welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Deel
Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Allison Lenier
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 4:35 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
Het was duidelijk dat het meisje moe was, iets wat te verwachten viel. Allison had echter besloten dat rust later wel zou komen. Na Kaz. De ontmoeting zou immers geen uren duren en daarna zou het meisje vrij zijn om een nacht in het kasteel door te brengen. Hoe ze vanaf daar door gingen, was iets waar ze nu nog niet over na kon denken. Het grootste deel daarvan was immers aan Kaz, al waren er zekere uitkomsten die de brunette simpelweg niet accepteren zou. Een kind was een grote zorg en als je die besloot op je te nemen, diende je dit echt te doen. Zou hij niet voor haar willen zorgen, zou ze haar hier alsnog proberen te houden. Op zijn minst tot er een beter geschikte zorg was gevonden.

He actually worked for me for a while,” sprak Allison kalm, nadat Zanna haar korte antwoord had gegeven. “Before all of this, I researched magic.” Ze glimlachte eventjes. Dat was niet het hele verhaal, maar het was goed genoeg om het meisje te laten merken waar ze vandaan kwam. “Now he keeps me safe.” Gewoon, door er te zijn. Herinnerde haar eraan wat ze te verliezen had als ze een stomme beslissing wilde maken.

Onderhand had de vrouw er al enige knopen uit weten te halen: ze leken in ieder geval niet heel vast te zitten. Dat was één voordeel. Met een zuchtje maakte ze haar handen even schoon met de doek, voor ze de borstel pakte. De klitten waren nu geolied, maar het zou alsnog niet fijn voelen. “Please, tell me if it hurts,” sprak ze kalm tegen het meisje. Ze legde haar hand achter de onderkant van Zuzana’s lange haren en begon aan de onderkant met borstelen, zodat ze zo min mogelijk klitten zou pakken. Als ze boven was begonnen, zou het allemaal immers enkel erger worden.

NOTES, ~
TAGS, zuzanaa <3


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 7:08 pm

Zuzana Bryant

Hoewel Zanna uitgeput was, kon ze nog wel een extra uur opblijven als het betekende dat ze Kaz weer zou zien. Ook al was hij niet de meest warme man die iemand ooit zou ontmoeten, had hij ergens nog wel een goed hart. Daarbij had ze hem beloofd trouw te blijven en voor hem te stelen als dat nodig was, dat kon ze niet als ze elkaar niet meer zagen. Ook was ze simpelweg te jong om voor zichzelf te zorgen. Kaz was de oplossing geweest. Hij zorgde dat ze niets te kort kwam in ruil voor haar trouw en hulp met enkele klussen. Hoewel ze geen kik van stelen kreeg; had ze geleerd er niet geheel op tegen te zijn. Al zou ze nooit zoals Romeo een pakket willen stelen die goed bewaakt was. Toevallig omdat het veel geld waard was. Het had hem bijna een mes in zijn rug bezorgd, en één mes in de rug was er één te veel.

"He actually worked for me for a while," sprak Allison kalm en vriendelijk. Met een kleine frons keek Zanna naar haar handen waarna ze die netjes op haar schoot vouwde en enkel stilletjes luisterde naar wat de brunette haar wou vertellen. "Before all of this, I researched magic," Verklaarde de vrouw. Het meisje wist dat magie bestond. Er waren veel mensen met een gave maar ze had niet geweten dat Kaz er ook een bezat. Zijzelf kon anderen laten voelen wat zij hen wou laten voelen. Echter had ze er nog geen controle over. Daarbij wist niemand ervan af, want ze gebruikte het niet en als ze het gebruikte ging het automatisch en leken de meeste mensen de link niet te leggen tussen haar en de emoties. "Now he keeps me safe." Net zoals Kaz haar veilig had gehouden. Zanna beet even op haar lip waarna ze haar vingers bewoog. Alsof haar handen erg interessant waren. "What sort of magic?" Vroeg ze zachtjes een tikkeltje nieuwsgierig. Zolang de ander haar maar niet over haar hele verleden vroeg. Ze was er niet klaar voor het te delen en ze speelde het redelijk veilig. Behield nog een beetje een afstand.

Langzamerhand waren de grootste knopen al uit haar haren gehaald door Allison. Ze zag er meteen al anders uit, haar licht golvende haar, was zolang het verzorgd was een prachtige bos. Een opvallende bos haar, dat haar gezicht op liet vallen. Met een zuchtje maakte de ander haar handen schoon van de olie, waarna ze de borstel pakte en Zanna zich voorbereide op het minder prettige getrek aan haar haren. Al moest ze toegeven dat Allison het behoorlijk goed aanpakte. "Please, tell me if it hurts," Zei de jonge knappe vrouw. Ze voelde de hand aan de onderkant van haar haren terwijl de borstel door de punten van haar lange haren werd gehaald. Hoewel ze wel wat getrek voelde en het oncomfortabel was deed het haar niet echt zeer. Het was meer irritant en zelfs als het zeer deed zou ze weinig tot geen kik geven. Knopen in het haar waren wel haar kleinste peobleem op de straatInnocence is like polished armor;
it adorns and defends


Allison Lenier
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 8:22 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
‘What sort of magic?’ vroeg het meisje. Allison glimlachte even. “All kinds,” legde ze rustig uit. “I tried to learn more about them all, not one specifically.” Waar je veel kon leren als je je in één ding verdiepte, was het ook goed om algemene kennis te hebben. Zo kon je immers meer leren over de specifieke onderwerpen. Vaak was er een link die je anders niet zou leggen. Allison had haar leven lang research gedaan, altijd bezig geweest. Magie, alchemie. Haar theoretische kennis in beiden was indrukwekkend.

Zanna hield zich enorm stil, waar Allison blij mee was. De onderkant was al snel gedaan en het ging een tijdje vrij makkelijk, aangezien de klitten niet zo in het onderste stuk meer leken te zitten. De olie liet de borstel er met gemak doorheen glijden, al werd het lastiger toen ze hogerop kwam. Ze begon iets rustiger aan te doen, ervoor zorgend dat ze de klitten netjes naar beneden borstelde, om het ongemak minimaal te houden. “Your hair is so beautiful, Zanna,” sprak ze met een lachje, nog een klit eruit borstelend.

NOTES, ~
TAGS, zuzanaa <3


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 8:36 pm

Zuzana Bryant

Het was prettig om iemand te hebben die geen probleem had met haar vragen. Die haar vragen zonder aarzeling beantwoordde en eerlijk leek te zijn. Iets dat totaal nieuw was voor Zanna waardoor ze niet wist hoe ze er mee om moest gaan."All kinds," Legde de vrouw haar uit waardoor het meisje een vinger tegen haar lip duwde. Duidelijk in gedachten verzonken. Het was fascinerend dat er veel soorten magie waren. Al kende Zanna zover ze het wist niemand die magie gebruikte. Ze wist van onder andere Healers, mensen die anderen of zichzelf beter konden maken. "I tried to learn more about them all, not one specifically." Verklaarde de jonge vrouw. Waardoor het meisje zich moest weerhouden om te knikken. "There are a lot of them," Fluisterde het meisje bewonderlijk. Zanna wist dat kennis iemand veel kon brengen maar had dit niet achter Allison gezocht. Het verbaasde haar enigszins dat de vrouw zoveel deed en nu ook nog Duchess was. Zelf had ze nooit zoveel kennis verkregen en eigenlijk deed het haar goed te leren dat mensen konden leren en ontwikkelen.

Zanna hield zich enorm stil, aangezien ze weinig te zeggen had en enkel wachtte tot de vrouw klaar was met haar haren. De onderkant was snel gegaan, en gedaan. De borstel ging er nu soepel doorheen, in vloeiende bewegingen zondee dat het knopen raakte. Echter waren er hogerop nog vele knopen, die pijnlijker waren er uit te krijgen. Allison bewoog rustiger met de borstel om de pijn en irritatie te verminderen. "Your hair is so beautiful, Zanna," Sprak de ander met een glimlachje. Terwijl ze nog een knoop er uit borstelde. Het meisje zuchtte en ontspande iets, haar diepbruine ogen stonden moe en rustig terwijl ze zachtjes antwoordde. "Thank you, I like yours as well," Verklaarde het meisje met een zachte en warme stem. "Mom and dad never spoke much about magic, can you talk about it?" Vervolgde het meisje bijna verlegen.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Allison Lenier
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 9:11 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
Het meisje vertelde dat haar ouders het nooit over magie hadden, vragend of Allison er misschien meer over kon vertellen. Even dacht ze na over waar ze kon beginnen, maar het makkelijkste was als ze bij zichzelf begon. “I’m an alchemist,” legde ze rustig uit, nog altijd zo voorzichtig mogelijk met de borstel door de haren van het meisje gaand. “I create potions. My hair, for example, was originally blonde,” ging ze kalm door. “There’s also pain killers and many others.” Daar kon ze ooit nog wel op terug komen. Als ze het over elk soort potion ging hebben, dan zaten ze hier immers nog een paar dagen.

But there’s also other magics. Some control an element, like water or fire,” legde ze uit. “Others control emotions, or see the future,” ging ze door. Er waren zoveel types te vinden. “There are people who can control animals and others can even shapeshift into one.” Er waren zoveel verschillende soorten op de wereld. Misschien waren er zelfs soorten waar ze nog niets van wist. Maar, als het aan Allison lag, zou ze dit zeker uitvinden. Al had ze nu zoveel te doen, met haar taken als Alchemist, the Syndicate en als Duchess, dat ze niet zeker wist of ze nog wel tijd had om te besteden aan research als dat. Misschien moest ze maar eens wat werk uit handen gaan geven.

NOTES, ~
TAGS, zuzanaa <3


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 9:29 pm

Zuzana Bryant

Zanna vertelde de ander dat ze eigenlijk bijzonder weinig over magie wist, behalve het feit dat het bestond dan. Iets dat ze wist van de vele mensen die er in de drukke straten van Rhoynar er af en toe wel over hadden. Even leek Allison over de vraag na te denken voordat ze met de uitleg begon en Zanna de informatie gretig in zich op nam. "I'm an alchemist," Legde de vrouw rustig uit, terwijl de borstel kalm en rustig door de haren van het meisje bewoog en de knopen zichtbaar minder werden. "I create potions. My hair, for example, was originally blond," Vervolgde de vrouw. Ze had blond haar gehad maar nu was het een zachte bruine kleur. Verward keek het meisje naar de muur van de kamer, de enorm grote kamer. Waarna haar blik weer naar haar handen gleed. "There's also painkillers and many others," Besloot Allison voordat ze er te diep op in kon gaan. Waardoor het meisje enkel knikte. Ze wist dat er mensen waren die aparte drankjes en pillen konden creëren. Blijkbaar was Allison daar één van.

"But there is also other magics. Some control an element, like water or fire," Legde de vriendelijke vrouw haar verder uit. Haar hiermee lerende over de mogelijke magiesoorten. Dingen die ze nog nooit zo duidelijk uitgelegd had gekregen en waarmee ze haar mensenkennis kon vergroten. "Others control emotions, or see the future," Ging ze door. Het meisje was vooral verward dood het laatste, het zien van de toekomst. Kon dat dan? Dat was best griezelig. "There are people who can control animals and others can even shapeshift into one." Dat klonk nog best wel leuk, leuker dan het zien van de toekomst. Makkelijker om in gevaarlijke natuurgebieden te verstoppen. Er waren zoveel verschillende soorten magie net zoals er veel verschillende soorten mensen waren. Het geluid van voetstappen weerklonk terwijl de vrouw van daarnet nadat ze geklopt had naar binnen stapte met een witte jurk. Blijkbaar had ze de juiste kledij weten te vinden, waarschijnlijk had ze zich gehaast doordat Allison zo duidelijk was geweest ij de berichtgeving.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Allison Lenier
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 10:14 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
Het jurkje werd binnengebracht en Allison glimlachte. “Please put it on the bed,” sprak ze, waarna het jurkje op het bed werd gelegd. Precies op tijd, want Allison had de laatste klitten uit het haar weten te halen. Ze maakte de borstel schoon in het water en ging ermee door het haar van het meisje, waarna ze het ding op haar schoot neerlegde en er even met haar handen doorheen gleed, zachtjes het haar wat in model brengend zodat het niet vet zou lijken door de olie. Gelukkig had ze het op de bovenkant niet hoeven gebruiken, dus dat viel allemaal mee.

You can put on the dress now,” sprak ze met een glimlachje, knikkend naar het jurkje. “I am going to go get Kaz, okay?” Ze veegde even een plukje haar uit het gezicht van het meisje. “It’ll be a surprise.” En met dat aaide ze het meisje even over haar hoofd, voor ze de deur uit stapte en deze achter zich dicht deed. De hallen waren lang, maar gelukkig vond ze haar weg naar de kamer zonder problemen. Ze zou hier vast nog wel een keer verdwalen.

Voorzichtig opende ze de deur, waar Kaz in bed lag. Voorzichtig stapte ze op het bed af, om naast hem te liggen en een voorzichtige kus op zijn wang te drukken. “Good morning,” sprak ze met een lichte glimlach. “I have a surprise for you.

NOTES, ~
TAGS, zuzanaa & kazzzzz <33


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 11:03 pm

Don't call it a party 'cause it never stops

Now one is too many but it's never enough

Don't tell me you're happy 'cause this isn't love


Toen Allison hem had verlaten om god knows what te doen in dit vroege uur, was het niet moeilijk geweest om opnieuw in slaap te sukkelen. Ze had gelijk gehad, dit bed was inderdaad zachter. En beter. De vampier had zich maar een keer om moeten draaien en hij was alweer weg. Hij had haar nog vaag iets horen zeggen, maar echt tot hem doorgedrongen, was het niet.

Nu draaide Kaz zich nog een keer om. Hij had zijn armen onder zijn kussen liggen voor extra steun, liggend op zijn buik. Had hij eerder niet een keer gedacht dat hij hier niet aan zou kunnen wennen? Dat kon je wel doorstrepen. Als het leven bestond uit alleen in dit bed liggen, dan kon hij er prima aan wennen.

De plotselinge aanraking op zijn wang liet hem een oog openen. Het was te vroeg. Maar bij het zien van Allison waagde hij zijn andere oog ook te openen. Er was niet heel veel goeds aan deze ochtend want hij wilde zich liever gewoon nog een keer omdraaien. ''It's too early for surprises.'' Het was überhaupt te vroeg om iets te doen. ''What kind of surprise?'' Sprak hij slaperig terwijl hij wat ging verliggen en haar wat beter aan kon kijken. Het was lastig om zijn ogen open te houden, maar zijn nieuwsgierigheid won van de drang om toch nog even te kunnen rusten.

BY MITZI

Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Allison Lenier
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 11:10 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
Het liefste was de brunette hier tegen de jongen aangekropen, had ze hem verteld hoe moe ze was en hoe graag ze haar ogen nog even zou sluiten. Hij was het enige dat ze nodig had om van een echte rust te kunnen genieten. Zijn bijzijn hield de nachtmerries weg. Maar, dat kon niet. Ze was hier om andere redenen, dus slaakte ze een diepe zucht, voor ze overeind ging zitten en op de jongen neerkeek met een glimlach.

You’re going to like it, I hope,” sprak ze met een lachje, voorzichtig iets zijn kant op leunend om even met haar vingers door zijn haar te strijken. “But we can’t wait for too long, so get dressed, please!” sprak ze. Haar stem maakte veel te duidelijk hoe ze naar deze verrassing uitkeek. Ze had nooit gedacht zoiets te vinden. Een kind, waar Kaz voor had gezorgd. Dat zij degene was die het vond en haar als verrassing aan Kaz kon laten zien… Het was bijna te mooi om waar te zijn, wat haar zich licht zorgen liet maken of Kaz dit wel wilde.

NOTES, ~
TAGS, Kazzz&zuzanaa <3


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 11:23 pm

Don't call it a party 'cause it never stops

Now one is too many but it's never enough

Don't tell me you're happy 'cause this isn't love


Allison had beter moeten weten dan haar hand door zijn haar te halen, want zijn ogen gleden al weer dicht. Kaz bromde iets chagrijnigs en zuchtte. Nu had hij alles wat hij wilde hebben, behalve dat hij met rust werd gelaten. Zo'n groot kasteel en dan nog werd hij gestoord. Kaz bedacht zich om misschien zijn kussen over zijn hoofd te leggen, maar aan Allison's toon te horen, duldde ze geen tegenspraak. Wanneer ook wel.

De vampier zuchtte opnieuw en draaide zich op zijn rug. ''Fine.'' Gromde hij, waarna hij de deken van zich afsloeg en met veel moeite omhoog kwam. Het moest dan wel een hele goede verassing zijn. Kaz wreef kort over zijn buik waar de vele littekens nog steeds zichtbaar waren. Het maakte niet uit hoe hij lag, de pijn was er toch wel. Dat had de transformatie hem niet afgenomen. Uiteindelijk stond hij maar op, om zijn blouse van de grond af te plukken. Als hij er op zijn best uit moest zien, hoorde hij dat wel.

BY MITZI

Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Allison Lenier
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op zo jun 10, 2018 11:32 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
Een lichte glimlach trok over het gezicht van de brunette toen de man zich eindelijk overeind werkte. Zie je: hij kon het wel. Hij kon wel luisteren. Ze grinnikte even en beet zachtjes op haar lip toen ze haar blik weer over het ontblote bovenlijf liet gaan. Niet doen, Allison. Ze slaakte een diepe zucht en gleed even met haar hand door haar lange haren, haar blik niet afwendend terwijl de man zijn blouse opraapte. De littekens op zijn lichaam waren duidelijk. Het was bijna grappig hoe het contrast tussen de twee was. Zij had al die tijd zo gewerkt voor haar perfecte, egale huid. En hij zat onder de tattoo’s en littekens.

Toen de vampier zich aangekleed had, pakte ze zijn hand beet in vreugde. “So I found the surprise when I was in the city,” sprak ze met een glimlachje, hem door de deur leidend terwijl ze moeite moest doen om niet te hard te lopen. Ze was zo nieuwsgierig naar zijn reactie. Naar hoe hij zou reageren als hij het meisje zou zien, nu hopelijk gekleed in de witte jurk, met haar prachtige haren los vallend over haar schouders.

Eenmaal aangekomen bij de deur, kneep ze zacht in de hand van de vampier, voor ze zich even naar hem toe boog en haar lippen op zijn wang drukte. “I… Just…” Wat kon ze zeggen? Vrij weinig. Ze voelde hoe de zenuwen bij haar naar binnen schoten en ze haalde even diep adem, voor ze zijn hand losliet en de deur opende.

NOTES, ~
TAGS, kaz&zuzanaa <3


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op ma jun 11, 2018 7:28 am

Zuzana Bryant

Toen het jurkje werd binnen gebracht glimlachte Allison kort. "Please put it on the bed," Sprak ze tegen de voor Zanna onbekende vrouw. Die zonder een woord te zeggen het witte kledingstuk op bed legde. Het was goed getimed, aangezien de brunette net klaar was met het borstelen van Zanna's haren. Ze hingen nu lang en verzorgd over haar dunne schouders heen. De borstel werd schoongemaakt met water waarna de jonge vrouw die er nog een keer doorheen haalde. Hierna werd de borstel weg gelegd, waarna Allison haar haren in model bracht met haar handen, zodat de olie in het haar minder zichtbaar was. Hoewel het meisje niet in de spiegel keek wist ze dat ze er nu al stukken beter uit zag. Al helemaal als ze de witte jurk had aangetrokken. Bovenop haar hoofd had Allison de olie niet hoeven gebruiken waardoor er geen vettige glans op lag.

"You can put on the dress now," sprak de vrouw met het gebruikelijke glimlachje terwijl ze naar de jurk knikte. Zanna volgde haar blik terwijl ze van het bed, op stond. "I am going to go get Kaz, okay?" Verklaarde de vrouw terwijl ze een van de wat eigenwijzere plukken haar uit het gezicht van het jonge kind haalde. "It'll be a surprise," Met die laatste woorden aaide de vrouw evem kort over haar hoofd waarna ze opstond en de deur open deed en weer achter zich sloot. Zanna achterlatende om het witte jurkje aan te trekken en zich klaar te maken voor Kaz. Zodat ze er niet zozeer als een verwilderde zwerver uit zag. Haar diepbruine ogen namen het kledingstuk in zich op waarna ze haar oude versleten kleding uitdeed en de schone witte jurk aan trok. Het stond in mooi contrast met haar vermoeide, licht getinte gezicht.

Zanna nam weer plaats op het bed en keek naar haar handen terwijl ze gespannen afwachtte. Immers was het kasteel groot en kon het nog even duren voordat Kaz gevonden was en de kamer zou betreden. Haar hand greep de deken van het bed vast terwijl ze die tot een vuist kneep. Ze was moe, echter vast besloten wakker te blijven totdat ze Kaz had gezien. Er klonk een zacht geluid van voetstappen, die naderde waardoor haar hoofd omhoog schoot en haar diepbruine ogen zich intens op de deur richtten. Daar, de deur ging open waarna ze eerst Allison en daarachter Kaz zag staan. Het meisje stond op waarna ze met intelligente doorzoekende ogen, het gezicht van Kaz in zich op nam. Hij zag er niet slecht uit. "Kaz!" Groette ze de jonge man met een onschuldige glimlach.
Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Kaz Brekker
Administrator
Aantal berichten : 1327
IC posts : 1116

Character sheet
Age: 23 [immortal]
Occupation: Grand Duke. King's spy. Bad Cop.
Residence : Brightwater Keep, Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op wo jun 13, 2018 11:32 pm

Don't call it a party 'cause it never stops

Now one is too many but it's never enough

Don't tell me you're happy 'cause this isn't love


Kaz hield niet verrassingen, al helemaal niet in het vroegst van de ochtend, of was het nog het holst van de nacht? Zijn gezicht stond dan ook niet al te blij toen Allison zijn hand pakte en hem verder leidde, de kamer uit en de gang op. Half gapend luisterde hij naar haar woorden. Ze had het gevonden op de straat. Dat betekende niet veel goeds. ''What are you talking about?'' Bromde hij terwijl hij de slaap nog uit zijn ogen wreef.

Hij snapte niet waarom Allison zo nerveus en vreemd deed. De volgende keer dat ze zo vroeg uit bed wilde, hield hij haar maar tegen. Het was duidelijk dat er niet veel goeds uit kwam. Het was een toen Allison de deur opendeed en zijn ogen vielen op de persoon die op het bed zat. ''Holy shit.'' Was het eerste wat hij uit zijn mond wist te krijgen. Dit was niet oké. Hij had haar compleet laten vallen, door alle chaos en door alle plotselinge veranderingen had hij totaal niet meer aan haar gedacht. Zijn belofte. De vampier zette een stap verder. ''Zanna.'' Was het volgende wat zijn lippen verliet. Ze zag er.. goed uit. De steek die hij voelde kon alleen een steek van schuldgevoel zijn. ''What.. how.. when..'' Een duidelijke frons lag op zijn gezicht terwijl hij van Allison naar Zuzanna keek. Ergens vroeg hij zich af of hij misschien gewoon nog lag te slapen. Een ander deel vroeg zich af of dit niet verschrikkelijk slecht ging aflopen voor hem.

BY MITZI

Mirror, mirror on the wall
I'll make sure you crack and fall
I made strides don't call me sweet
Chaos organizes me

[ t h e m e ] / [ K A Z ] / [ v o i c e ]
Allison Lenier
Member
Real name : Wrap
Aantal berichten : 1190
IC posts : 1131

Character sheet
Age: 24
Occupation: Grand Duchess. Alchemist. Good Cop.
Residence : Brightwater Keep
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op wo jun 13, 2018 11:54 pm
I'm headed straight for the castle
They’ve got the Kingdom locked up
All these minutes passing, sick of feeling used. If you wanna break these walls down, you’re gonna get bruised. And now my neck is open wide, begging for a fist around it. Already choking on my pride, so there's no use crying about it
Zanna was misschien wel schattiger dan een pasgeboren puppy. Allison keek met een lichte glimlach naar het meisje, terwijl deze enthousiasme liet blijken om de man weer te zien. ‘Holy shit,’ klonk er van Kaz’ kant en de glimlach op haar gezicht verbreedde terwijl ze aanschouwde hoe hij een stap vooruit zette. Alles aan hem liet zien dat hij geen idee had wat hem overkwam en ergens deed het haar pijn om hem zo verward te zien, dus ze stapte voorbij hem en nam naast Zanna plaats op het bed, al was het enkel maar om naar Kaz te kunnen kijken. Om te kunnen zien hoe hij naar Zanna keek. Dat was immers heel belangrijk voor de keuzes die vandaag gemaakt zouden worden.

She spoke about this Kaz who cared for her,” legde ze met een glimlach uit. “So I promised her to bring her back to this lovely man.” Want, ze moest toegeven dat de gedachte aan Kaz die voor een kind zorgde, haar hart deed smelten en dat ze hoopte dat dit alles niet verkeerd was. Dat ze geen vergissing had gemaakt in het samenbrengen van Kaz en Zanna. Ze wist dat geen van hen tweeën klaar was om voor een kind te zorgen. Al helemaal niet met alles wat hun nieuwe leven met zich meebracht. Maar er moest een manier zijn waarop ze Zanna niet terug de straat op hoefden te sturen. Waarop Kaz zijn belofte kon houden.

NOTES, ~
TAGS, kaz & zanna


Je vois le chaos en dessous
La justice est une rivière rouge
Zuzana Bryant
Member
Real name : Butter
Aantal berichten : 149
IC posts : 100

Character sheet
Age: 8 years
Occupation: Thief - Helper of Kaz
Residence : The streets of Rhoynar
Profiel bekijken

Re: Embrace the uncertainty

op do jun 14, 2018 6:42 pm

Zuzana Bryant

De ogen van de normaal gesloten man, vielen op het jonge meisje. Ze had hem nog nooit zo verrast gezien, Kaz had geleerd om de meeste mensen te lezen. Om het onverwachtse te verwachtten, of zo leek het eigenlijk. "Holy shit." Waren de eerste woorden. Ongecontroleerd. Waardoor Zanna met haar onschuldige, warme en intelligente ogen de donker harige man aankeek. De man, die nu zonder dat ze het wist een vampier was, zette een stap naar voren toe. Ze was inmiddels al op gestaan en keek hem zonder enige angst aan. Zijn reactie verzekerde haar ervan dat hij niet boos was dat ze hem weer had opgezocht. Hij leek enkel geschrokken haar te zien, verrast door haar gezonde uiterlijk. Iets waar Allison wel voor had gezorgd. Allison was met een brede glimlach de kamer in gelopen en naast haar gaan zitten, terwijl het meisje tegen het bed aan leunde. Het was dat ze moe was, anders was ze al op Kaz af gerend om hem, tegen al haar normen in, een knuffel te geven. Ze had hem gemist en normaal hield ze afstand, Kaz deed dat ook. Ze raakten elkaar simpelweg nauwelijks aan. Tenzij het moest. "Zanna." Was het eerst volgende dat hij zei, ze wist dat hij zijn belofte nirt was na gekomen. Maar had van Allison al gehoord dat hij te veel had meegemaakt. Misschien had hij doordat hij haar niet had gezocht haar onbewust wel voor gevaren behoed. Had hij niet beloofd haar veilig te houden. Wat als ze  niet veilig zou zijn geweest met hem. "What.. how.. when.." Vroeg Kaz enkel, terwijl hij duidelijk fronsend van het meisje naar de vrouw keek. Alsof dat zou verklaren waarom ze hier zat, in een schone spierwitte jurk. Met haar lange haren verzorgd over haar schouders hangende en een rustige, maar vermoeide blik in haar ogen. Misschien was het inderdaad maar goed geweest dat Allison haar uiterlijk wat had opgeknapt. Ze was niet persé ijdel haarzelf, maar het kon geen kwaad verzorgd voor de dag te komen. De dag, ze was dus weer een nacht wakker geweest.

Zanna was zo in gedachten verzonken dat ze het aan Allison over liet om te antwoordden. "She spoke about this Kaz who cared for her," legde de bruinharige vrouw uit. Het jonge kind knikte enkel waarna ze Kaz' blik probeerde te vangen, hem woordeloos ervan proberen te verzekeren dat ze normaal zijn naam niet uitsprak. "So I promised her to bring her back to this lovely man." Verklaarde Allison, waardoor het meisje enkel knikte. Was Allison nu aan het flirten met hem? Soms snapte ze volwassen mensen niet, maar ze moest zeggen dat de twee goed bij elkaar leken te passen. Zanna vond dat het te lang duurde, waardoor ze rustig op Kaz af stapte en haar hand uitreikte naar hem. Voordat ze hem voorzichtig met haar nog relatief korte armen omhelsde en mompelde. "You're safe!" Iets waar het kind zich zorgen om had gemaakt. Ze was bang geweest dat hij zichzelf bewust of onbewust in een gevaarlijke situatie had geplaatst.Innocence is like polished armor;
it adorns and defends


Gesponsorde inhoud

Re: Embrace the uncertainty

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum