welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Costia Bourbon
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 19
IC posts : 12

Character sheet
Age: 24 years
Occupation: Whiskey™
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Hold On Empty Hold On

op zo jun 03, 2018 4:07 pm
For those who dare to hope


De zon begon lichtjes onder te gaan, waardoor de lucht allerlei prachtige kleuren kreeg. Van rood tot oranje tot geel en de wolken oogden soms zelfs licht roze. Costia stapte door de tuinen van het landgoed richting de stallen, waar haar paard de vorige nacht netjes op stal was gezet door de staljongen. Het zwarte dier stond al te wachten op zijn eigenaar en Costia kon niets anders doen dan lachen, terwijl ze haar paard rustig over zijn hoofd aaide. "What do you think, Vitar, shall we go out in the fields?" Ze had Navarre gemist en zo ook haar paard. De zwarte hengst leek het ermee eens te zijn, maar voordat ze zijn stal in kon stappen, weerklonken voetstappen door de gang van de stallen. Haar hoofd draaide zich naar het geluid en de verbazing uit haar ogen verdween al snel voor enthousiasme. "Rose!" Weerklonk haar stem vrolijk door de ruimte.

Haar favoriete nichtje kreeg weinig tijd om op de vrouw te reageren, want binnen enkele grote passen stond Costia voor Rose en trok ze het meisje in een omhelzing. "I missed you!" Haar nichtje, de dochter van haar oudste broer Enzo, was ongeveer van haar eigen leeftijd. De twee waren zo goed als samen opgegroeid, al was Costia nog steeds vier jaar jonger dan haar.
Roosje  Hold On VGakVK5
Rosalie Bourbon
Member
Aantal berichten : 11
IC posts : 10

Character sheet
Age: 20
Occupation: Whiskey
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Hold On Empty Re: Hold On

op wo jun 06, 2018 11:02 pm
ROSE BOURBON
don't let me die here

Haar donkere ogen waren gericht op Talon die aan de hemel die vol kleuren stond tijdens deze zonsondergang. Wanneer het meisje haar arm uitstak maakte de majestueuze vogel een duikvlucht in haar richting en streek vervolgens zacht neer op haar arm. Zijn poten steunden op het lederen arm stuk, iets wat ze had moeten dragen van Enzo hoewel ze er eigenlijk meer van hield om de vogel zijn poten op haar huid te voelen. Ja, het kon pijn doen maar uiteindelijk kon ze zich daar wel over zetten. Maar ze had besloten naar haar vader te luisteren, puur omdat Talon zelf ook beter leek te vinden anders was ze er helemaal niet mee doorgegaan. Samen met de vogel op haar arm was haar plan om langs de stallen naar de verijdelde schuur te gaan die ze had omgetoverd tot woonplaats van de vogel, niet dat de vogel daar ook echt bleef. Nee, Talon was het soort dier dat gewoon deed wat hij wilde, hij bracht zijn tijd wanneer hij niet bij Rose was liever door in de bossen van Navarre. Maar haar plan werd abrupt stopgezet. Het horen van Costia’s stem deed haar wenkbrauw omhoog schieten, waarom was ze niet op de hoogte gebracht dat haar tante terug was?

Met een kort knikje naar Talon maakte ze duidelijk dat hij mocht wegvliegen. Gelukkig maar, want voor ze het wist werd ze in een knuffel getrokken. Eentje die ze vrolijk genoeg beantwoorden. Man, wat had ze haar gemist. ‘I missed you more trust me.’ Sprak ze lachend terwijl ze een klein stapje naar achteren deed. ‘Asuming since I only know about your arrivel now, it must have been pretty bad with my father?’ De grimas op haar gezicht sprak boekdelen. Ja ja, het hele huis had het gewteen toen Costia niet terug was op het afgesproken moment, wanneer ze dan ook nog eens te laat was verloor haar vader zijn verstand bijna helemaal.

Costia /Outfit /Talon
Costia Bourbon
Member
Real name : Linn
Aantal berichten : 19
IC posts : 12

Character sheet
Age: 24 years
Occupation: Whiskey™
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Hold On Empty Re: Hold On

op do jun 07, 2018 8:19 am
For those who dare to hope


Desondanks dat Costia had gezien dat de roofvogel die van Rosalie was op haar hand zat, had de brunette het niet kunnen laten om op haar af te stappen en haar te omhelzen - al was ze wel blij dat Rosalie snel had gehandeld om het dier de kans te geven weg te vliegen. Ze hoorde het klappen van zijn vleugels toen deze wegvloog, totdat hij zo ver uit hun bereik was dat ze hem niet meer kon horen. Ze versterkte haar omhelzing wat toen het meisje sprak haar nog meer gemist te hebben, terwijl een lach volgde. "I missed you a million times more." Weerklonk haar stem, de woorden van Rose overtreffend. Costia had veel gemist; ze had iedereen moeten missen, terwijl iedereen enkel haar had moeten missen. Maargoed, enough about that. De vrouw zette een stap terug en keek Rose aan. God, wat had ze haar nichtje toch veel gemist.

Haar glimlach werd breder bij het horen van de volgende woorden, waarna ze rustig knikte. "Yeah, you're father didn't go easy on me." Even schudde ze met haar hoofd. "He's a complete madman, but I am just going to assume he missed me too." Enzo drukte dat echter stukken anders uit dan de rest van zijn familie. Ze durfde te wedden dat hij waarschijnlijk het een en ander kapot had gegooid, toen bleek dat Costia te laat was. Of dat hij überhaupt kwaad was geweest na de brief die ze had geschreven. "How have you been?" Vroeg ze uiteindelijk aan haar nichtje. Was er iets wat ze gemist had?
Roosje  Hold On VGakVK5
Rosalie Bourbon
Member
Aantal berichten : 11
IC posts : 10

Character sheet
Age: 20
Occupation: Whiskey
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Hold On Empty Re: Hold On

op do jun 14, 2018 8:45 pm
ROSE BOURBON
don't let me die here
‘Trust me, not possible.’ Grijnsde ze even. Oh nee, echt niet. Rose had haar echt wel gigantisch hard gemist, mainly omdat Costia een van haar tantes was waarmee ze vrijwel alles deed. De vrouw die zorgde voor een buffer op haar vader, die er ook voor zorgde dat zij niet degene was die naar saaie gesprekken moest. Oh yeah, nee haar gemis overtrof dat van Costia zeker weten hoe ze het ook ging draaien of keren. Wanneer ze werd los gelaten door de vrouw trok Rose haar kledij even weer wat rechter. Dat haar vader compleet loco was gegaan had iedereen geweten die dag. Hoewel het een prachtig huis was, het had dunne muren dus ja die ruzie had iedereen wel meegekregen. Op het moment zelf had Rose medelijden gehad met haar tante, was zelf op het punt gekomen om haar vaders kantoor binnen te stormen. Maar dat zou zelfs haar haar kop kosten. ‘Yeah, missed you.’ Sprak ze half lachend. Ze wist goed genoeg dat haar vader zijn emoties vreemd kon uitdrukken, maar goed ze hield van hem en zou geen kwaad woord over hem spreken.

‘I’ve been alright. Just had to attend a few meetings with my father. Not the most pleasant thing to do, but it had to happen.’ Glimlachte ze weer wat breeder. Uiteindelijk had Rose zeker geen recht van klagen, nee het meisje had alles wat ze wilde en zelfs meer. Ze hoefde er ook helemaal niets voor te doen, alles werd haar in de schoot geworpen. Iets wat ze het merendeel van de tijd eigenlijk ook gewoon niet fijn vond. Het zorgde ervoor dat ze zich niet nuttig voelde in de familie. ‘Sooo, how was your trip? Had fun with the man I heared Enzo shouting about?’

Costia /Outfit /Talon
Gesponsorde inhoud

Hold On Empty Re: Hold On

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum