toon. Hij keek zijn zus aan vanuit zijn lagere positie in het bed en hief een wenkbrauw toen ze ineens een idee leek te kregen. Dit was het moment om het op een lopen te zetten, als hij überhaupt zijn bed uit had kunnen komen. Costia had nooit goede ideeën. Ze ging er vandoor, maar binnen een minuut was ze weer terug. Met een glas water en een keuze. Hij keek haar even aan met een ‘are you serious’-blik, waarop hij vervolgens zijn hand naar haar uitreikte. “Just give it to me.” Alles om ervoor te zorgen dat ze stopte met hem te irriteren. Het was wel duidelijk dat zijn humeur niet helemaal top was op dit moment.
HOUSE OF BOURBON
Costia Bourbon
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 19
IC posts : 12

Character sheet
Age: 24 years
Occupation: Whiskey™
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op zo jun 03, 2018 3:53 pm
For those who dare to hope


Haar arme broer. Als hij nu zijn deur vannacht op slot had gedraaid, dan had hij nu nog heerlijk kunnen liggen pitten. Maar helaas, dat was niet zo en nu stond Costia in zijn kamer met een redelijk geamuseerde glimlach rond haar lippen. Hij mocht het wellicht niet zo geweldig vinden, maar zij had hem gemist en ze had niet veel langer kunnen wachten. Van zijn slechte humeur daar trok ze zich weinig van aan. Hij had een kater, obviously, en hij was zonder kater in de ochtenden soms niet eens zo vrolijk. Niet zo vrolijk als Cos, in ieder geval. "Well someone's got to do that around here." Antwoordde ze nonchalant toen hij zei dat ze hem een ellendig gevoel gaf. Als niemand hem achter de veren zat, wie dan wel? Dan zou hij waarschijnlijk de hele dag in zijn bed liggen, bedacht ze zich.

Toen ze weer terug kwam met een glas water in haar hand, had ze haar grote broer een duidelijke keuze gegeven. Of hij dronk het gewoon, of ze zou het gewoon over hem heen kiepen. Het had hetzelfde effect om wakker te worden, al was het drinken van het water wellicht wat beter voor zijn droge keel - iets wat ze zelf ook wel eens ervaren had na een avond goed drinken. "You should really take care of yourself a bit better, you're getting too old for this brother." Ze grinnikte, duidelijk aan haar broer merkend dat hij last had van zijn kater. Oh well. Misschien zou hij ooit wel leren dat zoveel drinken ook niet goed voor hem was.
Maxie  Good morning, Sunshine VGakVK5
Maximilien Bourbon
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 65
IC posts : 63

Character sheet
Age: 32
Occupation: Bourbon Whiskey
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op zo jun 03, 2018 7:40 pm

FATED TO PRETEND
this is our decision
to live fast and die young
Misschien had hij zijn deur op slot moeten doen. Misschien had hij überhaupt niet naar huis moeten komen vannacht. Als hij even zijn best had gedaan, had hij vast wel een alternatieve slaapplek voor vannacht kunnen regelen om daar in alle rust zijn kater uit te zitten. Maar goed, gisteravond had hij niet geweten dat Costia terugkwam. En al helemaal niet dat ze hem in de vroege ochtend wakker zou maken op deze onuitstaanbare manier. Hij moest het maar doen met wat hij had. Max liet een gefrustreerde zucht horen toen ze hem liet weten dat iemand in dit huis hem verschrikkelijk moest laten voelen. “Enzo was already doing a decent job at that,” mompelde hij. Zijn oudere broer probeerde hem, tot Max’ grote ergernis, nog enigszins in het gareel te houden. Iets wat in de meeste  gevallen maar weinig lukte.

De keuze was vrij simpel. Max had maar weinig zin in een glas water over zijn hoofd. Het opdrinken van het spul zou daarentegen redelijk goed zijn tegen de massieve kater waar hij op dit moment aan leed. Hij nam het glas water aan en begon gulzig te drinken. Binnen enkele seconden was het alweer leeg en deponeerde hij het op het nachtkastje. Costia probeerde hem vervolgens weer de les te lezen, al moest hij toegeven dat ze gelijk had. “Well, what else am I supposed to be doing with my life?” De katers waren niet bepaald leuk, maar hij had zeker een leuke avond gehad. Niet iedereen kon zijn hele dag aan werken besteden, in tegenstelling tot hun oudste broer.
HOUSE OF BOURBON
Costia Bourbon
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 19
IC posts : 12

Character sheet
Age: 24 years
Occupation: Whiskey™
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op zo jun 03, 2018 10:55 pm
For those who dare to hope


Ze grinnikte toen haar broer een opmerking maakte over het feit dat Enzo al een goede poging aan het doen was met zijn leven ellendig te maken. "Well.." Ze haalde haar schouders wat op. "I can't say I can't agree with you on that" Enzo was nou eenmaal soms een pain in the ass, vooral als hij overbeschermend deed of kwaad op je was. Maar.. ze moest toegeven dat ze erg veel om haar broer gaf, zoals ze veel gaf om alle leden van dit gezin. "But on a scale from 1 to the best, how much more fun am I?" Een brede grijns verscheen rond haar lippen, terwijl ze Max de tijd gaf om zijn glas water leeg te drinken. Dat zou de kater zeker een beetje minder erg maken, maar helaas was het geen wondermiddel en zou haar broer er waarschijnlijk nog de hele dag goed last van hebben.

Terwijl hij het glas op het nachtkastje zette, nam de brunette plaats op de rand van zijn bed. Nonchalant haalde ze wat haar schouders op bij zijn vraag. "You could get dressed and come downstairs with me to have some breakfast?" I mean, ze hadden genoeg om te eten en eigenlijk had Costia ondertussen wel honger gekregen. Ze had geen zin om te wachten op de rest van de familieleden om eindelijk uit hun bed te stappen - al was Enzo wellicht al wakker en bezig aan zijn werk, nu ze eraan dacht - maar ze wilde ergens ook niet in haar eentje ontbijten. Dat was zo saai en stil. "I mean, food always helps, doesn't it?"
Maxie  Good morning, Sunshine VGakVK5
Maximilien Bourbon
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 65
IC posts : 63

Character sheet
Age: 32
Occupation: Bourbon Whiskey
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op wo jun 06, 2018 4:24 pm

FATED TO PRETEND
this is our decision
to live fast and die young
Enzo leek er bijna een punt van te maken om Max’ leven om zeep te helpen. Natuurlijk wist Max ook wel dat hij het allemaal goed bedoelde, dat hij de naam van de familie boven alles hoog wilde houden en dat hij daar nou niet bepaald mee hielp. Toch kon hij het niet helpen dat hij het zo verschrikkelijk irritant vond. Costia leek het met hem eens te zijn, wat even voor een kleine grijns op zijn gezicht zorgde. Hij was tenminste niet de enige. Vervolgens vroeg zijn jongere zus al grijnzend hoeveel leuker zij dan wel niet was. Max gaf haar even een sceptische blik voordat hij haar vraag beantwoordde. “A solid two, I’d say.” Erg gul was hij vandaag niet. “This little stunt of yours isn’t helping much,” verklaarde hij vervolgens. Hem in de vroege ochtend wakker maken terwijl hij aan een kater leed, zorgde toch wel voor een aantal punten aftrek.

Costia kwam op de rand van zijn bed zitten, wat hem vertelde dat ze nog niet van plan was om hem met rust te laten. Het antwoord op zijn vraag stelde hem alleen nog maar verder teleur. Aankleden? Ontbijten? Nee, dank je. Max keek haar met enige tegenzin aan, waarna zijn zus redeneerde dat wat eten hem vast beter zou doen voelen. “Or it’ll make me throw up,” zuchtte hij. Grote hoeveelheden voedsel en drank gingen maar zelden goed samen. Toch zuchtte hij uiteindelijk en kwam wat overeind zitten. “If I make a fool out of myself downstairs, it’s your fault.” Dat wilde hij al wel even vaststellen.
HOUSE OF BOURBON
Costia Bourbon
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 19
IC posts : 12

Character sheet
Age: 24 years
Occupation: Whiskey™
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op wo jun 06, 2018 10:12 pm
For those who dare to hope


Haar mondhoeken krulden zich zielig omhoog bij het punt dat hij haar had gegeven. Ze bewoog haar hand tot deze op de plek werd gelegd waar haar hart zat. "Auch, that hurt here." Sprak ze, haar ogen dramatisch op haar broer richtend. "A solid two? That makes me almost equal with mr. grumpypants." Ze liet haar blik even snel op de deuropening vallen - nee, gelukkig, Enzo stond er niet. Hij was zeker een grumpypants, maargoed, ze hield nog steeds heel veel van haar broer. Al leek hij dat soms te vergeten, ugh. "And this little stunt of me?" Ze trok haar wenkbrauw wat op. "I haven't seen you in a while brother, a headache can wait. I can't." Het had heel logisch geklonken in haar hoofd, maar eigenlijk hoorde het andersom te zijn. Zij kon best wachten, een hoofdpijn ging niet zitten wachten tot het je beter uitkwam. Die kwam gewoon aanzetten en ging pas weg wanneer die dat wilde.

Ze kwam enthousiast omhoog toen hij.. semi leek in te stemmen met naar de keuken gaan. "Yes, of course, I will take full responsibility!" Sprak ze, breed grijnzend. "But I'm not cleaning up your puke. So don't puke."  Ze stak haar hand uit, bijna alsof ze haar broer uit bed wilde helpen. Maar deze liet ze weer zakken toen ze zich besefte dat Max zich waarschijnlijk nog moest omkleden. "Well.. I will wait outside?" Dat was misschien wel het betere idee. Ze mocht dan wel van haar broer houden, maar ze hoefde hem niet naakt te zien.
Maxie  Good morning, Sunshine VGakVK5
Maximilien Bourbon
Member
Real name : Demi
Aantal berichten : 65
IC posts : 63

Character sheet
Age: 32
Occupation: Bourbon Whiskey
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

op do jun 07, 2018 12:57 am

FATED TO PRETEND
this is our decision
to live fast and die young
Een solide twee. Genereuzer kon hij deze ochtend niet zijn, vooral na wat ze hem geflikt had. Misschien dat hij zijn mening later op de dag nog wel bij wilde stellen, als ze heel lief voor hem zou zijn. Hij had het gevoel dat daar weinig van terecht zou komen. Hij greens even toen Cos op dramatische wijze liet weten dat zijn opmerking haar pijn had gedaan. Haar opmerking over hun broer deed hem even hardop lachen. “I’d be careful if I were you. He might hear,” waarschuwde hij zijn zusje. De muren hadden oren in dit huis en Enzo zou het vast niet waarderen als ze op deze manier over hem spraken. Haar daaropvolgende ‘logica’ verwarde hem even en Max keek haar dan ook enigszins vervreemd aan. “I suppose,” mompelde hij op verslagen toon. Hij wist toch wel dat hij uiteindelijk naar haar zou luisteren.

Costia leek maar al te blij te zijn om alle verantwoordelijkheid op zich te nemen. Mooi zo, want Max zou hoogstwaarschijnlijk iets doen waar de rest op neer zou keken. Soms vroeg hij zich af of hij niet het zwarte schaap van de familie was, al schoof hij die titel vervolgens met liefde op iemand anders af. Cos liet hem weten niets schoon te gaan maken, wat hij een redelijk iets vond. “That’s what maids are for,” reageerde hij, waarop hij zijn benen alvast op de grond zetten. Een helpende hand werd hem toegereikt, al verdween deze binnen enkele seconden weer. Blijkbaar wilde ze wel buiten wachten. “Sure,” mompelde hij. “You don’t know what you’re missing, though.” Hun ouders hadden hem goede genen nagelaten en Max kende er dan ook absoluut geen schaamte voor.
HOUSE OF BOURBON
Gesponsorde inhoud

Good morning, Sunshine Empty Re: Good morning, Sunshine

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum