welcome
Fallen Skies is een 'high fantasy Textbased-RPG' die zich afspeelt in een mytische wereld vol wonderlijke wezens, monsters en magie. Het land verdeeld onder zes koningkrijken is altijd bewegend en beïnvloedbaar. Het kan zomaar zijn dat jij de held wordt van het gehele land of misschien zelfs de grootste terreur die Fallen Skies ooit meegemaakt heeft. Alles is mogelijk in deze gevaarlijk mooie wereld. En niets is gek genoeg.
map
season
De ondraaglijke hitte kan maar één ding betekenen. Zomer is in het land. En met regen dat over geheel Fallen Skies uitblijft ziet het er niet goed uit voor de boeren en minderbedeelden.
current event
Een onbekende ziekte teistert Fallen Skies. Niemand blijkt veilig te zijn voor de verwoestende dood die Queen Dacosta meegenomen lijkt te hebben. Is er een mogelijkheid om te overleven, of is iedereen ter dood veroordeeld?
staff
List of the current city rulers: click here
Account switch
Gebruikersnaam


Wachtwoord

credits
©2017 Fallen Skies staat onder leiding van het team en wordt ondersteund door Actieforum. Alle teksten, beelden, codes en plotlijnen zijn auteursrechtelijk beschermt door de desbetreffende eigenaar.

Vorige onderwerpGa naar benedenVolgende onderwerp
Rinzler
Member
Real name : Saf
Aantal berichten : 96
IC posts : 30

Character sheet
Age: 24
Occupation: Manhunter / Raider
Residence : Navarre
Profiel bekijken

Disturb the sound of silence - Pagina 2 Empty Re: Disturb the sound of silence

op di jul 10, 2018 3:24 pm
  What shall we die for
  Met een zwak grijnsje keek hij degene tegenover zich aan. ,,Are you having a feaver?"  Ondanks dat hij slechts aan het grappen was, wilde hij niet dat Judas ook maar de impressie kreeg dat hij een waardeloze vriend was of iets dergelijks. In de zin van dat Rinzler een slecht beeld van de ander had gekregen of wat. Want dat was echt niet zo. Door die gedachte schudde hij vluchtig zijn hoofd. ,,I know, I know," mompelde hij ietsjes binnensmonds. Leven alleen ging een stuk simpeler af; dag in dag uit met niks en niemand rekening houden. Gewoon vrij zijn om de dingen te doen wat hem te binnen schoot. Nu dat ze hun contact terug hadden, was dat 180° anders. Lastiger, eerlijk gesproken. Desalniettemin wilde Rinzler het voor geen goud missen. Liever vaker sorry zeggen, of nadenken uberhaupt, dan eenzaam van plek naar plek vluchten. ,,Exactly!  Grijnzend stemde hij ermee in. Waarom altijd voor lastig gaan als simpel ook in de optielijst stond. Maar hey, hij wist dat Judas een man van eer was. Iemand die voor de dingen vocht in plaats van opgaf. Kudo's aan hem. ,,Aah thanks, at lea-" Midden in z'n zin staakte Rinzler, opmerkend dat er enige verandering zat in de houding van Judas. Een bezorgde frons verscheen in z'n voorhoofd. ,,If you want to sit down just say so. I've got food and water in one of my saddlebags, want me to get it?"

  Judas Brazeal
  Member
  Real name : Caro
  Aantal berichten : 28
  IC posts : 21

  Character sheet
  Age: 24
  Occupation: Bounty Hunter
  Residence : D'auvignon, Navarre
  Profiel bekijken

  Disturb the sound of silence - Pagina 2 Empty Re: Disturb the sound of silence

  op di jul 10, 2018 3:34 pm
  Hello darkness, my old friend
  tag: Rinzler //
  Judas schudde lachend zijn hoofd. Alright, dit moest even stoppen hoor. Het lachen zorgde ervoor dat zijn ribben telkens opnieuw weer samentrokken en die waren daar niet al te blij mee op dit moment. Maar al bij al was hij toch weer net dat tikje vrolijker. Gelukkig maar, anders had Rinzler waarschijnlijk die depressieve shit nog uit hem geschopt of zo. Iets in die aard dan toch. Maar goed, dat ging dus hopelijk niet gebeuren. Hij was immers al beurs genoeg. Dat zijn vriend liever voor het makkelijke koos dan voor het lastige was iets wat hij kon begrijpen, zelf stak hij echter zo niet in elkaar. Al had hij om eerlijk te zijn geen idee meer van hoe hij werkelijk in elkaar stak. Sinds hij de kroon de rug had toegekeerd was hij in een kleine identiteitscrisis beland, en dan nog dit alles er tussen. Uitputtend. Goed, hij had de zwarte vlekjes weten weg te jagen voor nu. Maar toch was er een lichte laag van transpiratie op zijn ontblote borst verschenen, en was zijn ademhaling net dat beetje oppervlakkiger geworden. Maar toch schudde hij zijn hoofd op wat Rinzler zei. Als hij nu ging zitten zou het voor de rest van de dag zijn dat hij in deze grot lag. Judas ademde diep in, probeerde zijn kracht te herwinnen en liep stug met de ander aan zijn zijde door. ‘I need to get outside first.’


  Disturb the sound of silence - Pagina 2 Judas%20sig
  Rinzler
  Member
  Real name : Saf
  Aantal berichten : 96
  IC posts : 30

  Character sheet
  Age: 24
  Occupation: Manhunter / Raider
  Residence : Navarre
  Profiel bekijken

  Disturb the sound of silence - Pagina 2 Empty Re: Disturb the sound of silence

  op di jul 10, 2018 5:31 pm
   What shall we die for
   Stomme, hele stomme vraag. Nogal voor de hand liggend dat Judas zijn voorstel voor een tussenstop af ging schieten. Ergens zorgde dat voor frustratie, Rinzler wist dat z'n vriend pijn had en wilde hem niet langer forceren. Alleen hij kon nogal moeilijk de ander tegen de grond werken en hem te dwingen te rusten- immers was dit alles zijn eigen idee.  ,,You stubborn old fuck," kwam er murmelend over z'n lippen zetten. Gezien de slechte conditie kon hij Jude nu wel gemakkelijk aan, gewoon loslaten en dan... Nah. Na-ah de gedachte alleen al was te verkeerd. ,,We've got all day you know?  And you've got to live with your body for a long time, so just... Just be careful." Naarmate de zin vorderde, hoe zachter het stemgeluid werd. Alsof er een soort schaamte ontstond, schaamte voor al die bezorgdheid. Een onnatuurlijke emotie, in zijn doen en laten. Zwijgend bewoog Rinzler verder, totdat ze eindelijk buiten de grot geraakten. Inmiddels was de zon al bezig met omhoog klimmen, waardoor warme zonnestralen het landschap bereikten. Hij hield stil op een prima plekje, met een goed uitzicht op het natuurschoon. ,,Here we are. Don't tell me I ain't a God when I deliver sunshine," sprak hij uiterst serieus, echter vertelde de brede grijns al genoeg. Zorgvuldig liet hij Judas tegen de grond zakken, aan de zijkant van de grot zodat er rugsteun te vinden kon zijn. ,,Get some nice tan while I'm going to pick up my horse."

   Judas Brazeal
   Member
   Real name : Caro
   Aantal berichten : 28
   IC posts : 21

   Character sheet
   Age: 24
   Occupation: Bounty Hunter
   Residence : D'auvignon, Navarre
   Profiel bekijken

   Disturb the sound of silence - Pagina 2 Empty Re: Disturb the sound of silence

   op do jul 12, 2018 10:47 pm
   Hello darkness, my old friend
   tag: Rinzler //
   Koppig. Dat was inderdaad het woord in kwestie dat hem het beste beschreef op dit moment. Judas mocht zich nog zo slecht voelen, toegeven zou hij zeker niet. Dat zat gewoon niet in hem. Dat was een zekerheid die hij had. ‘As if i’m the oldest one here.’ Goed, wie er nu echt de oudste was liet hij in het midden maar hij had niet meer te zeggen dan dat. Niet voor er weer een vlaag van warmte opkwam. Man, dit mocht echt wel gaan ophouden. Maar koppig hield hij vol. ‘Thanks for being worried. But if we don’t get out now, I’m going to be stuck here for the rest of the day.’ Mompelde hij toegevend. In stilte liep het tweetal verder, al was het voor hem meer vooruit strompelen of gesleept worden. Dat was pas iets waar hij zich voor schaamde. Misschien zou dit nog wel allemaal back firen later als Rinzler weer besloot grappig te zijn en het op te halen, maar hij vond het vreselijk irritant om afhankelijk te zijn van zijn vriend. Buiten stond de zon al iets hoger, wat aangaf dat hij toch een tijd in die grot had gezeten. Judas schudde enkel lachend zijn hoofd wanneer hij werd neergezet op de grond, alsof hij een klein kind was. De warmte die de grond al uitstootte deed goed aan zijn spieren. Meer dan goed zelf. ‘Sure thing, you should learn that horse to listen to a whistle or something. It’s easier.’ Grijnsde hij nog voor Rinzler verdween. Judas leunde met zijn rug tegen de rotswand aan, plaatste zijn hoofd ook tegen de stenen waardoor de zon zijn gezicht begon te verwarmen. Kijk, dit had hij nodig. Rinzler had zo nu en dan toch eens een goed idee.


   Disturb the sound of silence - Pagina 2 Judas%20sig
   Rinzler
   Member
   Real name : Saf
   Aantal berichten : 96
   IC posts : 30

   Character sheet
   Age: 24
   Occupation: Manhunter / Raider
   Residence : Navarre
   Profiel bekijken

   Disturb the sound of silence - Pagina 2 Empty Re: Disturb the sound of silence

   op do jul 12, 2018 11:33 pm
    What shall we die for
    ,,Perhabs not in mind, but physical most certainly."  Want even gaan zitten was zo'n verschrikkelijke ramp. Soms, heel soms, hoopte hij eens bij die bejaarde aan het verstand te kunnen peuteren- met een tandje minder redde men het ook. Maar wie was Rinzler om daar het recht op te hebben? Waarschijnlijk waren ze op pijn gebied even koppig. ,,I could always strap you to the back of my horse and give you a tow outside?" Achteraf een veel sneller plan, kostte een hoop minder kracht. Of dat zo erg in de smaak viel bij Judas was echter een heel ander verhaal. In de rondte gesleept worden door een dier dat krachtiger en sneller was, viel weinig plezier aan te beleven. En ja, hij had het eens meegemaakt. Destijds bleef een voet in de stijgbeugel haken, nadat het dier hem eraf had gegooid. Een dikke drama voor hem. Voor toeschouwers een comedyshow. Toch glimlachte Rinzler opgelucht nadat ze buiten waren, en hij z'n buddy plichtsgetrouw op de grond had gestationeerd. De ander kon wederom diens spieren ontspannen en bijkomen van de intensieve reis. ,,Whistle?" herhaalde hij met opgetrokken wenkbrauw. ,,It ain't a dog. I'm already glad that little shit doesn't run away." Vluchtig vormden zijn lippen een grijns, voordat hij vertrok het dier te halen. Lang duurde dat niet- sinds ze niet mijlenver van elkaar verwijderd waren. Z'n strijdros begeleidend aan de teugels kwam hij terug. Het aanzicht van een relaxende Judas deed hem goed, zorgde ervoor dat hij zijn voetstappen verlichtte om de ander zo min mogelijk te storen. Bedaard bond hij z'n paard vast zodat hij daarna ongestoord het zadel kon losgespen. Met dat zadel wandelde hij terug naar Judas, waar hij naast neer plofte. ,,There is water, wine, rum, dried meat, I believe bread with a funny taste.." Terwijl Rinzler de lijst opnoemde rommelde hij in de zadeltassen, alles eruit halend wat erin gepropt zat. ,,O- and grapes, strawberries, some cherries. That's it."

    Judas Brazeal
    Member
    Real name : Caro
    Aantal berichten : 28
    IC posts : 21

    Character sheet
    Age: 24
    Occupation: Bounty Hunter
    Residence : D'auvignon, Navarre
    Profiel bekijken

    Disturb the sound of silence - Pagina 2 Empty Re: Disturb the sound of silence

    op di jul 17, 2018 9:02 pm
    Hello darkness, my old friend
    tag: Rinzler //
    Wat een zak. Tsk, fysiek de oudste zal wel. Hij was benieuwd hoe de ander zich ging voort bewegen als hij het allemaal had meegemaakt. Maar goed hij besloot zich er niet druk over te maken. Dat koste hem alleen maar energie en hij had er geen zin in om nog verder in discussie te treden. Judas trok een wenkbrauw op. Dat meende de knul niet serieus. ‘I hope you are kidding. Or next time I shift I’ll come for you.’ Maar niet heus. Dat was de looste dreiging die Judas kon uiten tegenover Rinzler. Zoiets zou hij hem nooit aandoen. Judas liet zijn rug rusten tegen de warme rotsen en haalde kort zijn schouders op. ‘Not all dogs listen to whistles, certainly not the wild ones.’ Een grijns verscheen op zijn gezicht terwijl hij keek hoe de man wegliep in de richting van zijn paard. Voor een moment richtte hij zijn blik op de lucht zich afvragend wat het volgende was voor hem en of hij zich hier wel over kon zetten. Rinzler leek in ieder geval te geloven van wel. Dus misschien moest hij dat ook maar? Alleen was dat net iets makkelijker gezegd dan gedaan en dat besefte hij goed genoeg. Binnen de kortste keren verscheen zijn vriend weer, met een paard aan zijn zijde. ‘Bread with a funny taste hm? Would that be considered as a crime?’ Glimlachte hij breed. Kort wreef de man door zijn haren en dacht na wat hij nu werkelijk wilde? Alles klonk eigenlijk goed. ‘I’d take the rum, but only if you do too.’    Disturb the sound of silence - Pagina 2 Judas%20sig
    Rinzler
    Member
    Real name : Saf
    Aantal berichten : 96
    IC posts : 30

    Character sheet
    Age: 24
    Occupation: Manhunter / Raider
    Residence : Navarre
    Profiel bekijken

    Disturb the sound of silence - Pagina 2 Empty Re: Disturb the sound of silence

    op wo jul 18, 2018 9:58 pm
     What shall we die for
     Een triomfantelijke grijns, dat bijna van oor naar oor ging, stond op zijn gelaat. Uiteraard blufte Rinzler enkel, gezien hij Judas nooit -bewust- pijn zou willen doen. Maar of hij tot zoiets in staat was, was een heel ander verhaal. Iemand die hem genoeg pushte zou 'm vanzelf zover krijgen. Zelfs de dreigende woorden van de weerwolf kon de grijns niet wegslaan. ,,I'll be waiting for you. You can't outflank the best." Halverwege de zin klonk er een soort lachje, wat alweer verraadde dat hij zichzelf verre van serieus nam. Nah, in persoon kon hij de ander wellicht misschien net aan. Alleen als blondie transformeerde in de big bad wolf was het tijd heel hard te rennen, of goed te verstoppen. Waarschijnlijk dat beide opties een lage slagingspercentage zouden krijgen, zeker als Judas er niet eerst zelf vandoor ging, zoals hij altijd deed. ,,I swear, next time you bring the dog stuff up again I'll break yóur arm," nadrukkelijk de klemtoon leggend op "your". Want hey, dit was niet helemaal eerlijk eah. Forgive and forget though. Het deerde weinig, en daarbij waren ze elkaar wederom meer aan het pesten dan dat er serieus gesproken werd.
     Nadat Rinzler terugkeerde grinnikte hij zachtjes om de woorden van z'n vriend. ,,It's nothing bad! The lady said she tried something new; baking with flavours. Forgot what flavours but it tastes weird. Try if you want, or are you afraid to trip?" Uitdagend wiebelde hij zijn wenkbrauwen op en neer, waarna hij reageerde op Judas z'n wens voor de rum. Hij overhandigde hem de kruik. ,,Rum and strawberries don't go well," klonk er luchtig. ,,Wine it is." Er ontstond een moment waarop hij erachter kwam hoe verwijfd het had geklonken, en besloot die vrouwelijke kant met een onschuldig gezicht te "omarmen". Tussen wijsvinger en duim pakte hij een aardbei, waarvan hij subtiel een bescheiden hap nam. Een hap dat vervolgens in het verkeerde keelgat schoot. Proestend boog Rinzler zich iets naar voren, tot het gezakt was. ,,Karma."

     Gesponsorde inhoud

     Disturb the sound of silence - Pagina 2 Empty Re: Disturb the sound of silence

     Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
     Permissies van dit forum:
     Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum