welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Judas Brazeal
Member
Real name : Caro
Aantal berichten : 28
IC posts : 21

Character sheet
Age: 24
Occupation: Bounty Hunter
Residence : D'auvignon, Navarre
Profiel bekijken

Disturb the sound of silence Empty Disturb the sound of silence

op zo jun 10, 2018 5:34 pm
Hello darkness, my old friend
tag: Rinzler //
Het was nog donker buiten. De maan zelf was al gaan liggen en de zon kwam langzaam maar zeker toch op. De stilde die het woud met zich meedroeg ervaarde een man specifiek als treurig op deze moment. Ergens tegen de rand van de berg aan lag Judas in een van de grotten. De man besefte goed genoeg wat hij had veroorzaakt. Iets wat nu hij terug naar zijn menselijke vorm veranderd was er nog honderd maal dieper op inhaakte. Wezenloos staarde hij naar zijn handen die onder de aarde zaten. Ergens tussen de plek waar hij de jongen had gebeten en hier was hij weer veranderd naar zijn menselijke gedaante en had hij nog kracht genoeg gevonden om zich naar de grot te begeven. Een grot waar hij al meerdere malen had geprobeerd de verandering uit te zitten, maar waar hij natuurlijk nooit in was geslaagd. Vaag kon hij zich nog voor geest halen dat hij hier een afgesleten broek had verstopt voor het geval hij zijn eigen kledij niet meer zou vinden. Iets wat deze nacht gebeurd was om een of andere reden was Judas tussen het reizen door compleet niet bezig geweest met wanneer de volle maan juist was. Het had hem als verassing bij de keel genepen met alle gevolgen van dien. Een lichtpuntje was misschien wel dat hij er enkele dagen eerder alleen op uit was getrokken om uiteindelijk later terug samen te komen met Rinzler in Nordshal.

Iets wat er voor nu niet in zat. De fysieke pijn van de verandering had hem helemaal uitgeput, om nog maar over de mentale pijn te zwijgen. De beelden flitste telkens weer voor zijn ogen voorbij als hij zijn oogleden sloot. Wat er ook zou gebeuren voor de rest van de dag, slapen zou het zeker niet worden.Disturb the sound of silence Judas%20sig
Rinzler
Member
Real name : Saf
Aantal berichten : 96
IC posts : 30

Character sheet
Age: 24
Occupation: Manhunter / Raider
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

op zo jun 10, 2018 9:51 pm
  What shall we die for
  Een schaduw verplaatste zich op een rap tempo door de natuur heen. Ofwel, de ruiter die erop zat was een schaduw. Zo zwart als de nacht gekleed. Diens ros het juist tegenovergestelde. Spierwit was deze, zonder enige stippen of vlekken. Slechts de opspattende moddersporen die de maagdelijke kleur besmeurden. Er was een reden voor deze ongeplande haast. Bezorgdheid had hem ertoe gedreven, vlak nadat enkele zielen in het hiernamaals hem beelden hadden geshowd. Kleine gebeurtenissen die kort geleden had plaatsgevonden. Het waren slechts fracties geweest, dus wat er precies allemaal gaande was geweest, was hem geheel onbekend. Wat er wel toe deed was de staat waarin één bepaald persoon zich in verkeerde. Iemand die machtig dicht bij hem stond. In elk ander situatie dacht Rinzler er niet aan dit individu op te zoeken, wetende dat deze terug zou keren wanneer alles weer... Oké zat. Maar nu, zelfs al zou de nacht nog niet voorbij zijn geweest, besloot hij die grens over te trekken. Rinzler kon simpelweg de geesten niet negeren. Niet na wat zij lieten zien. Wat ongecontroleerd bracht de man zijn dier tot stilstand voor de desbetreffende locatie. Een grot. Gezellig. Zonder te twijfelen stapte hij naar binnen, in het donker afspeurend naar degene die hem zo dierbaar was. Nadat hij Judas zag zitten, verzachtte zijn blik. God man, wat zag ie eruit. Als een hopeloze zak aardappelen. Het aanzien van de man maakte wat los. Liet Rinzler sprakeloos staan, maar niet onbewogen. Uitnodigend opende hij zijn armen, beschikbaar om troost te bieden voor hij wie het nodig had.  Judas Brazeal
  Member
  Real name : Caro
  Aantal berichten : 28
  IC posts : 21

  Character sheet
  Age: 24
  Occupation: Bounty Hunter
  Residence : D'auvignon, Navarre
  Profiel bekijken

  Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

  op di jun 12, 2018 7:35 pm
  Hello darkness, my old friend
  tag: Rinzler //
  Judas zat met opgetrokken benen op de grond, zijn blik gaande van zijn handen naar zijn voeten die beide onder het vuil zaten. Wat hij had gedaan was onvergefelijk. Een besef dat steeds groter werd, en dat zou blijven groeien in de volgende dagen en hem misschien uiteindelijk wel helemaal tot waanzin drijven. Hij had het leven van een ander compleet verpest, en er was helemaal niets wat hij kon doen om dat ooit op te lossen. Het was iets waarmee hij zou moeten leren leven uiteindelijk. Een zucht gleed over zijn lippen. Dit ging nog een heel fiasco worden dat kon hij zich nu al voorstellen. Buiten begon de zon wat hoger omhoog te kruipen, begonnen de vogels ook langzaam maar zeker tot leven te komen alsof er niets gebeurd was. Maar toch was er iets dat zich roerde in de bossen, iets wat tot stilstand kwam bij de grot. Van de geur en het geluid van hoeven die op de grond stampte maakte hij op dat het een paard en een ruiter was. De geur die via de wind naar binnen werd geblazen zorgde ervoor dat het koude zweet hem uitbrak. Nee, het was nog niet veilig. Hij mocht hier niet zijn. In een poging om zich onzichtbaar te maken kroop hij dichter tegen de wand van de grot aan, een poging die tevergeefs was want hij stond snel genoeg in de grond. Judas kon geen kant meer op, het enige wat hem van de vrijheid beroofde was de opening waar Rinzler in stond. ‘You should go.’ Bracht hij met een krakende stem uit, alsof hij uitgedroogd was. ‘It’s not safe…’  Disturb the sound of silence Judas%20sig
  Rinzler
  Member
  Real name : Saf
  Aantal berichten : 96
  IC posts : 30

  Character sheet
  Age: 24
  Occupation: Manhunter / Raider
  Residence : Navarre
  Profiel bekijken

  Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

  op di jun 12, 2018 8:10 pm
   What shall we die for
   Eerlijk, een andere reactie had Rinzler niet verwacht van de ander. Hij had zich nooit echt verdiept in andere wezens, dus dat Judas een waarschuwing liet blijken, nam hij dan ook wel serieus. Of hij er wat mee deed was echter een tweede, want verdomme hé, dat hele tering stuk deze kant op komen voor niks? Er was wel wat meer voor nodig. Véél meer, wetende dat hij koppig voet bij stuk ging houden. De sombere energie die van de jongeman afstraalde was te ongezond. Baarde hem enige (hoop) zorgen. Wat in godsnaam had voor deze omslag gezorgd. Zwak glimlachend liet Rinzler zijn armen zakken. ,,You know me." Kort maar krachtig. Oftewel, daar moest Judas het mee doen deze ochtend. Als die kerel het lef had zelf te vertrekken dan zou hij hem de hele tijd blijven volgen. Ongeacht wat, geen enkele vriend zou in zo'n staat met rust gelaten te worden. Zuchtend liet hij zich door z'n knieën zakken, zonder een stapje dichterbij te komen. ,,Normally I would, but this time a little bird showed up, whispering me a thing or two. And well, it got me worried." Zelfs al bezat hij de kracht al jaren om met de doden te communiceren, erover praten bleef ongemakkelijk aanvoelen. Er met een vage draai omheen praten was daarbij de veiligste oplossing. Teder streek hij met een duim langs z'n eigen onderlip, Judas bedenkelijk aankijkend. ,,You look a lot worse than I originally thought, no offense by the way." Aldoor balancerend op zijn tenen, vouwde hij zijn handen samen. Weigerend om te gaan zitten, of om op te staan. ,,Can you please tell me what's wrong?"


   Judas Brazeal
   Member
   Real name : Caro
   Aantal berichten : 28
   IC posts : 21

   Character sheet
   Age: 24
   Occupation: Bounty Hunter
   Residence : D'auvignon, Navarre
   Profiel bekijken

   Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

   op di jun 12, 2018 9:06 pm
   Hello darkness, my old friend
   tag: Rinzler //
   Rinzler was wel de laatste persoon die hij hier wilde hebben. Zeker op dit moment. Judas was nog niet volledig terug gekeerd naar zijn menselijke staat, mentaal gezien toch niet. Fysiek was er geen spoor meer van de wolf te vinden. Buiten dan de aanhoudende hoofdpijn die afkomstig was van de steen die zijn slachtoffer tegen zijn kop had gegooid. Gelukkig waren daar geen zaken zichtbaar voor het oog. Het was te gevaarlijk voor de ander om hier te zijn. Normaal hoorde de ander dit inmiddels wel te snappen. Maar nee, ondanks dat hij zijn armen liet zakken bleef de man even koppig als altijd wat hem lichtjes irriteerde in deze situatie. Brommend schudde hij zijn hoofd. Ja, hij zou zelf gaan vertrekken als de ander de doorgang niet blokkeerde. Maar er was waarschijnlijk maar heel weinig kans dat hij Rinzler nu van zich af zou kunnen vechten, dus hij gaf zich gewonnen. Een teken van zwakte, zeker bij Judas. Wanneer de zachte stem van de ander weer klonk richtte hij zijn lichte ogen op de ander, er was een duidelijke breekbaarheid in zijn blik te zien. Het was dat hij vaag wist wat de ander kon, anders zou hij hem en zijn vogeltjes waarschijnlijk naar buiten hebben gekegeld. ‘Next time I’ll try and take a shower, just to please you.’ Beet hij hem kort toe. Iets wat meteen gevolgd werd door een verontschuldigende blik. Dit ging niet makkelijk worden. Om nog maar te zwijgen over het feit dat hem gevraagd werd wat er was gebeurd. Hoe moest hij hem in dat godsnaam vertellen? ‘The unforgiving happened.’ Meer was er niet nodig om duidelijk te maken wat hij had gedaan, hoopte hij.   Disturb the sound of silence Judas%20sig
   Rinzler
   Member
   Real name : Saf
   Aantal berichten : 96
   IC posts : 30

   Character sheet
   Age: 24
   Occupation: Manhunter / Raider
   Residence : Navarre
   Profiel bekijken

   Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

   op wo jun 13, 2018 9:14 am
    What shall we die for
    Achter dit plan zat niet de bedoeling om de ander pissiger of kwader te maken. Wat ongetwijfeld ging gebeuren, sinds weerwolf Jude verre van een lieverdje was. Toch zette Rinzler, onbewapend weliswaar, z'n plan voort. Dit ging hij delicaat aanpakken. Rustig, geen uitdaging, geen (ofwel weinig) gekkigheid. Voor al deze dingen was Judas nèt even te gevoelig in deze periode, daarbij al niet te vergeten dat de jongen nogal depressief oogde. Deze dingen werkten allemaal heel fijn tegen. De sneer die Rinzler naar z'n hasses toegeworpen kreeg liet hem even kort een wenkbrauw omhoog trekken. Een wederreactie drukte tegen zijn lippen aan, maar hij wist het weg te slikken. Goed, geduld hebben was een dingetje waar aan gewerkt moest worden. Hij stilde zijn gedachten door zichzelf voor te houden dat de weerwolf gesproken had. Weerwolf en Judas waren in zijn eigen optiek twee verschillende personen. De èèn was aangenaam, de ander wat minder. Bedenkelijk beet Rinzler wat op z'n onderlip, luisterend naar diens volgende woorden. Puzzel stukjes vielen op hun plaats. ,,Ah," weerklonk er mompelend. Rinzler zou liegen als hij beweerde te snappen waar Judas nu doorheen ging. Dat deed hij namelijk niet. Het gevoel waar z'n vriend mee gevuld was, was hem onbekend. ,,I assume he, or she, is still alive?" Zijn vraag werd voorzichtig gesteld, wilde Judas er niet meer mee belasten dan echt nodig was. De situatie, alles opgestapeld, moest al zwaar genoeg zijn. Vandaar dat Rinzler zich vervolgens even stilhield. ,,So what now? Are you going to keep on dwelling on your sadness?"

    Judas Brazeal
    Member
    Real name : Caro
    Aantal berichten : 28
    IC posts : 21

    Character sheet
    Age: 24
    Occupation: Bounty Hunter
    Residence : D'auvignon, Navarre
    Profiel bekijken

    Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

    op wo jun 13, 2018 8:20 pm
    Hello darkness, my old friend
    tag: Rinzler //
    Rinzler had het zelf gezocht met die opmerking. Maar hij had er evengoed meteen spijt van dat de woorden over zijn lippen waren gerold. Judas wilde helemaal niet dat de ander hem zo zag. Na elke shift terug naar zijn mensengedaante was hij de eerste uur het meest fragiel, vooral mentaal. Met wat er deze nacht was voorgevallen was dat fragiele alleen nog maar versterkt. Zorgde ervoor dat hij nog zwakker oogde dan normaal het geval was na een volle maan. Het feit dat Rinzler hier was hielp hem zeker niet. Het maakte Judas nog sterker bewust van het feit dat hij een mens zijn leven volledig had veranderd, zonder toestemming gewoon gedaan zonder na te denken. Het leven van die knul zou er nooit meer hetzelfde uit zien, hij zou vanaf deze dag bij elke volle maan veranderen in een monster. Want ja, zo voelde hij zich momenteel wel. Een waar monster. Zeker iets wat hij in het verleden nooit gedaan zou hebben. Nee, Judas was altijd trots geweest op het feit dat hij een geboren weerwolf was. Die trots was nu nergens meer te vinden. De reactie van de ander liet niet veel blijken van enige emotie, dus ook niet dat de ander hem nu mogelijk verafschuwde. Niet dat het nodig was, dat deed hij zelf al genoeg. ‘He might, he might have passed too.’ Mompelde Judas. Ergens hoopte hij misschien wel dat de jongen overleden was, dat was een idee dat hem misschien net dat beetje geruster stelde hoe slecht het ook mocht ogen. ‘You don’t understand what I have done. I destroyed someone’s life, he was just a kid.’    Disturb the sound of silence Judas%20sig
    Rinzler
    Member
    Real name : Saf
    Aantal berichten : 96
    IC posts : 30

    Character sheet
    Age: 24
    Occupation: Manhunter / Raider
    Residence : Navarre
    Profiel bekijken

    Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

    op wo jun 13, 2018 9:09 pm
     What shall we die for
     Erg langzaam, op een subtiele wijze, liet Rinzler zich op z'n achterwerk zakken. Nadat enkele minuten verstreken waren, was hij gerustgesteld dat Judas 'm toch niet peren zou. Hell, de ander leek nog te zwak om zichzelf te kunnen dragen. En werkelijk, in "al" die jaren, had hij Judas nog nooit in zo'n staat gezien. Nooit verwachtte hem zo te zien- van iedereen die op de aardkloot rondliep. Maar hey, niemand bleef het non-stop perfect doen. Iedere ziel kreeg op den duur tegenslagen te verwerken, de één wat heftiger dan de ander. Dat er iemand door Jude gebeten was, was dan een flinke tegenslag voor de blondie. Rinzler daarentegen gaf weinig vrij hoe hij erover dacht, grotendeels omdat hij vond dat hij het voor zich moest houden. Zijn kameraad had genoeg te voorduren gehad deze nacht. Dat hij diens rust ook nog eens kwam verstoren lag al aardig tegen de grens aan. Althans, zo'n idee had Rinzler. ,,He might," herhaalde hij binnensmonds. Duidelijke informatie. Uiteraard kon hij zich ergens voorstellen hoe ruk zoiets aan moest voelen. Echter was dat "zich kunnen voorstellen" hoogst waarschijnlijk slechts een kleine fractie van de daadwerkelijke gevoelens. ,,Déstroyed someone's life? Oh for fucks sake," verzuchtte Rinzler, een arm rond z'n opgetrokken knie slaand. ,,Íf he's alive, you didn't destroy it. You gave him an ability to do something, others can not. Destroying someone's life means you limit them in what they can actually do. Like paralyze somebody, or take everything what's important to them. Is that what happened? No. He'll turn into a werewolf once a month, and no one will give him shit about it." Wellicht een luchtige kijk op de situatie- en hoewel hij de nadelen heus wel snapte van het weerwolf zijn, behield Rinzler die kijk. Waarom alles zo negatief zien? ,,Look, instead of sitting here in selfpity, you could go find out if he's alive or not. If he is, offer him help or something. You're a werewolf and know what it's like. Just remember that no amount of guilt can change the past."

     Judas Brazeal
     Member
     Real name : Caro
     Aantal berichten : 28
     IC posts : 21

     Character sheet
     Age: 24
     Occupation: Bounty Hunter
     Residence : D'auvignon, Navarre
     Profiel bekijken

     Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

     op wo jun 13, 2018 9:45 pm
     Hello darkness, my old friend
     tag: Rinzler //
     Rinzler ging zitten, dat was eigenlijk de perfecte moment om te ontsnappen. Maar dat plan had Judas al lang opgeborgen. De kans dat hij ook werkelijk heel ver zou komen was klein. Zijn spieren waren momenteel nog te pijnlijk om vlot te kunnen bewegen, laat staan een hele ontsnappingspoging in actie laten gaan. Nee, voor nu bleef Judas mooi waar hij was. De blonde man had zich er bij neergelegd dat Rinzler toch niet zou vertrekken, dus moest hij uitendelijk toch genoegen nemen met het gezelschap dat de man bood. Niet dat hij er veel vrolijker om zou worden, maar hij had zich er al wel bij neergelegd. De fluistering van de ander op het feit dat de jongen die hij had gebeten dood kon zijn bezat niet veel informatie. Al verwachtte hij ook niet dat hij een dood lichaam zou kunnen aangetroffen hebben op zijn weg hierheen. Die kans was gewoon te klein. Judas luisterde naar de woorden, woorden waarmee hij het niet eens was. Iets wat te zien was aan het feit dat zijn gezicht kort vertrok. De ander snapte er niets van. Zag het hele weerwolf gebeuren als een kracht, hoewel het voor velen een vloek was. Hij haalde zijn neus op wanneer de andere begon over het feit dat hij het slachtoffer kon gaan zoeken en hem hierdoor heen helpen alsof hij een of andere life coach was.

     ‘An ability? This is a curse, you know that right. I might not despise what I am, but it is a curse. Sure, you get stronger, have better hearing and sight and all that stuff. But there is more too it. That craving I get when there is a full moon, there is nothing to describe that. That constant fear I get of hurting someone that I care about on a daily base. It’s paralyzing Rinzler. It eats me up inside.’ Daar had je het, de naakte waarheid. De vloek die hij iemand anders nu ook had opgelegd. ‘Helping him? Really? If he is alive I don’t think he wants to get help from the monster that did this to him.’ Judas schudde zijn hoofd. Hij begreep dat zijn vriend het totale plaatje niet begreep, hij had het nooit moeten beleven. Hij had het enkel en alleen aanschouwt van een afstandje, en dat was dan vooral puur het woede aanval gerelateerde. Voor de rest wist de ander niets.
     Disturb the sound of silence Judas%20sig
     Rinzler
     Member
     Real name : Saf
     Aantal berichten : 96
     IC posts : 30

     Character sheet
     Age: 24
     Occupation: Manhunter / Raider
     Residence : Navarre
     Profiel bekijken

     Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

     op wo jun 13, 2018 10:54 pm
      What shall we die for
      Zwijgend bleef Rinzler ongeroerd zitten, zijn blik tegen de grond gericht terwijl zijn oren gespitst naar Judas luisterden. Gegronde redenen werden gegeven- de negatieve kanten aan, zoals hij het noemde, de vloek. Rinzler geloofde het. Begreep het. Wilde de ander niets anders dan omhelzen en het van hem afnemen als hij die mogelijkheid had. Een mogelijkheid die alleen bestond in een sprookjesverhaal. Sprookjes en realiteit gingen niet samen. Vandaar dat hij weigerde enkel de focus te richten op het slechte gedeelte van alles. Wat schoot men ermee op? Allen en iedereen, groot of klein, bezat een goede en een slechte kant. Het was maar net wat je er zelf mee deed. ,,And yet you found out a way to cooperate with it- you run off, away from those who a dear to you." Zijn stem bleef aan de zachte kant, met een mompelende ondertoon. ,,Everything has it's positive and negative sides. Werwolves, mere humans, whatever. Nothing can be all light and sunshine, although I wished I could give it to you." Om überhaupt te kunnen zou hij de krachten van een god moeten hebben. Of een Jezus. Ja, onmogelijk dus. Ineens bedacht hij zich iets, waardoor hij zich half omdraaide en aandachtig naar buiten keek. Een paar seconden later kwam de jongeman in de benen, diens blik terug op Judas richtend. De jongens was al depri genoeg. Deze donkere grot werkte daar ook heerlijk aan mee. ,Come on." Dit maal stapte Rinzler dichterbij, beide handen naar hem uitstekend. ,,I am going to be a God for now and show you some light." Gesproken alsof Judas in z'n gedachten had kunnen kijken. He didn't care though. ,,And if you can't stand, I'll carry you. Because you're my friend, who I love, and I refuse to abandon you like this."

      Judas Brazeal
      Member
      Real name : Caro
      Aantal berichten : 28
      IC posts : 21

      Character sheet
      Age: 24
      Occupation: Bounty Hunter
      Residence : D'auvignon, Navarre
      Profiel bekijken

      Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

      op ma jul 02, 2018 1:45 pm
      Hello darkness, my old friend
      tag: Rinzler //
      ‘Yet even me running away didn’t help this time. Sometimes I wish I could just lock myself up during these nights. But there is no chain strong enough to hold me down.’ Judas haalde even diep adem. Hij had het vaak genoeg geprobeerd. De littekens nog duidelijk zichtbaar rondom zijn armen en benen. Judas blik ging naar de uitgang van de grot, inmiddels zou de jongen al wel gevonden zijn door iemand. Althans dat hoopte hij, anders ging hij lange uren tegemoet. Voor een kort moment glimlachte hij naar Rinzler, hij wilde zijn woorden echt geloven. Hij was er ook dankbaar voor, het zou hem niet helpen maar zijn vriend deed tenminste een poging. Wanneer de andere op stond verscheen er een frons op zijn voorhoofd. Ging hij weg? Waarschijnlijk had hij genoeg van al zijn gemopper. Rinzler had vast andere dingen te doen dan te zorgen voor een kapotte ziel. Maar toch verbaasde de man hem weeral wanneer die zich terug naar hem omdraaide en zijn handen naar hem uitstak. Eh? Twijfelend keek Judas naar de uitgestoken handen, wat was die nu weer van plan? De woorden van de ander deden hem lachen. ‘I’m too heavy for you to carry me. You aren’t a God yet.’ Sukkel. Judas was er zeker van dat hij meer weegde dan de ander. Maar goed, hij besloot hem zijn zin te geven en legde zijn handen in die van hem om zichzelf zo overeind te trekken. Iets way nogal stroef ging want zijn spieren protesteerden heel fel. Maar uiteindelijk stond hij op zijn twee benen, een beetje wankel maar hij stond. ‘So, you love me huh?’
      Disturb the sound of silence Judas%20sig
      Rinzler
      Member
      Real name : Saf
      Aantal berichten : 96
      IC posts : 30

      Character sheet
      Age: 24
      Occupation: Manhunter / Raider
      Residence : Navarre
      Profiel bekijken

      Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

      op ma jul 02, 2018 8:33 pm
       What shall we die for
       Subtiel bewoog hij twee vingers over z'n licht-bebaarde kin. ,,Distraction, is that something you've tried? As some sort of target, that'll keep you busy for the night." Rinzler liet zijn schouders wat voorover kantelen, waardoor zijn rug tijdens de zit wat kromde. ,,After all there's one species out here who can actually match against werewolves." En dan bedoelde hij uiteraard de vampieren. Bloedzuigende moordmachines met snelheid van duizend paarden bij elkaar en oneindige energie. Een krankzinnig idee, waarvan hijzelf realiseerde dat deze hulppogingen wanhopig werden. Al was er maar iets wat de pijn van Judas kon stillen. Iets. Echter leek gewoon niets tegen opgewassen te zijn. Bam. Vol met de rug tegen de muur. Onder het motto van "roeien met de riemen je hebt" besloot Rinzler ditmaal over een andere boeg te gooien. Of Judas' hoofd er naar stond, of niet, de jongen had vandaag eventjes pech. Zonnestralen zouden beter werken tegen de duisternis die in de ander z'n hoofd heerste. Althans zou de negativiteit  zich niet langer meer kunnen voedden van schaduwen. ,,Judas Brazeal, is this a challange?" Er heerste meteen een bepaalde jeugdigheid in zijn ogen. Oh er hoefde alleen maar een woord te komen dat begon met een y. Goed, Judas had hoogst waarschijnlijk gelijk. Dat ter zijde. Voldaan keek Rinzler toe hoe de ander overeind kwam, in de afwezigheid van soepelheid. ,,My god, are you 80 already? Watch out, so you won't break a hip."  Hoewel hij de jongen wat plaagde, was zijn grip stevig genoeg om zijn kameraad de absolute steun te kunnen bieden. Nauwkeurig hield hij daarbij Judas' gezichtsuitdrukking in de gaten, peilend op enige sporen van ondragelijke pijn. Volkomen pijnloos bewegen zat er waarschijnlijk niet in, daar was Rinzler zich van bewust, maar het moest de spuitgaten niet uitlopen. ,,I knew those words would backfire on me," kermde hij mompelend. ,,Don't get into a dickmode for the one nice thing I said to you. But yes I guess I do, in some sort of way. And eh, tell me when you're ready to take a step. Or not."

       Judas Brazeal
       Member
       Real name : Caro
       Aantal berichten : 28
       IC posts : 21

       Character sheet
       Age: 24
       Occupation: Bounty Hunter
       Residence : D'auvignon, Navarre
       Profiel bekijken

       Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

       op ma jul 02, 2018 10:38 pm
       Hello darkness, my old friend
       tag: Rinzler //
       ‘I’ve got that blood sticking on my hands as well. In the early days I shifted I killed one, but in the end I’ve killed a lot of those already.’ Sprak hij schouderophalend. Sommige als weerwolf, andere dan weer niet. Er was niet echt iets wat hem altijd lang genoeg bezig hield, steeds weer ging hij opzoek naar een nieuwe prooi als hij zich niet ver genoeg van de mensheid begaf. Misschien moest hij volgende keer maar weer de bergen in trekken. Daar was hij tot op heden toe nog nooit iemand tegen gekomen. Dan kon hij zich misschien her aansluiten bij Duncan en zijn roedel, die moest vast wel een manier hebben om geen bloed te vergieten. Maar dat waren zorgen voor later. De plotse ommekeer van Rinzler had hij niet zien aankomen. De man wou hem naar buiten brengen zodat hij kon gaan genieten van de zon of iets in die aard. Niet meteen iets waar Judas om liep te schreeuwen uiteindelijk, maar hij besloot er maar in mee te gaan. Voor hem. ‘Just a stating facts.’ Grijnsde hij kort. Maar goed, nu dat overeind komen. Dat ging niet zo soepel als hij zou willen. Maar wat verwachte je ook? Hij had misschien hoop en al een uur geleden terug elk bot in zijn lichaam gebroken om weer naar zijn menselijke zelf te veranderen. Niet het meest prettige of relaxerende om te doen. ‘I want to see you do this when every bone in your body has been broken.’ Bromde hij, al was hij niet meer zo geïrriteerd als eerst. Zeker niet. Uiteindelijk wist hij overeind te komen, probeerde de pijn die door zijn lichaam ging van zijn gezicht te houden want hij had al helemaal geen zin in een overbezorgde Rinzler. ‘So you consider this a dickmode? I could always go back to biting of your head?’ Lachte hij uitdagend. Ergens waren deze woorden misschien wel juist wat hij nodig had. Hij had geen idee waarom maar het voelde goed om ze te horen. Met een zelf verzekerd knikje gaf hij aan dat hij klaar was. De eerste stap was een kleintje, de volgende iets groter maar het was duidelijk dat hij de ander nodig had om helemaal tot buiten te raken. Judas plaatste immers nu al zijn gewicht volledig op de ander.


       Disturb the sound of silence Judas%20sig
       Rinzler
       Member
       Real name : Saf
       Aantal berichten : 96
       IC posts : 30

       Character sheet
       Age: 24
       Occupation: Manhunter / Raider
       Residence : Navarre
       Profiel bekijken

       Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

       op di jul 10, 2018 11:50 am
        What shall we die for
        Zelfs de laatste wanhopige ingeving was een hopeloos geval. Rinzler hád kunnen weten dat succes in deze ver was te vinden. En hoe hard het ook klonk, de jongeman gaf het op. Als non-shifter waren deze zaken onbekend terrein. Graag wilde hij Judas kunnen helpen maar dit maal leek het erop dat de blondie het alleen moest zien uitvogelen. Of hulp zoeken bij andere weerwolven. Wat de ander zelf maar wilde.
        ,,Just stating facts, he says," verzuchtte Rinzler. ,,I'm glad you think so highly of me." Hij wist zelf ook wel dat hij niet uitzonderlijk sterk was, wetende dat hij het meer van de snelheid moest hebben. De kans zat er dik in dat Judas hem met z'n gewicht zou pletten maar zijn ego was te groot om dat openlijk toe te geven. Zelfs al zou z'n kameraad een tientonner wezen. Geduldig keek hij toe hoe de ander stoefjes bewoog, wat hij uitzonderlijk begreep. Transformatie van mens naar dier was geen lekker idee, gezien twee soorten anatomisch er geheel anders uitzagen. Er trok een rilling over zijn rug heen terwijl hij daaraan dacht. Die geluiden van krakende botten en shit, ranzig. Toch kon Rinzler zich niet inhouden er een opmerking over te maken, in de hoop die drukkende sfeer te verdrijven. De brommende reactie onttrok hem een zacht lachje. ,,I'd be dead by then. Rather have the easy way," greens hij. Echter werd de gelaatsuitdrukking wat serieuzer toen Judas overeind kwam. Weinig liet deze zien, kwa pijn. Maar hij was niet dom, het moest er ongetwijfeld zitten. En hij hoopte, dat als Jude het niet kon volhouden, daar eerlijk over zou zijn. ,,Your bones might be broken, but your mouth is still flapping untouched. So you would able in being a total dick by saying something that would ruïn those words. Which wouldn't have surprised me, because when you see an oppertunity to make me feel like a fool you mostly take it with both hands." Intussen stapte hij naar achteren, wanneer Judas naar voren kwam. Hij haastte er niet bij, paste zich volledig aan aan het tempo van de gewonde zonder enige steunende kracht te verliezen. ,,But if you see more pleasure in biting my head, feel free to do so."

        Judas Brazeal
        Member
        Real name : Caro
        Aantal berichten : 28
        IC posts : 21

        Character sheet
        Age: 24
        Occupation: Bounty Hunter
        Residence : D'auvignon, Navarre
        Profiel bekijken

        Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

        op di jul 10, 2018 2:47 pm
        Hello darkness, my old friend
        tag: Rinzler //
        ‘You know I do think pretty highly of you.’ Glimlachte Judas voor een kort moment. Misschien was Rinzler niet super sterk, maar de man moest zeker niet onderdoen voor hem. Het was een feit dat Judas in betere vorm was dan de ander, maar dat was een omdat hij daarvoor had gekozen en twee omdat hij er niet aan mocht denken als hij eens een steekje liet vallen. Voor de wolf was het ook beter als hij in vorm was. Dat maakte het genezingsproces uiteindelijk net iets makkelijker, niet minder pijnlijk maar daar had de man al genoegen mee genomen. Rinzler’s volgende woorden lieten hem kort lachen. ‘Easy is fort he weak.’ Knipoogde hij speels. Beetje bij beetje kwam de oude Judas weer terug. De donkere wolk die er boven hem hing was nog altijd aanwezig, maar het hielp dat er iemand bij hem was die hem uiteindelijk kon afleiden van wat hij had gedaan. Het recht komen ging niet vlot. Hij schaamde zich er ook niet voor. Toch liet hij weinig tot niets doorschemeren van de pijn die hij voelde. Dat hoefde de andere niet te zien. Het was niet makkelijk maar voor nu kon hij de schijn nog ophouden. De woorden van de ander lieten een korte frons verschijnen op zijn voorhoofd. Judas had even geen idee hoe hij die woorden moest interpreteren. Was zijn vriend nu gekwetst? Net wanneer hij zich wou verontschuldigen sprak de ander uiteindelijk weer. Wat hem dan weer het idee gaf dat het een grap was. Man wat was hij moe! ‘Nah, I like your head.’ Voor een kort moment verloor hij zijn evenwicht, voelde bijna letterlijk de grond onder zijn voeten vandaan zakken, zwarte vlekjes danste voor een moment voor zijn ogen waardoor hij tot stilstand was gekomen. Na enkele keren diep in te ademen waren de vlekjes weer weg. Nog steeds voelde hij zich niet al te stabiel waardoor hij zijn hoofd liet zakken en op zijn onderlip beet. Dit ging niet vooruit zo.


        Disturb the sound of silence Judas%20sig
        Gesponsorde inhoud

        Disturb the sound of silence Empty Re: Disturb the sound of silence

        Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
        Permissies van dit forum:
        Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum